Jdi na obsah Jdi na menu
 


28. týden 2009

3. 7. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 28. týden od 6. 7. do 12. 7. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce
je ve znamení Raka


Merkur
setrvá ve znamení Raka
do 18.7.2009 1:02 hod.


Venuše
je ve znamení Blíženců.
Zde setrvá do 1.8.2009 kdy v 3:30 hod vstoupí do znamení Raka.


Mars
je ve znamení Býka, kde setrvá do 12.7. kdy v 4:54 hod vstoupí do znamení Blíženců.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !
Navíc se v blízkosti retrográdního Neptuna bude pohybovat Jupiter,
který se otočí také do retrográdního směru, a to 15.6.2009 v 8:43 hod což ukazuje na přemíru optimismu, ale následovat může deziluze, zklamání !
V období od 1.7. až do 13.7. se dostane do nepříznivé pozice vůči retrográdnímu Neptunu v konjunkci s Jupiterem planeta energie Mars přes který bude přecházet Venuše. V těchto dnech zbystřete a i banální záležitosti řešte s rozvahou !

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

 

Událost týdne nastane v úterý v 11:21 hod.
Proti Slunci v Raku bude stát Luna v Kozorohu,
tedy nastane Úplněk.
Tentokrát ale nepůjde o obyčejný Úplněk
protože Slunce, Země a Luna se budou nacházet zhruba v jedné přímce,
tedy opozice Slunce /Luna se bude konat poblíž Lunárních uzlů..
Země se ocitne mezi Sluncem a Měsícem,
astronomicky dojde k penumbrálnímu zatmění Měsíce / Luny.

Slunce se v daný okamžik bude pohybovat v blízkosti hvězdy
Canopus
kterou můžete najít i pod názvem Carinae, Car, Lodní kýl
ale ani Luna tentokrát nebude osamocena, neb se v moment Úplňku
ocitne v blízkosti, tedy v konjunkci s hvězdou
Vega..

To nás přímo vybízí, abychom během dnů okolo Úplňku a povšechně následných 14 dní v přírodě ani při cestování nepodceňovali repelenty a ve zvýšené míře dbali o hygienu.
Zatmění navíc vždy vynese na světlo vše, co jsme odmítali potažmo nechtěli řešit, nad čím jsme hmouřili oči v domnění, že se problémy vyřeší sami od sebe...
Nic v daných dnech nepřehlížejte, nestrkejte před problémy hlavu do písku
neb jak napsal kdysi astrolog Milan Gelnar....:
""...nepodceňujte nic co se děje během zatmění, jinak se vám následně zatmí před očima...!!!
Nejvíce vliv tohoto zatmění pocítí Raci, obzvláště narození okolo 7.července. Nespokojenost mohou pocítit i Kozorozi, Vodnáři a Lvi.
Pokud máte Slunce či nějaký prvek horoskopu v uvedených znameních,
obzvláště okolo 15° Raka či 15°Kozoroha buďte připraveni na to, že nějaká událost vám může připravit překvapení, které si vynutí hodně vaší trpělivosti a shovívavosti, a vše se bude točit okolo mezilidských vztahů povšechně.

 

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Dny okolo Úplňku vám počátkem týdne přinesou rozuzlení co se týče kariéry. Počínaje povýšením, zvýšením platu a ti kteří si poslední dny mohli nohy uběhat obstaráváním nového místa konečně svitne naděje na perspektivní pracovní pozici ! Uprostřed týdne přátelům i přes svoji mírnou nenáladu neodmítejte pomoc, a to se týká i kolegů v zaměstnání a hlavně lidí o kterých víte že by pro druhé nehnuli ""brvou"...dobrý skutek se vám totiž vrátí i s úroky v dalších týdnech. Během víkendu se stáhnete a můžete dokonce odmítat komunikovat s lidmi okolo sebe ! A uděláte dobře neb sám váš vládce planeta Mars by vás velice snadno vtáhl do konfliktů, hádek a to nemáte o volných dnech zapotřebí !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Hlad po informacích ve vás vyvolá Úplněk a to mnohé zavede do knihovny, nebo budete pravidelně počátkem týdne vysedávat u internetu neb každá informace vás navede na nové téma. Mnozí se díky Úplňku rozhodnou nějakou formou zvýšit svoje vzdělání, ale někteří Býci se rozhodnou odjet do zahraničí ať už pro načerpání zkušeností, může se jednat i o rozhodnutí přijmou pracovní místo u zahraniční firmy. Uprostřed týdne se ve vaší blízkosti objeví někdo, kdo vás nenechá spadnout do depky. Stres se o vás bude pokoušet díky pracovnímu tlaku nadřízených, ale naštěstí kolegové legráckami budou uvolňovat napětí.
Během víkendu vám může nenadálá situace okolo financí vyvolat vrásky na čele. Navíc vás zarazí to, že přátelé nebudou reagovat na vaše maily ani telefonáty. Nic z toho nevyvozujte, je doba dovolených a je možné že jste přeslechli, že tento víkend nebudou na přijmu !

