Jdi na obsah Jdi na menu
 


27. týden 2009

29. 6. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 27. týden od 29. 6. do 5. 7. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce
je ve znamení Raka
kam vstoupilo 21.6.2009 v 7:58 hod SELČ


Merkur
setrvá ve znamení Blížencůdo 3.7.
kdy v 21:17 hod vstoupí do znamení Raka.
V tomto znamení setrvá do 18.7.2009 1:02 hod.


Venuše
je ve znamení Býka, kde setrvá do 5.7.
kdy v 10:25 hod vstoupí do znamení Blíženců.
Zde setrvá do 1.8.2009 kdy v 3:30 hod vstoupí do znamení Raka.


Mars
je ve znamení Býka, kde setrvá do 12.7. kdy v 4:54 hod vstoupí do znamení Blíženců.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastavil a v 8:43 hod se otočil do retrográdního směru.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !
Navíc se v blízkosti retrográdního Neptuna bude pohybovat Jupiter,
který se otočí také do retrográdního směru, a to 15.6.2009 v 8:43 hod což ukazuje na přemíru optimismu, ale následovat může deziluze, zklamání !
V období od 1.7. až do 13.7. se dostane do nepříznivé pozice vůči retrográdnímu Neptunu v konjunkci s Jupiterem planeta energie Mars přes který bude přecházet Venuše. V těchto dnech zbystřete a i banální záležitosti řešte s rozvahou !
 

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátkem týdne vás buď zaměstnavatel nebo rodina zavalí takovými požadavky, že ani při nejlepší dobré vůli nebude ve vaší moci všem vyhovět.  Zato uprostřed týdne začnete doslova lámat rekordy neb díky Slunci a Luně budete nabiti životodárnou pozitivní energií, ale to se projeví i v případě když se např. někdo slovně byť v homuru otře o vaši rodinu, tak pozná hněv "rozzuřeného Berana"ale zejména to, jak se dovedete za své blízké poprat. Nenálada mnohé popadne během víkendu. Citlivější Berani pocítí i nechuť k jídlu, a pokud trpíte nějakými zažívacími problémy, raději v sobotu a v neděli mějte vždy v kapse "jedlou sodu" neb ji budete potřebovat.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Zkraje týdne si vytvořte vždy časovou rezervu neb se někde zamotáte a na schůzky, jednání...etc..dorazíte se zpožděním. Lte i předjímat že se na některé Býky obrátí někdo z blízkých příbuzných - sourozenců - se svými problémy, a udělá to tak šikovně, že vinu bude přehazovat na vás...Pokud se uprostřed týdne rozhodnete např. pro další studium či nějaký kurz, odešlete okamžitě třebas formou internetu přihlášku ! Mnohé Býky překvapí žádost sousedů či blízkých příbuzných, abyste v nějaké záležitosti dělali jejich mluvčí či jakési zástupce. Co si budeme povídat, důvěra kterou vám tím naznačí velmi zalichotí vašemu egu ! Během víkendu nepřehlížejte ani nepodceňujte stížnosti dětí že se necítí dobře - budou vám říkat pravdu ! A pozor - nevěrným Býkům může začít dělat potíže milenka - milenec !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

První Lunární čtvrť která proběhne počátkem týdne prověří jak umíte hospodařit s financemi a zda jste nepodcenili občasný výpadek nějakého spotřebiče. Pokud jste něco přehlíželi, budete nuceni sáhnout hlouběji do kapsy a je jasné že z nenadálého výdaje budete nevrlí. Uprostřed týdne si uvědomíte, že finanční rezerva pro domácnost je nutností a můžete se například s partnerkým protějškem dohodnout na společném účtu neb tím minimálně ušetříte bankovní poplatky. Dokonce mnozí ve velkém klidu vymyslíte s intimním protějškem plán na další období, tak, aby se vás moc nedotkla povšechná finanční krize ani nečekaná událost v domácnosti. Během víkendu vám bude dělat problémy soustředění, zato lelkování vám půjde skvěle, tudíž začnete předhlížet detaily a dělat chyby. Zejména tím budete vytáčet ženy v rodině, hlavně dříve narozené, tedy maminku, babičku, etc..



