Jdi na obsah Jdi na menu
 


19.týden

7. 5. 2007

Slunce bude ve znamení Býka do 21.5.2007 kdy v 11:23hod vejde do znamení Blíženců.

 

Merkur je ve znamení Býka do pátku 11.5. kdy v 10.10hod vstoupí do znamení Blíženců.

 

Venuše v úterý 8.5. dopoledne vstoupí do znamení Raka.

 

Mars je ve znamení Ryb do 15.5. 2007 kdy v odpoledních hodinách vstoupí do následného znamení Berana.

 

Jupiter ve Střelci má retrográdní pohyb, to znamená jakoby couval...Přímý směr bude mít opět v srpnu a to od úterý 7.8.2007 kdy dvě hodiny po půlnoci opět nabere přímý směr.

 

Saturn je ve znamení Lva.

 

Neptun je ve Vodnáři.

 

Pluto je stále retrográdní ve znamení Střelce.

 

 

 

A

 

Beran (21.3. - 21.4.)

 

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

 

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang.

 

Velkou oporou vám tento týden bude planeta rozumu. Ačkoliv vás to stále bude popohánět k aktivitě a dokonce i změnám, které nebudete shopni racionálně zdůvodnit, vždy to bude Merkur, který vás trošku zbrzdí, přinutí vás zastavit se a popřemýšlet. Takže se vám začne dařit i při úředních jednáních, obchodní záležitosti se také pohnou dopředu. Dokonce si občas zavtipkujete, neb přeci jenom Merkur je komunikace a v příznivém aspektu k planetě Mars, jazyk stále budete mít hbitý, připravený agrumentovat. Ale oproti minulým týdnům vždy svůj názor budete umět srozumitelně vysvětlit, svá hlediska na problémy jasně vyložit. S blížícím se víkendem se snažte zejména k intimnímu partnerovi chovat ohleduplně. Vaše názory totiž mohou působit v tyto dny poněkud zvláštně, a dokonce budou i některé jedince provokovat.

 

 

B

 

Býk (22.4. - 21.5.)

 

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

 

Vládce Venuše - polarita Yin

 

Všem Býkům slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !

 

Narozeniny jsou ""okamžik"ve kterém je Slunce ve stejném postavení jako v době narození...

 

Na tuto dobu se vypočítává takzvaný roční horoskop. A věřte, že ti z vás, kteří slaví tento týden narozeniny, se dalších 365 dní nudit nebudou..! Mnozí pocítí nutnost nastolit nějaký řád v oblasti financí, někteří Byci budou muset notně držet pod kontrolou všechny změny které se rozhodnou udělat, protože jakákoliv chybná motivace se může následující rok pěkně vymstít. Určitě ucítíte potřebu většího prostoru pro citové záležitosti. Mnohé může velmi překvapit nějaký problém ve vztahu k otci. Velmi důležitá ale pro všechny Býky slavící narozeniny v tomto týdnu bude komunikace. Díky tomu budete udržovat čilou korepondenci, stýkat se daleko častěji se sousedy , s rodinou, příbuznými a ani vaši přátelé nebudete opomíjet. To ale také znamená, že budete hodně cestovat.

 

 

 

 

C

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

 

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

 

Vládu drží Merkur - polarita Yang

 

Teto týden milí Blíženci bude mírnou prověrkou, jak jste schopni rozlišovat realitu od nereálných informaci,vizí. Nejenže snadno něco zapomenete či popletete, ale velice snadno můžete podlehnout nějakým klamným informacím, lžím. A nakonec byste to mohli být totiž vy, kdo bude podezírán z nesolidnosti a přitom příčinou bude to, že prostě někomu či něčemu "skočíte na špek"...Proto bude velmi nutné, aybste si každou informaci, než ji pustíte dál prověřovali. Při podpisu smluv si ohlídejte i například dodatky, prostě neopomíjejte ani zdánlivě nepodstatné detaily. Navíc ve hře bude i planeta Saturn a ta se postará o zpomalování zdánlivě naprosto jednoduchých záležitostí. Ale s každým přibývajícím dnem budete cítit pevnější půdu pod nohama...Bude to tím, že se Merkur - vládce vašeho znamení bude pomalu blížit k poslednímu stupni znamení Býky a v pátek dopoledne konečně vstoupí do vašeho znamení. Takže od toho momentu vám neujde sebemenší maličkost.

 

 

D

 

Rak (22.6. - 21.7.)