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Úplněk vás může postavit před nutnost zásadního rozhodnutí. V ohnisku budou finance a je možné že k nějakému razantnímu kroku vás přiměje nějaká kontrola. Mnozí se zamyslí jak získat statní dotace, půjčku, úvěr...ale to jak získat nějaké peníze může znamenat že přistoupíte i na rizikové transakce !! Uprostřed týdne se raději držte doma neb ve společnosti vícero lidí se nebudete cítit dobře. Dokonce vám ostatní budou vadit svými názory, ale to že vy provokujete katastrofickými vizemi si neuvědomíte. Pokud během víkendu začnete sestavovat domácí rozpočet, zjistíte jak vás ostatní respektují, prostě ani nešpitnou, s každou položkou budou souhlasit ! Nedivte se ničemu, Mars totiž bude virtuleně klepat na dveře vašeho znamení a dodá vám kuráž a sebevědomí, takže si nikdo nedovolí vám oponovat !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Úterní Úplněk je důležitý hlavně pro ty z vás kteří slaví narozeniny. V roce který máte před sebou některé aktivity budete nuceni ukončit - proto - aby dostaly možnost nové které budete chtít do svého života zahrnout. Pro mnohé Raky bude problémem najít rovnováhu mezi kariérou a rodinou. Pokud slavíte narozeniny okolo čtvrtka, v následných 365 dnech se sice dají předjímat problémy, na které jste si zadělali v minulosti, ale dostanete šanci zbavit se starých zlozvyků, a váš život může dostat úplně nový směr ! Během víkendu budete líní, jakoby nedospalí, a pokud si nenajdete nějakou aktivitu, která vám zvýší hladinu adrenalinu potažmo krevní tlak, prolelkujete volné dny ! A pozor, slavíte-li narozeniny okolo soboty, budete v následných 365 dnech potřebovat někoho, kdo s vámi občas zatřepe, abyste se probudili !

E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Od nikoho nepotřebujete běžně popostrčení a zkraje tohoto týdne díky Úplňku si opět ujasníte co chcete, co očekáváte od života a co pro to vy sami musíte udělat. Mnozí mohou přemítat nad tělesnou schránkou zda je vše v pořádku. Abyste spali v klidu - nechte si udělat prohlídku neb to je jediná možnost jak zahnat pochybnosti. Nezapomeňte na očního lékaře zejména v případě že denně pracujete s PC ! Uprostřed týdne nepodceňujte společenské kontakty ! Nejenže lze předjímat, že nezadaní se ve společnosti či mezi přáteli zamilují, ale můžete se seznámit s člověkem, který nějakým způsobem pozitivně ovlivní vaše zaměstnání ! Během víkendu pocítíte větší touhu po sexu, ale můžete se chovat tak nemaleně, že vám ho vaše drahá polovička odepře ! Zejména si odpusťte komentáře kdo vydělává víc, čí rodina má větší majetek - tím byste intimního partnera pěkně naštvali,a místo večerních erotických hrátek budete sedět nasupeně u televize, která ale bude mít vypnutý zvuk, abyste dali okatě najevo že je u vás "tichá domácnost"...

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Díky Úplňku můžete počátkem týdne pociťovat neklid. Mnozí si totiž začnete klást otázky zda vás milenecký vztah uspokojuje, zda jste dostatečně milováni, ale mnohé se může stáčet i k dětem, zda např. výchovu zvládáte...etc...Pokud jste například potlačovali touhu počít dalšího potomka, tentokrát tlak bude velmi silný...Pravdou je že vás vzruší i letmý dotek a s intimním  protějškem si budete šeptat něžná slůvka nejednou dlouho do noci.. Saturn který dlouhodoběji prochází vašim znamení se dostane v tomto týdnu do příznivého aspektu vůči Slunci a doslova vás pobídne víc chodit do společnosti, seznamovat se s novými lidmi, dokonce je příslibem zlepšení vaší kariéry ! Víkendové konstelace vám připomenou že i vy umíte žárlit ! Nějaké gesto či pohled vašeho intimního protějšku vás znejistí a vy svoji drahou polovičku začnete kontrolovat, dokonce potajmu můžete poslouchat s kým si váš protějšek telefonuje..etc.. 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Máte-li nějaké realitní aktivity - prodej nemovitosti či pronájem, raději transakci nechte na odborníkovi. Úplněk si povšechně počátkem týdne prosvítí vaši domácnost a pokud někde zahlédnete sebemenší pavučinku může to u vás vyvolat pocit,že byste pro útulný domov měli něco udělat a minimálně začnete plánovat malování bytu, anebo se rozběhnete po supermarketech a nakoupíte nějaké dekorativní doplňky.
Kamkoliv přijdete uprostřed týdne, začnete ohromovat svými znalostmi! Pokud cestujete, lze předjímat velmi zajímavá seznámení a v neposlední řadě nezadaní dostanou šanci k seznámení, zamilování se, a vůbec nelze vyloučit, že osůbka do které se zahledíte bude mít něco společného s cizinou. Během vékendu vám rána znepříjemní ranní nevolnost kterou vyvolá nějaký váš denní zlozvyk. A to bude dobře neb máte skvělou šanci skoncovat s něčím co vás například ráno i zdržuje. Může to být kouření, vícero šálků černé kávy, etc..




