Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. týden

19. 5. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 21. týden od 19. 5. do 25. 5. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce pustí znamení Býka 20.5. v 18:12 hod a vstoupí do znamení
Blíženců kde setrvá do 21.6.
Merkur setrvá ve znamení Blíženců do 10.7.2008.

Venuše je ve znamení Býka kde setrvá až do 25.5.2008.
Mars je ve znamení Lva.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Od pátku 9.5.2008 14:02 hod má retrogradní směr
Jedná se o období až do záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha a od středu 2.4.2008 má retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustí 14.6.2008 a vstoupí opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008...

Událostí týdne je Úplněk který nastane v úterý 20.5.2008 v 4:11hod..
Rozepisovala jsem se o tomto Úplňku již v měsíčním přehledu na květen 2008,
tedy jen pro úplnost...

LUNA
projde celým horoskopem v průměru za 29 dní...
V plné síle zazáří vždy v okamžiku
kdy doputuje přesně do poloviny své cesty po dráze okolo Slunce
a postaví se přímo proti Slunci.
Tento okamžik se nazývá
Úplněk
a tento měsíc nastane 20.5.2008 4:11 hod
SLUNCE bude na posledním stupni znamení Býka 29BÝ26
ve volné konjunkci s hvězdou
ALCYONE -  eta Tauri
což je hlavní hvězda Plejád...
dle mytologie jedna z ""plačících sester""
LUNA bude na posledním stupni znamení Štíra 29ŠT27
v konjunkci s hvězdou
Bungula
nebo-li 
Toliman
což je nejjasnější hvězda souhvězdí Kentaura -  Rigil Kentaurus
a je to hvězda v Kentaurově noze...
Je to velmi jasná, těsná dvojhvězda žluté barvy,
z klasické literatury sci-fi známá jako Alfa Kentauri.
Velice důležité pro tento Úplněk je postavení světel
tedy Slunce a Luny
neb budou na posledním stupni znamení - tedy na tkzv.
Anaretic stupni..
Je to pro nás jakýmsi povzbuzením že zvládneme lekce života
ale taky návodem pro dalších 14 dní.
Nabádají nás věnovat více pozornosti našemu zdraví,
zejména žaludku, zádům a páteři.
Je to pro nás i výzva otevřít svá srdce a mluvit otevřeně o svých citech. 
NOV bude součástí planetární konfigurace
Velký kříž
a budou ji tvořit Slunce - Saturn - Luna - Neptun
Energické chování bude díky tomu rozumné krotit,
neb občas nesprávně odhadneme situaci...
Dalších 14 dní také může odhalit nějaké "podvůdky...lži""
pozor si budeme muset dávat na kapesní zloděje.
Ohlídejte si také smlouvy, dohody, při podpisu dokumentů může docházet k nejasnostem.
Je i možné, že protistrana se bude snažit porušit dohodnuté a podepsané podmínky...etc...


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Ač to není vašim zvykem, svoji fantazii a skvělé slovní obraty použijete počátkem týdne v momentu, když si někdo ze sousedů či nejbližších příbuzných začne vymýšlet a vnucovat vám nějaké nepravdy. Dokonce vás podpoří i skvělá paměť, takže dotyčnému připomenete kdy...kde..co..že z vás bude paf jak si to všechno ještě dnes můžete pamatovat !
Od středy neváhejte, pokud vás o schůzku požádá někdo z nadřízených, mnozí Berani mohou být osloveni konkurenční firmou. Vaše kariéra může nabrat úplně jiný, ale v každém případě lepší směr, jen nesmíte zaváhat !
Během víkendu se nenechte vtáhnout do problémů druhých, zejména když se bude jednat o nějakou poruchu či nehodu...Nakonec to totiž může vypadat tak, že malér jste způsobili vy a uklízet případné ""nepořádky""budete taky vy..Asi vás to rozčílí a reagovat budete velmi prudce.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Start do nového týdne může začít hádkou s intimním protějškem, a se vztahovými problémy se můžete potýkat až do úterý podvečera.
Pokud navíc slavíte počátkem týdne narozeniny, máte před sebou rok, ve kterém se žárlivost může stát zdrojem problémů, ale obyvkle vám pomůže skvělá fantazie a schopnost improvizovat.
Od středy se nebojte itevřeně mluvit o svých plánech !
Přátelé či skupina lidí s nimiž se často scházíte vás mohou překvapit nabídkou, která předčí i vaše sebefantastičtější sny! Až do pátku budete rozverní a to je dobře, neb vás čeká nejedna romantická noc..
V sobotu i v neděli se snažte dělat vše s rozmyslem....Vrhnete se do práce s takovou razancí, že si ani nevšimnete, že např. zahradu máte posekanou a vy budete lítat se sekačkou a divit se jak je možné, že u souseda je ta tráva tak vysoká a vy vlastně nemáte co sekat...


