Jdi na obsah Jdi na menu
 


2. týden 2009

12. 1. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 2. týden od 12. 1. do 18. 1. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
v neděli 21.12.2008
v 13:14 hod vstoupilo do znamení Kozoroha
tedy nastal
Zimní Slunovrat
To znamená, že Slunce doputovalo k bodu obratu,
virtuelně otevřelo dveře Slunci aby se mohl vrátit jeho sluneční jas.
Zimní Slunovrat také ohlásil příchod astronomické zimy
a vládu převzal moudrý Saturn.
Do znamení Vodnáře vstoupí v pondělí
19.1.2009 v 23:50 hod

Merkur
je ve znamení Vodnáře.
V neděli 11.1. v 17:41:51 hod se otočí a začne virtuelně couvat.
Ve středu 21.1. v 6:23 hod se díky pzětnému pohynu vrátí do znamení
Kozoroh
a setrvá zde až do 14.2. kdy v 16:41 hod opět vstoupí do znamení Vodnáře.
Retrográdní pohyb bude mít až do 1.2.2009
a během období zpětného pohybu
planeta komunikace Merkur prozkouší naši trpělivost.
Při jeho zpětném pohybu totiž není radno např. podepisovat smlouvy neb snadno přehlédneme zdánlivě nepodstatnou maličkost,
velmi rozumné bude velmi opatrně nakládat s daty v našem PC neb je možné že nám počítač napadne vir nebo najednou přestane fungovat elektřina,
a v neposlední řadě - máte-li auto, zkontrolujte jeho technický stav ! Budete-li cestovat - projděte si několikrát trasu a případné spoje neb i zde nás může zaskočit nějaká nenadálá událost !


Venuše
je ve znamení
Ryb
a setrvá zde do 3.2.2009...


Mars
v sobotu 27.12.2008 v 8:21hod vstoupí do znamení Kozoroha
a zde setrvá do 4.2.2009


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Váš vládce Mars bude skvěle aspektován milenkou Venuší - což z vás udělá mírně líné jedince...Ale velkou aktivitu začnete vyvíjet v momentě, když se vám někdo zalíbí. Bohužel to bude dle hesla ""zakázané ovoce nejvíc chutná"...tím myslím fakt, že se pustíte do romantického vztahu který ale budete z jakýchkoliv příčin před okolím tajit. Nevstřícnost kolegů uprostřed týdne vás zamrzí. Vrčet na vás mohou i nadřízení a je jasné že pro vás bude problém udržet se a občas nebouchnout taky ale klid vám prospěje neb jakékoliv rozčilení a stres se hned projeví bolestí žaludku !
Během víkendu si hlídejte ukvapenost ! Něco popletete,změškáte a začnete obviňovat všechny okolo sebe z vlastních chyb a selhání ! Zejména s přáteli jednejte "v rukavičkách"a když něco vyvedete raději se přiznejte neb překrucováním byste mohli nechtěně ukončit nějaké dlouhodobé přátelství !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pokud budete počátkem týdne přítomni setkání většího množství lidí, mezi nimi vás zaujme osůbka opačného pohlaví a zejména nezadaní mají šanci seznámit se a navázat velmi romantický a sexem jiskřící vztah !
Zahnat do kouta svými potomky se nenechte uprostřed týdne. Jejich názory, finanční nároky a v neposlední řadě i neposlušnost a pozdní příchody domů vás mohou sice rozčílit - ale nic neřešte - bylo by to totožnéí jako mluvit "do dubu". Budete-li muset během víkendu jít do zaměstnání - obrňte se trpělivostí. Nadřízení vám totiž předvedou kdo je na napracovišti / v kanceláři pánem. Ačkoliv budete mít pravdivé připomínky a poukážete na chyby, vaše rady budou přehlížet. Šetřte si svoje nápady neb si svoje stejně neprosadíte !