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Mnozí budete mít počátkem týdne pocit že je nějak více světla.
Je možné, že nebudete schopni odhadnout zda šance které se vám nabídnou jsou skutečně reálné neb Úplněk může navodit atmosféru že v ničem není problém...Pokud dlouhodoběji řešíte financování bydlení, uprostřed týdne by se na vás měla usmát štěstěna a konečně budete mít v ruce příslib banky. Navíc pocítíte velkou touhu po opačném pohlaví, takže zapomeňte na půtky v partnerství a ukažte jak jste skvělí milenci / milenky ! Vzplanout potažmo zamilovat se mohou během víkendu zadaní i nezadaní, ale pozor milí Štíři, sice to bude milostný románek naplněný velkou vášní, ale taky žárlivostí, hádavostí, bez vzájemné důvěry...


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Příležitosti se vám počátkem týdne doslova budou ""plést pod nohy"..!  Může to být nabídka nové práce,  povýšení, v každém případě to bude znamenat zvýšení vašeho pravidelného měsíčního přijmu. Mnozí si dokonce splní svůj sen neb konečně dostanou možnost svého koníčka vykonávat jako výdělečnou činnost. Uprostřed týdne vám konstelace propůjčí obrovský dar komunikace, tak čas neutrácejte v bezvýznamném tlachání se sousedy, ale vyříkejte si třecí plochy v partnerství !
Během víkendu zaskočíte a to doslova sami sebe. Začnete se totiž v myšlenkách vracet do dětství, k rodičům, prarodičům, a možná že si nejednou povzdechnete. Uvědomíte si totiž, jak jste žili bezstarostně. Jenže to také může znamenta, že se v rodině začnete chovat velmi nestandartně, dokonce to může vypadat že jste si dali za cíl se ve dnech volna se všemi pohádat !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Úterý je váš velký den neb ve vašem znamení probehně Úplněk a zatmění Luny ! Všechny vaše snahy budou virtuelně osvětleny plnou Lunou a vy konečně uvidíte vrchol o kterém jste donedávna snili ! Budete se cítit spokojeně, protože najednou zjistíte,že vaše snaha něco dokázat nebyla marná, jako "na talíři" uvidíte výsledek mnohých svých aktivit! Uprostřed týdne překvapíte sami sebe neb si něčím uděláte radost a koupíte si něco hezkého, luxusního a předjímala bych i drahého ! Pokud váš intimní protěšek horuje pro nějakého zvířecího mazlíčka, je i možné, že navštívíte zverimex či nějaký útulek a intimnímu partnerovi dáte živý dárek ! Během víkendu si při výletech po okolí dejte pozor na zbrklost, ukvapené rozhodování, lze předjímat i menší zranění ! Jenže zranit můžete slovně i souseda či blízkého příbuzného na které kvůli maličkosti zavrčíte, že se vás leknou !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne budete potřebovat podporu svých přátel. Budete citlivější, lehce podlehnete splínu. Úplněk prostě mírně zacvičí s vašimi emocemi. Na druhou stranu se vám "otevře třetí oko" a tak dejte na svoji intuici - otevře téma komu máte věřit a kdo naopak je vašim opravdovým nepřítelem. Uprostřed týdne budete mít energie na rozdávání, což bude mít na svědomí Luna která ve středu v 17:05hod vstoupí do vašeho znamení a setrvá zde až soboty rána kdy v 5:45hod vstoupí do následného znamení. Je ale otázkou kam tu spoustu energie nasměrujete, ale vzhledem k trigonu Venuše s vámi určitě bude legrace, lze předjímat že dokonce pro své nejbližší vymyslíte nějaké hry, a pozor - jste-li nezadaní, Venuše vám přihraje do života osůbku, která bude mít stejné zájmy a smysl pro humor jako vy - ale zda se zamilujete závisí na vaší svobodné vůli ! Nejasnosti či potíže s financemi mnohým pokazí víkend. Na nikoho se nevztekejte ale v klidu usedněte nad svým kontem a zvažte co musíte uhradit, co posečká - ale hlavně neseďte pouze bezradně s rukama v klíně - buďte akční ! 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Úplněk vám dodá ambice, odhodlání něco dokázat. Nejenže se konečně může ozvat větší společnost s nějakou nabídkou pro spolupráci, ale v klidu vás nenechají ani vaši přátelé.Pravdou je to, že si nikdo ve vaší blízkosti neodváží odhadnout jak jste právě naladěni. Chvilku se totiž budete usmívat a v zápětí můžete malovat čerta na zeď... Vše co jste nedokončili budete mít tendenci uprostřed týdne dohnat, dokonce se mnozí uchýlíte do samoty aby vás nikdo nerušil. A uděláte dobře neb se vám restíky podaří smést ze stolu a na víkend budete mít volné ruce !  Luna v sobotu ráno v 5:45hod vstoupí do vašeho znamení, což sice prospěje vaší intuici ale Mars posílí vaši agresivitu. Netlačte na sebe ani na druhé, zejména pomalejší jedinci to s vámi nebudou mít jednoduché !