Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. týden

11. 7. 2007

Týdenní e-horoskopy pro 28. týden od 9.7. do 15.7. 2007

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Merkur  je do 4.8.2007 ve  znamení Raka. V pátek 15.06. se krátce před půlnocí  zastavil na 11°35' stupni zn.Raka a od soboty 16.06. do úterý 10.07.2007 má retrográdní pohyb.

Venuše v sobotu 14.7.2007 večer vstoupí do  znamení Panny.

Mars je od neděle  24.6. ve znamení Býka, setrvá zde do úterního rána 7.8.2007 kdy přejde do následného znamení Blíženců.

Jupiter ve Střelci má retrográdní pohyb, to znamená jakoby couval...Přímý směr bude mít opět v srpnu a to od úterý 7.8.2007 kdy dvě hodiny po půlnoci opět nabere přímý směr.

Saturn je ve znamení Lva.

Uran je ve znamení Ryb, má retrográdní pohyb.

Neptun je ve Vodnáři, retrográdní a to až do  31.10.2007 

Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

V sobotu 14.7. 2007 odpoledne nastane NOVoluní v Raku na stupni  21RA 41.

O jeho vlivu se dočtete u Vašeho Slunečního znamení.

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

První dva dny týdne bude velmi užitečné se řídit starým, ale osvědčeným heslem - „Dvakrát měř, jednou řež“....Nejenže si dávejte pozor na to, co - komu - a jakým způsobem sdělujete. Svá slova  raději nejprve zvažte, než je skutečně vypustíte z úst a při jízdě autem se soustřeďte ne na nadávání na špatné řidiče, ale na sledování silničního provozu. V případě nákupů si vždy dobře rozmyslete, za co chcete vydat peníze.  Berani narozeni v prvním dekanu zejména 25.4. až 28.4. se mohou stávající týden "potkat"" s nějakou pomluvou, prostě se dozvíte něco, co vám nebude příjemné. Daleko víc jak v předchozím období pro všechny Berany platí dbát o své zdraví a psychickou pohodu - a to po celý týden. Můžete totiž ve větší míře narážet na agresivitu lidí okolo vás. Dá se předjímat, že sem tam i vy sami něco vyprovokujete, a je jasné, že na psychické pohodě vám konflikty nepřidají. Máte to ve své moci, kontrolujte se, a prožijete pohodový týden !


B

Býk (22.4. - 21.5.)


Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pondělní ráno prožijete pod taktovkou Luny ve vašem znamení a její vliv pocítíte ještě po celé úterý. Je jasné že budete majetnicky obhlížet a kontrolovat vše okolo sebe...tedy i své nejbližší...Na stranu druhou jsou to pro vás dny kdy můžete podnikat nákupy, zejména co se týče doplnění šatníku. Mohou to být pro vás i dny, kdy si začnete užívat všech radostí života...počínaje jídlem a konče kulturním vyžitím...Planeta Mars bude v tomto týdnu přecházet přes Slunce Býků narozených 30.4. až 5.5. a dodá vám energii k tomu, aby jste sršeli vitalitou a činorodostí !  Můžete se aktivněji zapojit do nových aktivit, které chcete vyzkoušet, blýsknout se i při sportovních výkonech, ale zbytečně neriskujte ! Pokud některé Býky čeká během víkendovách dnů nějaké jednání, zkouška, test, konkurz..díky sobotnímu NOVoluní by se vám mělo zadařit !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

První dny v týdnu jsou  vhodné pro důležitá jednání, pro skládání zkoušek či pro důležitá rozhodnutí. Udivíte přesností svých postřehů, jen se snažte nemluvit rychle, k čemuž vás to bude svádět ! Ve středu ráno se probudíte s Lunou ve vašem znamení a setrvá zde až do pátku, kdy krátce po půlnosi přejde do následného znamení. Luna aktivuje neklid, zvědavost, roztěkanost, sklon dělat mnoho věcí najednou, proto se dají předjímat více - méně, že to pro vás budou hektické dny. Nedokážete totiž sedět na místě a stále budete mít pocit, že vám něco někde jinde utíká. Snažte se tyto dny nějak zaplnit, choďte na výlety, nebo se zabavte nějakou aktivitou, protože když budete sedět doma, začnete být nervní a neklidní a je jasné, že to přenesete i na své nejbližší. Sobotní NOVoluní vám může přihrát nějakou atraktivní finanční příležitost. Pamatujte si, že vše co během NOVu  ve vztahu k financím započnete, bude mít dlouhodobější efekt !


