Jdi na obsah Jdi na menu
 


20. týden 2009

17. 5. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 20. týden od 18. 5. do 24. 5. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
setrvá ve znamení Býka do čtvrtka 21.5.
Tendo den  v 00:02 hod vstoupí do znamení Blíženců

Merkur
je ve znamení Blíženců.
Ve čtvrtek ráno, 7.5.2009 se otočil do retrográdního směru,
a díky tomu se vrátil opětovně do znamení Býka 14.5. v 1:22 hod a setrvá zde až do 14.6.


Venuše
je ve znamení
Berana a setrvá zde až do 6.6.


Mars
je ve znamení Berana a setrvá zde do 31.5. 23:15 hod.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009..

Astrologickou událostí týdne bude NOVoluní v Blížencích
které nastane v neděli 24.5. v 14:11 hod.
Jaké příležitosti vám to přináší se dočtete u svého Slunečního znamení. Pokud máte v tomto znamení Ascendent nebo nějaký prvek Radixu - horoskopu narození, doporučuji vám zjistit si, zda toto NOVoluní nebude v nějakém kontaktu s nějakým prvkem ve vašem horoskopu narození.

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátek týdne vás nasměruje k nějakým tajným aktivitám. Někdo bude např. slavit narozeniny a vy se rozhodnete dotyčného překvapit originálním dárkem. Je i možné, že se dozvíte nějaké tajemství, které vám na delší dobu poskytne vůči nějakému člověku účinnou ochranu...
Velké sebevědomí vám uprostřed týdne poskytne Luna, která bude přecházet ve vašem znamení Venuši i vašeho vládce planetu Mars. Díky tomu vás ani náročné situace nezaskočí, pomáhat vám bude i důvěra ve vlastní schopnosti ! S blížícím se víkendem važte slova neb díky NOVu budou mít velkou moc, a tak můžete např. člověku,který vám již delší dobu pěkně hraje na nervy, sdělit co si o něm myslíte. Naopak těm, které milujte ve volných dnech můžete otevřeně a bez zábran otevřít své srdce a dát jim najevo jak jsou pro vás nepostradatelní, jak jste rádi, že jsou ve vaší blízkosti !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Luna bude počátkem týdne přecházet přes planetu změn Uran. Protože se jedná o váš dům přátelství, ale také přání, to jsou oblasti kde skutečně můžete čekat i nemožné ! Například naprosto nečekaně zjistíte o někom z přátel takové informace, že se od dotyčného doslova odstřihnete střelhbitě ! Pocit únavy můžete cítit uprostřed týdne díky tomu, že Slunce ve čtvrtek krátce po půlnoci upustí vaše znamení. Navíc Luna s Marsem ve vás mohou vyvolávat nelibé pocity, zlost, ale nebudete vědět proč ! Najděte si v tyto dny nějakou fyzicky náročnější aktivitu, třebas sportujte neb to vám pomůže zbavit se napětí. Víkendové NOVoluní v Blížencích vám dává šanci probudit svůj um, uplatnit své spící nápady a tím si pro budoucí období zvýšit přísun financí na své bankovní konto. Bude pro vás proto užitečné sbírat i informace, vyslechnout a promyslet rady a názory druhých, diskutovat o dalších výdělečných možnostech.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Nabídky zaměstnání které se k vám donesou počátkem týdne sice budou na první pohled lukrativní a finančně výhodné, ale nespoléhejte se na slovo a vše si sami prověřte - s největší pravděpodobností se bude jednat o krátkodobou záležitost ! Ve čtvrtek krátce po půlnoci vstoupí blahodárné Slunce do vašeho znamení. Pocítíte to velkým nárůstem energie a seběvědomím. Na stranu druhou se mnozí neudržíte, pokud se někdo pokusí zvyklat či znevažovat vaše názory. Jakmile vás povšechně uprostřed týdne někdo začne k něčemu nutit, vybouchnete a dáte velmi otevřeně najevo svůj hněv ! Během víkendu si budete muset uvědomit, že nejste""Dědové Vševědi"..! NOVoluní ve vašem znamení bude mít velkou sílu neb budete nejen skvěle komunikovat, ale nápady doslova hýřit a tak místo toho abyste neustále radili druhým - zamyslete se, co poradíte sobě potažmo co ve svém životě můžete zlepšit vy sami !