Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. týden.

30. 6. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 27. týden od 30. 6. do 6. 7. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je od soboty 21.6.2008 v 2:10 hod ve znamení
Raka
Merkur setrvá ve znamení Blíženců do 10.7.2008.
Venuše je ve znamení Raka a setrvá zde až do 12.7.2008
Mars 1.7.2008 v podvečer vstoupí do znamení Panny a setrvá zde do 19.8.2008
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Od pátku 9.5.2008 14:02 hod má retrogradní směr
Jedná se o období až do záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb
Od čtvrtka 26. června 2008 až do 26. listopadu 2008 bude retrográdní.
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr. Couvat bude ža do 2.11.2008 - v tento den ráno nabere opět přímý směr.
Pluto má od středu 2.4.2008 retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustil 14.6.2008 a vstoupil opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008...


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Spoustu aktivity a dynamiky do života vám tento týden vnáší Mars v trigonu na planetu Pluto. Mnohé projekty se pohnou kupředu, proto bude nutné napnout síly a snažit se prosadit ! Pod tímto vlivem budete až do 9.7. Dokonce jsou to pro vás dny, kdy odhalíte mnohé nejasné ve svém životě !
Dny okolo čtvrtečního NOVoluní vás přivedou k poznání, že vaše city jsou daleko hlubší, než se navenek snažíte "vysílat"..Ve velké míře vzroste váš pocit ochraňovat nejbližší, ale asi to pojmete dle svého a aby se doma rodině líbilo ještě víc, rozhodnete se pro nějaké úpravy bydlení - může to být malování, rekonstrukce, přestavba, etc..
Během víkendu popusťte uzdičku své fantazii a zažijete spoustu legrace - zejména děti na vás budou působit svojí bezprostředností jako elixír. Mnozí z vás si zavzpomínají na dětstké časy a nějakou hru s mrňatama absolvují !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Zkraje týdne si při nové nabídce řeknete - konečně skvělá šance - ale rozum vás bude směrovat k opatrnosti - a to bude dobře ! Někomu se totiž svěříte k čemu se chystáte a dotyčný vám "otevře oči".. Díky tomu uvidíte nabídku i "z druhé strany" a ulevíte si, že jste hned nekývli na souhlas a nic nepodepsali...
Díky blížícímu se čtvrtečnímu NOVu se bezpečí pro vás stane prioritou - ale také se sami sebe zeptáte, zda city které dáváte lidem ve svém nejbližším okolí jsou opětováný - zejména ve vztahu k sourozencům, nejbližším příbuzným. Pokud tato oblast "skřípe" zejména čtvrtek je skvělý den vše napravit - tak zvedněte telefon nebo sedněte do auta - rozhovor s těmi ke kterým se budou stáčet vaše myšlenky udělá dobře vaší dušičce !
Během víkendu velmi často zavzpomínáte na svoje dětství - vyvolat spoustu vzpomínek může i návštěva kraje kde jste prožívali mládí. Při setkání s prarodiči či širší rodinou si mnozí uvědomí, jak velký vliv měli na vaše nynější jednání, chování.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zkraje týdne vsaďte na téměř "radarovou" schopnost vnímat signály, které vám vysílá okolí...vždy přesně budete vědět, co je třeba udělat v určité situaci. Vaše schopnosti zejména v úterý budou přirovnatelné ke rčení...:"Slyší i trávu růst..."..!
Díky NOVu ve čtvrtek se mnozí rozhodnou k investování do bydlení. Anebo to může být naopak a vy se rozhodnete nějak zpeněžit rodinný majetek což může být i formou pronájmu nemovitosti, bytu, etc...prostě získat pro rodinu co nejvíce peněžních prostředků se stane středobodem dnů okolo NOVu a co zejména ve čtvrtek naplánujete, jepičí život mít nebude !
Mnozí během víkendu sem-tam někoho z rodiny slovně "kousnou"...Každý z vás se totiž bude snažit prosadit svoje jak trávit volné dny - a vaše návrhy mnohým nepůjdou "pod nos". Pokud se rozhodnete v sobotu či v neděli pro nákupy - zvažte výdaje pečlivě, neb nějaké platby se kterými počítáte se pozdrží !