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

První dny týdne si intuitivně poradíte i s tím, kde si ostatní nebudou vědět rady. Budete mít velkou podporu planety Neptun, který zvýší vaši představivost, obrazotvornost, virtuelně vám otevře dveře i k novým projektům !
Od středy se při jakémkoliv rozhovoru snažte udržet svoje emoce na uzdě. Do všeho budete vkládat city, nebude-li po vašem začnete být nervozní ba vztahovační. Navíc se můžete podřeknout a prozradit to, co by okolí nemělo vědět.
O víkendu mějte na paměti, že řešit problémy příbuzných by bylo totožné jako hrách na stěnu házet. Nic jim nebude dobré, na všechno budou mít tolikero průpovídek, že nakonec začnete mít pocit, že jste jakousi škodnou rodiny...


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Až do úterý odpoledne ve správný moment poznáte, že vám někdo lže a chce vás ošidit. Zejména v aktivitách okolo společných financí či majetku poslouchejte svoji intuici ! Také můžete konečně přijít na kloub nějakému tajemství, záhadě...
Dostanete-li se uprostřed týdne pod tlak, nebude vám dělat problémy i zamlžit fakta. Navíc můžete jednat podážděně. Pravdou je to, že vás asi někdo svým přihlouplým komentářem pěkně naštve a vy mu oplatíte sice vtipně, ale uděláte z dotyčného "trubku"..
Víkednové dny budou nejlepšími dny týdne! Předvedete se jako skvělí hostitelé, laskaví partneři a pokud to bude třeba i moudří rádci. Jenže budete tak tolerantní, že lidé okolo vás mohou mít pocit, že nemáte vlastní názor.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud o něčem sníte, mohou to být počátkem týdne prarodiče kteří vám tento sen splní ! Máte-li rozjednány nějaké aktivity s větší firmou, poslouchejte svůj vnitřní hlas - napoví vám jak jednat, jaké podmínky si můžete stanovit ! 
Od středy se snažte vyjednávat, stavět vše na faktech a ověřovat si i detaily. Nepodceňujte ani náznaky nesouhlasu v rodině, zejména při plánování úprav v bytě. Trošku se budete vznášet v oblacích a návrat na zem by "mohl bolet"..
Zato během víkendu vaše velkorysost může zajít tak daleko, že o svoje úspěchy se začnete královsky dělit s ostatními. Zamyslete se proto, zda oni k vám jsou stejně vstřícni...???
Připomeňte si "co je doma to se počítá"...!

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Merkur s Neptunem vám počátkem týdne dodají skvělé vizuelní schopnosti. Tyto dvě planety vás vyzvou ""rozpomenout"" se na všechny vaše i skryté talenty. Po delší době si psychicky oddychnete, a nějaké maličkosti, prkotiny...vás nechají naprosto v klidu.
Zato sarkasmy můžete začít častovat i nadřízené od středy. Zejména v momentě, když na vás naloží takové množství práce, že bez toho abyste v zaměstnání zůstávali přesčas to nebudete moci stihnout. Jenže to by pro vás znamenalo zanedbat nějakou domácí povinnost, a třebas i oslavu..
Během víkendu překvapíte svojí náročností, stálou potřebou se svého intimního protějšku dotýkat. S velkou péčí se budete starat o děti a dopřejete jim i nějaký luxus...Pokud se chystáte počít dalšího potomka, sobotní noc je jako stvořená pro milostné hrátky !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Vše co má spojitost s dalším vděláváním, informacemi..vás bude vábit počátkem týdne. Ikdyby jste měli cestovat pouze v duchu či prstem po mapě, zájem o cizí zejména exotické země a jejich kultury se bude prolínat i do vašich snů !
Pokud se uprostřed týdne začne něco dít okolo společných financí, snažte se zachovat klid a vše si prověřte, sami přepočítejte. Jsou jen dvě možnosti - buďte se v něčem budete snažit něco zašvindlovat vy - anebo se např.společník ve firmě bude snažit oblafnout vás..
Citové pouto s rodinou i s intimním protějškem nabere obrovskou sílu během víkendu. Může to vyvolat i nějaký nenadálý dar či koupi něčeho po čem už několik týdnů toužíte. Možností je zde mnoho, dokonce nelze vyloučit ani výhru někoho z dříve narozených !


