Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. týden 2009

10. 7. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 29. týden od 13. 7. do 19. 7. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce
je ve znamení Raka


Merkur
setrvá ve znamení Raka
do 18.7.2009 kdy v 1:02 hod vstoupí do znamení Lva


Venuše
je ve znamení Blíženců.
Zde setrvá do 1.8.2009 kdy v 3:30 hod vstoupí do znamení Raka.


Mars
je ve znamení Býka, kde setrvá do 12.7. kdy v 4:54 hod vstoupí do znamení Blíženců.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !
Navíc se v blízkosti retrográdního Neptuna bude pohybovat Jupiter,
který se otočí také do retrográdního směru, a to 15.6.2009 v 8:43 hod což ukazuje na přemíru optimismu, ale následovat může deziluze, zklamání !
V období od 1.7. až do 13.7. se dostane do nepříznivé pozice vůči retrográdnímu Neptunu v konjunkci s Jupiterem planeta energie Mars přes který bude přecházet Venuše. V těchto dnech zbystřete a i banální záležitosti řešte s rozvahou !

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

 

 

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Luna vstoupí v pondělí v 16:42hod do vašeho znamení, proto se mnozí až do 15.7. budete chovat autoritativně, někteří i jako generálové "na svém píšečku..""! Konstelace navíc začnou velmi nahrávat nezadným neb se mohou zamilovat klidně i na ulici, a budete se chovat tak sebevědomě, že odolat vám natož odmítnout schůzku nepůjde ! Vaše sebevědomí stoupne uprostřed týdne ještě víc díky financím, neb zajištění je pro vás velmi důležité a pohled do vašeho konta potažmo na jeho konečnou sumu samo o sobě ve vás vyvolá doslova euforii ! Pozor si ale dejte na to, co slibujete nadřízeným či kolegům. Můžete v nepozornosti slíbit nějaký záskok za kolegu či kolegyni na dovolené, což se ale může protáhnout a vy budete nuceni pracovat delší období za dva ! Opatrní buďte během víkendu při řízení motorového vozidla a povšechně při pobíhání po ulicích v okolí svého bydliště, zejména jste-li narozeni během dne. Naopak vyskytne-li se nějaký technický problém, hravě si s ním poradíte, a je jedno zda jste muž či žena !

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Vytvořit si nějaký tajný finanční fond se může pro vás stát prioritou dnů zkraje týdne ! Na stranu druhou budete myšlenkama lítat v oblacích, v souhvězdí Persea, v blízkosti hvězdy Mirfak, a postavení planety Mars naznačuje, že se naprosto bez problémů můžete zbavit nějakého problému, který vás v posledním období mírně psychicky vyváděl z rovnováhy. Za to že všemu budete chtít uprostřed týdne a to doslova ""přijít na kloub"" ve vás vyvolá Luna ve vašem znamení v trigonu na planetu Pluto. A to bude jen dobře neb vás nikdo neoblafne! I vaše paměť bude skvělá, vzpomenete si totiž i na podrobnost, maličkost, kterou vám někdo řekl před mnoha týdny. Pořádek ve financích si uděláte během víkendu. Mnozí přikročíte dokonce k zásadnímu rozhodnutí, za co utrácet a co je nadbytečný přepych. Možná tím v rodině někoho naštvete, ale je fakt že vše si dopředu perfektně spočítáte a budete usínat s klidným pocitem, že se v dalším období nedostanete do finančních potíží.

