Jdi na obsah Jdi na menu
 


29. týden 2011

21. 7. 2011

Týdenní e-horoskopy pro 29. týden od 18.7. do 24.7. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

 

Slunce
v úterý 21.6. v 19:26 hodin vstoupilo do znamení Raka,
tedy nastal
Letní Slunovrat,
který nám oznamuje začátek astronomického léta.
V Raku bude Slunce putovat do 23.7.
V sobotu v 6:22 hodin vstoupí do Lva
a setrvá zde do 23.8.



Merkur
putuje znamením Lva.
Zde setrvá do 28.7.2011.
Opět se ale do tohoto znamení vrátí díky retrográdnímu pohybu,
a to 8.8. a setrvá zde do 9.9.2011.



Venuše
je v Raku,
kde setrvá do 28.7.2011



Mars
je v Blížencích,
kde setrvá do 3.8.


Jupiter
prochází znamením Býka.


Saturn
je ve Vahách,
a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 5.10.


Retrográdní
Uran
je v energickém znamení Berana,
kde setrvá až do 6.3.2019


Neptun
je retrográdní a
putuje svým domicilem, mystickým znamením Ryb.
Retrográdní směr bude mít až do 9.11.2011.
5.8.2011 se díky zpětnému pohybu vrátí do znamení Vodnáře.
Do Ryb opět vpluje 3.2.2012
.


Pluto
je retrográdní ve znamení Kozoroha.
Do přímého směru se otočí 16.9.2011.



V tomto týdnu Luna ubývá.
V sobotu 23.7. v 7:05 hodin
nastane poslední Lunární čtvrť v Býku.
 

 
 
 
 
Beran (21.3. - 21.4.)
 
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem znamení je Mars - polarita Yang
 
Snažte se v následných sedmi dnech dělat něco užitečného pro rodinu, domácnost, bydlení. Začněte opravami, uspořádejte nábytek, ale hlavně se smiřte s rodiči a nejbližšími příbuznými, se kterými nemluvíte. Uprostřed týdne se nevyhnete starostem, ale prověříte si, zda máte pedagogické vlohy, protože vrásky na čele vám mohou způsobit děti. Moc byste se neměli plést v tomto týdnu pod nohy sousedům, pozor byste si měli dávat při řízení vozu.
 
 
Býk (22.4. - 21.5.)
 
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka - polarita Yin
 
Je možné, že v tomto týdnu věnujete daleko víc času přátelům, sousedům, než vlastní rodině, ale vašim vztahům na domácí půdě to nikterak neuškodí. Blahodárný vliv na vaši psychiku a zdraví povšechně budou mít pravidelné procházky v přírodě. Nicméně byste neměli usnout na vavřínech, protože ke konci týdne budete muset patrně sáhnout hlouběji do kapsy. Může jít o opravu, kterou jste tak dlouho odkládali, až něco "rupne". Pokud máte například krb, prospěje vám si nechat zkontrolovat komín.

 
 
 
Blíženci (22.5. - 21.6.)
 
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang
 
Tento týden vám přihraje mnoho šancí zlepšit si svou finanční situaci, případně zlikvidovat dluhy. To ale neznamená, že okamžitě zamíříte do obchodu, a začnete se obklopovat přepychem! Když vyděláte, raději investujte do domácích spotřebičů! Ke konci týdne si za takovou investici poděkujete. Návštěvy si totiž u vás budou podávat dveře, a kdyby vám přestal fungovat sporák, hanbou byste se propadli.

 
 
 
Rak (22.6. - 21.7.)
 
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
 
Máte před sebou sedm dní, ve kterých zejména ženy díky svému atraktivnímu vzhledu navážou soustu užitečných kontaktů, povšechně se rozšíří váš okruh přátel. Jste navíc v období, ve kterém máte skvělou příležitost změnit účes, styl oblékání, ženy i líčení, tak toho využijte, proměna vám jenom prospěje, minimálně se zvýší vaše sebevědomí. Ke konci týdne se vyhýbejte lidem, kteří vám jsou nepříjemní. Měly byste z nich pochmurné sny celý víkend. 
 
 
 
 
Lev (22.7. - 22.8.)
 
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang
 
Pokud máte nějaké problémy, snažte se je vyřešit. Pro vás je v těchto dnech totiž důležité zbavit se všeho, co vám škodí, co vás brzdí, stresuje. V sobotu totiž vstoupí v 6:22 hodin Slunce do vašeho znamení, a na vás čekají narozeniny. Na řešení problémů nebudete mít díky oslavám čas, a bylo by škoda, abyste si přenesli něco nepříjemného do dalšího Solárního roku, který trvá od narozenin do narozenin.
 
 
 
Panna (23.8. - 22.9.)
 