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Vaše nesoustředěnost a únava počátkem týdne bude výsledkem toho že dlouhodoběji přetěžujete organizmus. Navíc vypluje napovrch spousta nedořených věcí, na které jste díky fofru minulý týden zapoměli. Zato uprostřed týdne budete vystupovat sebevědomně, energicky, ale uvážlivě! Kupodivu si i ujasníte nějakou nesrovnalost v citech, a je možné že od středy do pátku - možná až příliš často - budete říkat druhým jak je máte rádi ! Během víkendu mnohé překvapí neochota a faleš člověka kterému jste v nedávné době pomohli. Ale ještě víc budete zmatení z toho, že se k vám donesou nějaké zvěsti, a vy zjistíte, že díky sousedovi či blízkému příbuznému nemáte v poslední době ve svém nejbližším okolí dobrou pověst.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Zkraje týdne vám bude chybět trpělivost i sebekontrola, navíc budete mít tendenci se handrkovat o nepodstatné věci. Tento vliv se projeví hlavně u vás doma a mnozí si tím zaděláte na ""tichou domácnost""...
Uprostřed týdne vás konstelace zpomalí, zklidní, což překvapí ba šokuje lidi kteří vás důvěrně znají ! Ale ten klid vám velmi prospěje neb dohoníte spánkový deficit z předchozích dnů a odpočinkem načerpáte sílu, kterou budete potřebovat v dalších dnech. Jediné kde se vaše lenost neprojeví bude sex ! Během víkendu si klidu moc neužijete neb finanční požadavky členů vaší rodiny - hlavně potomků - budou tak velké, že to bude nad vaše možnosti a vy budete nuceni vysvětlovat proč jim "to či ono nekoupíte"...Mnozí také začnete vážně uvažovat o změně, o tom, jak v následném období budete trávit volný čas, protože zjistíte že vás dlouhodobý koníček již nebaví, neuspokojuje.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Vaše přátelské vztahy může zkraje týdne začít hatit něčí závist, což ještě zvládnete, ale na světlo může vyjít i to, že jste své schopnosti přecenili a s cílem ukázat jak jste dobří jste na svá bedra nabrali tolik závazků, že veřejně budete nuceni přiznat že vše splnit není ve vašich silách...Uprostřed týdne se nebraňte žádné schůzce, setkání ani společenské události. Dostanete přiležitost seznámit se s lidmi, kteří se na další období mohou stát vaší velkou oporou, a dokonce vám pomohou polepšit si v kariéře ! Iniciátorem nějaké schůzky může být i někdo z vašich dlouholetých důvěrných přátel. Během víkendu se nenechte otrávit rodinnými starostmi. Hlavně se snažte vše co během volna v rodině vypluje "na hladinu" řešit s klidem a nadhledem.
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Luna bude ve vašem znamení až do středy, kdy v 6:21hod vstoupí do následného znamení. V pondělí doputuje do první Lunární čtvrti. Díky tomu pro vás bude problém najít nějakou střední cestu při jednáních vy versus nadřízení. Dopředu budete vědět že nařízení a pokyny vašeho šéfa/šéfové jsou nerozumné, ale nenajdete stezičku ani argumenty jak jejich rozhodnutí zvrátit. Ale nenechte se tím otrávit neb uprostřed týdne nastane obrat a vše co se začne bude dít okolo vaší kariéry bude mít pozitivní dopad v dalších dnech. Všimnete si např. že vás nadřízení velmi pozorně sledují a dokonce to může být jakýsi váš test ba malý konkurz, zda na novou funkci kterou vám chtěji nabídnout stačíte !
Běžně nemáte pevné názory a spíše čekáte s čím přijdou druzí a dle toho zaujímáte stanoviska, ale ve dnech víkendu často řeknete jedno a za chvilku budete sami sobě oponovat. Tak se nedivte, když to někdo nevydrží a ostrou kritikou vám dá najevo, že jste jako "větrná korouhvička".




