Jdi na obsah Jdi na menu
 


23.týden

9. 6. 2007

23.

Týdenní e-horoskopy pro 23.týden od 4.6. do 10.6.2007

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon 603 422 219

e-mail : NADAMAGIC.@seznam.cz

http://www.webpark.cz/nadasmidova/

 

Slunce vstoupí v pondělí do znamení Blíženců.

Merkur v úterý 29.5.2007 vstoupí do znamení Raka a setrvá zde do

4.8.2007 kdy přejde do znamení Lva.

Venuše je ve znamení Raka do úterního podvečera. V úterý 5.5. večer vstoupí do následného znamení Lva.

Mars je ve znamení Berana od úterý 15.5. a zde setrvá do 24.6. kdy přejde do následného znamení Býka.

Jupiter ve Střelci má retrográdní pohyb, to znamená jakoby couval...Přímý směr bude mít opět v srpnu a to od úterý 7.8.2007 kdy dvě hodiny po půlnoci opět nabere přímý směr.

Saturn je ve znamení Lva.

Neptun je ve Vodnáři, retrográdní a to až do 31.10.2007 

Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang.

Pondělkem vstupujete do týdne, ve kterém naplno můžete projevit svoji podnikavost. Využijte zejména první polovinu týdne k obstarání záležitostí na úřadech, a máte-li nějakou soudní při, trošku začněte šlapat do pedálů, neb i zde byste měli být úspěšní. Mějte napaměti, že co tento týden započnete, bude mít dlouhodobější efekt, tak se snažte využít v plné míře tuto hvězdnou přízeň !. Konstelace od čtvrtka ukazují, že si začnete dělat pořádek ve svém životě, ale i svým způsobem sami v sobě. Zamyslíte se i nad svým denním režimem, a patrně si uvědomíte, jak s klidem a rozvahou vám práce odsejpá od ruky. Během víkendu navíc budete ve zvýšené míře vyhledávat svůj intimní protějšek. Jediné, co by trošku lidem ve vaší blízkosti mohlo vyvolat vrásky na čela bude vaše občasná tendence je komandovat - tak si to pohlídejte ! 

 

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládce Venuše - polarita Yin

Mnohým z vás se hned od pondělí může zdát, že nemáte pevnou půdu pod nohama. Pocítí to zejména Býci narozeni ve druhém dekanu, zejména od 6.5. do 10.5. Možná se vám začne před očima rozplývat nějaký dlouhodobější sen. Bude nutné nepodlehnout zmatku a nehledat rychlá řešení, protože vaše vidění reality bude od skutečnosti na hony vzdáleno. Jakékoliv unáhlené rozhodnutí by vás v dalších týdnech velmi mrzelo. Mnozí z vás dostanou životní lekci, která bude mít jediný cíl - přehodnotit životní styl, změnit chování. Konstelace tento týden povšechně mohou vyvolat všemožné problémy. Můžete zaznamenat komplikace v oblasti soukromého života, s kolegy, s obchodním společníkem. Je jasné, že se jedná o náročnější období na vaši psychiku, a tu bude nutné posilovat. Proto nezapomínejte na řádný odpočinek, dostatek spánku. Jak to půjde, vyražte do přírody, to vám pomůže odreagovat se od problémů.

 

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Všem kteří slaví tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !

Slavíte-li tento týden narozeniny, udělejte si čas, zapalte svíčku a rozjímejte nad předešlým rokem. Uvědomíte si spoustu věcí, které jste dělali špatně a díky tomu už stejnou chybu či krok nebudete opakovat v budoucnu.. Dle konstelací tento týden se dá předjímat, že máte před sebou 365 dní, které vám přichystaly nejedno překvapení. Mnohé se bude odvíjet od vaší přílišné uspěchanosti, vaše zbrklost může být v dalším roce příčinou nejednohu "nárazu"...Patrně se v průběhu roku budete často dostávat do situací, kdy budete něco chtít radikálně změnit, ale opomíjet budete fakt, že byste tím mohli ztratit to, co jste léta budovali. Mnohé se může odvíjet i od roztržek ve vztazích, zejména vy versus nadřízení či vy versus podřízení. Okolnosti vás mohou např. nutit změnit něco ve svých zvycích. Více by vám osvětlit váš osobní roční horoskop. 

