Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. týden 2009

16. 7. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 30. týden od 20. 7. do 26. 7. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce
ve středu v 18:50hod opustí znamení Raka
a vstoupí do královského znamení
Lva
kde setrvá do 23.8. kdy v 1:54hod vstoupí do znamení
Panny

 

Merkur
setrvá ve znamení Lva do 3.8.


Venuše
je ve znamení Blíženců.
Zde setrvá do 1.8.2009 kdy v 3:30 hod vstoupí do znamení Raka.


Mars
je ve znamení Blíženců.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru. Do přímého směru se opětovně otočí 13.10.2009 v 5:53hod.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran má retrográdní pohyb a je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !
Navíc se v blízkosti retrográdního Neptuna bude pohybovat Jupiter,
který se otočí také do retrográdního směru, a to 15.6.2009 v 8:43 hod což ukazuje na přemíru optimismu, ale následovat může deziluze, zklamání !
V období od 1.7. až do 13.7. se dostane do nepříznivé pozice vůči retrográdnímu Neptunu v konjunkci s Jupiterem planeta energie Mars přes který bude přecházet Venuše. V těchto dnech zbystřete a i banální záležitosti řešte s rozvahou !

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

Událostí týdne bude druhé  NOVoluní v Raku
které nastane ve středu 22.7. v 4:35hod
Slunce se tedy virtuelně obejme s Lunou
a to na tkzv. Anaretickém stupni - 29°26'Raka.
Protože se tento NOV odehraje v blízkosti Sestupného Lunárního uzlu, tkzvn. Dračího ohonu,
tedy Slunce, Luna a Země budou přibližně v jedné přímce a Luna bude stát mezi Zemí a Sluncem, dojde k zatmění Slunce.

Více se dočtete u svého Slunečního znamení.

 

 

 

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Chcete-li do nového týdne vkročit v pohodě, nerozpoutávejte počátkem týdne doma mocenské spory. Pokud se totiž neovládnete a začnete hartusit, dozvíte se na svoji adresu "něco negativního" nad čím budete přemýšlet mnoho následných dnů ! Středeční NOVoluní v Raku vás přivede k poznání, že vaše city jsou daleko hlubší, než se navenek snažíte dávat najevo..Ve velké míře vzroste váš pocit ochraňovat nejbližší, ale asi to pojmete dle svého a aby se doma rodině líbilo ještě víc, rozhodnete se pro nějaké úpravy bydlení - může to být malování, rekonstrukce, přestavba, etc..Během vékendu budete mluvit bez zábran o svých citech, mnozí ucítíte v intimním partnerství pozitivní sexuální jiskření ! Ale měli byste se zamyslet i nad příbuzenskými, sousedskými vztahy neb máte šanci podat si ruku na usmířenou s lidmi se kterými jste se nedávno pohádali !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Hlídejte si zkraje týdne svoje věci, neb se dá předjímat že díky nepozornosti něco ztrátíte či někde cosi zapomenete. Nejhorší variantou může být to, že kdesi zapomenete intimního partnera...
Uprostřed týdne se díky NOVoluní sami sebe zeptáte, zda city které dáváte lidem ve svém nejbližším okolí jsou opětováný - zejména ve vztahu k sourozencům, nejbližším příbuzným. Pokud tato oblast "skřípe"máte skvělou příležitost vše napravit - tak zvedněte telefon nebo sedněte do auta - rozhovor s těmi ke kterým se začnou až příliš často stáčet vaše myšlenky udělá dobře vaší dušičce ! Ve dnech víkendu své blízké udivíte svojí rychlostí, pohotovostí, ale i veselostí neb i při náročnější manuelní práci či fyzické námaze budete sršet vtípky ! Dokonce váš šarm mnohým přinese zisk neb se vám při nákupech podaří usmlouvat parádní slevu !




