Jdi na obsah Jdi na menu
 


25.týden 2009

15. 6. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 25. týden od 15. 6. do 21. 6. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce
je ve znamení Blíženců.
Do následného znamení Raka vstoupí 21.6.2009 v 7:58 hod.

Merkur
sestrvá ve znamení Blíženců
kde setrvá až do 3.7. 21:17 hod.


Venuše
je ve znamení Býka, kde setrvá do 5.7.
kdy v 10:25 hod vstoupí do znamení Blíženců.


Mars
je ve znamení Blíženců.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.
V pondělí 15.6. se zastaví a v 8:43 hod se otočí do retrográdního směru.
Období kdy bude Jupiter couvat bude malý testík naší čestnosti, ale pozor - hlavně sami k sobě !!
Mnozí si zavzpomínáme na skvělá období v minulosti, ale dostaneme také možnost vrátit se k aktivitám, zálibám, studiu, projektům ale třebas i partnerství..etc...prostě k něčemu co jsme v předchozím období přerušili, nedokončili, "odložili do kouta""...Jenže to že možnost dostaneme ještě neznamená, že jí využijeme neb o Jupiteru se sice říká planeta štěstí, ale pokud tomu štěstí nepůjdeme vstříc a budeme sedět a čekat že nám něco spadne samo do klína, následovat může zklamání. Proto píši v úvodu že se jedná o období kdy projdeme malým testíkem neb si sami sobě budeme muset přiznat v které oblasti našeho života bychom měli vyvinout větší úsilí, více píle či trpělivosti a je možné, že mnohé z nás čeká hodně tvrdé práce, ale výsledek bude stát ""za to"...!!  
 

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !
Navíc se v blízkosti retrográdního Neptuna bude pohybovat Jupiter,
který se otočí také do retrográdního směru, a to 15.6.2009 v 8:43 hod což ukazuje na přemíru optimismu, ale následovat může deziluze, zklamání !
V období od 1.7. až do 13.7. se dostane do nepříznivé pozice vůči retrográdnímu Neptunu v konjunkci s Jupiterem planeta energie Mars přes který bude přecházet Venuše. V těchto dnech zbystřete a i banální záležitosti řešte s rozvahou !
 

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

 

 

 

 

   

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Zkraje týdne vás do slepé uličky může dostat nějaká aktivita, projekt, prostě práce které jste věnovali delší období. Dokonce je možné že vás někdo stejným nápadem předběhne a pokud něco takového nastane, popřemýšlejte, komu jste o svých plánech nevyjímaje podnikatelský záměr vyprávěli - dotyčný info předal dál a nyní se někdo může pyšnit vašimu nápady ! Uprostřed týdne vás Luna se Sluncem začnou doslova nabíjet životodárnou pozitivní energií, ale když vám někdo šlápne do teritoria tak pozná Beraní hněv i to jak dovedete být neústupní, když vám o něco jde. Na stranu druhou budete velmi vášniví...Rozhovor se sourozenici či některým z příbuzných během víkendu vám velmi prospěje, neb co máte již dlouho na srdci - to bez jakýchkoliv vytáček řeknete a zdravě se mezi vámi pročistí atmosféra. Pozor ale při procházkách - mysl se vám bude neustále toulat a snadno zabloudíte !
PS : Od úterý do čtvrtka nezapomíjejte dodržovat pitný režim !))


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pokud se budete počátkem týdne cítit unaveni, příčinu hledejte v tom že jste se poslední dny nezastavili - práce a spousta společenských aktivit vám ubrali čas a prostor pro relaxaci, odpočinek a výslednou u některých může být pocit vyčerpání ! Uprostřed tádne se nelépe budete cítit někde osamotě. Nejenže se budete vyhýbat hlučným diskusím jak kdo bude trávit letní víkend, ale vyhnete se i místům, kde bude více lidí. Takže na nějaké nákupy v supermarketu to okolo středy nevypadá - mezi větším množstvím lidí se nebudete prostě cítit dobře. Během víkendu si vše budete chtít vynahradit a tak bude rozumné když peněženku raději necháte doma a vezmete si jen nejnutnější finanční obnos. Tendence utrácet totiž může způsobit doslova vyluxování nejen vaší peněženky ale i konta ! Letní slevy budou velmi lákavé a vy budete schopni nakoupit cokoliv, dokud budete mít ""za-co".