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Vaše představivost bude zkraje týdne tak velké, že můžete udělat rozhodnutí na základě iluze, a je jasné že v dalších dnech budete litovat. Navíc názory budete měnit z minuty na minutu, takže lidé okolo vás si budou připadat jako v pohádce "Princezna se zlatou hvězdou na čele""...odvoláte pro co jste se rozhodli a vzápětí odvoláte to co jste odvolali...etc...! Uprostřed týdne nebudete vědět kde se to ve vás bere, ale začne vás opanovat velká ctižádost, touha být na vrcholu pomyslného žebříčku kariéry. To v mnohých může vyvolat nespokojenost se stávajícím zaměstnáním, ale měli byste pouze promýšlet strategii a změny nechat až na příští týden ! Během víkendu si mnozí začnete klást otázky zda život neberete příliš vážně, zda se například nepodřizujete strachu ze selhání, a neberete si na sebe příliš mnoho povinností abyste okolí přesvědčili že na všechno stačíte..V neděli nastane NOVoluní a tak se nebojte i třebas nahlas, mluvit o svých přáních, snech, touhách !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Ačkoliv počátkem týdne mezi vámi a intimním protějšek mohou lítat "erotické jiskry" velmi těžko budete ovládat emoce. Mnozí si totiž uvědomíte, že jste na svém protějšku poslední dobou velmi závislí....a jakmile se vzdálí, začnete přemýšlet co dělá když není s vámi etc...Pokud se uprostřed týdne s někým slovně ba názorově dostanete do křížku, to svoje si budete obhajovat velmi tvrdě, ba fanaticky ! Pokud budete cestovat, prožijete událost, kterou vás více či méně rozhodí, dokonce příčinou může být to, že vy pojedete ""xy"" kilometrů v nějaké ((..právní??..obchodní..??..studijní..??) záležitosti, a až na místě se dozvíte, že jste cestovali zbytečně.
Víkend vám přihraje spoustou společenských aktivit, schůzek, pocítíte velkou chuť neustále komunikovat, což vás ale postupně začne znervozňovat. Pokud to půjde, hlavně na nedělní odpoledne ani večer si žádná jednání nedomlouvejte, neb můžete být podráždění a dokonce schopni se pohádat !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Počátkem týdne se nenechte zmást partnerem - a je jedno či obchodním nebo intimním. Nároky které si začne dělat by mohli vést k tomu, že vaše slovo nebude mít žádnou váhu. Některé Panny či Panáčkové se dohodnou dokonce na volnějším partnerství - prostě si na čas - minimálně do středy - dáte od sebe oddych...Luna s Marsem se uprostřed týdne postarají o váš nepokoj okolo financí, daní, pojištění. Zejména ti z vás kteří mají nějakou půjčku, dluh, začnete být špatně naladění. Je jasné že příčinou bude nejistota, zda dluh budete schopni v dalších měsících splácet. Víkendové NOVoluní v Blížencích může způsobit, že se budete snažit být vtipní a mluvit i tehdy, kdy byste spíše měli mlčet ! Lidé z vás občas mohou být doslova "paf" neb se budete vyjadřovat naprosto ke všemu - aniž by vás požádali o radu...
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