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Všem kteří slaví tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
V pondělí a v úterý bude pro vaši pohodu velmi prospěšné kontrolovat si slovník, ale i svoje reakce, a to se týká i např. jízdy autem. Budete daleko víc agresivnější, a tak je jasné, že ani svoje případné chybování nepřiznáte, naopak vždy to otočíte proti druhým. Prostě vy pochybíte, ale ještě za to někomu klidně vynadáte !  A věřte nebo ne - slavíte-li narozeniny počátkem týdne, může se výše napsané prolínat celým rokem...Na stranu druhou se dá předjímat že v tomto roce se mnohým Rakům podaří stabilizovat rodinný život, tím myslím i např. legalizaci partnerského vztahu. Zejména ti z vás, kteří budou slavit narozeniny v pondělí a v úterý budou mít velkou  potřebu cítit bezpečí , pevnou ""půdu pod nohama"...Ti z vás, kteří slaví narozeniny ve středu si budou muset hlídat, aby svoje aktivity neroztříštili na mnoho stran, neb by si velice lehce udělali z následujícího roku jednu velmi dlouho honičku. No a ti Raci, kteří slaví narozeniny ke konci týdne, tedy během NOVoluní, si nakročí do klíčového roku, který změní jejich život. Které oblasti vašeho života se bude výše napsané týkat vám prozradí roční osobní horoskop...


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Venuše tento týden bude přát narozeným 19.8. až 22.8. Zejména nezadaní mají ještě šanci netrávit letní dny sami ! Povšechně se mnohým z vás může často stávat, že si vyjdete sami někam do přírody, nebo se jen tak někde zašijete, abyste si užívali klidu a ticha...Berte tyto dny jako období regenerace sil, dobijte si ""baterky"". Navíc si jasně začnete uvědomovat, že je čas udělat jakousi inventuru předchozího roku, a to je dobře, protože vše neužitečné a svazující díky tomu necháte za sebou a to vytvoří prostor pro ""nové""....A změnit můžete mnohé, neb máte velkou podporu planety změn ! Ujasnit si, čeho se máte v životě zbavit vám pomůže i sobotní NOVoluní.. Nevyhnete se sice jakési introspekci, což může nechat vyplout napovrch dávno zapomenuté věci, to co jste měli uloženo hluboko v podvědomí. To vás může přivést i k chuti poznat věci "za oponou"..Takže se dá předjímat že u mnohých Lvů se projeví zájem o nakouknutí do okultismus, nebo vás to stočí k astrologii, etc... 


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Počátek týdne pro některé Panny může být svým způsobem nepříjemný, neb vás postaví před nějakou hotovou věc, aktivitu, a vy nebudete mít možnost volby. Nebo se můžete dočkat toho, že se na svoji hlavu dozvíte ""nějakou stoprocentní pravdu""...Dejte na svůj instinkt a nenechte se  sebou manévrovat, zejména když vám podvědomí naznačí, že vás chce někdo oblafnout nebo využít... Možná že to spustí lavinu hádek či slovních konfliktů, ale pokud budete v právu, neustupujte ! Blížící se víkend a NOVoluní soustředí vaši pozornost do oblasti přátel, ale jsou to pro vás i dny, kdy se vám opětovně může dokonce i formou snů připomenout nějaký váš neuskutečněný sen či záměr...  Mohou se vám i připomenout některé zapomenuté společenské kontakty a pokud máte něco společného s politikou, i v této oblasti zaznamenáte nějaký "ruch".  Pokud vás zavalí spousta povinností a aktivit, nic nepodceňujte, neb vám vše v budoucích týdnech bude velmi ku prospěchu !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení je ovládáno Venuší - polarita Yang

Možná se dotanete do mírného zmatku, neb zbývá poslední čtvrtina roku do vašich narozenin. Je to období obratu, zpytování, v myšlenkách se často můžete vracet zpět a pokud se vám něco nepovedlo, nepodařilo, nezadařilo, je jasné že libé pocity to ve vás vyvolávat nebude. Úterý je pro vás mírně kritický a to můžete pociťovat ještě ve středu dopoledne. Propukne-li ve vašem vztahu žárlivost (z kterékoli strany), uvědomte si, jak moc vám vzájemně na sobě záleží. U některých Vah se dokonce může objevit vnitřní pocit že jste oklamáváni, či zanedbáváni...Navíc se ale budete snažit držet city pod kontrolou, a tak k sobě budete lehce přitahovat negativní nálady..S blížím se víkendem a sobotním NOVoluním se stále víc a víc vaše myšlenky budou stráčet k vaší kariéře, profesi, společenskému statutu. Zejména pokud jste ve stávajícím zaměstnání nespokojeni, asi se nevyhnete myšlence, zda v této oblasti neudělat změnu. Vězte , že dny okolo NOVu jsou pro změnu ať už se týká čehokoliv velmi vhodné, tak neváhejte a jednejte !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Ačkoliv vám nebude chybět ani elán, ani energie, budete se divit, že je okolo vás mírné napětí. Bude tedy dobré se zamyslet, do jaké míry je vy sami nechtěně provokujete, byť jen slovním ""štípnutím", které sice vy budete považovat za vtip, ale lidem okolo vás to může notně zvedat hladinu adrenalinu.
Kritickým dnem je pro vás čtvrtek. Postrádat budete vnitřní klid,  což může vyvolat i vaše žárlivost. Od tendence přivlastňovat si svůj protějšek vás odpoutá blížící se sobotní NOVoluní, neb soustředí vaši pozornost na cestování, poznávání..... Sobotní noc se vám mohou zdát zajímavé, živé sny,  a myšlenky i v neděli se vám budou často toulat světem představ....  Bude to taktéž malá prověrka vašeho zdravotního stavu, zejména cevního systému. Velkou roli může sehrát u některých Štírů  cizina, cizinci, ...etc. V neděli si dávejte pozor na náhodná setkání. Možná vám bude nabídnuto něco, co na první poslech bude znít lákavě, ale peníze nedávejte z ruky, neb dotyčného už nikdy nemusíte spatřit !


Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Vládce vašeho znamení Jupiter v retrográdním pohybu tento týden trošku pohne stojatými vodami Střelců, narozených 30.11. až 1.12. Připomene vám nějaké zepomenuté povinnosti, aktivity, a mnohé Střelce přinutí udělat si jakýsi úklid v životě. Může se také stát, že jste s něčím počítali, někdo vám dal slib, ale ten nedodrží, těch možností projevu retrográdního Jupitera je hodně. V každém případě se bude snažit vám do života a tím pádem do dušičky vnést zklamání, ale vy se nedejte.  Pravdou je sice to, že povšechně všichni Střelci budou tento týden vyřizovat vše za pět minut dvanáct, ale vždycky dostanete šanci vše dohnat, takže když při prvním nedaření se nepropadnete panice, vše se vám podaří zorganizovat a uspořádat k vaší spokojenosti, ale budete proto muset něco udělat, bez vašeho přičinění to prostě tento týden nepůjde..! Sobotní NOVoluní si doslova posvítí na  finance, které nějakým způsobem sdílíte s někým jiným.Proto -  a dobře vám radím - zkontrolujte všechny listiny oproti uskutečněným platbám dopředu, ať se to týká plateb pojistného, daní..etc..

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

K nějakým pozitivním změnám pobídne tento týden Uran Kozorohy narozené 9.1. až 11.1. Doslova vás bude popohánět a dokonce vám nabídne a vytvoří takové podmínky, abyste si mohli splnit nějaký svůj životní sen...! Pro všechny Kozorohy stále platí nutnost opatrně našlapovat v intimních vztazích. Na stranu druhou máte možnost vydělat slušné peníze a taky je účelně utratit ! Od čtvrtka budete neustále v pohybu, mnohé Kozorohy čeká cestování, ale zde ja malé upozornění, neb v druhé polovině týdne mohou vyplout nějaké  problémy s dodržováním smluv, úmluv a dohod, tak bude rozumné zpomalit tempo.. To ještě zdůrazní sobotní NOVoluní, neb vás přinutí soustředit pozornost na partnerské vztahy, profesní nebo osobní. Ať už se to projeví jakkoliv, věnujte tomu pozornost, neb se patrně vynoří nějaké důležité téma, které ten konkrétné vztah ovlivní. Může se jednat o pracovní ale i intimní, ale také  se může něco začít dít právě okolo výše zmiňovaných smluv a dohod.


K

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Vy se v pondělí probudíte do celkem klidného a pohodového týdne. V pondělí se vám v mysli  probudí  inspirace a nápady, dají se předjímat nějaké schůzky, které rozšíří okruh vašich vlivných kontaktů. Štěstí tento týden bude přát především těm Vodnářům, kteří se nebudou bát pustit po nevyšlapaných cestičkách a občas i mírně zariskovat. Jedná se pro vás o období které dokonce může přinést pozitivní náhlý a nečekaný obrat tam, kde se vám vyhlídky na šťastný konec už pomalu vytrácely. Konstelace vás budou nutit  k větší samostatnosti a rozhodnosti. Sobotní NOVoluní otevře téma práce, posvítí na to jak si počínáte v denodenních záležitostech a pracovní rutině. .Pokud se vám během víkendu něco nebude líbit, řešení odložte až na konec měsíce, neb ve dnech okolo NOVu byste jednali v afektu, a stejně byste patrně ničeho nedosáhli.


L

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

První dny týdne mějte stále napaměti, že jste pod vlivem konstelací, které vás budou svádět k nerozumnému chování, dá se napsat, že pořád budete mít jakoby nakročeno do nějakého konfliktu. Zvláště co se týče sousedů, sourozenců, příbuzných, tak tam brzděte zejména co se týče slovních projevů, protože to je oblast, ve které můžete vyvolat doslova řetezec hádek. Atmosféra se zklidní ve středu  a čtvrtek je pro vás doslova mystický..! Intuice vám pojede na plné obrátky, dokonce předem odhadnete kdo vám zavolá etc..Na ruku v tom pozitivním smylu vám jde sobotní NOVoluní. Soustředí vaši pozornost a aktivity k dětem, všemu co vám dělá radost i k vašim koničkům. Začnete si užívat radostí léta a těch které máte rádi. Zvýší  se i  váš sex-apeal a sexualita, toto novoluní  vám totiž přeje i v oblasti rozkoší.  Plánujete-li přírustek do rodiny, NOVoluní vám přeje i v této oblasti...!