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Nelekejte se zkraje týdne toho, že musíte změnit přístup k nějaké aktivitě - pomůže vám to neb zjistíte že například práci kterou jste dělali hodiny zvládnete za několik minut - bude to chtít pouze přeorganizovat některé vaše zaběhnuté postupy ! Budete-li uprostřed týdne potřebovat morální podporu či s něčím poradit, obraťte se na přátele. Je dokonce možné že vás někdo ze známých pozve na večerní klábosení u skleničky dobře vychlazeného vína. Samozřejmě že neodmítnete ! Pozitivní zprávu mohou čekat Blíženci, kteří mají rozjednány nějaké aktivity s většími institucemi. Moc nejste u sebe zvyklí na přílišnou sentimentalitu - ale během víkendu si jí užijete dosytosti ! Velmi důležitou roli ve vaší citové náladě může sehrát nějaká žena. Ohlídejte si změnu nálady - chvilku budete veselí a obratem propadnete splínu !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne vaše plánování např. zahraniční cesty u mnohých ztroskotá díky malé finanční rezervě ale spoustě výdajů. Ale nic nezahazujte do koše - spolehněte se na svého intimního partnera, dokonce někdo z přátel vám dá radu a pomůže jak si sen splnit a nezruinovat se finančně ! Uprostřed týdne vám spokojenost a pocit úspěchu přinese vaše profese - kariéra. Může se jednat o novou pracovní smlouvu, či se vám podaří odstranit překážku, která bránila vašemu vzestupu a lepšímu profesnímu postavení. Dokonce se vám podaří na další dny vše naplánovat tak, aby nestrádala rodina vašim pracovním vytížením. O volných dnech bude rozumné nic náročného nedělat. Budete-li např. v zaměstnání, dá vám hodně přemáhání a soustředění alespoň zvedat telefony...Zato toulat se v mysli okolo hvězdy Aldebaran v souhvězdí Býka vám půjde skvěle ! Tím chci říct že se vám myšlenky budou ubírat do naprosto nereálného světa !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne vám bude divné vychloubání se někoho z kolegů svými finančními zisky a následně mnozí zjistíte, že vaše výplata či odměna za práci je menší než jste si zasloužili či zněla dohoda - může jít o chybu při zadávání dat do PC tak o svoje peníze zabojujte - kdo bude mlčet, prodělá ! Uprostřed týdne se do práce moc hrnout nebudete, a mnozí si dokonce prodloužíte víkend, prostě odjedete již např. ve čtvrtek na chatu, chalupu, etc... Asi tím překvapíte nejen sebe ale i nadřízené, ale touha po dobrodružství a cestování může být u mnohých tak silná, že si na poslední dva pracovní dny vezmete klidně i neplacené volno abyste si patřičně užili cestování a přírody. Během víkendu budete velice potřebovat kontakt s lidmi, se kterými pracujete nebo sdlílíte společného koníčka. Pocit že někam patříte pro vás bude velmi důležitý. To ale také znamená, že např.Lvi či Lvice kteří žijí sami budou doma velmi nervozní - což bude signál vyrazit za přáteli nebo se alespoň projít po ulici a být v kontaktu s větším množstvím lidí !

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Vaše kariéra se počátkem týdne může začít naklánět a o vaši židli hned bude několik uhazečů, Ale tím se nestresujte neb se jedná o krátkodobý vliv ! Uděláte dobře když na nic nebudete reagovat - ale nezapomeňte kdo vám virtuelně "mazal schody mýdlem" ! Uprostřed týdne se spoléhejte na svoji intuici ! Dopředu totiž odhadnete co kdo řekně, na co myslí, co se za chvilku stane. Pokud vám někdo řekne že jste snad jasnovidci, bude mít svým způsobem pravdu, neb dnes se vám doslova otevře "třetí oko"...Víkendové dny jsou skvělé k objektivnímu zhodnocení jakou náladu vaše osoba vyvolává u ostatních. Budete totiž občas jednat unáhleně a ti co vám to odpustí jsou opravdivými přáteli ale ti kteří vás začnou mentorovat byste si měli v dalších dnech mírně držet od těla. 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pokud se vám zkraje týdne zavřou virtuelně dveře k lepšímu postu, zamyslete se zda jste nepropásli nějakou příležitost či jste si nezadali až příliš vysoký cíl - prostě zda na to na co jste chtěli v zaměstnání dosáhnout opravdu máte. Je možné že jste přecenili svoje schopnosti..Dny okolo středy budou pro vás jako stvořené neb jste nejvíc spokojeni když cítíte okolo sebe harmonii, a o tu se uprostřed týdne bude starat Slunce s Lunou. Pokud jste si na druhou polovinu týdne domluvili např. podpis smlouvy či jednání o nové spolupráci, etc..budete s výsledky velmi spokojeni. Plán jak budete trávit víkend mnozí změníte díky chuti někam odjet, takže si nestačíte s rodinou pořádně zabalit ani to nejdůležitější a vyrazíte ! Mnozí ale ve dnech volna zafungují jako moudří rádci neb vás zaskočí, kolik lidí se na vás obrátí o radu !

