Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. týden

26. 5. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 22. týden od 26. 5. do 1. 6. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Blíženců do 21.6.
Merkur setrvá ve znamení Blíženců do 10.7.2008.
V pondělí 26.5. v 17:49 hod se otočí a až do 19.6. bude mít retrográdní směr.
Venuše je ve znamení Býka kde setrvá až do 25.5.2008
kdy krátce po půlnoci vstoupí do znamení Blíženců
a setrvá zde do 18.6.2008
Mars je ve znamení Lva.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Od pátku 9.5.2008 14:02 hod má retrogradní směr
Jedná se o období až do záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha a od středu 2.4.2008 má retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustí 14.6.2008 a vstoupí opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008...

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Berte počátek týdne jako poslední šanci užívat si klidu při cestování a máte-li něco nedořešeno se sousedy, mluvte, vyjednávejte, snažte se vyhladit vztahy. V pondělí podvečer se totiž otočí do retrográdního směru planeta komunikace Merkur a začne vám zejména v oblasti rozhovorů a cestování dělat přinejmenším zmatky...
Od středy dejte na svůj šestý smysl. Spolehlivě vám napoví kdy a kde máte zpomalit. Nedivte se svojí zvědavosti, která vám bude prospěšná v pracovní sféře, naopak v intimní oblasti a ve vztazích povšechně by vám mohla uškodit. Všetečné dotazy si prostě odpusťte !
Luna bude od čtvrtka večera ve vašem znamení, v neděli krátce po půlnoci přejde do znamení Býka. Kupodivu budete klidní, vyrovnání, prostě v dobrém rozmaru! Dokonce budete zklidňovat nervní lidi okolo sebe a když bude třeba i poradíte. Jenom při té pohodě nezapomínejte na pitný režim, ať vás zejména v sobotu v podvečer nebolí hlava !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Cokoliv rozjednaného okolo financí se snažte uzavřít v pondělí. Pokud vám např. nadřízení slíbili zvýšit plat, trvejte na podpisu smlouvy a nenechte se odbýt. Díky otočce Merkura v pondělí v podvečer právě v oblasti peněz začne být na delší období nejasno, takže se držte hesla" co můžeš udělat dnes-neodkládej na zítřek"...
Od středy budete usměvaví, optimističtí ! Dokonce si okusíte špetku předvídavosti, ale pokud se z ničehož nic rozhodnete pro nějaký termín dovolené, můžete být za několik dní na rozpacích, neb termín který si vyjednáte nebude vyhovovat rodině.
Během víkendu si dávejte pozor až na přílišnou otevřenost a zapomeňte na pořekadlo "co na srdci to na jazyku" ! Někdo totiž využije příležitosti, vše co řeknete zveličí a následně se o sobě můžete dozvědět věci, že se nestačíte divit !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

V pondělí v podvečer se vládce vašeho znamené otočí a začne jakoby couvat. Běžne jste k nezastavení a spěchem sami sobě působíte zmatky, ale zpětný pohyb planety komunikace způsobí, že velmi problematicky budete rozlišovat, co je omyl a na co se můžete spolehnout.
Od středy se zejména v obdchodní sféře spoléhejte pouze na svoji poctivost. Někdo vás totiž může zkoušet a následně obvinit z vaší nesolidnosti. I jako zaměstnanci se snažte plnit svoje povinnosti neb vás šéf bude potajmu sledovat...
Během víkendu budete tak manuelně zruční, že by bylo škoda toho nevyužít !  A pokud v neděli slavíte narozeniny, máte se na co těšit - po celých 365 dní budete aktivní, pohotoví, a dokonce je mezi vámi potencionální výherce !


