Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. týden

2. 6. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 23. týden od 2. 6. do 8. 6. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Blíženců do 21.6.
Merkur setrvá ve znamení Blíženců do 10.7.2008.
V pondělí 26.5. v 17:49 hod se otočí a až do 19.6. bude mít retrográdní směr.
Venuše je ve znamení Blíženců a setrvá zde do 18.6.2008
Mars je ve znamení Lva do 1.7.2008
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Od pátku 9.5.2008 14:02 hod má retrogradní směr
Jedná se o období až do záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Od pondělí 26.5. má retrográdní směr. Couvat bude ža do 2.11.2008 - v tento den ráno nabere opět přímý směr.
Pluto je ve znamení Kozoroha a od středu 2.4.2008 má retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustí 14.6.2008 a vstoupí opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008....

V úterý 3.6.2008 v 21:23 hod nastane NOVoluní ve znamení Blíženců...
Co nám to vnese do života se dozvíte z měsíčního přehledu na
červen 2008..

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Vaše slova počátkem týdne díky NOVu budou mít velkou moc, a tak můžete např. člověku, který vám již delší dobu pěkně hraje na nervy, sdělit co si o něm myslíte. Naopak těm, které milujte můžete zejména v úterý upřímně a bez zábran otevřít své srdce a dát jim najevo jak jsou pro vás nepostradatelní, jak jste rádi, že jsou ve vaší blízkosti !
Pokud od středy pocítíte vnitřní nespokojenost, bude to signál změnit svůj přístup ke svým povinnostem a zájmům. Je možné že o něčem jenom mluvíte ale skutek - utek. Pokud v nějaké záležitosti neuděláte konečné rozhodnutí, starostí si nezbavíte !
Během víkendu ucítíte odvahu, sklony k dobrodružství a tak je jasné že se nudit nebudete! Přátele i své blízské překvapíte netradičním řešením vzniklých situací. A to se týká i dětí, neb pro ně vymýslíte originální program.
Berani těšte se, víkendové dny slibují jenom radosti !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Úterní Nov vám dává šanci probudit svůj um, uplatnit své spící nápady a tím si pro budoucí období zvýšit přísun financí na své bankovní konto. Bude pro vás proto užitečné sbírat i informace, vyslechnout a promyslet rady a názory druhých, diskutovat o dalších výdělečných možnostech.
Zato od středy nedejte na svůj instinkt. Vnitřní hlas vás může svádět k pošetilostem, takže budete uvádět do zmatku neje sebe, ale i lidi okolo vás...Pozor si dejte při nákupech, můžete utratit víc než máte na kontě !
Od soboty přesně budete vědět co chcete, a v rodinném prostředí bude velmi těžké vás přesvědčit, že i druzí mají právo na vlastní prostor, svůj osobní program. Může to vyvolat i nabručené pohledy, neb si něco umanete a tím narušíte program ostatním.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zkraje týdne si budete muset uvědomit, že nejste""DědovéVševědi"... Úterní NOV ve vašem znamení bude mít velkou sílu neb budete nejen skvěle komunikovat, ale nápady doslova hýřit a tak místo toho abyste neustále radili druhým - zamyslete se, co ve svém životě můžete zlepšit vy !
Pokud slavíte narozeniny ve středu, máte před sebou velmi aktivní rok ve kterém započnete spoustu nových aktivit. Ohlídat si ale budete muset tendenci vrhat se do všeho po hlavě a většinou bez přemýšlení.
Během víkendu si užijete si cestování, byť jenom na kratší vzdálenosti, ale návštěvy které si naplánujete stihnete s přehledem. Pravdou je že si sem-tam na někoho zanadáváte, zejména ostatní řidiči vám budou připadat pomalí.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Mnozí si zkraje týdne začnete klást otázky zda život neberete příliš vážně, zda se například nepodřizujete strachu ze selhání, a neberete si na sebe příliš mnoho povinností abyste okolí přesvědčili že na všechno stačíte..V úterý je NOV - tak se nebojte i třebas nahlas, mluvit o svých přáních, snech, touhách !
Od středy se vám nálada může měnit tak rychle, že sami nebudete vědět zda jít doprava či doleva, zda něco dělat anebo raději někam zalézt a jen tak lelkovat. Druhá varianta vám prospěje, uděláte si aspoň sami v sobě pořádek.
Energie kterou vám dodá Mars s Lunou během víkendu může vyvolat třenice - zejména se ženami. Příčinou bude rychlost s jakou vše budete dělat, ale ostatní vám nebudou stíhat. Tak si dejte pozor ať někoho vám blízkého fyzicky nevyčerpáte !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Spousta společenských aktivit, schůzek, s nutností neustále komunikovat vás počátkem týdne může začít znervozňovat. Pokud to půjde, zejména na úterní večer si žádná jednání nedomlouvejte, neb můžete být podráždění a dokonce schopni se pohádat !
Od středy vás doznívající NOV začne povzbuzovat něčemu novému zasít "semeno" ale budete roztržití. Hlavou se vám bude honit spousta plánů, vizí, a vy asi nebudete schopni zhodnotit, co je pro vás nejdůležitější. Když si vše ale sepíšete, daleko lehčeji se zoriantujete, co je pro vás prioritou!
Vaše emoce budou v podstatě po celý víkend ohnivé, bouřlivé a s trochou štěstí si opět připomenete svoji  autoritu, moc. Nezkoušejte ale, co vydrží ženy ve vašem okolí! Budete netrpěliví, ale hlavně vaše uspěchanost může druhé pohlaví vylekat zejména co se týče intimností !


