Jdi na obsah Jdi na menu
 


21. týden 2009

25. 5. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 21. týden od 25. 5. do 31. 5. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení Blíženců.
Do následného znamení Raka vstoupí 21.6.2009 v 7:58 hod.

Merkur
je ve znamení Blíženců.
Ve čtvrtek ráno, 7.5.2009 se otočil do retrográdního směru,
a díky tomu se vrátil opětovně do znamení Býka 14.5. v 1:22 hod a setrvá zde až do 14.6.


Venuše
je ve znamení
Berana a setrvá zde až do 6.6.


Mars
je ve znamení Berana a setrvá zde do 31.5. 23:15 hod.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Tvořivost a optimismus budou vašimi průvodci počátkem týdne. Dokonce si mnozí všimnete že se za vámi občas někdo otočí neb budete vyzařovat notné charisma ! Něco či někdo se vám opětovně vrátí do života a lze předjímat že tím svým způsobem stoupne v průběhu týdne vaše společenská prestiž ! Citově ale začnete být nejistí uprostřed týdne. Dokonce můžete být slovně agresivní a vyčtete někomu něco z velmi dávné minulosti. Během víkendu opustí Mars vaše znamení. Můžete to pociťovat úbytkem energie, ale místo toho abyste odpočívali sami sebe budete nutit bez rozmyslu do akcí ! Tak pozor na zranění !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Odvaha z počátku týdne udělat nějaký zásadní krok ve své profesi, kariéře se vám vrátí v dobrém i s úroky následné dny. Také doma nějakým způsobem zazáříte, možná tím že konečně koupíte novou pračku či televizor, prostě pro rodinu obstaráte věc kterou všichni potřebujete. I přesto se uprostřed týdne váš domov může proměnit v bitevní pole. Nikdo s nikým nebude mluvit, všichni můžete být zamračení a nevrlí. Hlavní postavou nepohody budete vy, ale marně si budete lámat hlavu, čím jste to vlastně vyvolali ! Víkendové dny budou připodobnitelné k tobogánu. Chvilku budete mít energie na ŕozdávání a vzápětí vás přepadne únava, ospalost, nerozhodnost. Bude to tím, že energický Mars již bude virtuleně klepat na dveře vašeho znamení a občasnými vlnami energie vám bude dávat najevo svoji sílu !




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Starý dluh na který jste zapoměli se opět přihlásí o splacení potažmo plnění počátkem týdne a vy si uvědomíte, že kličkováním si jenom prodlužujete noční můru. Nemusí se ale jednat o finance, ale spíše vztahy s nejbližším okolím, takže se spíše budete muset popasovat s někým ze sousedů či blízkých příbuzných. Porozmýšlejte s kým jste ve slovní rozepři, tam zaměřte pozornost a vše s konečnou platností vyřešte ! Luna ve Lvu společně s Martem v Beranu vás budou uprostřed týdne ponoukat ke zbrklosti, hádavosti, ukvapenému rozhodování a nečekaným výpadům proti vašemu okolí. A na to vaši blízcí nebudou zvědaví a začnou se ptát, kam že se vytratila vaše pohoda. Během víkendu proběhne první Lunární čtvrť a může ve vás vyvolat stres, strach o rodinu, své blízké.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

