Jdi na obsah Jdi na menu
 


24. týden

9. 6. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 24. týden od 9. 6. do 15. 6. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Blíženců do 21.6.
Merkur setrvá ve znamení Blíženců do 10.7.2008.
Až do 19.6. bude mít retrográdní směr.
Venuše je ve znamení Blíženců a setrvá zde do 18.6.2008
Mars je ve znamení Lva do 1.7.2008
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Od pátku 9.5.2008 14:02 hod má retrogradní směr
Jedná se o období až do záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr. Couvat bude ža do 2.11.2008 - v tento den ráno nabere opět přímý směr.
Pluto je ve znamení Kozoroha a od středu 2.4.2008 má retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustí 14.6.2008 a vstoupí opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008...


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Váš vládce Mars stojí naproti Dračí hlavě a díky tomu můžete přehlížet zájmy svých dětí, dokonce i svého mileneckého protějšku.
Po několik dní se budete snažit být spíše sami a ač se budou lidé okolo vás sebevíc snažit, budete dělat dojem, že se výhýbáte všem radostem života...
Začnete - li mít uprostřed týdne pocit že se vám nedaří, že nestíháte...tak se zastavte, zhluboka nadechněte a zvažte co je skutečně důležité, a co můžete nechat na další dny. Problém vám bude dělat i soustředění - takže pozor například při manuelní práci !
Během víkendu můžete být tak netrpěliví a svéhlaví, že ostatním například vyčtete nedostatek zájmu o vaši osobu a přitom odmítnete návštěvy, dokonce budete schopni zavrčet, když vás rodina vybídne k procházce po okolí !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Ačkoliv slovně na tom budete celý týden skvěle, může vám to být spíše ke škodě neb vždy poukážete, kde uvidíte chybu, kde něco budete chtít změnit a díky tomu můžete narážet.
Chcete-li mít "klid", tak se až do 19.6. snažte v sobě ovládat "malého rebela"!
Např. doma můžete zkraje týdne udělat doslova revoluci, ale v tom negativním smyslu. Vaše načasování akcí - například ve vztahu k malování či rekonstrukci, drobným úpravám etc. může hrubě narušovat osobní plány a soukromí zbytku rodiny...
Od středy se nespoléhejte na to, "co visí ve vzduchu", neb zejména okolo kariéry můžete mít naprosto nereálná očekávání. Spíše se snažte rozdělit čas spravedlivě mezi rodinu a práci. Přesčasy si odpusťte, neb byste trávili čas v zaměstnání "zadarmo".


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pokud slavíte narozeniny v pondělí, další rok se můžete velmi často obořit na druhé a to bez jakékoliv zjevné příčiny. Možná že i to bude příčina toho, že ve vztazích povšechně se můžete dočkat překvapení, náhlých zvratů...
Pokud slavíte narozeniny uprostřed týdne, máte před sebou rok ve kterém budete hodně času a energie věnovat vztahům. Patrně se nebudete chtít vzdát něčeho na co jste si zvykli, což vás ale může brzdit "v rozletu"..!
Všichni Blíženci mohou zejména během víkendu cítit větší nervové vypětí. Pomůže vám když se budete snažit o dohodu s ostatními, nevnucovat jim svoje názory, když budete myslet a respektovat i přání a názory ostatních !


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pokud vás počátkem týdne bude někdo k něčemu nutit proti vaší vůli, vzbouříte se s takovou razancí až se dotyčný lekne neb takovou rekaci čekat nebude. Pluto vám dá ohroumou sílu a dokonce mnohé vybídne odstranit veškerý ""odpad"", který se za poslední období ve vašem životě nashromáždil..
Ve středu můžete mít pocít že jste v jakési izolaci, na všechno sami. Nebědujte neb se bude jednat o jednodenní záležitost - a velmi intenzivní potřebu mít někoho blízkého vedle sebe.
Během víkendu byste si měli najít chvilku jenom pro sebe, sednout si někde v koutku a porozmýšlet, zda jste si poslední dny svými neotřelými a velmi originálními nápady a myšlenkami nenadělali z přátel nepřátele. Pokud si myslíte, že lidem podsouváním svých názorů změníte jejich myšlení, tak se velmi mýlíte !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Nepřipouštějte si z kraje týdne pocit, že málo vyděláváte, že máte míň než ostatní...Neporovnávejte se s druhými! Půjdete-li večer na procházku, nepouštějte se do rozhovoru s lidmi které neznáte neb je možné že než dokončíte větu bude dotyčný pryč a s ním může zmizet i vaše aktovka...etc..
Od středy vás to potáhne k přátelům, do společnosti, doslova jako magnet ! Ale jste si jisti že všichni jsou tací jak se vám staví do očí..??? Možná když se pořádně okolo sebe rozhlédnete, zjistíte...
že vás - jakmile se otočíte zády - někdo pomlouvá...
Až do 19.6. budete mít chuť okusit zejména v erotice i ""zakázané ovoce""..experimentovat můžete nejen v sexu ale i okolo majetku. To že finančně i vztahově ohrožujete svoji stabilitu vám ale může dojít až když bude pozdě !