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - polarita Yin
 
Možná že strávíte zejména v první polovině týdne s přáteli víc času, než s rodinou, a jste-li zadaní, vaše drahá polovička bude mírně řečeno na druhé koleji. Tak se nedivte, když ve vztahu bude mírně dusná atmosféra. Zklidníte se ke konci týdne, a ve dnech víkendu nastane naprostý opak. Tak jak jste vyhledávali v předchozích dnech zábavu, začnete intenzivně toužit po klidu, tichu, a rodina začne mít falešný pocit, že jste nemocní. Nebudete, pouze Slunce vstoupí do vašeho sektoru samoty, a vy začnete zpytovat svědomí. 
 
 
 
Váhy (23.9. - 23.10.)
 
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení ovládá Venuše - Večernice - polarita Yang
 
Máte skvělou šanci ve své profesi ukázat, co ve vás dříme. Ale důležité bude, abyste neklamali sami sebe, a uprostřed týdne se ozvaly, a klidně postavili i nadřízeným, když se vám něco nebude líbit, s něčím nebudete souhlasit. Uměle vytvářená harmonie vám nebude k ničemu, protože si například váš šéf může myslet, že nemáte svůj vlastní názor, a povýšení, lepšího pracovního místa se nedočkáte. Navíc ke konci týdne můžete zjistit, že vaše vědomosti již nestačí, a že pro váš profesní vzestup bude nutné začít si rozšiřovat znalosti.  
 
 
 
Štír (24.10. - 22.11.)
 
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
 
Pokud je vaše kariéra závislá na odborných znalostech, dostanete v první polovině týdne skvělou příležitost prorazit ve své profesi a nechat daleko za sebou konkurenci! Trpíte-li nějakou chronickou nemocí, zajděte si za svým lékařem, protože vám nabídne nějakou novinku v léčbě. Když se ke konci týdne vaše drahá polovička pohádá s vašimi přáteli, nevměšujte se do toho, nechte je, ať si to vyříkají sami mezi sebou!
 
 
 
Střelec (23.11. - 21.12.)
 
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
 
Možná budete překvapeni tím, že vás opačné pohlaví oslovuje uprostřed ulice. Venuše vám totiž propůjčí společně se Sluncem obrovský sex-appeal! Nezadaní dostanou spoustu příležitostí k seznámení, ale pouze v případě že nebudete sedět doma, tam vás totiž nikdo hledat nebude! V druhé polovině týdne si dávejte pozor na jazyk, protože se můžete dostat do konfliktu se státními orgány. Bude dobré na sebe nijak neupozorňovat, a když se dostanete do problémů, nehrát divadlo, nevykrucovat se, tím totiž pouze situaci přiostříte.   
 
 
 
Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin
 
Zadaným se v tomto týdnu doslova splaší hormony. Budete sázet více na něhu a skvělý sex, než na jistotu, a klidně šmahem opustíte stávající lásku, a střemhlav se vrhnete do nového vztahu, bez toho, abyste si dali čas na rozmyšlenou. Vládu nad vámi budou mít touha, a rozum si prostě vezme dovolenou. Ke konci týdne vás překvapí problémy okolo majetku, nemovitosti, nebo financí, které pravidelně dostáváte například formou nemocenské, nebo se může jednat o alimenty. Situace bude nejasná, ale když podlehnete pocitu, že nic nezmůžete, o něco sami sebe ošidíte, takže vytáhněte do boje!
 
 
 
Vodnář (21.1. - 18.2.)
 
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
 
Rodina se v první polovině týdne nestačí divit, protože dobrovolně budete uklízet byt, pořádek uděláte na zahrádce, a v zaměstnání budete mít srovnané tužky i podle barev! Jenže všechno co budete dělat bude mít svoje opodstatnění. Uvědomíte si totiž, že prostředí kde žijete a pracujete má přímou souvislost s vašim zdravím a psychikou. Ke konci týdne ucítíte napětí jak v partnerství, tak při kontaktu s dětmi. Příčinu hledejte ve svém dominantním chování. Když trošku uberete, a nebudete si dělat legraci z vážných věcí, strávíte víkend v pohodě.
 
 
Ryby (19.2. - 20.3.)
 
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin
 
Představivost a fantazie vás nasměruje do kadeřnictví, k holiči, a vy změníte účes, ale i styl oblékání, a když někam s novou image nakráčíte, známí vás nepoznají. Máte-li děti, díky tomu, že s nimi budete trávit více času, budou vám víc důvěřovat a začnou se vám svěřovat, i se svými letními láskami. Jediné, kde to trošku zaskřípe, bude ke konci týdne v rodině, mezi vámi a dříve narozenými, rodiči. Příčinou bude fakt, že ve vaší rodině je stále mnoho nevyřešeného, nikdo nic nechce a nebude chtít řešit, a napětí se bude stále zvyšovat.