Jdi na obsah Jdi na menu
 


23.týden 2009

9. 6. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 23. týden od 8. 6. do 14. 6. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce
je ve znamení Blíženců.
Do následného znamení Raka vstoupí 21.6.2009 v 7:58 hod.

Merkur
sestrvá ve znamení Býka do 14.6.
kdy v 4:53 hod vstoupí do znamení Blíženců
kterým bude procházet až do 3.7. 21:17 hod.


Venuše
je ve znamení Býka, kde setrvá do 5.7.
kdy v 10:25 hod vstoupí do znamení Blíženců.


Mars
je ve znamení Býka
a zde setrvá do 12.7.
kdy v 4:54 hod vstoupí do následného znamení Blíženců.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !
Navíc se v blízkosti retrográdního Neptuna bude pohybovat Jupiter,
který se otočí také do retrográdního směru, a to 15.6.2009 v 8:43 hod což ukazuje na přemíru optimismu, ale následovat může deziluze, zklamání !
V obdoboí od 1.7. až do 13.7. se dostane do nepříznivé pozice vůči retrográdnímu Neptunu v konjunkci s Jupiterem planeta energie Mars přes který bude přecházet Venuše. V těchto dnech zbystřete a i banální záležitosti řešte s rozvahou !
 

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Na svůj instinkt vsaďte zkraje týdne neb Luna s Venuší vám vytvoří příznivé klima v oblasti peněz. Také při nákupech byste měli mít skvělý cit pro eleganci, takže chystáte-li se obměnit letní šatník, využijte počátek týdne ! Uprostřed týdne se snažte kontrolovat zejména když budete mezi vícero lidmi. Začnete se chovat totiž velmi nestandartně, občas dokonce vztekle a lidé si o vás za zády začnou šuškat, že jste nějací divní... Během víkendu zbystřete neb jako magnet k sobě budete přitahovat skvělé finanční příležitosti ! Dokonce můžete být překvapeni nějakým dárkem, ale lze předjímat, že hlavně lidé okolo vás si budou užívat vaší štědrosti !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Romantika vás popadne hned počátkem týdne. V manželství, v partnerství..zavládne skvělá atmosféra nabitá sexem a jste-li nezadaní, hormony si s vámi pěkně pohrají a tím víc se budete snažit navázat vztah ! Zato uprostřed týdne zjištění že vás zklamal někdo z kolegů přejde velmi zlehka od lítosti ke vzteku až k bezmocnosti. Bylo by ale chybou dávat najevo jak vás jeho či její neloajálnost vytočila, nemyslíte Býci..? Pokud někoho milujete, pouto mezi vámi se upevní během víkendu. Byl-li mezi vámi a partnerem v posledním období nějaká stres, budete mít sílu a dostatek něžných slovíček atmosféru mezi vámi zklidnit.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Máte-li nějaké tajemství, počátkem týdne to prostě nevydržíte a budete se chtít někomu svěřit. Pokud se živíte obchodem, budete mít příležitost uzavřít výhodnou dohodu o spolupráci. Uprostřed týdne se moc nevyspíte. Příčinou budou živé sny, díky kterým se nejednou v noci probudíte, ráno budete unavení, nevyspalí a ještě ku tomu zmatení, neb nebudete vědět zda nemáte zvednout telefon a ověřit si, zda událost o které se vám zdálo se náhodou nestala. Ti kteří vedou jakýkoliv konflikt skrytě s partnerským protějkem ho ukončí během víkendu. Ti z vás kteří mají nějaký tajný vztah si uvědomí, že pouto mezi vámi je den ode dne silnější, a vám dojde, že skrývat svůj vztah je z dlouhodobějšího hlediska nemožné.!