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pokud toužíte stát se členy nějaké skupinky lidí která má například stejné zájmy či sdílíte společnou životní filozofii, počátkem týdne máte jedinečnou šanci se začlenit potažmo navázat kontakt s lidmi, se kterými budete trávit volný čas a stanete se i přáteli ! Všechno co vám v životě překáží vám připomenou uprostřed týdne Luna s mocnou planetou Pluto, ale dají vám také příležitost se nějakého nepříjemného břemene zbavit. Může se to týkat i citů ! Pokud vás např. blízkost nějakého člověka již delší dobu stresuje, bez obalu mu dáte najevo, že v jeho přítomnosti se vám ""hůře dýchá"...a doslova dotyčného odstřelíte do bezpečné vzdálenosti...Mars ve vašem znamení v sextilu na vašeho vládce Merkura vás budou ke konci týdne neustále pobízet k větší hovornosti, proto občas budete připomínat "Chytrolíny" neb kam přijdete, tam budete mít tendeci druhé poučovat, a přesvědčovat je o své životné filozofii! Tak si během víkendu občas připomeňte že je diplomatické nedávat rozumy tam, kde vás o to nikdo nepožádá !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Zkraje týdne budete mnozí postaveni před rozhodnutí zaujmout vedoucí pozici. Ikdyž se např. bude jednat o záskok během dovolených, neváhejte, neb si alespoň vyzkoušíte jak umíte ostatním velet ! Uprostřed týdne mnozí zjistíte že máte velkou důvěru přátel, neb se vám nejeden človíček svěří se svým tajemstvím, problémy. Dostanete navíc šanci navázat velmi pevné a přínosné přátelství, pokud jste nezadaní, může se jednat o velmi hluboký partnerský svazek. Pokud sami se sebou potažmo v myšlenkách řešíte nějaké dilema, během víkendu dostáváte skvělou příležitost se někam zašít a v duchu si probrat co a proč vás tíží, co vám ve vašem životě vadí.

E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Ačkoliv to bude zkraje týdne na první pohled dělat dojem že jste s přáteli jeden hlas, naopak to bude ve vás vřít. Ale připomínky si necháte na jindy, protože na dohadování například o politice s přáteli či kolegy nebudete mít náladu - potažmo hádky by vám dobrou náladu pokazily. Proto se začnete tvářit, že se vším souhlasíte neb podvědomě vytušíte, že si svoje řeknete jindy ! Uprostřed týdne intuitivně vycítíte, že atmosféra ve vaší kariéře vám dává šanci si polepšit, dokonce mnozí dostanou nabídku vyššího postu. Pozor ale na žárlivé kolegy, neb to že vy stoupáte nahoru nemusí někdo zkousnout ! 
Pokud během víkendu v čemkoliv vznikne nějaký chaos, Merkur ve vašem znamení vám vždy napoví "kudy vede cestička" ven ! Navíc budete hovornější, a dokonce překvapíte ostatní velmi originálními nápady !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Myšlenky na choroby počátkem týdne zažeňte nebo sami sebe budete naprosto zbytečně stresovat ! Naopak podlehněte touze a pusťte se do zjišťování informací o magii a věcech které nemůžeme uchopit, změřit ba ani ověřit - prospěje to vaší psychice ! Uprostřed týdne se totiž vaše fantazie virtuelně začne vznášet a dokonce se mnozí nejednou probudíte ještě před svítáním díky živým snům. Pokud se ve vaší blízkosti rozvine diskuse o politice, náboženství, či cizokrajných zemích, překvapíte ostatní svými znalostmi. Během víkendu dostanete příležitost vyříkat si s lidmi všechny nesrovnalosti a zklidnit vaše vztahy povšechně. Pozor si ale dejte na přílišnou žoviálnost a rozvernost. Nějaký človíček který vězí po uší v problémech vás totiž může nařknout, že vám mnohé pádá samo do klína, bez vašeho přičinění.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátek týdne může být startem nového partnerství nebo obchodní spolupráce, a žijete-li v trvalém vztahu, pocítíte jak ve vás začíná vzrůstat větší touha, a kupodivu o tom co cítíte budete hovořit velmi otevřeně. Větší erotickou touhu pocítíte uprostřed týdne díky Luně. Ale pozor, neb bude v trigonu na retrográdní planetu Pluto, vaše jednání může lehce sklouznout k manipulaci ! Intelektuální debaty máte rádi povšechně, a během víkendu se dostanete mezi skupinku lidí, která bude sdílet vaši životní filozofii, vaše proirity, takže ze setkání se můžete pravidelně díky skvělým diskusím vracet až ráno.