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Nevracejte se počátkem týdne do minulosti, hlavně vaše výčítání se může stát zdrojem konfliktu. Ale nejen to ! Mnohé popadne žárlivost, ale nejen na intimního partnera, můžete žárlit i na finanční úspěchy ostatních! Díky středečnímu NOVu se mnozí rozhodnete k investování do bydlení. Anebo to může být naopak a vy se rozhodnete nějak zpeněžit rodinný majetek což může být i formou pronájmu nemovitosti, bytu, etc...prostě získat pro rodinu co nejvíce peněžních prostředků se stane středobodem a co ve dnech okolo NOVu naplánujete, jepičí život mít nebude ! Jste-li nezadaní, začne vás to během víkendu velmi silně přitahovat (dokonce i sexuálně) k nějaké osůbce ! Protože je Mars ve vašem znamení, máte i více odvahy a tak se nebudete bát ani rizika, dobrodružství ! Takže se dá napsat že nezadaní patrně další týden už usínat sami nebudou !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátek týdne pro vás může být hodně náročný. Rozumné bude nesledovat intimního partnera co dělá a zda se náhodou nedívá až příliš dlouho na opačné pohlaví - můžete totiž naprosto bezdůvodu žárlit a svoji nelibost dávat otevřeně najevo ! Ve středu ráno v 4:35 - tedy ještě před východem Slunce které vyjde v 5:27hod - nastane ve vašem znamení druhé NOVoluní a to vás neuvěřitelně přimkne k rodině. Dokonce se dá předjímat, nže budete chtít aby všichni z rodiny s vámi seděli u společného stolu...Uděláte všechno proto, aby pouta mezi vámi byla ještě více pevná. Během víkendu se konečně odhlodláte k zásadnímu rozhodnutí ve vztahu k vašemu domu - bydlení. Kupodivu s vámi budou souhlasit všichni - počínaje dříve narozenými a konče vašimi potomky. Mnohým Rakům doslova spadne kámen ze srdce neb si uvědomíte, že změna vám zlepší život povšechně a navíc si splníte svůj dlouhodobější sen!


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne vás notně bude obtěžovat pocit, že vám spolupracovníci ubírají kyslík a dostatečný prostor. Vše může skončit i bouchnutím do stolu. Ale ve hře bude i vaše zdraví neb pozlobit vás může žaludek, trávení. Pokud se vám cokoliv nebude líbit - dávejte to hned otevřeně najevo, ale snažte se nerozčilovat neb právě zlost může být spouštěčem nevolnosti, problémů se žaludkem. Uprostřed týdne krátkodoběji vaše ego ustoupí do pozadí - vytlačí ho emoce a city. Pravdou je, že hlavně ve středu zářnou výkonností a energií asi oplývat nebudete, zato instinkt vás povede správným směrem. Zapátrejte v podvědomí - samo vám napoví, kdo je pevně zakořeněn ve vašem srdci a komu byste svoji lásku měli dát najevo..Během víkendu ukončíte spory s příbuznými - a věřte že díky vaší výřečnosti a argumentům nikoho nenecháte na pochybách, že pravda je na vaší straně! Budete tak rozverní, že se dáte do řeči i se sousedem, se kterým dlouhodoběji vedete ""tichý boj"..

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Zkraje týdne velmi intenzivně ucítíte jak vás to přitahuje k vašemu intimnímu protějšku. Může to být až tak silné, že sebemenší oddálení ve vás začne vyvolávat žárlivost. Uvědomíte si totiž silné pouto ale i to, jak by vás bolelo, kdyby došlo k rozchodu. Středeční NOVoluní vám ukáže oblast, ve které byste měli přijmout nějaký závazek, tak aby došlo ke zlepšení. Mohou to být např. přátelé, větší instituce kam jste si díky ostychu neodvážili ani vkročit..Večer se vám splní nějaké přání - tak si nezapomeňte sednout, podívat se večer na oblohu a v duchu to svoje přání vyslovit !  Během víkendu si najděte chvilku a usedněte nad domácím rozpočtem neb dostanete nápad jak se zbavit všech zbytečných výdajů ve vaší domácnosti potažmo rodině !
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátkem týdne si občas doma mnozí zadupete i nožičkou, když si budete chtít prosadit svoje. Problémem se stane to, že na druhé brát zřetel nebudete a je jasné, že v rodině tím můžete vyvolat velmi dusnou atmosféru ! Uprostřed týdne v sobě ucítíte klid, dokonce díky středečnímu NOVu můžete mít pocit, že i ptáci jsou nějak méně hluční...Rozhodnutí které ve středu či ve dnech okolo NOVu uděláte byste měli směřovat zejména do oblasti kariéry, společenské prestiže.
Luna v neděli v 7:27hod vstoupí do vašeho znamení, proto prvotně neopomíjte dodržovat pitný režim ! Ve hře tento den budou i planeta Pluto a Uran, takže se dá předjímat že se vám bude nedostávat to, co vám běžně přebývá -  takt a obleduplnost. Spory můžete mít zejména se ženami.