 

 

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Venuše bude rozehřívat do úterního večera srdíčko Rakům narozeným 19.7. až 21.7. Naopak Rakům narozeným v prvním dekanu bude tento týden velkou oporou planeta komunikace Merkur. Pomáhat vám bude při studiu, neb si budete velmi rychle pamatovat informace, ale přeje i cestování a jakémukoliv vyjednávání, či-li i ti Raci, kteří se zaobírají obchodem budou tento týden velmi úspěšní. Máte-li v šuplíku nějakou nevyřízenou korespondenci, využijte tento týden, slova nebudete muset hledat. V pátek pocítíte velkou energii, a tak se dá předjímat, že někteří Raci se pustí do velkých změn. V sobotu vám radím začněte trošku brzdit, neb se můžete potýkat s vlastní nenáladou, kterou ale budete mít tendenci přenášet i na druhé. Během víkendu si tedy pamatujte, že s náladovostí nijak neuspějete a nějakou tu žárlivost také nepřikrmujte !

 

E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Milí Lvi, planeta Mars vám bude dodávat energii zejména první dny týdne. Ale povšechně máte před sebou dny, které vás vyzkouší, jak jste schopni vycházet jako nadřízení s podřízenými, nebo naopak jako podřízení s nadřízenými. Je pravdou, že vám nebude chybět notná dávka intuice, ale mnohé si budete idealizovat. U mnohých Lvů se objeví nespokojenost, a to zejména na domácím poli, zde se rozhodnete k nějaké radikální změně, ale už není tak jisté, jak to přijmou další členové vaší rodiny. V úterý večer vstoupí Venuše do vašeho znamení. Lvi narozeni 22.7 až 28.7. pocítí větší náklonnost k druhému pohlaví, začnete dbát daleko víc o svůj vzhled, oblečení, možná že se rozhodnete i pro změnu účesu a osobní image povšechně. Tranzit Venuše vašim znamení vám nese značnou porci obdivu a nezadaní Lvi by měli zbystřit, neb je to ideální období pro "setkání se " a partnerem....

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - Yin

Tento týden se asi nevyhnete nutkání občas se někam zašít. Musíte se ale snažit o rovnováhu, neb velice sporadicky budete dávat najevo svoje pocity, a lidé ve vašem okolí nebudou schopni díky tomu rozeznat, jakou náladu zrovna máte. Zde je více možností toho, proč budete vyhledávat samotu. Může to být zamilování se, o kterém by ale okolí nemělo vědět, nebo váš stávající vztah může být nějakým způsobem narušován, a vy nebudete schopni se vedle svého protějšku uvolnit, řící otevřeně co vás trápí. Úlevu vám přinese konec týdne a blížící se víkendové dny. Začnete daleko lehčeji komunikovat, lidi okolo sebe překvapíte svým postřehem. Navíc vás něco mile překvapí. Nenechte se zaskočit nenadálou návštěvou či zprávou v neděli. Možná budete muset zrušit výlet či plánovanou návštěvu, ale další týden si vše vynahradíte.

 

 

 

G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení je ovládáno Venuší - polarita Yang

Pondělek je pro vás kritickým dnem. Patrně se budete cítit bezradní, neschopni sladit povinnosti doma s problémy, které se objeví v oblasti vaší profese - zaměstnání. Nevěšte hlavu, protože se jedná o jednodenní záležitost. Další dny vám nesou nejen pomoc přátel, ale i výhody právě díky přátelům a společenským kontaktům. Ba co víc, potáhne vás to do společnosti, mezi lidi. Jediným problémem pro vás tento týden může být vaše zbrklost, to ale neznamená otálet okolo záležitostí, která budou potřebovat rychlá řešení. Soustřeďte se vždy na to nejnutnější, a nenechte se vyprovokovat či vtahovat do hádek, neb k tomu budou mít sklony lidi okolo vás. Prostě agresivnější jedince tento týden budete přitahovat. Neděle vám nese velké zklidnění, dá se předpokládat cestování a společenské aktivity. Některé Váhy se mohou zejména ke konci týdne potýkat s vyšší teplotou. Dopřejte si v případě problémů dostatek spánku a nezapomínejte na pravidelný příjem tekutin.

 

 

 H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Máte před sebou opět 7 dní, ve kterých vám nebude chybět energie. Hlad po informacích mnohé z vás přivede ko knihovny či knihkupectví. V partnerství zjistíte, že daleko lehčeji komunikujete se svým protějškem, a tak nebude nic divného že se vaše rozhovory protáhnou nejeden den dlouho do noci. Jsou to pro vás i dny, kdy nic nevzdáte, klidně si odřekněte i odpočinek a zábavu, abyste započatou alktivitu dotáhli do konce. A to bude dobře, neb vše co tento týden započnete, bude mít dlouhodobější efekt a plody svého úsilí budete sklízet i v dalších týdnech. Svůj denní režim si dokážete skvěle zorganizovat. Máte-li v plánu nějaká jednání na úřadech či soudech, využijte stávající dny ! Příznivý posun zaznamenáte v pracovních vztazích. Víkendové dny se neobejdou bez cestování, a vy se zase neobejdete bez blízkosti svého protějšku !

