Jdi na obsah Jdi na menu
 


22. týden 2009

1. 6. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 22. týden od 1. 6. do 7. 6. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce
je ve znamení Blíženců.
Do následného znamení Raka vstoupí 21.6.2009 v 7:58 hod.

Merkur
je ve znamení Býka a setrvá zde až do 14.6.


Venuše
je ve znamení
Berana a setrvá zde až do soboty 6.6.
kdy v 11:14 hod vstoupí do znamení Býka.


Mars
je ve znamení Býka
a zde setrvá do 12.7.
kdy v 4:54 hod vstoupí do následného znamení Blíženců.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.
Od 29.5. má retrográdní pohyb a couvat bude až do 4.11.2009.
Prvotně budeme daleko citlivější, vnímavější,
což může poodkrýt případné iluze, kterými jsme se nechali v nějaké oblasti svého života houpat.
Jedná se o období kdy bychom měli pozorně naslouchat své intuici,
a nepodceňovat svůj "vnitřní hlas"..
Zejména citlivější jedinci mohou být během retrográdního pohybu Neptuna daleko víc vnímavější,
ale pozor - to může být výhodou, ale i nepříjemnou záležitostí neb Neptun běžně svádí k různým únikům, tak si dejte pozor, aby například alkohol občas nebyl prostředek, jak se vymanit z problémů !
Také bychom se měli vyhýbat osobám, které nás budou zahrnovat svými problémy a přitom sami nic nebudou řešit - neb jejich problémy můžeme nasávat jako houba a tím se psychicky vyčerpávat !
Navíc se v blízkosti retrográdního Neptuna bude pohybovat Jupiter,
který se otočí také do retrográdního směru, a to 15.6.2009 v 8:43 hod což ukazuje na přemíru optimismu, ale následovat může deziluze, zklamání !
V obdoboí od 1.7. až do 13.7. se dostane do nepříznivé pozice vůči retrográdnímu Neptunu v konjunkci s Jupiterem planeta energie Mars přes který bude přecházet Venuše. V těchto dnech zbystřete a i banální záležitosti řešte s rozvahou !
 

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..


Událostí týdne bude
Úplněk
který nastane v neděli 7.6. v 20:12 hod
tedy naproti Slunci v Blížencích zazáří v plné síle Luna ve Střelci.
Co to přinese se dočtete u svého Slunečního znamení.

 

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Na loajalitu kolegů v zaměstnání se nespoléhejte počátkem týdne, stane se totiž něco co vám mírně nadzvedne adrenalin neb narazíte na něčí faleš. Mnohé může zaskočit i např. přeorganizování kanceláří, což se vám také líbit nebude. Nervozita a nespokojenost se může odrazit i zdravotně - zejména máte-li citlivější žaludek snažte se zachovat klid neb vás dáky rozčilování může nepříjemně pozlobit trávení ! Uprstřed týdne se od vás nikdo nedočká velkých citových projevů, ba naopak. Rozmrzelí budete notně, ale definovat konkrétně co vám vadí bude váš problém. Ke konci týdne vám blížící se Úplněk vnese velkou dávku idealizmu, doslova vám prosvítí vaši dušičku...Je to taky pro vás výzva odhodit všechno staromodní - počínaje oblečením a konče myšlením ! Dokonce se mnozí rozhodnete nějakou formou rozšířit své znalosti - a do toho může být zahrnuto i cestování !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátkem týdne atmosféra mezi vámi a intimním protějškem může připomínat vysoké napětí ! Budete se velmi problematicky ovládat, neb sex se vám bude prolínat do všeho co budete dělat. Pozlobit vás mohou notně děti. Nebudete ochotni vyhovět nějakému jejich chvilkovému rozmaru ale ony to budou brát jako omezení ! Uprostřed týdne nic neřešte v manželství, intimním partnerství neb vaše podezření nebudou pravdivá. Nadšení které pocítíte v závěru týdne ve vás vyvolá blížící se nedělní Úplněk. Může se vám otevřít brána možností okolo financí, investování, ale i ti, kteří hledají skulinku a již delší dobu prohlížejí všechny zdroje pro pořízení půjčky či hypotéky, i vám se  poštěstí neb najdete optimální bankovní ústav který vám "úvěr "ušije na míru..""...!