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pokud slavíte narozeniny počátkem týdne, máte před sebou 365 dní, ve kterých navážete spoustu nových kontaktů - a to díky tomu, že budete komunikativnější než jste sami u sebe zvyklí. Nesnažte se ale být za každou cenu dominatní, neb díky ostrému vyjadřování si okolo sebe můžete nadělat i nepřátele !
Čtverteční NOVoluní ve vašem znamení vás neuvěřitelně přimkne k rodině a dá se předjímat, že zejména ve čtvrtek v podvečer budete chtít aby všichni seděli s vámi u stolu...Uděláte všechno proto, aby pouta mezi vámi byla ještě více pevná.
To že vaše peněženka není bezedná - je připomínka zejména pro ty z vás kteří slaví narozeniny během víkendu. Bombastická oslava vám může vyluxovat peněženku. Proto i po celý rok který je před vámi až do dalších narozenin byste si měli dávat pozor na unáhlené výdaje.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Osvěžení do života vám počátkem týdne přinese rozhovor s některým s přátel - ale může se jednat i o zástupce nějaké velké a mocné instituce...Držte se ale celý týden hesla - všeho s "mírou"... Jinak se zahltíte závazky, povinnostmi, úkoly, které nebude ve vašich silách ani možnostech splnit.
Vaše ego notně ustoupí do pozadí ve dnech okolo NOVu - vytlačí ho emoce a city. Pravdou je, že okolo čtvrtka zářnou výkonností a energií asi oplývat nebudete, zato instinkt vás povede správným směrem. Zapátrejte v podvědomí - samo vám napoví, kdo je pevně zakořeněn ve vašem srdci a komu byste svoji lásku měli dát najevo..
Luna bude ve vašem znamení od pátku do neděle, kdy krátce po poledni vejde do následného znamení. Je jasné že v těchto dnech budete vymýšlet takové aktřivity, ve kterých se stanete středem pozornosti, neb chvála a obdiv bude dělat v tyto dny dobře vašemu egu. Pokud jste srdíčkáři, a budou vysoké teploty, snažte se  organizmus nenamáhat, a  nepodceňovat tekutiny !


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Zkraje týdne asi nenecháte v klidu nikoho z kolegů - budete totiž plni dojmů  a navíc upovídaní, takže každému budete chtít vyprávět co jste zažili ! Jenže ostré oko nadřízených vše uvidí - a můžete si vykoledovat nařčení z "klepaření.."...
Čtvrteční NOVoluní vám ukáže oblast, ve které byste měli přijmout nějaký závazek, tak aby došlo ke zlepšení. Pro vás jsou to např. přátelé, větší instituce kam jste si díky ostychu neodvážili "vložit nohu"..Ve čtrvtek večer se vám splní nějaké přání - tak si nezapomeňte sednout někde pod strom a v duchu to svoje přání vyslovit ! 
Víkend je jako stvořený pro týmovovu práci - tak se nesnažte o solo akce neb ostatní by byli vždy o krok dál než vy ! Váš vládce Merkur podpoří vaši tvořivost, ale ukazuje i na roztříštěnost při rozhovorech i díky přílišnému množství rozdílných nápadů nebo záměrů.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Zkraje týdne  můžete druhé velmi často poučovat,ale také měnit názor - takže nejednoho člověka zmatete. Nikoho neusměrňujte neb vzápětí uděláte totéž ! Na úterý se předjímat zajímavý rozhovor s člověkem, který ve vás svým vyprávěním z cestování probudí chuť zažít nějaké dobrodružství !
Ve čtvrtek v sobě ucítíte krýsný klid, dokonce můžete mít pocit, že i ptáci jsou nějak méně hluční, než obvykle...Rozhodnutí které tento den uděláte byste měli směřovat zejména do oblasti kariéry, společenské prestiže.
Pokud jste se narodili okolo 25.9.,během víkendu budou vaše emoce velmi bouřlivé, se sklony si potvrdit jakou moc máte nad ostatními. Může to být i formou stáleho zvyšování tempa aby ostatní viděla jak jsou proti vám pomalí...Proto si připomeňte že jsou volné dny a nikoho ani sebe nehoňte !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Až do 9.7. vám přejí planety Pluto a Mars..Budete oplývat energií, jen tak se něčeho nezalektnete, což vám pomůže prosadit se i v těch oblastech, kde jste se nechali ""vláčet" tedy neměli jste je pod kontrolou. Pokud máte ve svém životě nějaké nejasnosti ba záhady, Pluto vám navíc pomůže odkrýt - co či kdo - se za tím skrývá !
Je možné, že když ve čtvrtek večer neuvidíte na nebi Lunu vyvolá tu u vás úzkost - ale nelekejte se, tento den proběhne NOVoluní v Raku, což zvětší vaši citlivost ale otevře "třetí oko" a vy jako ve filmu uvidíte možnou prosperitu svých budoucích let - chce to od vás jediné - udělat rozhodnutí. Vábí-li vás např. dobrodružství - naplánujte si třebas cestu do nějaké cizokrajné země, mnohé z vás začne lákat další studium...
Během víkendu můžete oživit svůj vztah ! Originální nápady vám chybět nebudou ! Pokud ale žijete ve vztahu který drží pohromadě jen díky jakési setrvačnosti, nevyhnete se rozhovoru - jak dál...Víkend prostě váš intimní vztah prověří a je na vaší svobodné volbě zda se rozhodnete v něm pokračovat...


