Jdi na obsah Jdi na menu
 


30. týden 2013

18. 7. 2013

Týdenní horoskopy pro 30. týden od 22.7. do 28.7.2013

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  : nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce
je ve Lvu.
23.8. vstoupí do pečlivé Panny.
 
 
 
Merkur
je v Raku,
kde setrvá do 8.8.
 
 
 
Venuše
v Panně.
Do Vah vstoupí 16.8.2013
 
 
 
Mars
je v Raku, kde setrvá do 28.8.
 
 
Jupiter
je v Raku, kde setrvá do 16.7.2014.
 
 
Saturn
je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
 
 
Retrográdní
Uran
je v bojovném znamení Berana.
 
 
Retrográdní
Neptun
pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
 
 
Retrográdní
Pluto
je ve znameníKozoroha.
 
 
Fáze Luny...
V pondělí 22.7. nastane v 20.16 hodin
úplněk ve Vodnáři.
Poté začne měsíc ubývat.
 
 
Beran (21.3. - 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang
 
Ve vaší rodině bude vládnout přímo pohádková idylka, kterou ale vy můžete narušit, doslova zbořit, jedním jediným unáhleným rozhodnutím. Stejně tak nepromyšlenou akcí, která vás napadne v zaměstnání, si můžete pořádně pošramotit vztahy. Patrně půjde o kanadský žertík, který se vám vymkne kontrole. Tak se nedivte, když si ve dnech víkendu nebudete mít s kým popovídat, lidé na vás prostě budou naštvaní.
 
 
Býk (22.4. - 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka  - polarita Yin
 
Když si zkraje týdne nedáte pozor na jazyk, a vybafnete na člověka, který od vás bude potřebovat pomoc, aby vás neobtěžoval, bude to mít efekt ledové sprchy. Uslyší to daleko víc lidí, než se vy budete domnívat, a se stejnou příkrostí se k vám následně začnou některé osůbky z nejbližšího okolí chovat. Tak když vám dojde sůl, raději si ji jděte koupit, protože soused vás ji odmítne půjčit tak příkře, že se z jeho reakce budete vzpamatovávat ještě v neděli.
 
 
Blíženci (21.5. - 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang
 
Do nejisté situace vás v tomto týdnu dostane zdánlivě banální spor o dokumenty nebo pravdivost nějakého vašeho výroku. Může se také jednat o závazek, který nebudete schopni splnit. Vždycky je dobré hledat střední cestu, kompromis. Tak se o to v následných sedmi dnech snažte, a hlavně, když se dostanete do problémů, nesvalujte vinu na druhé. Tím totiž pouze přilijete pověstný olej do ohně, a následný žár sežehne některé vaše přátelské vztahy.
 
 
Rak (22.6. - 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
 
Snažte se každý nápad, který vám prolétne hlavou, hned realizovat. Jinak je zapomenete, což by bylo škoda! Máte před sebou totiž týden, který přeje novým začátkům v jakékoliv oblasti. Skvěle vám bude fungovat vaše vrozená intuice, a chybět vám nebude ani kousek štěstíčka. Když si například splníte svůj dávný sen, přání, něco, po čem toužíte například již od dětství, vaše spokojenost se odrazí i v pohodové atmosféře na domácí půdě, a v neposlední řadě i ve vašem intimním vztahu.
 
 
Lev (22.7. - 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang
 
Nároční budete v tomto týdnu na sebe, což by nevadilo, ale až příliš nároční budete i na své okolí, a to asi narazíte. Nenecháte sobě ani druhým žádný prostor pro emoce, navíc budete mít tendenci ostatní ovlivňovat, řídit, a když jim nenecháte prostor pro svobodné rozhodování, postupně se k vám někteří lidé začnou otáčet zády. Tak se vzpamatujte, a jakmile vás popadne chuť druhým organizovat život, stáhněte se! 
 