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V pondělí Luna doputuje do první Lunární čtvrti a pomůže vám odhalit které vaše sny a touhy jsou vzdáleny realitě. Pokud řešíte nějaký soudní spor či jste požádali o právní pomoc, informace které zkraje týdne dostanete mnohé nepotěší. Nepouštějte se ani do diskusí o ""životě či politice"" neb svými názory můžete vyvolávat hádky. Luna vstoupí do vašeho znamení ve středu ráno v 6:21hod a setrvá zde až do pátku odpoledne. Zvýší vaši citlivost ale i sex-apeal, a pocítíte to mnozí i velkou touhou po opačném pohlaví. Pokud máte nějaký nesplněný sen - mluvte o něm nahlas, neb jak druzí mají vědět co chcete když si to šuškáte jenom sami pro sebe ! Během víkendu vám náladu pokazí hádka, zejména ženy se budou haštěřit a půjde o peníze, o to kdo kolik utrácí, čí koníček či záliba stojí víc peněz.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne se mnozí dostanete do situace kterou vyřeší pouze větší obnos peněz, který ale vy na kontě mít nebudete a tak začnete uvažovat o půjčce. Buďte opatrní abyste na sebe nevzali finanční závazky, které v následném období můžete velmi problematicky plnit. Normálně jste schopni se během dne zamyslet tak, že kdyby okolo vás padali "trakaře" tak vás to neprobudí ale uprostřed týdne se necháte svými iluzemi nejen příjemně houpat ale dáte si předsevztetí, že daný sen dotáhnete do konce. Tak vám držím palce, aby se vám to povedlo ! Luna vstoupí do vašeho znamení v pátek odpoledne a setrvá zde celý víkend. Protože se dostane do kvadratury se Saturnem je jasné, že by se vám mohl nevyplatit váš přehnaný optimismus neb vaše vykrucování a ledabylost začne nabírat během víkendu na síle...a ostatní tím můžete pěkně zvedat ze židle neb za zády vám může virtuleně hořet stodola, a vy nad tím ledabyle mávnete rukou...

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Manželského partnera, ale třebas i obchodního - můžete počátkem týdne rozčílit neochotou ustoupit ze svých požadavků, dokonce odmítnete vyslouchnout další možné alternativy ! Pokud chcete mít klidný týden přistupte na kompromis, zejména bude-li se jednat o obchodní záležitžost, možná totiž během týdne zjistíte, že jste se svojí neústupností připravili o skvělou obchodní spolupráci ! Příležitost vše napravit vám navíc zmožní střed týdne neb se všechno bude točit okolo partnerství - v tom pozitivním smyslu !  Dokonce se rozhodnete převzít na sebe nějakou povinnost, kterou doposud vykonával pouze váš protějšek. Hlavně milí Kozorozi pozorně naslouchejte - partner pro vás má novinky, ale nemusí jít pouze o intimního partnera, s nějakou příjemnou zprávou může přijít i váš obchodní společník ! Během víkendu mnohé zaskočí nutnost cestovat a bude to tak nečekané že to ani nestačíte oznámit doma, rodině, partnerovi. Nejhorší varintou pro vás bude, když vás někdo z blízkých v neděli večer nařkne ze sobectví.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Hned v pondělí po probuzení se napijte elixíru optimismu a trpělivosti neb v zaměstnání ho budete potřebovat. Nastane totiž chaos, mnozí budete dohánět termín dokončení nějaké zakázky a je jasné že to na pracovišti mezi vámi a kolegy vyvolá napětí. Navíc mnohé díky opracovnímu stresu může pozlobit i žaludek. I nevolnosti zkraje týdne vás uprostřed týdne přivedou na myšlenku, že byste měli začít víc pečovat o své zdraví. Mnozí si dokonce dáte nějaké osobní předsevzetí na příští období - patrně se budete snažit ozdravit svůj organizmus, zvolíte zdravější životní styl a sem patři i nějaká dietní kůra či pravidelné cvičení ! Půjde-li to, během víkendu se vyhněte jakýmkoliv finančním transakcím. Pokud nebude zbytí, tak se s někým poraďte neb konstelace naznačují možnost finanční ztráty. Nenechte se hlavně od nikoho citově vydírat, kdosi vás totiž může požádat o půjčku, ale s penězi se již neshledáte.
 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Děti vás mohou počátkem týdne zavalit doslova "snovými požadavky""a vám nezbyde nic jiného než mírně zvýšit hlas a zeptat se jich zda máte vyloupit banku !  Budou to jejich rozmary, chvilkové nadšení, které by ale vás mohlo mírně "finančně zruinovat"...Pozor si dejte zkraje týdne na peníze povšechně! Slunce je ve vašem domě radosti a mileneckých vztahů, her, což nejvíc pocítíte uprostřed týdne a ačkoliv jste vždy připraveni vše obětovat rodině a dětem, budete přímo vzoroví partneři i rodiče ! Nezadaní by neměli sedět doma, neb právě při zábavě, sportování, etc..můžete potkat okolo čtvrtka spřízněnou dušičku ! Pokud jste s někým rozhádaní tak se to během víkendu ještě přiostří, pokud jste s někým v soudním sporu, asi budete zklamaní informacemi že se cosi vyvíjí ve váš neprospěch. Ale snažit byste se měli nic nepřenášet do partnerství neb s intimním protějškem se můžete dohadovat o věci, které nemůžete ani jeden nijak ovlivnit.