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Bystrost a pohotovost se vám počátkem týdne bude hodit. Dokonce budete zvládat dělat více věcí najednou. Pokud se ale dáte do vyprávění, nezapomeňte že máte bohatou fantazii ! Naprosto obyčejný rozhovor dokážete převyprávět tak, že děj bude mít nádech pohádky...
Od středy se nebojte ozvat na nabídku školení či kurzu, se kterou přijde váš nadřízený a nepodléhejte nátlaku, že starší kolegové by měli mít přednost ! Doma budete nuceni rozhodnout nějaký nepříjemný spor...
Během víkendových dnů vaši blízcí budou nuceni vynaložit hodně trpělivosti neb budete nerozhodní. V podstatě nebudete vědět co dělat, budete bezcílně lelkovat, ale v neděli večer si to vynahradíte! Popadne vás chuť vyprávět, Neptun vašim příběhům dodá tajemno, retrográdní Merkur se postará že se občas zamotáte, ale důležité je že se budete skvěle bavit vy i lidé okolo vás !


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

První dny se názory druhých lidí pro vás dnes mohou stát daleko důležitější než vlastní přání. Bude vám prostě dělat radost vycházet druhým vstříc a najdete kompromis i v situacích, kde byste se běžně ohradili.
Vaše ohledy i tolerance vezme za své od středy, zejména půjde-li o společné finance, majetek . Nikoho ale neobviňujte z nesolidnosti, půjde o omyl, který rychlým zásahem okamžitě napravíte a dotyčný který to způsobí si příště dá pozor aby se nic takového již neopakovalo.
Díky bystrosti a vtipu budete během dnů volna s každou prací rychle hotovi, ale taky v rozhovorech budete doslova zářit. Pokud podnikáte, poslouchejte svoje podvědomí - budete mít tak skvělé náppady že si před ostatními z branže můžete udělat velký náskok !


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Skvělá atmosféra a myšlenková souhra zavládne v pondělí v zaměstnání. Pohoda se bude prolínat celým dnem, ale v podvečer vám možná ujede před nosem tramvaj, nebo si až doma všimnete že jste někde zapoměli tašku s nákupem. Prostě od pondělního podvečera vše kontrolujte dvakrát neb vládce vašeho znamení Merkur začne mít retrográdní směr.
Uprostřed týdne ochotně poskytnete finanční pomoc přátelům. Pokud se rozhoduje o nějakém prodeji, máte skvělou šanci udělat dobrý obchod a dokonce zahájit reklamní kampaň, která vám v dalším období přinese větší finanční zisk !
V sobotu ráno vám rodina raději půjde z cesty neb budete nevrlí ale odpoledne budete jako vyměnění. Asi si někdo neodpustí trošku do vás rýpnout za "ranní vystoupení" ale vy budete tak roztomilí a ochotní, že vám to všichni odpustí.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátkem týdne se budete držet mírně při zemi neb budete mít podvědomý strach z nějakého zklamání, chyby. Můžete být dokonce podráždění neb vše po sobě budete pečlivě kontrolovat a to vás bude zdržovat.
Pokud máte nějaký soudní spor, období od středy vám přinese rozuzlení a asi z rozhodnutí nadšeni nebudete. Může to znamenat prohraný spor s bývalým zaměstnavatelem...také je možné negativní rozhodnutí o rodinném majetku.
Pokud během víkendu nastane nějaký problém, vždy budete vědět kde je příčina. Dokonce si ujasníte s partnerem neshody z předchozích dnů. Doma bude znát vaše skvělá nálada a pokud jste v poslední době měli generační neshody i zde dojde k pozitivnímu posunu.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Do nového týdne nakročíte se smíšenými pocity. Mračit se budete již od rána a sem tam slovně i štípnete, když vám něco nepůjde pod nos. V pondělí v podvečer si musí dávat pozor zejména obchodníci a ti kteří pracují s penězi. Problém např.pokladním bude dělat spočítat hotovost etc..
Od středy se vám sny budou prolínat do reality ale bude to velmi příjemné. Budete se snažit být co nejvíce nablízku těm které milujete.
Během víkendu pečlivě naslouchejte dříve narozeným ! Může to být i někdo z příbuzenstva, s kým se dáte do rozhovoru a zjistíte, že dotyčný má skvělé informace přímo od pramene v oblasti o kterou se zajímáte a která by se na delší dobu mohla stát příjemným zdrojem vašich příjmů.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V pondělí dopoledne budete rozdávat rady, jako byste spolkli všechnu moudrost ale s blížícím se večerem začnete zmatkovat. Merkur začne totiž nabírat retrográdní směr,a je možné, že se dostanete do situace, kdy budete potřebovat radu vy...
Od středy mnozí neodolají a rozběhnou se po nákupech. Tentokrát ale nebudete kupovat ukvapeně - projdete si vícero obdchodů a porovnáte ceny. Pokud žijete sami, můžete udělat zásadní rozhodnutí a začnete s intimním protějškem plánovat společné bydlení.
Během víkendu se do ničeho nenuťte, prospěje vám i lehčí jídelníček a minimální fyzická zátěž. V sobotu v podvečer ale mírně ožijete a dokonce budete rozdávat rady. Nebudete přehánět,a udělá vám velkou radost, že přátelé vám poděkují za popostrčení v nějaké záležitosti.