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

První dny v týdnu budete velmi sdílní o chtiví poznávat nové lidi, jen tak si sednout a poklábosit. Bude užitečné ale pustit ke slovu druhé a pečlivě naslouchat co Vám sdělují - nedá se totiž vyloučit omyl díky tomu, že něco si nevyslechnete dokonce...a dle neúplných informací začnete jednat !
Ve dnech okolo čtvrtečního NOVu se zamyslete nad zabezpečením všeho co vlastníte ! Je i možné že jste opoměli zaplatit například pojistku domácnosti, chaty...etc...Jediné co si pojistit touto formou nemůžete je váš intimní partner - ale jedna možnost tu přece jenom je - neskvělejší pojistkou toho koho milujeme je upřímná láska - tak ji dejte najevo !
Ani vy se nevyhnete jakési inventuře vašeho stávajícího vztahu během víkendu. Je jedno zda se budete muset zamýšlet nad perspektivou intimního partnerství či obchodního - v každém případě si uvědomíte, že musíte něco změnit, nebo vás stávají poměry v nějakém vztahu "zadusí"..


J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Vaše puntíčkářství může počátkem týdne zejména kolegům jít pěkně na nervy - neb je budete napomínat a nabádat ať si například uklidí pracovní stůl, etc...Pokud máte domácího mazlíčka je možné, že díky jeho nestandartnímu chování zamíříte k zvěrolékaři...
Ve dnech okolo čtvrtečního NONoluní se nebraňte vnímat svůj šestý smysl, poslouchejte instink a racionalitu v těchto dnech nechte v "zapomenutém" koutě ! Ve čtrvtek večer si dopřejte procházku se svým intimním protějškem, mluvte o svém vztahu - nebojte se otevřít i "negativní či bolavá témata.."" Novoluní v Raku vám totiž dá možnost "vymést pavučiny z koutů vašeho vzathu" a třebas i začít odznova !
Díky retrográdnímu pohybu planety Jupiter ve vašem znamení musíte na všechno vynakládat dvojnásobek úsilí a tak byste víkend měli trávit v klidu někde v přírodě. Pokud totiž budete zanedbávat odpočinek, další dny by to pro mnohé mohlo znamenat přetížení organizmu..!


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud jste na dovolené, hry a volnou zábavu vám může zkraje týdne překazit nečekaný problém - a to finanční ! Hlídejte si proto velmi pečlivě svoji peněženku, platební karty - neb tak tomu lze předejít. Pokud budete cestovat - vemte si svačinu neb se dá předjímat porucha autobusu, auta...etc...
To že je nejvyšší čas začít o sebe pečovat a vzít odpovědnost za své zdraví do "svých rukou"vás ve čtvrtek upozorní NOVoluní v Raku. Díky skvělé intuici a instinktu sami poznáte, zda nemáte změnit svoji životosprávu - ale začít v tento den s dietou neuškodí nikomu z vás !
Během víkendu dostanou šanci ti z vás, kteří dosud nenalezli vhodný intimní protějšek. Venuše v trigonu s Uranem ve vás probudí touhu nejen po zábavě ale vytvoří i prostředí pro seznámení se - tak se tomu nebraňte a nelelkujte doma - tam vás nikdo nenajde !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne při kontaktu s dříve narozenými nerozdávejte svoje "moudrosti" byť upřímně myšlené ! Doma si raději sedněte někde do koutku - nikoho nepoučujte, nic neorganizujte, prostě šetřte energií - neb právě někomu ze starší generace se může udělat nevolno a bude vás potřebovat !
Ve dnech okolo NOVu vám mnohé může připadat tajemné, neobvyklé...i intimní protějšek se vám bude zdát zajímavější,nějak víc sexy...Pokud uvažujete o početí potomka - čtvrtek je naprosto skvělý ! Nezadaným Rybkám které nezůstanou sedět doma zas NOV může přihrát "potkání se s ideálem" a díky tomu prožijete velmi romantickou noc - a nezůstane jen u jediné !
Od soboty si ohlídejte "šuškání za zády"..prostě o nikom z rodinu nemluvte, jinak se z hádek celý víkend nevymotáte ! Pokud jste narozeni okolo 14.3. - pro vás napsané platí dvojnásob ! Psychiku šetřte a to se týká i fyzické námahy - naopak byste se měli zamyslet, zda by nebylo rozumné začít s nějakou očistnou kúrou.