V úterý v 9:00 hod vstoupí Luna do vašeho znamení, a setrvá zde až do čtvrtka, kdy v 9:47 hod vstoupí do následného znamení. Zvýši to v uvedených dnech vaši ciltivost, hlavní pro vás bude rodina a domov.
Může se vám ale jako zlý sen vrátit nějaký problém okolo financí. Obava zda nebudete finančně v dalším období strádat vás přinutí udělat nějaké zásadní rozhodnutí, a věřte že ke konci týdne se vám právě díky vyřešení jakéhosi starého problému bude nejen lépe dýchat ale i usínat ! Uprostřed týdne občas  budete mít tendence chovat se netaktně. Držte se tedy co nejvíce zpátky, abyste někomu v návalu upřímného vzteku  neublížili. Zejména si odpusťte komentáře kdo vydělává víc, čí rodina má větší majetek - tím byste intimního partnera pěkně naštvali ! První Lunární čtvrť která proběhen během víkendu bude pro vás výzvou rozpoutat diskuse ba rozhovory tam, kde něce vázne. Pokud máte v plánu něco důležitého probrat např. s příbuznými, využijte neděli !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Zkraje týdne vám energie chybět nebude, ale od úterý do čtvrtka budete mít snahu se spíše držet v pozadí a proti svému zvyku se budete snažit netrčet "z davu". Naopak v duchu začnete promýšlet plán jak vyřešit starý partnerský problém, který z času na čas vystrčí růžky a kalí vaši pohodu. Ve čtvrtek v 9:47 hod vstoupí Luna do vašeho znamení, což sice prospěje vaší energii ale Mars posílí vaši agresivitu. Netlačte na sebe ani na druhé, zejména pomalejší jedinci to s vámi nebudou mít jednoduché ! Víkendová první Lunární čtvrť ve vás může vyvolat chuť k vážné diskusi. Tématem mohou být finance, přátelé, ale i to, zda poslední období nesedíte až příliš často doma, zda nezanedbáváte společenský život.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Nové pracovní či profesní přiležitosti k vám budou přicházat počátkem týdne a vy se začnete radovat neb jste ani netušili kolik možností pracovně se uplatnit okolo sebe máte ! Zato potíže s financemi se vám budou honit hlavou uprostřed týdne. Je totiž možné že nějaký dluh nad vámi dlouhodoběji doslova visí jako Damoklův meč a peněžní ztráta virtuelně klepe na vaše dveře. Usedněte nad svým kontem a zvažte co musíte uhradit, co posečká - ale hlavně neseďte pouze bezradně s rukama v klíně - buďte akční ! Celý víkend budete velmi ostražití a když to bude třeba řeknete svůj názor, hlasitěji než je u vás běžné, takže občas ty kteří vás dobře znají pekně překvapíte a zaskočíte !
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Mnozí se počátkem týdne nevyhnete nutnosti vyřešit menší domácí problém ba kalamitu ale to vám nijak nepokazí náladu. Intimní protějšek či někdo z přátel vás překvapí plánem, a vy dostanete možnost se opět věnovat nějakému koníčku, zábavě. Nebo uděláte zásadní rozhodnutí, kdy dáte přednost rodině před společností a prestiží a mnozí se rozhodnete rozšířit rodinu o dalšího potomka. Uprostřed týdne se snažte kontrolovat zejména když budete dny trávit mezi vícero lidmi. Budete se chovat velmi nestandartně, občas dokonce vztekle a lidé si o vás za zády mohou začít šuškat, že jste nějací divní...Luna v domě osamění vás bude během víkendu mírně tlačit držet se dál od lidí a od hluku ba ruchu, naopak Slunce vás bude ponoukat vyjít ven cestovat. Doporučuji vám doma nesedět a uposlechnout Slunce - pokud se totiž budete příliš zaobírat sami sebou, začnete si namlouvat negativa která neexistují. 




