Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. týden.

7. 7. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 28. týden od 7. 7. do 13. 7. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je od soboty 21.6.2008 v 2:10 hod ve znamení
Raka
Merkur
10.7.2008 večer vstoupí do znamení Raka a setrvá zde do 26.7.2008
Venuše
12.7.2008 večer opustí znamení Raka a vstoupí do znamení Lva, kde setrvá do 6.8.2008
Mars
1.7.2008 v podvečer vstoupí do znamení Panny a setrvá zde do 19.8.2008
Jupiter
je ve znamení Kozoroha.
Od pátku 9.5.2008 14:02 hod má retrogradní směr
Jedná se o období až do záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr. Couvat bude ža do 2.11.2008 - v tento den ráno nabere opět přímý směr.
Pluto má od středu 2.4.2008 retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustil 14.6.2008 a vstoupil opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008...


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Vstup do tohoto týdne nemusí být podle vašich představ. Můžete si připadat,jako když byste měli jednu nohu na plynu a druhou na brzdě...Snažte se na nic netlačit a hlavně se nemračte na kolegy ani nadřízené - oni nemohou za to, že vaši známí jsou již na dovolené a vy ne !!!
Uprostřed týdne nastane razantní zlepšení neb ať přijdete kamkoliv, již vaše přítomnost vnese klid, dokonce budete svým nadhledem pomáhat zklidnit nepřátelskou atmosféru. Začnete mít daleko pozitivnější postoj ke všemu co se okolo vás děje - což bude nakažlivé a lidé ve vaší přítomnosti se budou cítit bezpečně, budete prostě oázou klidu !
Během víkendu nechte rodinu ať se účastní i na drobných pracech v domácnosti - a je jedno zda jste na chatě či doma ! Bude dobré dát občas i najevo jak máte své blízké rádi, ale né tím že stále okolo nich  budete pobíhat, opakovaně kontrolovat zda jim něco nechybí či zda ze sluníčka nemají úpal. To je spíše bude obtěžovat a vykoledujete si přezdívku "puritáni"..!


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Seznámení s novými lidmi zkraje týdne vám sice na chvilku "zastří reálné vidění", ale sami si uvědomíte, že něco není v pořádku. Možná to bude "bombastické vyjadřování" nebo až příliš optimistické vyhlídky, v každém případě se stáhnete a nějaké rozhodnutí, do kterého vás kdosi bude tlačit, necháte na další dny - a uděláte dobře !
Od středy budete vše domýšlet dokonce, takže začnete spokojeně usínat, kolik práce jste udělali. Pro mnohé z vás mohou být dny od středy jakýmsi novým začátkem v citové sféře - ponoříte se totiž i do bolavějších témat a vyčistíte tím ovzduší - i v zaměstnání si uděláte jasno ve vztazích s kolegy, nadřízenými.
Vaše vládkyně Venuše v sobotu večer vstoupí do vášnivého a ohnivého znamení Lva. To by bylo, abyste tu energii neucítili! Začnete nejen jiskřit vtipy, ale vyhledávat i doteky opačného pohlaví, a o tom že spát během jejího pobytu ve Lvu půjdete nejednou až k ránu, ani nepochybuji !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pokud se občas počátkem týdne v řeči "zaseknete" snažte se dbát na správné dýchání, pomůže vám to! Rozhovorům o citech bude rozumné se vyhnout úplně. Nesnadno budete hledat slova, navíc když už něco řekněte, bude to tak neosobní, že si protějšek může myslet že už o něj nestojíte !
Od středy začnete vyzařovat pozitivní "energii" a tu budete vysílat do okolí. Druzí se ve vaší přítomnosti budou cítit velmi dobře, a tak se nedivte, když okolo sebe budete mít stále někoho, kdo si s vámi bude chtít povídat. Jen nepodlehněte nutkání mít pravdu za každou cenu - vše byste sami sobě pokazili !
Ve dnech víkendu zvolíte skvělou strategii v momentě, když finanční nároky rodiny začnou být nad rámec vašich možností. Usednete, všechny svoláte a začnete společně počítat. Pokud zaznamenáte údiv na jejich tvářích nedivte se - občas byste měli poslat na nákup i děti, aby věděli co obnáši běžná režie rodiny !