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Na domácí půdě budete neposední počátkem týdne a žijete-li pod jednou střechou s dříve narozenými, můžete mít pocit že vás nějak omezují. Mnohé může překvapit nutnost přesídlit do jiného města - například pracovně, či začnete mít pocit, že ztrácíte rodinné kořeny. Pocit že je to zaměstnání které vám vlastně vadí v tom, abyste dělali to co vás baví bude pro mnohé uprostřed týdne impulz poohlédnout se po jiné práci protože vaše nespokojenost může v následných dnech narůstat.
Pozor si dejte ke konci týdne na vize a plány,které ale budou notně připomínat sci-fi...Můžete díky nedělnímu Úplňku udělat hodně - ale má to podmínku - stát nohama na zemi ! Na druhou stranu je pravdou že ti co sní mohou poskočit dál na své životní cestě...ale důležité je tyto sny uskutečňovat - né jen o nich pouze mluvit !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Rozrušit vás mohou zkraje týdne informace, které se dozvíte "z druhé ruky".  Svádět vás to bude udělat nějaké okamžité rozhodnutí - ale to by bylo chybou neb byste jednali na základě citového rozpoložení - takže nejednejte dle momentálního popudu ! Navíc budete nesoustředění, a vlastnímy chybami byste situaci ještě přiostřili !
Uprostřed týdne vám žárlivost může notně pokazit atmosféru v intimním vztahu. Navíc obětí vaší nenálady mohou být i vaši potomci, neb vaše zákazy budou mírně řečeno nestandartní ! Ke konci týdne vám nadcházející Úplněk vnese notnou dávku energi, dokonce soutěživosti, jenže při té euforii můžete sklouznout velice snadno k závisti - úspěchy kolegů v zaměstnání vám mohou dělat vrásky na čele a přitom právě ve dnech okolo Úplňku můžete přijít na to, proč jsou někteří víc úspěšní než vy - tak se snažte !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Na unáhlené nákupy potažmo bezhlavé utrácení si dejte pozor počátkem týdne ! Mnohým může pokazí náladu někdo z blízkých příbuzných, sourozenců, a vy se s nimi rozhodnete z minuty na minutu přerušit kontakt. Pěkně naštvat vás může také soused, který se začne chovat tak, jakoby mu patřily všechny volné prostory v domě, takže se klidně můžete potýkat s tím, že se velmi problematicky budete dostávat do svého bytu. Rozbroje na domácí půdě vyvolá uprostřed týdne vaše neschopnost najít kompromis mezi tím co chcete vy a co ostatní. Například vy budete chtít jít ven, na procházku a ostatní budou chtít opak - posedět doma u televize. Vaše kondička začne stoupat ke konci týdne, ucítíte v sobě obrovskou sílu ! Směřovat ji budete zejména do věcí které máte rádi - a sem patří jak váš intimní protějšek - tak i děti. Díky tomu mnohé z vás popadne zejména v neděli touha po dalším potomkovi...

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Luna setrevá ve vašem znamení v pondělí do 17:19 hod a bude procházet naproti planetě Uran. U mnohých to vyvolá velkou touha být nezávislí což ale může vést k tomu, že uděláte nějakou nečekanou změnu ve svém životě. Uvědomíte si např. že jste na někom příliš závislí. Může se jednat jak o finanční závislost ale i citovou a uděláte vše proto, abyste se ""toho něčeho" zbavili ! Vyčte-li vám někdo z příbuzných uprostřed týdne že hýříte penězi, neoponujte ale zamyslete se nad tím, kam skutečně poslední dobou "mizí" finance ze společné kasy. Asi se budete divit, kolik zbytečností jste nakoupili. Jakékoliv splíny začnou mizet z vaší dušičky ke konci týdne. Díky blížícímu se Úplňku si uvědomíte, jak jsou vaše problémy malicherné ! Nejdůležitější je přeci pohoda domova,klid u rodinného krbu ! To vše se vám bude honit hlavou celý víkend - a ikdyž bude s nějvětší pravděpodobností v neděli teplá noc, mnozí zatopíte v krbu, aby atmosféra domova byla romantičtější..!
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Počátkem týdne budete snít a to doslova s otevřenýma očima ! Na stranu druhou budete tak nevyzpytatelní, že klidně s někým střelhbitě přerušíte kontakt, vztah. A třetí třešničkou na dortu zkraje týdne může být nevěra - ale pozor neb utajovaný vztah by se mohl stát příčinou i nějakého menšího skandálu ! Nepříjemnými rekacemi kolegů v zaměstnání se nenchte otrávit uprostřed týdne. Žárlivost má mnoho tváří a i větší plat či finanční ohodnocení může vyvolat nepřátelství. Je ale otázkou, zda vy budete ti, kteří budou muset čelit někomu díky většímu platovému ohodnocení - aneby vy komusi začnete znepříjemňovat život protože dostal větší premie...Chuť komunikovat a vyříkat si to zejména s lidmi se kterými se denně stýkáte začne nabírat na síle ke konci týdne.Pokud jste neměli odvahu oslovit rozkmotřené sousedy, sourozence, díky nedělnímu Úplňku ji mít budete a slova z vás budou plynout lehce, snadno si na svoji stranu získáte i ty, kteří ještě ""včera"" byli rádi že vám vidí jenom ""záda""... 