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Ať si počátkem týdne umanete cokoliv, lidé vám půjdou vstříc takže si klidně prosadíte i nějaký nesmysl ! Využijte tuto přízeň k polepšení v kariéře - lze předjímat povýšení nebo zlepšení vaší pracovní pozice v zaměstnání. Bydlíte-li společně s rodiči či prarodiči, uprostřed týdne se nevyhnete malému generačnímu konfliktu. Vaše návrhy na změnu či modernizaci interiéru narazí - cokoliv řeknete překroutí a nakonec to bude vypadat, že s nimi nechcete bydlet.
Smysl pro spravedlnost vás nenechá klidnými  behem víkendu, zejména když uvidíte jak kdosi někomu z vašich známých vnucuje názory a informace které budou nepravdivé. Bez přemýšlení se dotyčného zastanete ale následně přijde zklamání neb on vám ani nepoděkuje.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Budete-li zkraje týdne cestovat, můžete se zamilovat a vztah bude nejenže plný vášně ale také romantiky. Jakékoliv ohnivější debaty opustíte dřív než se zvrtnou ve zbytečné názorové hádky. Štěstí budete mít ve všem co se týká ciziny - a sem patří i například obchodní dohody, studium v zahraničí, etc.
To že někdo z příbuzných je vykutálený fiškuntál víte dlouho, ale komedie jakou na vás sehraje uprostřed týdne bude skvělý herecký výkon. Hrát vám bude na city a vy si asi uvědomíte že to již přehání - a tentokrát se zmanipulovat nedáte !
Vše co se týče zákonů a pravidel hry může být pro vás během víkendu naprosto nepodstatná zálěžitost. Vaše nápady i reakce budou daleko od reality, takže se nedá vyloučit konflikt - patrně s nějakou ženou.



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Lenosti a pomalejším pohybům se nedivte počátkem týdne, tak se klidně občas od někoho nechte popostrčit ! Vše budete brát s velkým nadhledem, prostě si s ničím nebudete lámat hlavu. Pokud vás např. intimní protějšek či obchodní partner požádá o větší sumu peněz, poskytnete finance s takovou nonšalancí, že zkoprní údivem !
Naopak okolo financí buďte opatrní uprostřed týdne. Do peněžky si dávejte pouze nejpotřebnější částku. Můžete se stát obětí kapesního zloděje, prostě nepozorností můžete přijít o peníze ! Uvědomíte si i nějakou silnou citovou vazbu k nějaké věci či nemovitosti. To co u svého intimního/partnerského protějšku tolerujete měsíce, vás o víkendových dnech začne pěkně rozčilovat. Sebemenší zlozvyk slovně okomentujete a vaše mentorování může způsobit docela hlasitou výměnu názorů !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Souhra s vašim intimním protějškem vás hned zkraje týdne naplní doslova blahem neb tak pohodovou atmosféru jste již dlouho nezažili. Panny a Panáčkové "žijící ve vztahu na divoko" začnou přemýšlet, zda by nebylo rozumné nějak vztah legalizovat - takže se nedivte když začnete plánovat zásnuby či svatbu. Od úterý večera do pátku bude Luna ve vašem znamení. Hlídejte sami sebe ať své blízké či spolupracovníky nemontorujete pro maličkosti. Ve hře ale bude i planeta Pluto a tak se dá předjímat že se vám bude nedostávat zdravá špetka taktu a obleduplnosti. Spory můžete mít zejména se ženami.
Během víkendu budete nejednou umínění a když vám okolí hned nesplní to co vymyslíte, klidně začnete dělat scény, dokonce mnozí utečou do nemoci jen abyste druhé přinutili udělat co vy si umanete. To že s lidmi manipulujete a mírně je vydíráte vás v danou chvíli nenapadne !

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Žijete-li osaměle, v zaměstnání se počátkem týdne může začít odehrávat něco mezi vámi a kolegou - prostě se zamilujete na pracovišti a dá vám hodně přemáhání nesnažit se být dotyčnému či dotyčné stále nablízku. Pokud jste se v posledních dnech necitili dobře po zdravotní stránce, zaznamenáte obrat, zlepšení !
Uprostřed týdne bude rozumné úplně omezit alkohol. Splín který mnohé potrápí nezaženete ani alkoholem ani yx...cigaretami, ale procházkou na čertsvém vzduchu ! Hlavně se snažte být mezi lidmi. Samota totiž i malý problém může zdvojnásobit ! Zejména čerstvě zamilovaní by si během víkendu měli dát jednodenní pauzu neb velice ztěžka budete hledat společné téma pro rozhovor a to může způsobit mezi vámi a partnerským protějškem dusnou atmosféru.




