Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. týden

1. 1. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 1. týden od 31. 12. 2007 do 6. 1. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je od soboty 22.12. ve znamení KOZOROHA.
Vstupem Slunce do znamení Kozoroha nastal Zimní Slunovrat
tedy začátek astronomické zimy.
Merkur je také ve znamení Kozoroha.
Venuše je ve znamení Střelce až do čtvrtka 24.1.2008.
Mars je retrográdní ve znamení Raka, direktní pohyb bude mít opět 31.1.2008. Do znamení Blíženců díky zpětnému pohybu se dostane na Silvestra 31.12. 15:52hod.
Jupiter je od úterý 18.12.2007 ve 20:14hod ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Střelce. V sobotu 26.1.2008 v 4:23hod vstoupí do znamení Kozoroha.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Na Silvestra hned od rána budete bavit celou rodinu, večer i lidi okolo sebe. Zažijete i trochu romantiky a pokud vám tento den někdo něco slíbí zapomeňte, on totiž taky zapomene.
Ale...Hned od prvního dne nového roku budete muset krotit svoje nápady, které nejenže budou "nedopočené" ale u mnohých z vás i riskantní. Díky retrográdnímu vládci vašeho znamení planety Mars budete i daleko víc netrpěliví, a tím sami sebe můžete dostávat do stresu a časové tísně.
Až do 31.1. si otestuje vládce vašeho znamení vaši výdrž a psychičku. Navíc se dostane do opozice vůči planetě Pluto, a to mnohé Berany přiměje v hlubšímu zamyšlení nad dosavadním životem a vztahy, zejména k lidem, kteří jsou vám nejblíže, tedy sourozencům, sousedům, nebližším příbuzným.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Nabádat vás, ať to nepřeženete na Silvestra s alkoholem by bylo nošení dříví do lesa.Pravdou je ale to, že krotit byste se měli, jinak nový rok přivítáte s žaludkem "na vodě" a znáte to přísloví"...jak na Nový rok tak po celý rok.."
Navíc hned v úterý se mnozí z vás okamžitě po probuzení vrhnou na kontrolu obsahu peněženky, a částka kterou tam najdete vlastně nenajdete vás notně znervozní. Na vině bude zpětný pohyb planety Mars. Je vlatně upomínkou, že až do 31.1. bude rozumné vyhýbat se riskantním finančním operacím. V uvedeném období se snažte peníze i energii používat šetrně, neplýtvat, neb mnohé se vzápětí promění v boj s větrnými mlýny a jediným výsledkem by bylo vaše fyzické vyčerpání. 


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pokud na poslední den v roce "udržíte zdravou míru", opět si uvědomíte,kolik lásky je okolo vás. Večer z vás bude vyzařovat fyzická přitažlivost, tak pozor, aby jste neztratili rovnováhu do "cizí náruče"!
Mars totiž na Silvestra odpoledne opět "nacouvá" do vašeho znamení a hned od Nového roku si vás začne testovat. Přesně vám během svého retrográdního pohybu ukáže které akce a vzorce chování vám jsou prospěšné, ale i ty které vám škodí. Nedivte se proto, že až do konce měsíce si někdy budete připadat že chodíte v kruhu, výsledek nikde ! To bude signál, že něco je špatně. Přinutí vás uvědomit si, že pány nad časem a svým životem musíte být vy sami, a né tikot hodinek který vás nesmyslně popohání od jedné akce do druhé, ale dokončeno zůstane jen minimum.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Snažte se být po celý Silvestr neustále nablízku těm, které skutečně milujete a nenechte se zlákat k alkoholickému experimentování. Po půlnoci byste totiž mohli vyznat lásku osobě, která pro vás nebude to pravé ořechové.
Važte si těch, kteří jsou vám vždy ku pomoci když to potřebujete, protože až do 31.1. díky zpětnému pohybu planety Mars budete mít pocit, že jdete "mlhou v blatech" a nevidíte ani odkud jste vyšli ani kam chcete jít. Jedná se tedy o období kdy oporu budete potřebovat. Patrně nejednou zjistíte, že tam kde budete čekat pomoc a třeba ochranu, vše se promění jen v prázdná slova. Jedná se pro vás o dny, kdy vystřízlivíte a 1.února si možná řeknete, že to snad byl jenom zlý sen...