 




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Jako v ponorce si můžete počátkem týdne připadat doma. Naštve vás ale i výše vašeho konta či nechuť nadřízených vůbec diskutovat o změně vašeho platového zařazení. Nezoufejte - jedná se o krátkodobý vlviv, prostě jste si pro jednání vybrali špatné dny ! Uprostřed týdne vám nebude dělat problémy rutina, navíc vnesete do všeho co budete dělat velkou hravost a lehkost. Zejména obchodníci mohou slavit úspěchy neb ke všemu budete přistupovat spíše jako ke hře a i vtipně okomentujete například cenu, za kterou nabídnete svoje výrobky. Pokud ve dnech víkendu začnete být neklidní, zamyslete se nad tím, zda se až příliš nezaobíráte financemi, daněmi, dluhy, zisky, majetkem, nemovitostmi... Rozumější bude usednou a zkontrolovat, zda jste neopoměli zaplatit povinné ručení, zálohu na daň, etc. Skvělé je to že nejden večer se mnozí užijete plnými doušky přemýšlení nad věcmi tajemnými ba okultními.. 


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud někdo počátkem týdne nesplní to co vám slíbil, nerozčilujte se, snažte se zachovat klid. Trpělivost se vám zkraje týdne vyplatí povšechně, neb si svůj vztek z nedaření-se můžete odreagovávat hádkami s intimním partnerem či obchodním společníkem ! Vynhradí vám vše střed týdne neb se budete cítit skvěle. Dokonce začnete všem okolo sebe dávat najevo jak je máte rádi. Je to pro vás skvělá příležitost opět se sblížit s intimním partnerem a smazat rozmíšky, které způsobili vaše např. nadávné noční návraty či hubatost. A co si nestihnete během týdne s partnerem či partnerkou vyříkat mezi čtyřma očima, během víkendu vám Luna s Merkurem dají šanci vše dohonit ! Naprosto otevřeně budete mluvit o svých citech. Pokud budete nuceni udělat nějaké zásadní rozhodnutí - obraťte se na přítele neb vám i přes pozitiva bude chybět zdravá dávka objektivnosti.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zkraje týdne se snažte vyhnout diskusím i jednáním ve vztahu k zaměstnání, neb můžete být velmi nevybíravě odmítnuti ! Ale to co jste chtěli např. v zaměstnání s nadřízenými či kolegy prodiskutovat si pamatujte neb v závěru týdne se vám naskytne šance si svoje prosadit ! Uprostřed týdne si i pečlivě pohlídejte aby někdo z kolegů svoje povinnosti nepřehazoval na váš stůl. Uvědomíte si totiž, že práce je sice důležitá neb i vy potřebujete peníze ale nebudete zanedbávat svoji rodinu kvůli těm, kteří občas využijí vaší pracovitosti a ochoty ve svůj prospěch. Budete-li dny volna trávit v zaměstnání, překvapí vás vstřícnost vašich nadřízených, kolegů, ale hlavně kolegyň - tedy žen! Zejména začnete-li si stěžovat na zdraví ! Pokud ale pocit že s vašim zdravím něco není v pořádku u vás vytrvá do neděle - navštivte hned v pondělí lékaře - sdělí vám s největší pravděpodobností, že je to díky špatnému stravování...např. že celé dny nejíte a večer se přejídáte !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Jupiter ve vašem znamení se v pondělí zastaví a to je pro vás čas také se zastavit a v mysli si probrat svoje životní cíle, priority. Ani dnes ani v následujícícm období kdy Jupiter bude mít retrográdní směr - tedy až do 15.10. - ale neuhýbejte ze svých zásad a přesvědčení ! Budete-li uprostřed týdne potřebovat v něčem poradit či pomoci - obraťte se na příbuzné. Stejně vás to k nim potáhne. Po návštěvách můžete jezdit nejedno odpoledne a domů se vracet až za tmy, ale s dobrým pocitem že jste obejmuli ty které máte rádi. Pokud jste čerstvě zamilovaní, je možné že během víkendu usednete ku psacímu stolu a začnete psát milostný dopis. Povšechně je pro vás tento víkend skvělý k vyjádření svých pocitů člověku kterého milujete milí Vodnáři a Vodnářky ! Naopak s financemi nakládejte velmi opatrně!


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Vaši schopnost stát si za svým přesvědčením začne v pondělí testovat Jupiter v zastávce. Je to pro vás i příležitost zbavit se destruktivních myšlenek ale i nereálných vizí. V následném odbobí retrográdního směru Jupitera se snažte najít ty oblasti života kde se jen potácíte, neb jakmile se Jupiter 15.října otočí do přímého směru, můžete odstartovat úplně novou etapu svého života ! Uprostřed týdne se nejednou budete zamýšlet nad svojí finanční situací. Nelekejte se - nebude to proto, že byste neměli dostatečné finanční prostředky. Budete se snažit sestavit plán, kolik můžete utratit, tak, aby Vám ještě např. ke konci dovolené potažmo letních prázdnin zůstala na kontě dostatečná finanční rezerva. Ačkoliv víte, že s některými lidmi z rodiny by nebylo rozumné se setkat i přesto podniknete během víkendu nějakou návštěvu, abyste se s dotyčnými ještě před odjezdem na dovolenou viděli. Velmi pohodový víkend prožijí Rybky, které se rozhodnou trávit alepoň několik hodin s rodiči, prarodiči...