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Rozjezd do nového pracovního týdne nebude úplně optimální - ale přeje rutinní práci, vyřizování korepsondence,etc..Luna totiž bude od pondělí do středy poledne ve vašem znamení a bude přecházet přes planetu Saturn. Přinutí vás zamyslet se nad vlastní soběstačností.
Od středy si hlídejte svoje chování. Opájet se můžete pocitem že máte pravdu jenom vy a v momentě když vás například někdo upozorní na chybu vystartujete tak ostře, že vás lidi nebudou poznávat. Navíc se rozčilování může odrazit na zvýšení krevního tlaku - takže opatrně !
Ačkoliv jste převážně klidní a poddajní, prostě až do 19.6. si na vás jen tak nikdo nepřijde. Klidně se postavíte i nějaké autoritě a odmítnete "poslušnost"..! Můžete se permanentně dostávat do konfliktů např. s nadřízenými a dokonce u mnohých dojde i ke střetu se zákony !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátkem týdne se velmi arogantně můžete obořit na člověka, který vás pouze upozorní, že jste někde udělali menší chybu. Dokonce to bude přátelská rada, ale vy to vezmete jako osobní útok na svoji autoritu a profesní dovednost. Méně sebestřednosti a vztahovačnosti vám proto zkraje týdne velmi prospěje !
Od středy poledne až do pátku bude Luna ve vašem znamení. Nenechávejte se ovlivnit názory druhých - stůjte si za svým ! Tím že dáte najevo nesouhlas přeci neznamená, že se z vás a dotyčného stanou nepřátelé ! A když ano - tak se o přátelství nedá mluvit..!
Chuť vymýšlet něco nového u vás začne nabírat na síle během víkendu. Dokonce se budete rozhodovat rychle, spontánně, ale až příliš ukvapeně a mnozí budou mít tendenci udělat změnu - ve vztahu k vašemu zaměstnání, povolání...a za několik dní budete litovat..Bude rozumné až do 19.6. nedělat zásadní rozhodnutí !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Jste-li zadaní, zamysletete se, zda  stále nezkoušíte, co všechno vám u intimního partnera projde ! Máte skvělý týden na to zaměřit svoje úsilí do těch oblastí, kde to "drhne" vašim přičiněním. Mnohé se může stáčet i ke společným financím, pojistkám, daním.
Pravdou je to, že až do 19.6. můžete rozpoutat lavinu nestandartních akcí. Zejména vaše partnerství - manželství může být pod dosti velkým tlakem. Příčinu hledejte sami v sobě - v pocitu že nemáte dostatek svobody, volnosti....nevěra ale není to právé ořechové a problémy vám to nevyřeší ! Přáteli si nenecháte nic vymluvit a neleknete se ani poznámky, že doma se na váš "erotický" úlet může přijít. Jak to dopadne vám ukážou další dny...


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Až do 19.6. můžete mít doslovně "toulavé botky""...Nikde nebudete mít stání, můžete pobíhat od návštěvy k návštěvě a ještě nebudete mít dopitu kávu(skleničku..??) a již budete vstávat od stolu.
Uprostřed týdne překvapíte sami sebe. Budete se snažit být mimo kolektiv a jakákoliv spolupráce s vámi bude docela oříškem k rozlousknutí. Dokonce se oboříte na člověka, který vás vybídne, abyste se k nějaké záležitosti vyjádřili - další dny se ale nedivte, když zjistíte,že jste si tím sami např.přiklepli sobotní a nedělní služby...etc...
Během víkendu budete působit šťastně, pozitivně - jakoby se vás nic netýkalo. Nikoho si nepřípustíte k tělu, a zoufalce snažícího se své problémy mírně "přehodit" na vás se elegantně zbavíte..


J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

První dny týdne se budete snažit ovládat city a nedávat najevo co vám vadí či co naopak byste chtěli. Jenže potlačování spontánních projevů se může odrazit  bolestí žaludku. Pro vás až do úterý podvečera platí  ""nevaž se - odvaž se"..!
Ve středu pocítíte mírnou únavu - pomůže vám vitamin C.
Rozhodnete - li se dělat předsevzetí jak například změníte životosprávu, dlouho to nevydržíte a slib se rozplyne do ztracena.
Zato z návštěvy která vás překvapí ale potěší budete čerpat optimismus mnoho dní..
Pokud vám někdo z příbuzných něco dluží, během víkendu máte šanci že vám dluh - a nemusí se jednat jenom o finance ale i třebas omluvu..! - i s úroky vrátí. V neděli se vám může ozvat nějaká společnost s nabídkou - neváhejte a okamžitě si sjednejte pevný termín schůzky


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Až do 19.6. můžete doslova prožívat vzrušující dny nabité poznáváním a třebas i cestováním... V žádném případě se nebudete nudit - vždy i v něčem obyčejném najdete něco neobvyklého...
Od středy bude rozumné se víc kontrolovat. Než cokoliv vyřknete, počítejte do deseti, neb zlobit se budete bez příčiny a oboříte se například na svého obchodního partnera či intimní protějšek bez příčiny. Budete-li s trpělivostí lidí "laškovat", můžete být vzápětí něčím zaskočeni.
Během víkendu vás doma nic a nikdo neudrží, potáhne vás to ven, do společnosti, za kulturou. Pravdou je i to, že se tím budete snažit vyhnout nějakému rozhodnutí. Zaujmete postoj, že na "jobovky" je dost času a řešení či rozhodnutí necháte na další týden..


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Až do 19.6. se snažte doma držet jazyk za zuby, neoponovat zejména starší generaci ! Ať se bude dík cokoliv, raději se stáhněte do ústraní, k čemuž stejně budete mít tendenci a na věci, které se vám nebudou líbit, ba dokonce vás mohou zraňovat, nereagujte ! Vše by se totiž stejně otočilo proti Vám a vy byste byli ti špatní !
Zejména od středy na domácí půdě může docházet k otočkám o 180°..co platilo včera dnes už nebude mít žádnou váhu. Hrozí vám genereční konflikty a jedinou obranou bude nevnucovat druhým to, co vás momentálně napadne neb vzápětí změníte sami názor...
Víkend vám dá šanci navázat nové obchodní kontakty. Skvěle se vám bude komunikovat, dokonce při jednání sem tam obchodní partnery pobavíte. Jenom nepodlehněte tendenci občas "mlžit" a něco mírně přikreslit...přišlo by se na to!