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem týdne si můžete připadat jako badatelé, výzkumnící. Žádné téma či nejasnost nenecháte ležet ladem a všemu se budete snažit přijít na kloub. Dokonce u mnohých může  zájem o lidské chování a reakce vést k rozhodnutí studovat něco v oblasti psychologie..etc...
Od středy se snažte mluvit jasně, srozumitelně, jinak si vykoledujete nějaký komunikační malér. Zejména s intimním partnerem vaše hovory mohou přopomínat "jeden o koze a druhý o voze".. Nejasnosti mohou vyplynout i okolo nějaké nemovitosti či majetku..
Co to je mít velkou zodpovědnost se na vlastní kůži přesvědčíte během víkendu. Budete mít strach ze selhání a pokud budete hlídat děti, asi se vám nejednou zatají dech nad akrobatickými kousky, které vám předvedou.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Schopnost ovlivnit myšlení lidí velmi důvtipnou manipulací budete mít počátkem týdne. Dokonce se vám může stát, že dopředu odhadnete co kdo řekne, takže budete mít připravenu dopředu odpověď. Spolehnout se můžete i na svoji paměť, což se bude hodit zejména při zkouškách, konkurzech !
Plánujte-li prodej či pronájem nemovitosti,začněte vyjednávat od středy ! Domov, rodina, rodiče..ti všichni vám budou nápomocni radou a najdete u nich velkou podporu. Můžete vydělat daleko víc než jste si okolo nějaké transakce plánovali !
Naopak diskuse s vámi bude velmi problematická během víkendu neb budete zkreslovat naprosto všechno. Dokonce se začnete vyjadřovat i k věcem, o kterých nemáte ani tuchu...ale jako vždy vám to projde. Možná i proto, že se lidi s vámi nebudou chtít hádat.


J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Své schopnost rozplétat zmatky využijte první dny v týdnu. Navíc díky skvělé intuici dokážete číst myšlenky kolegů i nadřízených. Jste pragmatici, takže to že i vy máte  šestý smysl může být pro mnohé z vás trošku šokující, můžete se dokonce cítit provinile že dopředu budete vědět co vám chtějí lídé sdělit...
Uprostřed týdne se naprosto nečekaně  mnozí z vás rozhodnou k nějaké cestě. Podnětem může být oslava u vašich příbuzných, na kterou si vzpomenete na poslední chvíli. V zaměstnání okolo vás "proplují"nějaké klepy ve středu či ve čtvrtek, ale tomu nevěnujte pozornost !
Luna ve vašem znamení se během víkendu "obejme" s planetu štěstí Jupiterem a to u vás probudí doslova choutky na něco dobrého ale i pořádně drahého ! Je jasné že náladu budete mít celý víkend skvělou a optimismus i "sny" budete moci rozdávat !


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Spolehněte se počátkem týdne na svoji skvělou paměť neb dokážete každý předmět a událost reprodukovat a popsat do nejmenšího detailu. Dokonce můžete mít předtuchy, a tak vás žádná příhoda ani člověk nepřekvapí...Budete-li dětem před spaním vyprávet pohádky, vzrušením se jim bude tajit dech !
Od středy si kontrolujte, zda vaše legrácky lidé náhodou neberou moc vážně. Mohli byste během několika sekund zjistit, že jste někoho rozčílili až k agresivitě ! Mnozí také zjistí, že intimní protějšek vám v něčem lhal, anebo to může být naopak - že se prozradí nějaké vaše "mlžení"" ....
Hned v sobotu ráno se rozhodnete že si někam zalezete a budete prostě jenom odpočívat, nic nedělat. Z lelkování vás vyruší něčí prosba o pomoc. Jenže zde může nastat problém, neb během víkendu neodhadnete svoji energetickou hladinu a v neděli večer budete úplně vyčerpaní !


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V pondělí a v úterý vám bude nakloněn Merkur který spolu s Neptunem podpoří nejen vaši fantazii, ale i schopnost svoje záměry a nápady realizovat. Slovně budete velmi hbití, pohotoví. Pokud se v tyto dny pustíte do vyprávění, může se nejedna noc díky vašim skvělým příběhům pěkně protáhnout !
Spravedlnosti se od středy dočkají ti z vás, kteří si v předchozím období něco nenechali líbit. Může jít dokonce i o soudní dohru, odvolání, nebo konflikt s  větší společností. Tento náhlý obrat  mnohým opět vrátí klidný spánek...
Na dotěrné lidi si dejte pozor během víkendu. Ochotně podáte pomocnou ruku když to bude třeba, ale v momentě jakmile "svůj úkol splníte, dotyčný se k vám otočí záda a možná ani nepoděkuje. Pravdou je, že se mnohým Rybkým splní nějaký sen...!