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pořádně se okolo sebe rozhlédněte počátkem týdne neb ve vaší blízkosti se pohybuje člověk, který na vás může nechat oči ! Prostě to vypadá na počátek velmi romantického a vášnivého vztahu, a s dotyčným či dotyčnou budete mít i stejné koníčky, zájmy. Máte-li někde nějaké investice, začnou vám přinášet zisky. Klidu si moc neužijete uprostřed týdne. Jeden z vašich přátel bude mít ""ponorku"" a budete to vy koho si zvolí aby jste mu z krize pomohli. Občas se asi budete muset krotit abyste se nezačali smát neb půjde o naprostou banalitu...V neděli bude Luna je ve vašem znamení. Skvělou obranou jak se vyhnete potížím bude spočívat ve vaší sebekontrole, prostě si v tento den odpusťte ironické poznámky. Pokazit něco můžete i lží...Žijete-li ve společné domácnosti s vícero generacemi, připravte se na to že dříve narození na vás mohu mít přílišné požadavky, děti budou potřebovat daleko více citu !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Doma si vás moc neužijí počátkem týdne. Potáhne vás to ven mezi lidi a zejména zamilovaní nebudou spěchat s návratem. Douho do noci se svým intimním protějškem budete procházet ulicemi a dá se předjímat nejeden návrat až za svítání. Ačkoliv vám uprostřed týdne únavou asi nebude moc do zpěvu - zjistíte že váš nadřízený je na tom ještě hůř a to vám dodá nejen energii ale i kuráž. Začnete ho zpovídat a nabídnete pomoc. Tahle nezištnost se vám vrátí v dalších dnech i s úroky ! Zato vztahy s nejbližšími příbuznými - zejména se ženami - či sourozenci mohou být velmi napjaté během víkendu. Nic ale neřešte protože i vy budete nadskakovat s pocitem že oni k vám nejsou spravedliví ale je otázkou kdo z vás poruší pomyslné hranice slušnosti. Sousedům se raději vyhýbejte - i zde můžete nechtěně navodit hádavou atmosféru !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pokud slavíte narozeniny počátkem týdne, v dalších 365 dnech budete mít nadhled a zdravé uvažování, dokážete dobře prodat to, co víte, umíte. Bude to ale vaše častá zaneprázdněnost, která vás může vzdalovat od vašich citů ! Cestování mnohé čeká uprostřed týdne. Ale netěšte se že to bude výlet plný dobrodružství - naopak pracovní povinnosti vám ani nedovolí prohlédnout si město, kam vás nadřízení vyšlou k jednání. Během víkendu se raději vyhněte nákupům a pokud to půjde - peněženku nechte doma. Vaše marnotratnost bude nabírat na síle a dokonce můžete začít nakupovat pochutiny, které doma následně vyhodíte, ale právě podobnými zbytečnostmi překročíte svůj finanční rozpočet.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Jako jedno z mála znamení počátkem týdne na nějaké milostné štěbetání nebudete mít čas. Příčinou bude nějaká věc, kvůli které začnete obíhat obchody. Jenže uvidíte spoustu dalších věcí které se vám zalíbí a domů se vrátíte nejednou obtážkáni nákupnimi taškami a mírně vyluxovanou peněženkou. Uprostřed týdne si uvědomíte, že peníze a majetek nejsou pro vás důležité -  naopak zdraví těch které máte rádi se pro vás stane prioritou. Náhlé onemocnění někoho blízkého vás vyvede z rovnováhy - ale nebojte, bude se jednat pouze o chvilkovou slabost. Zejména narození okolo 22.1. by se během víkendu měli snažit vyhnout alkoholu a sladkostem ! Je fakt že např. rodina bude v dobré náladě a nepřipojit se by mohlo na někoho dělat dojem že je nemáte rádi - ale pokud to v něčem přeženete - můžete sami sobě přivodit menší zdravotní problém !

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Zkraje týdne zaznamenáte, že se za vámi na ulici lidé ohlížejí a že k sobě vábíte pohledy opačného pohlaví. Je jasné že se to neobejde bez různých pozvání - ale jak s tím naložíte zálaží na vás !Zelenou má také vše ve vztahu k umění a tvořivosti - například se můžete vrátit k nějakému koníčku. Třebas si opět začnete brnkat na piano nebo zkoušet něco namalovat, etc..Uprostřed týdne si mírně zažárlíte. Ať už bude přičina jakákoliv, snažte se brzdit svoje reakce neb se budete chovat vůči intimnímu protějšku velmi nestandartně. Pokud obchodujete, je možné že se dozvíte o transakci ve které vás obchodní kolega "ošidil". Během víkendu dostanete lekci že to co moc chcete nemusí ani existovat. Jako bumerang se vám totiž vrátí nějaký nereálný sen. Sice mnozí prožijí zklamání, ale na druhou stranu to bude užitečný "virtuelní políček" neb přestanete ztrácet čas v honbě za "větrnými mlýny".