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Úterní NOV v Blížencích může způsobit, že se budete snažit být vtipní a mluvit tehdy, kdy byste spíše měli mlčet ! Zejména nadřízení z vás občas mohou být doslova "paf" neb se budete vyjadřovat naprosto ke všemu - aniž by vás někdo požádal o radu...
I další dny se snažte zklidnit mysl a tendence slovně rychle reagovat. Obvykle totiž "budete hbitě střílet" ale mimo. Pro vás až do pátku platí že rychle neznamená dobře ! Máte možnost změnit svůj přístup k práci i ke kolegům, ale v letu to nedokážete !
Tato během víkendu bude rozumné se držet dašího hesla "co na srdci to na jazyku"..Ačkoliv se k vám donesou nějaké klepy na vaši osobu, vy budete potlačovat hněv a to by se mohlo odrazit např.bolestí žaludku. Netajte svá přání, úmysly, mluvte otevřeně o svých pocitech - prospěje vám to !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátkem týdne jsou skvělé dny nechat za sebou minulost a začít se soustředit na další vzdělávání, a pokud chytnete šance "za pačesy" mnozí si následných 14 dní sice užijí spoustu papírování, schůzek, ale vyplatí se vám to, neb se objeví i šance pracovně či studijně vycestovat do zahraničí..
Na cokoliv se zaměříte od středy, má velkou šanci na úspěch a plody budete sklízet minimálně dalších 14 dní. Nezapomínejte ale že je retrográdní Merkur - prospěje vám věnovat větší péči všemu co čtete a nezapomínejte na pravidelnou údržbu PC..!
Během víkendu nepodlehněte sebeklamu a chvále povrchních známých...
Zejména přijímejte kritiku od žen a jejich námitky si berte k srdci! Za několik dnů totiž zjistíte, že pochlebování "rádoby-přátel" mělo jediný cíl - zištnost !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

První dny týdne se řiďte citem a říkejte to co si myslíte. I další dva týdny budou závislé na vaší slovní šikovnosti, ale jestliže v tomto období plánujete podpisy smluv či dokumentů, pamatujte že "opatrnosti není nikdy dost"..
Spousta nápadů vás může od středy zaměstnat natolik, že opomenete zkladní povinnosti a mezi ně patří úhrada složenek, inkasa, půjčky. Zkontrolujte si proto všechny platby, neb jedno opomenutí by vás mohlo přijít draho - penále by vám mohlo notně narušit rozpočet !
Během víkendu dostanete nějaký nápad a skoro celou sobotu o něm budete mluvit. Občas asi lidem okolo sebe polezete na nervy ale je pravdou, že si můžete srovnat v hlavě jak si polepšit svoji kariéru, pozvednout finančně firmu,etc..