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Jakmile se zkraje týdne ve vaší blízkosti objeví navrčený člověk, budete se snažit držet se od dotyčného v bezpečné vrdálenosti. To se týká zejména kolegů v zaměstnání neb těch zamračených okolo vás bude vícero. Naopak skvěle se pobavíte ve společnosti přátel. Takže kam máte namířit své kroky počátkem týdne již víte ! Zato uprostřed týdne budete mít občas tendenci se chovat netaktně vy, tak se kontrolujte, abyste někomu v návalu upřímného vzteku  neublížili. Zejména se zdržte komentářů kdo vydělává víc, čí rodina má větší majetek - tím byste intimního partnera pěkně naštvali ! Během víkendu poznáte, jak silná je loajalita vašich přátel. Budete-li potřebovat nějakou radu, okamžitě jako jeden šik vám přispěchají na pomoc. Nejeden velmi romantický večer prožijete s intimním protějškem. Mnozí dokonce zažijejí velmi krásnou a neobvyklou sexuální zkušenost.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Ti kteří v nedávné době zanvestovali, čeká počátkem týdne velmi slušný zisk ! Máte-li děti, potěší vás nějakou příjemnou zprávičkou a jste-li nezadaní, máte šanci navázat vztah ! Uprostřed tydne ty z vás kteří podnikáte rozčílí konkurence nebo v manželství, partnerství vás něčím nadzvedne ze židle intimní protějšek. Jakákoliv řešení ale odložte na další týden neb bude rozumné nejednat v afektu, pod vlivem emocí. Pozor si ale dejte na to, jakým způsobem a proti komu namíříte svoji nespokojenost která lehce může sklouznout i v malou agresivitu.
Během víkendu si sami sobě potvrdíte jak jste všestranní ! Dokonce ti kteří víkend budou muset trávit v zaměstnání by si mohli začít budovat svým profesním umem cestičku k povýšení ale chce to jedno - nebát se ukázat předvést co všechno dovedete !

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Chystáte-li se s rodinou probrat kam pojedete na dovolenou či jak ji budete trávit, využijte počátek týdne. Podaří se vám bez jakýchkoliv tlaků prosadit si svoje ! Pokud vás někdo naštve zprostřed týdne, klidně se rozčilte a dejte najevo i vztek. Potlačování emocí by totiž u vás mohlo vést k problémům s trávením, bolestem u žaludku,etc...
Během víkendu velmi problematicky budou ovládat hormony nezadaní ale i zadaní, zejména pokud se vám do "cestičky" nachomítne osůbka, která bude oproti ostatním něčím neobvyklá, zvláštní. Navíc budete mít tendenci hovořit o tak neobvyklých věcech, že se k vám budou doslova "stahovat" lidé, kteří nějakým způsobem vybočují z řady.
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Spory se sousedy a nejbližšími příbuznými počátkem týdne můžete vyhladit tak, že si následně sednete a usmíření oslavíte. Dostanete také skvělou příležitost vyříkat si v intimním partnerství v klidu veškeré neshody, a postrádal-li váš partnerský vztah v poslední době ten správný erotický náboj, Luna s Venuší jsou příslibem, že i oblast sexu zaznamená zlepšení ! Uprostřed týdne mnozí budete v takové ráži, že sundáte svoji oblíbenou masku klidu a diplomacie. Přesvědčíte totiž intimního partnera že i vy umíte žárlit - a následně řádit ! Naprosto nevinné gesto, možná pohled či úsměv vašeho partnerského protějšku vás znejistí a vy začnete přemýšlet, co asi občas dělá když není s vámi...etc... ! Během víkendu si sami sobě budete chtít udělat něčím radost, a vůbec bych nevylučovala, že se domů vrátíte s malým zvířecím mazlíčkem ! Pokud vás potrápí během týdne nějaké menší zdravotní problémy, dá se předjímat že ve dnech volna potíže ustoupí.

 




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zjištění že s nějakým člověkem máte stejného koníčka bude počátkem týdne velkým povzbuzením hlavně pro nezadané. Neježe můžete navázat romantický vztah, ale dotyčný či dotyčná vás budou podporovat ve vašich zálibách které by vám mohli začít přinášet i příjemné zisky ! Uprostřed týdne se u mnohých zopakuje situace, která nastala u vás doma před cca deseti dny. Atmosféra na domácí půdě může mírně připomínat biteví pole. Nikdo s nikým nebude mluvit, všichni můžete být zamračení a nevrlí. Hlavní postavou nepohody budete vy, ale marně si po zklidnění budete všichno lámat hlavu, co tu vřavu mezi vámi vlastně vyvolalo ! Během víkendu si nic neplánujte napevno neb vás příjemně zaskočí pozvání intimního či obchodního partnera do společnosti. Přesně budete vědět s kým začít rozhovor a kam rozhovor stočit, abyste z toho měli prospěch. 