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Velké množství energie která vás bude opanovat počátkem týdne se budete snažit nasměrovat do oblasti zdraví, zlepšení fyzičky a tím pádem i vzhledu. Mnozí dokonce s konečnou platností vyřeší nerovnováhu mezi svojí profesí/kariérou a domovem. Konečně vám svitne že vaše profesní ambice nemohou zastiňovat a odsouvat na druhou kolej domácnost, rodinu, partnera, vaše rodiče...etc. Oproti jiným znamením  uprostřed týdne nebudete agresivní vůči druhým ale budete se zlobit sami na sebe a příčinou budou vaše denní zlozvyky. A to bude dobře neb máte skvělou šanci skoncovat s něčím co vás například ráno zdržuje - co takhle přestat třeba kouřit..?  Během víkendových dnů vám občas může intimní protějšek připomínat slona v porcelánu. Něco budete chtít prosadit, ale kroužit budete a to doslova okolo své drahé polovičky a přemítat zda je či není ten správný okamžik začít vážnější rozhovor.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Jako na dlani uvidíte zkraje týdne ty oblasti, kde občas bezhlavě riskujete a přehlížíte rizika. Na něco vás upozorní i někdo z blízkých příbuzných či soused. Zejména bezhlavé prosazování názorů bez dostatečných faktických informací vám velmi často podráží autoritu. Mnohé to natolik motivuje, že se rozhodnete rozšířit své znalosti dalším studiem, kurzem, seminářem...Uprostřed týdne se moc nevyspíte. Příčinou budou živé sny, díky kterým se nejednou v noci probudíte, ráno budete unavení, nevyspalí a ještě ku tomu zmatení, neb nebudete vědět zda nemáte zvednout telefon a ověřit si, zda událost o které se vám zdálo se náhodou nestala. Rozmotat nějakou komplikaci ba nejasnost budete muset během víkendu okolo vašeho intimního partnera. Pokud budete sportovat, pozor na riskování, ochrana hlavy i kolen se vám hlavně v neděli vyplatí !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Jak sami sebe nešidit a přitom mít stále finanční rezervu se může stát tématem celého týdne ! Dokonce popřemýšlíte nad majetkem, nemovitostmi a je docela možné, že zde se rozhodnete k nějakému zásadnímu kroku, např. k prodeji. Ačkoliv to není vaší parketou - uprostřed týdne vám Mars s Lunou připomenou že i vy umíte žárlit ! Nějaké gesto či pohled vašeho intimního protějšku vás znejistí a vy začnete kontrolovat i pohyby a gesta partnera, dokonce potajmu můžete sledovat kam jde, s kým telefonuje..Během víkendu se snažte spíše mlčet a nepouštět se v rozhovorech do vážnějších témat. Budete totiž často mírně mimo, a povšechně co řeknete, lidé budou poopravovat, dokonce vás může kdosi upozornit že vaše prameny vědomostí jsou mylné ba scestné !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Vy versus partnerský potažmo manželský život je občas tvrdý oříšek. Nad tím jak skloubit vaši touhu svobodně se rozhodovat a přitom neodsouvat intimního partnera na druhou kolej se bude zamýšlet všech sedm dní tohoto týdne. Pokud podnikáte - rozčílit vás může uprostřed týdne konkurence. Jakákoliv řešení ale odložte na další týdne neb od středy do pátku by to mělo stejný efekt jako kdybyste hrách na stěnu házeli. Pozor si dejte na to, jakým způsobem a proti komu namíříte svoji nespokojenost která lehce může sklouznout i v malou agresivitu, zejména vylučte jako terč intimního partnera ! Jenom otevřená diskuse vám osvětlí nějakou nejasnost okolo peněz, na kterou přijdete během víkendu. Dokonce je možné že budete nuceni usměrňovat své potomky či svoji drahou polovičku neb jejich nároky na vaše finanční "dotace" překročí vaši toleranci i peněžní možnosti.
 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Nepřátelství člověka který má stejné profesní zaměření opět začne nabírat na síle počátkem týdne. Vy jste danou věc tím, že se dotyčný či dotyčná odmlčeli brali za vyřízenou, ale události které nastanou vám ukážou opak. Dotyčná osůbka vám předvede že její či jeho závist a zloba nikam nevymizela a to vás přinutí udělat nějaký radikální řez !
Uprostřed týdne se snažte udržet sami sebe v klidu - třebas tím že odjedete na chatu nebo někam do přírody a alespoň volný čas budete trávít procházkami v lese. Hlavně se nerozčilujte neb i tak se dá předjímat menší problém se žaludkem a hněv by problém ještě zesílil. Během víkendu si nenechte ničím a nikým připravit o svůj smysl pro humor. Někdo vás bude zdržovat, otravovat, obtěžovat a dokonce některé Rybky díky "komusi" mohou něco zmeškat, opomenout...prošvihnout !