J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Počátkem týdne si dávejte pozor na cynismus, kterým můžete počastovat kolegy v zaměstnání. Zejména ti z vás, kteří to během víkendu přehnali a neodpočívali , se mohou cítit ospale, unaveně.
Od středy nepodceňujte žádný zdravotní problém ani chvilkovou indispozici. Povšechně se vám startuje několikadenní období, kdy bude rozumné všechny aktivity dotahovat do konce a nic nenechávat náhodě.
Spory okolo rodinného majetku mohou vyvrcholit hěhem víkendových dnů. Budete jako bez duše, bezradní. Neposlouchejte ale kybicování dalších příbuzných. Pouze vás budou proti někomu popouzet. K žádné záležitosti nezaujímejte konečné stanovisko, nechte to na další týden!


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Luna ve vašem znamení podpoří vaši nápaditost až do úterý odpoledne. Dokonce lidi ve svém okolí můžete svými akcemi šokovat. Bude rozumné zvolnit, hlavně nespěchat neb k úrazu nebudete mít daleko ! Pokud budete večer před spaním dětem vyprávět pohádky, nepřehánějte to neb vaše fantazie by mohla citlivější jedince spíše vyděsit než uspat !
Od středy můžete mít pocit že vás někdo drží za nohu a nemůžete se pohnout z místa. Ze stesků vás ale velmi rychle odpoutá žádost, prosba...a během několika vteřin vám stoupne sebevědomí díky zjištění, že se bez vaší rady či pomoci někdo neobejde.
Z výletu po okolí během víkendu nejprve moc nadšeni nebudete, ale nakonec zjistíte, že příroda ve vašem rodišti skýtá spoustu překvapení. Ti kteří nežijí s protějškem ve společné domácnosti budou velmi neposední a překvapíte možná sami sebe rozhodnutím založit společnou domácnost.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V pondělí dopoledne si kupte los! Pokud vyhrajete, nechlubte se tím v zaměstnání, neb některý z kolegů bude dnes tak špatně naladěn, že vám vyčte i úsměv na tváři. Naopak večer pocítíte sklony k podrážděnosti vy a problémem se může stát relaxace, usínání,spánek.
Luna bude ve vašem znamení od uterý odpoledne až do čtvrtečního večera a udělá z vás snílky a naivní hledače pravdy. Jenže s retrográdním Merkurem se těžko nějaké spravedlnosti dovoláte, naopak někdo se z vás může pokoušet udělat viníky nějakého zmatku a vy přitom budete  kilometry daleko !
Náhodná informace kterou zachytíte během víkendu vám vnukne nápad. Pokud podnikáte, přijdete na novou strategii jak firmě zvýšit obrat a jak ji zviditelnit. Mnozí dokonce požádají o konzultaci někoho z kolegů. V neděli večer budete nadšeni, protože vše začne mít reálnou podobu.