 

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Váš sluneční cyklus vstoupil do druhé poloviny. Patrně se tedy díky tomu nevyhnete určitému zhodnocení uplynulých šesti měsíců...Je možné, že v plné míře mnozí pocítí na vlastní kůži rčení -> jak zaseješ, tak sklidíš. Úplně nejhorší alternativou by bylo to, že jste nezaseli nic..Bude dobré si ujasnit, čeho byste ještě chtěli do svých narozenin dosáhnout. Pod jakými vlivy budete další půlrok byste se dozvěděli z vašeho pololetního horoskopu, tzv. demisoláru. Mnozí z vás se další měsíce budou občas potýkat s touhou něco radikálně změnit, ale s tím asi nebude spouhlasit váš intimní protějšek. Nesouhlas asi zaznamenáte ve vztahu k vašemu domovu. Možná že se vy rozhodnete pro rekonstrukci či výměnu bytu, etc..ale rodina z toho moc nadšená nebude. Neb se u vás bude jednat zejména o reakce na nějaké momentální situace, držte se další půlrok hesla - dvakrát měř a jednou řež !!!

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

V pondělí vás doslova vyžene z postele velká činorodost a aktivita. Budete nabiti energií a to je dobře, neb konstelace vám tento týden přejí ! Máte-li naplánované nějaké jednání na úřadech, neodkládejte nic a vydejte se po kancelářích s úsměvem, neb tentokrát vás nikdo neodbude. To se také týká obchodních jednání, i zde byste měli doslova zazářit. Mírně kritickým dnem je pro vás středa a čtvrtek v dopoledních hodinách. Bez jakékoliv příčiny vás může přepadnout nenálada, pocity smutku a ukřivděnosti. Jsou to pro vás také dny, kdy byste se měli obloukem vyhnout sportovním aktivitám. Více se soustřeďte při práci i obchodním jednání, ať něco nepřehlédnete. Budete totiž i nepozorní, uspěchaní. Pokud vás čeká během víkendu cestování, snažte se stále mít na očích zavazadla, protože se dá předjímat že je někde zapomenete... 

 

K

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V pondělí budete aktivní, instinkt vás povede tak, že budete přesně vždy na správném místě v pravý čas. Navečer se dočkáte nějakého milého překvapení. Úterní ráno se ale budete probouzet již s Lunou ve vašem znamení a pod jejím vlivem budete do čtvrtečního rána. V uvedených dnech si patrně budete připadat jako na houpačce..Způsobí to neschopnost najít rovnováhu mezi myšlenkama, které vás budou ponoukat k novým věcem a tím, co je skutečně reálné...Možná se necháte unášet nějakým skvělým nápadem, abyste posléze zjistili, že to bylo plýtání energie...V pátek z vás bude vyzařovat nejen spokojenost, ale i charisma. Na škodu vám bude impulzivnost, neb budete měnit plány za pochodu, což trošku splaší lidi okolo vás, neb nebudou vědět co od vás mohou v další chvíli očekávat.

 

L

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin.

Hned od pondělka se Rybky snažte organizovat si čas tak, abyste se večer nedivili, že sice jste se celý den nezastavili, ale nic nemáte dokončeno. Sice z vás bude vyzařovat klid, ale nebudete asi schopni soustředit myšlenky na jednu věc a to bude váš problém. Energie budete mít dostatek, ale neklidem ji budete tříštit na několik aktivit najednou. Hned od probuzení ve čtvrtek můžete začít bojovat s vlastní náladovostí. Luna totiž ráno vstoupí do vašeho znamení, a setrvá zde až do sobotního poledne. To jsou vždy pro vás dny, kdy emoce mají nad vámi moc...Jako vždy - Luna vás trošku odpoutá od reality, takže na začátku odhodíte některé povinnosti stranou a budete "rozjímat a snít". Ale bude to tentokrát Neptun, který vás nasměruje k rafinovaným únikům od problémů, podpoří vás vaše intuice a náhody, a vy se ze všeho jako vždy vyvlíknete. Na pozoru by se měli mít Rybky narozené od 8.3. až 11.3. Může vás náhle překvapit cokoliv, od konfliktu s úřady až po malý skandál...!