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Váš důvtip zkraje týdne ohromí kolegy i nadřízené, prostě v zaměstnání budete jedničky a vaše ego začne virtuelně zářit ! Pokud jste poslední dny měli pocit, že s vašim zdravím něco není v pořádku, fyzicky i psychicky se budete cítit skvěle ! Uprostřed týdne začnete být citově nejistí. Marně si budete opkovaně klást otázku kam se poděla vaše pohoda z předchozích dnů. Dokonce můžete být slovně agresivní a vyčtete někomu něco z velmi dávné minulosti. Vše vám nahradí víkend neb díky Venuši a Marsu se vám začínou a to "fest! zapalovat lýtka. Je otázkou jak to bude probíhat neb např. osůbku která se vám zalíbí můžete začít skoro pronásledovat, ale je fakt, že i vy můžete zaznamenat, že vás něčí oči bedlivě sledují !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Tajemství které v sobě držíte už několik dnů budete mít potřebu počátkem týdne někomu svěřit. A to bude jen dobře neb tím ulevíte i intimnímu partnerovi či partnerce neb z vaší nenálady mírně tápali netuše co vás trápí! Uprostřed týdne si dejte pozor na zbrklost, hádavost, nedávejte ani zelenou ukvapenému rozhodování neb to vaše děti i partnera či partnerku bude uvádět do rozpaků. Nebudou totiž schopni předjímat, na co agresivně zareagujete za chvilku. Během víkendu se vždy jakoby náhodou přichomítnete k nějaké legraci. Pokud jste nezadaní, s člověkem, který svými vtípky k sobě bude soustředit pozornost si padnete do oka. Jeho fantazie a vaše představivost se budou nádherně doplňovat, takže bych předjímala u nezadaných počátek velmi zajímavého a něčím zvláštního vztahu !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne se u vás doma zavřou dveře za jednou návštěvou a už bude zvonit telefon kterým se ohlásí na návštěvu někdo z dalších vašich přátel. Nezadaní by ale zkraje týdne neměli sedět doma v koutě protože lze předjímat seznámení ve společnosti, při nějaké společenské akci, či intervencí přátel ! Luna bude ve vašem znamení od čtvrka dopoledne do soboty, a dostane se do nepříjemného postavení vůči Marsu a Venuši, což sice probudí vaší energii ale také posílí svobodomyslnost, prostě si začnete dělat co budete chtít vy a na ostatní moc nebudete brát ohled. Pokud intimního partnera či rodinu v uvedených dnech budete nějak zanedbávat, víkend vám dá příležitost vše napravit ! Začnete tím, že nějak zútulníte svůj byt, fantazie vám bude dobrým pomocníkem ! 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Ať se vrtnete počátkem týdne kamkoliv, s lidmi si budete skvěle rozumět ! Počínaje kolegy a konče sousedy na zahrádce ! Dokonce lze předjímat, že se vám podaří nějaký slovní hat-trick, který vám přinese odměnu. Pokud se živíte psaním či vymýšlením nápadů, lze předjímat i finanční zisk ! Uprostřed týdne se sice nejednou rozlobíte - ale oproti jiným znamením sami na sebe a příčinou bude vaše alergi na nějakého člověka, která se opětovně vystupňuje po hádce kterou nechtěně budete nuceni poslouchat. Možná by pomohlo dotyčnému nahrát jak je hlučný a jednou mu to přehrát, co říkáte milé Rybky, místo rozčilování se nad jeho hlučností ? Během víkendu dohoníte všechny restíky z týdne. Odepíšete na maily, zavoláte přátelům, a budete sami se sebou velmi spokojeni spokojeni.