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Bude-li to možné, držte se počátkem týdne v bezpečné vzdálenosti od příbuzných, sourozenců. Mohou používat i různé finty a manipulaci, aby dosáhli svého. Jakmile před vámi začne kdokoliv svými stesky naznačovat, že od vás potřebuje malou službičku - utečte ! Jak se bude blížit středeční NOV je možné, že když v noci neuvidíte na nebi Lunu vyvolá tu ve vás úzkost - ale nelekejte se neb NOVoluní v Raku zvětší vaši citlivost ale otevře "třetí oko" a vy jako ve filmu uvidíte možnou prosperitu svých budoucích let - chce to od vás jediné - udělat rozhodnutí. Vábí-li vás dobrodružství - naplánujte si třebas cestu do nějaké cizokrajné země, mnohé z vás začne lákat další studium...Ucítíte-li během víkendu napětí - zajděte do tělocvičny, nebo se jděte projít někam do přírody - i rychlá chůze na vás bude mít blahodárný vliv. Mnozí prožijí něco, co nebudete schopni pochopit neb to bude neuchopitelné, tajemné, může to mít i něco společného  s nadpřirozenem !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zkraje týdne si vždy vezměte jen částku, kterou budete potřebovat doslova ""na přežití"...Může vás někdo okrást, druhou variantou je ztráta - ale pokud podnikáte - je možné, že začnete přemýšlet jak se vám bude žít když vaše firma zkrachuje. Středeční NOVoluní vás přiměje zamyslet se nad zabezpečením všeho co vlastníte ! Je možné že jste opoměli zaplatit například pojistku domácnosti,chaty...etc... Jediné co si pojistit touto formou nemůžete je váš intimní partner - ale jedna možnost tu přece jenom je - neskvělejší pojistkou toho koho milujeme je upřímná láska - tak ji dejte najevo ! Celý víkend budete ve svém živlu, neb kolegové či lidé se kterými máte stejné zájmy vám dají najevo jak důvěřují vašim postojům i nápadům ! Vašemu egu zalichotí v tom dobrém pocit důležitosti. Mnozí navážou přátelství s velmi vlivným člověkem !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Počátkem týdne si dávejte pozor jak jednáte se ženami - což platí jak pro ženy, tak i pro muže. Váš necitlivý přístup totiž někoho může citově ranit !  Horoskop naznačuje i možnost, že se budete muset daleko víc věnovat nějaké ženě v rodině díky jejímu zhoršení zdravotního stavu. Ve středu během NOVu se nebraňte vnímat svůj šestý smysl, poslouchejte instink a racionalitu nechte v "zapomenutém" koutě ! Dopřejte si procházku se svým intimním protějškem, mluvte o svém vztahu - nebojte se otevřít i "negativní či bolavá témata.."" Novoluní v Raku vám totiž dává možnost "vymést pavučiny z koutů vašeho vztahu" a když to bude třeba, začít odznova ! Pokud jste nezadaní, během víkendu potkáte osůbku se kterou prožijete příjemný den, ale kupodivu vše budete brát nezávazně, jako legraci, ačkoliv pocítíte i silnou touhu...



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Mnozí se počátkem týdne svým chováním sami sobě vymknete kontrole. Příčinou bude pocit že jste na všechno sami. Ale to může také znamenat, že díky splínu šáhnete po skleničce ostřejšího moku...Může to způsobit i fakt, že se k vám donese informace, že se něčeho, co milujete musíte vzdát...Na to že je nejvyšší čas začít o sebe pečovat a vzít odpovědnost za své zdraví do "svých rukou"vás ve středu upozorní NOVoluní v Raku. Díky skvělé intuici a instinktu sami poznáte, zda nemáte změnit svoji životosprávu - ale začít např. s lehčím jídelníčkem potažmo neuškodí nikomu z vás ! Ačkoliv během víkendu budete nuceni nejednou vyslechnout názory které by vás běžně zvedly ze židle, tentokrát zachováte klid, mávnete nad něčí hloupostí rukou. Vaše shovívavost bude příkladná !! 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Zkraje týdne budete pro druhé fungovat jako záchranná síť ! Vždy přesně vycítíte, kdo je v krizi, a podáte pomocnou ruku. Vaše slova budou balzámem pro mnohé zraněné dušičky !  Opět si připomenete kolik síly v sobě máte a jak vaše znamení umí jednat racionálně, když je to třeba !  Okolo středy vám mnohé může připadat tajemné,neobvyklé...i intimní protějšek se vám bude zdát zajímavější, nějak víc sexy...Pokud uvažujete o početí potomka - středa je naprosto skvělý den ! Nezadaným Rybkám které nezůstanou sedět doma zas NOV může přihrát "potkání se s ideálem" a je možné že prožijete velmi romantickou noc - a vězte že nezůstane jen u jediné ! Luna v trigonu na Mars vám propůjčí v neděli velký sex-apeal ! Nedivte se proto, že se za vámi budou otáčet lidé na ulici ! Navíc doma, v rodině urovnáte nedávný spor a pokud jste ho vyvolali vy sami, omluvíte se.