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne díky úternímu NOVu budete mít chuť si s partnerem všechno vyřikat - je jedno zda s intimním či obchodním - tak važte každé slova. Merkur je retrográdní a mohli byste slovně sami sobě "ulítnout"...!
Uprostřed týdne občas nepochopíte správně ostatní. Proto je pro vás důležité o všem s partnerem - intimním i obchodním - hovořit, otevřeně, a vše si vyjasnit hned, nic nenechávat ""na potom"... V partnertsví můžete díky doznívajícímu NOVu udělat pozitivní změny, jen to chce i vyslechnout názory druhých !
Během víkendu poslouchejte svoji intuici. Máte-li již nějakou dobu pocit že byste měli "zvednout kotvy" a vyjet do zahraničí, sobota je jako stvořená pro zásadní rozhodnutí.Co během víkendu vymyslíte a k čemu se rozhodnete,v dalším období zejména ve vztahu ku zahraničí, právu, studiu...bude mít úspěch !


J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Ačkoli nemáte rádi změny, počátkem týdne se vám může v zaměstnání něco tak znelíbit - patrně jakási narážka na vaši odbornost - že se rozhodnete odejít. Neunáhlujte se, neb za 14 dní budete vidět vše v jiném světle. Také se zamyslete, zda jste vyřčené pochopili správně !
Od středy kroťte sklon k puntičkářství a zbytečným starostem, zejména o své povinnosti, zdraví ! Dokonce vám bude přespříliš vadit nepořádek a to i na stole kolegy, kterého můžete mentorovat. Takže kde bude nutné trošku brzdit už víte....
Během víkendu se snažte nedramatizovat malé problémy. Zejmény v sobotu budete jednat prudce, na základě vlastních pocitů. Teprve když zjistíte že jste to přehnali a že jste sami sobě nadělali problémy, uznáte že jste přestřelili, ale to už může být pozdě..


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Úterní NOv vám umožní nový vhled do vašich mileneckých vztahů. Ale bude to jakési zmatané nebudete rozumět sami sobě. Pokud začnete mít pocit, že nová láska je to pravé co jste hledali, počkejte 14 dní - vše budete vidět v jiných barvách.
Od středy se nedivte přehršle myšlenek na sex a erotiku...Negativem bude to, že mnohé Vodnáře to zanese na ""tenký led" neb vám nebude dělat problém mít dvě milostné schůzky denně...Navíc až do 19.6. občas slíbíte i ""modré z nebe"...a je jasné že svoje sliby nebude ve vašich silách splnit.
Během víkendu můžete být mírně nervozní. Střet může nastat v momentě, když ženy z rodiny budou mít na nějakou věc jiný názor než vy. To doslova nadskočíte a najít společnou řeč bude těžké.
Narození okolo 13.2.mohou v neděli podlehnout splínu, nepravdivím vizím a sklouznout i ke skleničce něčeho ostřejšího..!


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Rodina, domov, rodiče...to jsou témata která se vám budou první dny týdne opětovně vracet do mysli a mnozí si uvědomíte, že zde máte restíky - komunikace s rodiči,prarodiči..etc.. vázne...Máte před sebou 14 dní která vám budou nahrávat situace, takže šance vše napravit dostanete !
Ačkoliv byste svým nejbližším chtěli říct spoustu věcí, díky retrográdnímu Merkuru se vám asi nebude dařit ani navázat normální rozhovor. Občasné slovní střety se dají předjímat zrovna tak jako náhlé změny vašich postojů a stanovisek, takže nikdo nebude vědět až do 19.6. proč se vlastně rozčilujete a co vlastně chcete.
Během víkendu si nenechte pokazit náladu a domácí atmosféru nesolidností těch, pro které jste odvedli velký kus práce, ale finance "nikde"..Možná že se během víkendu budete nuceni uskrovnit, ale bude to pro vás ponaučení bez zálohy příště nezačínat žádnou zakázku, práci.