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem týdne se snažte řídit a rozhodovat dle vlastního rozumu a nedejte na kybicování druhých, ani dobrých přátel ! Po nikom až do úterý podvečera nic nechtějte neb s největší pravděpodobností druzí nebudou dobře rozumět o co vám jde a dostanete úplně něco jiného než potřebujete či budete chtít ! Prostě zmatek. Luna bude ve vašem znamení od čtvrtka do soboty dopoledne a bude procházat naproti - v opozici - planetě lásky Venuši. To neukazuje na moc velkou romantiku, spíše naopak. Jakmile se něco v partnerství zvrtne, příčinu hledejte ve své podezřívavosti ba žárlivosti ! V sobotu a v neděli často sklouznete v rozhovorech k financím s cílem vyzvědět co nejvíce informací, rozšířit pole finančních výdělečných zdrojů vás bude doslova popohánět po celý víkend. Můžete dokonce rozpoutat doslova lavinu změn, ale dejte si pozor na to, abyste neslíbili víc než můžete splnit - neb jste schopni na sebe vzít i dva vedlejší pracovní poměry či projekty, které v následném období nemusíte časově stíhat !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Ačkoliv vábnička polepšit si v kariéře bude počátkem týdne velmi lákavá, na nic nespěchejte a s rozhodnutím posečkejte neb se může jednat pouze o krátkodobější záležitost ! Může to dokonce vaši kariéru nějak ohrozit neb se situace vyvine úplně jinak než se vám  kdosi bude zkraje týdne snažit namluvit ! Uprostřed týdne budete velmi citliví, ale na stranu druhou se budete držet dál od lidí, hluku, intimního protějšku. V konečném důsledku to může ale vše dopadnout tak, že vám právě partner či partnerku budou velmi scházet, ale najevo to dávat nebudete. To se týká i dětí - budete se chovat odtažitě a přitom se budete divit proč se od vás drží dál ! Blížící se nedělní Úplněk ve vašem znamení vám dodá pocit, že vám projde všechno. Navenek budete roztomilí, rozšafní, jenže to bude jen perfektní zástěrka, neb jakmile vás někdo upozorní, že přeháníte, urazíte se jak malé rozmazlené dítě. Pozor si proto během víkendu dejte na přehánění, přeceňováním vlastních sil.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zvláštní sny a bujná fantazie vás bude nadnášet počátkem týdne ! Pokud budete nuceni dělat nějaká důležitá rozhodnutí, několikrát se přesvěčte zda jsou vám ku prospěchu - můžete totiž odsouhlasit něco, čím sami sobě "podřežete větev" !  Mnozí dokonce nečekaně změníte svůj názor na nějaké dění ve světě ! Uprostřed týdne vaše velkolepé plány na to jak zkrášlit ba zlepšit bydlení vezmou za své díky vaší malé odvaze. Hlavu sice budete mít plnou plánů ale couvnete. Během víkendu se vám může vrátit do života něco, co se v minulých měsících rozplynulo a zbyl vám jenom sen - tak ten můžete díky nedělnímu Úplňku doslova oživit a dát mu reálnou podobu ! Má to ale jednu podmínku - že svoji dušičku otevřete zejména těm lidem, před kterými jste virtuelně uzavřeli svoje srdce a neodmítnete vyslechnout jejich rady...



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Mnohým může znepříjemnit náladu počátkem nějaká negativní informace ve vztahu k financím. Překontrolujte si - pokud vlastníte nemovitosti - zda na ně není uvalena nějaká blomba či závazek bankovního ústavu, etc...Pokud máte ve hře nějaké dědictví - je možné že nastane nějaká nepříjemná změna, zklamat vás může i banka která vám zamítne úvěr, hypotéku, etc..Na zálety s kolegou či kolegyní zapomeňte uprostřed týdne - dokonce i zcela nevinný výlet může vyvolat ve vašem vztahu žárlivost a marně budete vysvětlovat že jste si jenom vyrazili s kolegy ! Během víkendu poslouchejte svůj instink  a nevyhýbejte se rozhovoru s přáteli ani kolegy z konkurenční firmy. Nejenže můžete urovnat nedávné spory, ale nápady druhých vám dají inspiraci, jak navázat spolupráci s velkými firmami, společnostmi a pokud pracujete s lidmi, jak zvýšit svoji oblibu, pověst.etc..
 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud s někým společně podnikáte zkraje týdne zjistíte, že kolega či kolegyňka si začli osvojovat práva rozhodovat bez toho, aby vše s vámi dle dohody konzultovali. V trvalém vztahu to také může mírně bouřit neb váš protějšek se začne chovat tak nevázaně, že začnete mít pocit že intimnímu partnerovi překážíte v rozletu ! Pokud se uprostřed týdne vydáte na nákupy a začnete mít podezření že vše není úplně například s nějakým výrobkem v pořádku, nenechte si nakukat že se mýlíte - budete mít přesný odhat ale kdosi se vám bude snažit vnutit naprostý "šunt" ! Během víkendu můžete probdít noci...ale ani to vám neubere energii, ba přímo budete chrlit elánem a nadřízení, kolegové, přátelé..etc..se nestačí divit neb vaše nápady budou natolik originální, že na sebe soustředíte všechnu pozornost a nad ostatními budete doslova trčet..