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Na Silvestra budete pěkně překvapeni, a to nenadálou návštěvou. Shledáte se s někým, koho jste už dlouho neviděli a budete to vy, kdo bude pronášet přípitek všeho dobrého k novému roku a přidáte několik rad do života.
Nezapomeňte si jednu radu nechat v duchu i pro sebe, protože již další dny se vám může hodit.
Zpětný pohyb planety energie Mars totiž může způsobit, že slovo které vám dají "rádoby přátelé" bude připodobnitelné k závanu větru, jen ho chytit. Nebo si můžete idealizovat a jejich přísliby upravovat po svém, a poté budete zklamaní že je vše jinak. Také je možné, že veškeré svoje neúspěchy budete házet na hlavu těch, kteří se vám snažili pomoci a nabídli spolupráci, ale vy zvolíte "solo" cestu, a z následných neúspěchů obviníte je.

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Silvestr bude plný romantiky, ale vy zabřednete do hovoru s člověkem, který vám v budoucnu hodně pomůže, hlavně ve finanční oblasti. A to, že si padnete do oka a uděláte ve společnosti pěknou rotiku, o tom se raději nebudu rozepisovat.
Další dny si postupně začnete uvědomovat, že v oblasti kariéry se jako obrovské vlny začnou objevovat nové možnosti a vy se v nich můžete začít pohybovat jako správní žraloci. Jenže když je něčeho příliš, obvykle má výsledek opačný efekt. Tak i vám by se mohlo stát, že v honbě za vyšším postem si z kolegů uděláte svojí bezohledností nepřátele. Není vyloučeno že vyšší post a větší prestiž tedy uhrajete, ale vytvoříte okolo sebe dusnou atmosféru a v ovzduší kde nemůžete věřit svým podřízeným či kolegům by se vám velice těžko pracovalo. Tak na to až do 31.1. myslete !


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Silvestr budete mít snahu prožít střízlivě. Neb budete pod vlivem Luny ve vašem znamení, tento den vám přeje v lásce, je i příslibem společenských setkání a zábavy všeho druhu. Ale i přesto, nezadaní budou překvapeni půlnočním vyznáním osoby, kterou uvidíte poprvé v životě...to vás pěkně rozjaří, takže kdo ví...Ještě na Nový rok bude po vlivem Luny ve vašem znamení a tak je jasné, že se budete snažit o harmonii s lidmi okolo sebe neb jakýkoliv nesoulad vás mírně vyvede z míry. Což se lehce může stát, neb i na vás začne mít vliv retrográdní pohyb planety Mars. Až do 31.1. u vás totiž může nastat problém v případě , když se vám  nepodaří druhé o nečem přesvědčit...Stanete se netrpělivými a snadno se rozčílíte. Můžete jít občas jiným lidem pěkně na nervy,  neb můžete zastávat příliš úzkoprsé a fanatické názory, se snahou agresivně vnutit svoje druhým a jiný názor nebudete ochotni tolerovat. 


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Poslední den roku otevře dveře do vaší dušičky, nevyhnete se malé odpolední rekapitulaci roku někde o samotě. Jen malá výstraha - večer se vyhýbejte opilcům, jinak dojde ke kalamitě.
Pokud se rozhodnete pokračovat ve slavení i na Nový rok, přesvěčte se, zda váš obsah peněženky na to bude stačit. Retrográdní Mars začne sice nabírat na své síle až další dny, ale bylo by chybou zadlužovat se hned první den nového roku. I další dny až do 31.1. se snažte vyjít s tím co máte, pokud to bude nutné tak se omezte, i v případě že se vám nebude dostávat financí ve společné firemní kase, nepůjčujte si. Úroky by vám způsobily vítr ve vašem rozpočtu a finančním plánování povšechně. Navíc se tento týdne postaví retrográdní Mars proti mocné planetě Pluto. Bude dobré zapomenout na jakékoliv mocenské boje, a když se setkáte s větší autoritou než jste sami, raději někam zacouvejte, neb srážka by mohla docela "bolet".