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Zkraje týdne pocítíte nesoustředěnost, neb hlavu budete mít plnou nápadů - tak si uvědomte že všechno hned nejde ! Vsaďte na svoji pohotovost, zejména slovně budete nedostižní a vaše vtipkování rozesměje i sousedy..!
Slavíte-li narozeniny ve středu, pečlivě budete zvažovat s kým chcete trávit večer a koho prostě nepozvete...V roce který máte před sebou se budete potkávat se schopností odstranit ""odpad ze svého života" a zaměříte svoje úsilí tam, kde to bude nejvíce efektivní. Takže si nakročíte do velmi užitěčného roku !
Pokud slavíte narozeniny během víkendu - pozor na alkohol ! Vše co vypijete bude mít dvojnásobný účinek než běžně. V 365 dnech které jsou před vámi  si asi sem tam zažárlíte, ale vzroste vaše touha po opačném pohlaví a v každém případě se jedná o rok, ve kterém budete chtít převzít kontrolu nad svým životem..!


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Je možné že počátkem týdne po domě začnete schraňovat věci které jste si oblíbili - tak abyste je měli všechny pohromadě - na očích. Což je ta příjemnější varianta - další možností je to, že začnete stěhovat nabýtek. Nezkoušejte to u vašich ratolestí neb byste mohli najít ""jejich poklady""a budete mít o čem přemýšlet, kde se to "všechno" ve vašem bytě vzalo..
Od středy zaznamenáte tendenci spíše se držet stranou ruchu, ale informace které začnete vnímat vás prostě jen tak nečinně ležet nenechají. Uvědomíte si totiž že to je pro vás šance něco změnit a zvrátit ve svůj prospěch, takže z ničehož nic často "vystřelíte jako raketa" a začnete jednat. Ve hře může být majetek, finance z cizích zdrojů...etc...v každém případě to bude pozitivní a nenadálý obrat který vám i v budoucím období velmi prospěje !
Ačkoliv úmysly budete mít ty nejlepší,rodině organizovaní jejich volného času během víkendu zrovna vhod asi nepřijde. Nenuťte druhé ať se baví, když i vy sami budete mít tendenci si sednout někde v koutku a být sami !


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Do nového týdne se probudíte s Lunou ve vašem znamení. Navštivte kadeřníka, neb úprava vlasů vám vydrží mnohém déle ! Snažte se jíst pouze lehká, nekořeněná jídla a dodržovat pitný režim až do úterního večera je pro vás nezbytností !
Uprostřed týdne se předvedete jako dobří přátelé, neb známým poskytnete několik velmi užitečných tipů a informací jak zlepšit stav konta, prostě si finančně polepšit. Dokonce mnozí díky svojí ochotě pomáhat druhým odstartují nějaký dlouhodobější projekt, pěkně tajně, jen s těmi kterým důvěřujete !
Zájem o vše nové, tak aby vám neunikla sebemenší informace vás může dolova zahltit o víkendových dnech ! Nepřehánějte to - odpočinek je pro vás důležitý a hlavně byste měli načerpat energii - nedá se vyloučit že mnozí o víkendových dnech obnovíte nějaký "utajovaný vztah"...


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Zkraje týdne se snažte držet stručných vět v rozhovorech, nebo naprosto nechtěně prozradíte nějaké tajemství. Může to být dvojsečné, neb dotyčný to vezme jako váš osobní útok a vrátí vám to nějakou "záležitostí" o které jste neměli tušení že o ní někdo ví....
Od středy si mnozí občas pomyslíte, že v práci schytáváte ty nejvíce zapeklité a složitě řešitelné úkoly. Nebraňtě se tomu - je totiž možné, že nadřízení testují vaše profesní kvality, a další dny ukážou, zda jste tímto ""minikonkurzem" prošli, a postoupíte v kariéře o stupínek výš.
O víkendových dnech vám do cesty vstoupí lidé, kteří svými kontakty mohou pozvednout váš talent i profesní aktivity povšechně ! Mnohé Váhy se navíc setkají se spolužáky...Pokud  jste narozeni okolo 22.9. a budete o víkendu nějakým způsobem propojeni s veřejností zaznamenáte úspěch !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem týdne se dozvíte výsledek nějakých svých minulých akcí. Je možné že radostí skákat nebudete, neb vše dopadne jinak než jste si vy přáli. Navíc se něco začne dít okolo vašeho otce či nějakého muže z vaší rodiny a mnozí budou nuceni pozměnit plány na další dny.
Váš vliv na ostatní začne být od středy obrovský, dokonce to může zajít tak daleko, že se vám podaří zvrátit názor nějakého úředníka ve svůj prospěch. Může se jednat o půjčku, hypotéku..ve vztahu k nějakému majetku v dědickém řízení,etc..
Během víkendu začnete mít pocit že do vás vstoupila nějaká vyšší energie - budete velmi rychle reagovat. Přidá se k tomu precizní odhad, skvěle se vyznáte v lidech a odhadnete dopředu nejen co si kdo myslí ale i jisté situace.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Je jedno, zda jste na dovolené či v zaměstnání - ale jakákoliv větší společnost vás v prvních dnech týdne může uvést do rozpaků, dokonce se občas můžete přistihnout že se stydíte říci svůj názor nahlas. Pokud budete muset vystupovat před veřejností, přečtěte si dopředu jak bojovat s trémou !
Intimní záležitosti, sex...ve vašich myšlenkách začnou nabírat od středy na síle ! Začnete si sami pro sebe klást v duchu otázky ve vztahu k životu povšechně. Pouze si dávejte v zaměstnání pozor na straší kolegy - můžete jim trošku "zvyšovat hladinu adrenalinu" svým "zasněným" klidem...
Organizovat výlet během víkendu asi nebude to pravé ořechové, ale postupně podlehnete nadšení ostatních a dokonce se můžete stát jakýmsi vůdčím...V sobotu večer se nedivte daleko větší touze po něžnostech a dotecích !!!