První dny týdne prověří jak jste na to se životosprávou. Pokud jste v předchozím týdnu například zanedbávali pravidelnou stravu - žaludek vás na to upozorní. Ale nevolnost může způsobit mnohým Vahám i nějaké informace kolegy ze zaměstnání - prostě vás doslova může "nějaký člověk psychicky otrávit"..! Ačkoliv jste znamení které má přímo v popisu práce pohodové vztahy, uprostřed týdne se vám nebude dařit najít s partnerem či manželským protějškem společnou řeč, kompromis. Vyvolá to mezi vámi ale velké sexuální napětí. Víkend je ten správný čas nechat za sebou minulost a začíst se soustředit na další vzdělávání, a pokud chytnete šance "za pačesy" mnozí si následných 14 dní sice užijí spoustu papírování, schůzek, ale vyplatí se vám to, neb se mnohým otevře i šance pracovně či studijně vycestovat do zahraničí.. 




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Může to být chata či jiná nemovitost, o které se počátkem týdne dozvíte že to je nejen špatná ínvestice ale navíc si uvědomíte že vám ubírá pocit volnosti, svobody, neb si vyžaduje vaši údržbu ale vy z dané nemovitosti nemáte žádný užitek. Začnete uvažovat, proč vlastně vlastníte něco, co vás pouze okrádá o čas - mnozí dojdou tak daleko, že zavěsite inzerát k prodeji...Zejména ti, kteří mají krátkodobou smlouvu na zaměstnání mohou uprostřed týdne pocítit strach, zda ji zaměstnavatel prodlouží. Povšechně váš horoskop varuje před rozrušením v zaměstnání, které může vyvrcholit i žaludeční něvolností. Během víkendu se řiďte citem a říkejte to co si myslíte. Totiž nejen víkend ale i další dva týdny budou závislé na vaší slovní šikovnosti, ale jestliže v tomto období plánujete podpisy smluv či dokumentů, pamatujte že "opatrnosti není nikdy dost"..


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Luna bude přecházet počátkem týdne Uran ve vašem domě rodiny, rodičů, proto doma budete neposední. Pocit že máte málo prostoru dokonce u mnohých může vyvolat i afektované reakce, že si třeba začnete balit kufry a naoko se budete tvářit že se odstěhujete...Pokud bydlíte společně se staší generací, tento divadelní výstup ponesou rodiče či prarodiče velmi těžce...Uprostřed týdne vás jako magnet k sobě bude fyzicky přitahovat nějaká osůbka opačného pohlaví. Pokud jste narozeni během dne a máte děti, budete muset občas zatnout zuby neb se vám vymknou kontrole. Díky nedělnímu NOVoluní budete mít chuť si s partnerem všechno během víkendu vyřikat a je jedno zda s intimním či obchodním. Važte ale každé slovo neb Merkur je retrográdní a mohli byste slovně sami sobě "ulítnout"...!

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Jenom pomyšlení že byste měli jít na návštěvu k někomu z příbuzných ve vás vyvolá počátkem týdne divné pocity. Začnete i přemýšlet, zda díky nim nepřícházíte o čas který byste mohli věnovat např. svým koníčkům, zálibám. Luna se uprostřed týdne potká s Marsem ve vašem domě rodiny, což by mohlo vyvolat rozepře u vás doma. Nepočítejte ani s podporou dříve narozených ! Ačkoli nemáte rádi změny, během víkendu se vám může ve vztahu k zaměstnání něco tak znelíbit, patrně se k vám donese jakási narážka na vaši odbornost - že se rozhodnete odejít. Neunáhlujte se, neb za 14 dní budete vidět vše v jiném světle. Také se zamyslete, zda jste vyřčené pochopili správně !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Jakákoliv jednání okolo financí mohou zkraje týdne skončit ve váš neprospěch. Mnozí dokonce můžete být překvapeni návštěvou/ kontrolou! Napřetřes mohou přijít i daňové povinnosti - nezapoměli jste třebas zaplatit např..pojistku bytu...?Opatrní buďte  při cestách na kratší vzdálenosti uprostřed týdne, a je jedno zda pojedete vozem či půjdete pěšky. Velmi vztekle a plni emocí totiž začnete reagovat na ostatní, zejména řidiče. Sousedům a nejbližším příbuzným se také raději vyhněte, protože i při kontaktu s nimi hrozí incident! Nedělní NOVoluní vám umožní nový vhled do vašich mileneckých vztahů. Ale bude to jakési zmatané nebudete rozumět sami sobě. Pokud začnete mít pocit, že nová láska je to pravé co jste hledali, posečkejte s konečným rozhodnutím 14 dní - vše budete vidět v jiných barvách.
 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

O vaši větší citlivost se počátkem týdne postará Luna ve vašem znamení. Navíc bude přecházet přes planetu změn Uran což u vás vyvolá doslova bouřlivou potřebu svobody což bude problém neb jen velmi těžko najdete společnou řeč se svými nejbližšími. Peníze se mohou stát ohniskem vaší nenálady uprostřed týdne. Mnozí budou muset dokonce svést jakýsi boj, aby získali určitou peněžní částku. Pokud jste narozeni během dne, můžete dokonce ztratit peněženku nebo přijít o nějaké peníze prapodivným způsobem. Rodina, domov, rodiče, to jsou témata která se vám budou během víkendu opětovně vracet v myšlenkách a mnozí si uvědomíte, že zde máte restíky - komunikace s rodiči, prarodiči..etc.. vázne...Máte před sebou 14 dní která vám budou nahrávat situace, takže šance vše napravit dostanete !