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pondělní Silvestr bude z těch,na které díky svým kaskadérským kouskům dlouho nezapomenete ani vy, ani ti, se kterými ho budete trávit. Krotťe alkohol, ať se díky vám něco nesemele !!!
Výstraha platí zejména pro Střelce narozené okolo 21.12. Couvající Mars se totiž v odpoledních hodinách ocitne naproti vašemu Slunci. Můžete být až příliš hlasití, nekompromisně budete lpět na tom co si v daném okamžiku umanete, dokonce se můžete chovat jako vzpurné neovladatelné děti a lidé okolo vás budou muset zatnout zuby, neb můžete být i mírně agresivně útoční ! Ale ani ostatní Střelci se nevyhnou účinku retrográdního pohybu planety Mars. Až do 31.1. si vaše vztahy vyžádají velkou míru tolerance jinak si i např. intimní vztah porměníte v zápasnickou arénu, kde ale nemůže být vítěz. Mars bude mít schopnost vyhrotit konflikty i ve vztazích, které až do této doby byly harmonické.     

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Celý poslední den roku bude plný záhad a minimálně jednu se vám podaří vyřešit. Ale určitou záhadu se napodaří vyřešit nikomu. Tou největší záhadou jste totiž vy sami, milí Kozorozi. Silvestr oslavíte velkolepě ale truchu víc hluční mohou být Kozorozi narozeni okolo 22.12.
Zpětný pohyb planety Mars až do 31.1. notně rozpohybuje vaše pracoviště, tedy oblast zaměstnání. Pro vás bude důležité šetřit energii a fyzičku, nesnažit se měnit věci, které svým postavením změnit nemůžete. Nápady na inovaci si nechte na únor, budou se vám hodit ! Pokud se vám nepodaří sami sebe krotit a budete se snažit v pracovní oblasti o rekordy, postupně vás může začít opanovat únava, stres. Pro vás bude důležité v uvedených dnech neztrácet humor a zachovat chladnou hlavu i v momentě, když budou hořet termíny a nadřízení se začnou chovat arogantně, s cílem na někoho svést problémy. Nereagujte, s úsměvem se otočte neb to bude nejlepší strategie.

K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Na Silvestrovské dopoledne by bylo dobré zůstat stát "pevně nohama na zemi"jinak se rozběhnete radostí do ulic a toulavé botky vás "proutáhnou" nejednou restaurací..Pokud to přeženete s alkoholem, mohlo by se stát, že ani nebudete vědět, že už jste vpluli do roku 2OO8.
Oproti ostatním znamením může být pro vás zpětný pohyb planety Mars přínosem, ale má to jednu podmínku. Nesmíte polevit v úsilí, spoléhaje se na ostatní. Pokud se ujmete iniciativy a vždy započatou věc či myšlenku dotáhnete do konce, může být první měsíc tohoto roku pro vás dokonce i ziskový a svým způsobem i zábavný. Nesnažte se být v čele a první za každou cenu, naopak vám prospěje držet se mírně vzadu a pozorovat ostatní. Tak totiž přijdete na to, kde jiní chybují a vy se elegentně vyhnete rizikovým místům i situacím.  


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Silvestr prožijete romanticky, v kruhu přátel, které jste dlouho neviděli. Budete se cítit příjemně, a uvědomíte si, že i bez velkých gest a šílených projevů je láska všude okolo vás.
I pro vás si milé Rybky retrográdní pohyb planety Mars nachystal menší zkoušku. Poznáte zda dovede uvést v život a dokončit svoje nápady. Je totiž možné, že hlavou se vám bude honit spousta témat a vizí, ale díky tomu, že nebudete schopni rozeznat priority, neodstratujete, tedy neuvede do reálna skoro nic. Na vině může být vrhání se bez rozmyslu do aktivit dle momentálního nápadu, ale koncovku nebudete mít promyšlenou a díky tomu zůstanete stát vždy v půli cesty. Pamtujte si, že není důležitý rychlý start ale je nutné  znát směr kam "chcete běžet" ! Jen tak si posledního ledna nepostesknete, že jste unavení, nevyspalí ale bez výsledného efektu.