 
Panna (23.8. - 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - polarita Yin
 
Pocit, že se vám život vymyká kontrole si nepřipouštějte! Vy pouze budete mít v následných sedmi dnech tendenci stranit se ostatních. Navíc občas budete mít pocit, že už nemáte žádnou energii, tak ani nezvednete telefon. Díky tomu vám unikne spousta informací, občas možná prošvihnete i schůzku, třebas i pracovní poradu, a tak druzí rozhodnou o vás, bez vás. Z toho je jasné, že když si vezmete volno nebo vyrazíte na dovolenou, bude to pro vás to nejlepší. 
 
 
Váhy (23.9. - 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše -  Večernice  - polarita Yang
 
Uvědomte si v následných sedmi dnech, že na vás bude jakoby víc vidět, a to jak ve společnosti, tak i v zaměstnání. To vám umožní zazářit ve své profesi, navazovat nové obchodní i přátelské kontakty. Dokonce nezadaní dostanou příležitost navázat romantický vztah. Nicméně když někdo vyčuhuje z davu, musí si dávat pozor, aby neudělal nějakou volovinu. Tak na to myslete, a v druhé polovině týdne nepijte alkohol, protože by to skončilo veřejnou ostudou!
 
 
Štír (24.10. - 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
 
Máte před sebou dny, které budou přát vaší finanční oblasti, ale pro vás bude důležité udělat správné, patrně mírně riskantní rozhodnutí, a hlavně o sobě nepochybovat. Vydělat si totiž peníze za hranicemi bude lákavá příležitost, ale když začnete otálet, zvažovat všechna pro i proti, někdo vám ji vyfoukne před nosem. Může se jednat i o příležitost zdokonalit se v zahraničí ve své profesi. Pamatujte, že štěstí přeje připraveným, tam mějte sbalený kufr, připravený pas! 
 
 
 
Střelec (23.11. - 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
 
Ideální bude, když v první polovině týdne zamknete pusu na zámek, dáte ruce do klína, a začnete okolo sebe sledovat cvrkot. Díky pozorování ostatních totiž přijdete na chyby, které občas děláte i vy, takže to berte jako školu hrou, učit se na chybách druhých. Připravte se ale na jedno zásadní. V tomto týdnu nebudete mít pod kontrolou hormony, a to by mohlo skončit i nevěrou. Je ale otázkou, zda se vám v novém vztahu tak nezalíbí, že si ke konci týdne začnete připravovat ústupovou cestu ze stávajícího partnerství. Při konjunkci Jupitera s Marsem je možné všechno. 
 
 
Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin
 
Vy si pěkně hned v pondělí zaplaťte všechny složenky. Pocit, že nemáte dluhy vás uklidní, a začnete si plnými doušky užívat léto, relaxovat, čerpat sluneční energii. Nezapomeňte ani na výlety, protože horoskop vám do cesty přivede zajímavé turisty, a není vyloučeno, že se vám s nimi bude tak skvěle povídat, že se následně začnete navštěvovat. Během víkendu se držte dál od ohně, i když půjde o opékání špekáčků, doma nezapalujte svíčky, jinak hasiči ve vašem okolí budou mít pohotovost! 
 
 
Vodnář (21.1. - 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
 
Pokud jste sami, hledáte svou "druhou polovinu", tak ani jeden den tohoto týdne neseďte doma a nebědujte nad svým osudem. Máte totiž příležitost konečně potkat svou lásku! Pamatujte si ale, že city a vášeň jsou skvělá věc, ale nic se nemá přehánět. Vy sami nesnášíte pocit omezení, tak nechte vztah dozrát, a v zápalu zamilování si nenárokujte všechen volný čas své drahé polovičky. Příliš emocí by totiž mohlo žár uhasit.  
 
 
Ryby (19.2. - 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

 

Na nic v tomto týdnu nespěchejte, zejména se to týká těch, kteří hledají práci. Nabídky totiž dostanete, a hned budete mít tendenci reagovat na tu první, jenže to by byla kardinální chyba. Máte Slunce v sektoru práce, tak vyčkávejte, ta nejvíc finančně lukrativní a zajímavá svým zaměřením totiž přijde jako naschvál jakoby za pět minut dvanáct. Myslet byste měli na své zdraví, a posilovat srdce pravidelnými večerními procházkami.