J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

V pondělí můžete sami sebe limitovat. Přemíra zodpovědnosti může být velmi náročné na psychiku, protože opakovaně budete po sobě kontrolovat vše, pořád se budete vracet k již ukončenému, abyste vyloučili sebemenší chybku...
Uprostřed týdne nastane znatelná změna - ať už se na vás budou valit povinnosti či budete trávit dny někde u vody, na chatě...zjistíte, kolik v sobě máte energie, kterou vůbec nepoužíváte! Problémem je totiž pro vás neochota přijmout kritiku byť upřímně míněnou - trošku ohebnosti v myšlení vám proto prospěje, jen tak můžete uplatnit celý svůj potenciál !
Budete-li ve dnech víkendu cestovat, překvapení na vás může čekat "na každém rohu"" ale v tom pozitivním smyslu ! Ale i vy sami pro sebe budete malým překvapením, neb si dáte předsevzetí že na sobě začnete pracovat - a do toho bude patřit i změna "image" počínaje účesem a konče oblečením...


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Hned od pondělního rána se pustíte do vyjednávání okolo financování nějakého vašeho nápadu, projektu. Může jít o jakési "tajné jednání". Vše si ohlídáte i z právního hlediska tak, aby nebylo možné ze smlouvy couvnout.
Od středy vsaďte na svoje nadšení a radost ze života - i škarohlídům se ve vaší přítomnosti objeví úsměv na tváři! Občas budete připodobnitelní k rádcům - neb kam přijdete, tam nezištně poradíte. Tak si z toho kaleidoskopu nápadů nějaký schovejte i pro sebe!
Během víkendu můžete často pobíhat - prostě vám dá hodně práce zůstat v klidu! Ale to nebude v žádném případě rušivým elementem neb strhnete k aktivitě i ostatní! Zpráva, kterou jste čekali marně během týdne, vás může překvapit v sobotu a neb bude příznivá, do žil se vám vleje tolik pozitivní energie, že začnete objímat radostí i neznámé lidi na ulici...


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Rozumné bude první dny týdne nekonzumovat tučná jídla - velmi vám prospěje čerstvá kořenová zelenina ! Mnozí budou velice nemile překvapeni nepřátelstvím člověka, který se vás bude snažit něčím vyprovokovat - nedejte se, zachovejte klid. Je fakt že to dotyčného ještě víc rozzuří..ale vás jeho vztek rozesměje !
Od středy máte skvělé dny nejenom probírat v duchu nápady, ale také je realizovat ! Pomáhat ostatním je vaše skvělá vlastnost, ale občas zapomínáte na svoji maličkost. Někdo starší vás svými myšlenkami nasměruje k nějaké nové aktivitě - a další dny/týdny budete "sklízet"....!
Kamkoliv se vrtnete během víkendu, zejména při návštěvách..váš pohled sklouzne ke knihovně. Příčinou může být nějaký sen či zážitek, který si nebudete umět racionálně vysvětlit a tak začnete schraňovat literaturu vztahující se k ezoterice, nadpřirozenu.