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Máte-li nějaké restíky v zaměstnání, díky rychlosti kterou vám dodají počátkem týdne Luna s Martem vše doženete. Divný pocit, že byste mohli přijít o stávajícího partnera v mnohých začne vyvolávat uprostřed týdne Luna s Plutem. Uvědomíte si totiž, jak hluboké citové pouto je mezi vámi, ale Pluto se postará o nejistotu, proto si začnete klást sami sobě nepříjemné otázky, zejména zda vás stávající partner či partnerka opravdu milují. Máte-li problémy okolo daní, úvěru, hypotéky, etc..dostanete během víkendu příležitost vše obrátit ve svůj prospěch. Dokonce se mnohým podaří vyřešit nějaké dávné tajemství, záhadu !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne si nejednou pomyslíte že na světě je přeci jen hezky ! Luna totiž bude ve vašem domě radosti, her, ale pozor - i mileneckých vztahů, a to by vás mohlo svádět k lehkomyslnosti, neb k nevěře nebudou mít zadaní daleko ! Naopak nezadaní dostanou příležitost k seznámení. Uprostřed týdne si velmi pečlivě začněte hlídat případné změny na pracovišti. Vy totiž zprvu budete nadšeni ale Pluto je retrográdní, a lehce by se mohlo stát, že přijdete o nějaké finanční výhody ! To že se během víkendu budete tvářit vážně ještě váš protějšek unese neb vám to dá prostor vyřešit záležitosti či problémy, které jste díky tomu že vám byly nepříjemné neřešili. Ale to, že nebudete mít smysl pro legraci a vtip vezmete naprosto vážně může vašeho intimního partnera naštvat. 

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Ikdyž se vám doma počátkem týdne něco nebude líbit nebo dokonce začnete mít nutkání například stěhovat nábytek, nic doma neměňte, žádného vděku byste se nedočkali ! Uprostřed týdne si pečlivě hlídejte, zda svoji náklonnost nedáváte najevo až přílišnou blízkostí, prostě můžete dělat dojem, že se na svého intimního partnera potažmo partnerku skoro lepíte...ono to může být vaší drahé polovičce zprvu příjemné, ale jenom chvíli...Vše do čeho se pustíte během víkendu uděláte velmi rychle, ale kupodivu se i přes radost jak jste rychlí budete cítit nějak sami. Ale je možné, že tu samotu budete vyhledávat dobrovolně, a následně z toho že jste sami budete mít stres. Rada je snadná - nikoho od sebe nikoho tedy ani intimního partnera neodhánějte !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne vás to potáhne do přírody, ale když například podniknete výlet, ostatní můžete uštvat neb budete neustále spěchat - oni prostě půjdou, ale vy poběžíte ! To se týká i běžných denních pochůzek, tak zpomalte tempo ať další dny léta netrávíte se sádrou na noze či obvázanou hlavou ! Vzpomínky na rodiče a kraj kde jste prožili svoje mládí ve vás uprostřed týdne velmi intenzivně začne probouzet Luna. Vůbec se nedivte, když díky nostalgii ucítíte touhu si s rodiči či prarodiči popovídat..vidět kraj kde jste trávili jako děti prázdniny a nebudete líní sednout do auta a překvapit je. Máte-li děti, během víkendu vám předvedou jak mají bujnou fantazii, a něco vyvedou ! Berte to jako dětskou rošťárnu, a nevyvozujte z toho žádné ukvapené závěry natož zákazy ! I vy sami totiž budete velmi hraví, a když se zapojíte do hry se svými potomky, možná nějakou darebnost vyvedete s nimi  !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Nepokoušejte zkraje týdne osud a nápady zejména jak si přilepšit finančně nejdříve s někým zkonzultujte ! Pokud dostanete nějakou nabídku na práci za ""hvězdné peníze", tak než přitakáte vše si ověřte, smlouvu dopodrobna pročtěte, neb mnohé může být jinak než bude znít nabídka !  Uprostřed týdne se sousedy a blízkými přibuznými začnete mluvit oklikou, nakousnete větu a nedokončíte. Trošku si totiž s nimi pohrajete, neb nedávné slovní šarvátky se vám vryly hluboko do paměti a nebudu daleko od pravdy, že slovní hrátky budou vaší malou pomstou. Ke konci týdne budete doma velmi nesoustředění, neposední, potáhne vás to ven, mezi lidi, někteří se v duchu zasníte jak si jen tak chodíte někde po lese. Mnohé to přiměje k nějakému rozhodnutí, a třebas pozměníte plány na další týden - mnozí se rozhodnete prodloužit si o několik dnů víkend, zejména Rybky které volné dny budou trávit ve městě totiž začnou mít pocit, že je doma něco dusí !