 

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

 

Vládce Luna - polarita Yin

 

Planeta lásky Venuše vstoupí do vašeho znamení v úterý v 8:33hod. Tím vám začíná krásné období, kdy budete mít potřebu cítit že vás někdo miluje. Posílí vaši schopnost citového prožívání, ale jste citoví Raci, tak si v období kdy bude ve vašem znamení musíte dávat pozor, abyste se nestali otroky svých citů. Pozitivní postoj k životu a notné charisma k vám bude vábit mnoho očí opačného pohlaví. Je to prostě období lásek a prožívání ! Což je skvělou zprávou pro osamocené Raky, neb je to nejvhodnější období k nalezení prostějšku. Během víkendu možná budete mít pocit nějakého sevření, nebude vám moc dobře mezi větším počtem lidí. To by ale mohlo být i impulzem k žárlivosti, když zjistíte, jak se váš intimní protějšek nezávazně baví. Někam si zejména v sobotu zalezte, protože vaše tendence kontrolovat všechny a všechno asi vašim blízkým nebude ""po chuti"...

 

 

E

 

Lev (22.7. - 22.8.)

 

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

 

Vládne Slunce - polarita Yang

 

Pozitivní myšlení a sebedůvěra vás neopusti první dny týdne. Lehce se budete orientovat v situacích, a pokud uděláte nějaké změny ať se to týká jakékoliv oblasti vašeho života, budou prospěšné. Mnozí Lvi si budou vychutnávat přízeň nějakého vlivného člověka, patrně ženy. Od středu se ale do vašeho jednání občas vloudí netrpělivost, a začnete pociťovat i sem tam nějakou překážku. Bude dobré si udržet humor a neztrácet nervy při malých nezdarech. Jsou to navíc pro vás dny, kdy se naplno mohou projevit vaše slabosti. U mnohých Lvů to znamená že v jistých situacích se začnou chovat mírně sobecky, možná zaujmete jakýsi obranný postoj ""proti všemu a všem"...Pokud budete otráveni sami ze sebe nebo z pocity, že s něčím nemůžete hnout dopředu, nabízí se možnost, že vás to bude svádět k nějakému úniku a tím by se mohla stát sklenička ostřejšího moku.

 

 

F

 

Panna (23.8. - 22.9.)

 

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

 

Vládcem je Merkur - Yin

 

První dny tohoto týdne vás upozorní že všechno má své meze. A to se týká i vaší kondičky, zdraví. Jste sice pečlivé Panny ale tentokrát občas něco zanedbáte, vaše nálada bude mít velké výkyvy. Spirálovitě se můžete projevovat přehnaným optimismem a během okamžiku vás může přepadnout skepse. Bude tedy prospěšné kontrolovat svoje projevy, ale taky termíny. Občas byste totiž mohly zapomenout na dohodnutou schůzku. Jediné, na co se stoprocentně tento týden můžete spolehnout jsou vaši přátelé. Poskytnou vám neocenitelnu pomoc tam, kde vy budete tápat, a občas asi i uklidní nějaký chaos, který okolo sebe vy natropíte. Během víkendu ale zbystřete, neb se dá předjímat náhodné setkání s naprosto neznámým člověkem, který vám ale nějakým způsobem může ovlvnit vaše partnerství.

 

 

G

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

 

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

 

Toto znamení je ovládáno Venuší - polarita Yang

 

Počátkem týdne se snažte kontrovat svoje nálady, zejména sklony k žárlivosti. Uvědomíte si totiž, jak moc vám na vašem protějšku záleží a začnete vidět chmury a negativa i tam, kde nejsou a nebudou...Pamatujte že to si s vámi pouze bude pohrávat Pluto ! Od středy se dají očekávat nějaké posuny v oblasti kariéry. Mnozí navážou nějaké nové kontakty. Pozor si ale dejte na milostné pletky na pracovišti. Je sice máj, lásky čas, ale na pracovišti by to rozumné nebylo. Jak rychle sympatie vzplanou, tak rychle také uhasnou, a zůstane pouze napětí. Neděle pro vás může být kritickým dnem. Snažte se držet odstup od svých emocí. Problém bude totiž v tom, že jakýkoliv podnět opačného pohlaví vás bude svádět k jakémusi boji. Začnete naprosto nepochopitelně válcovat každou větu, kterou váš protějšek vysloví, budete mít prostě tendenci zpochybňovat banální záležitosti...

 

 

 

 H

 

Štír (24.10. - 22.11.)

 

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

 

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

 

Celý týden si neustále opakujte, že na co si negativně ""nezasejete", tak nesklidíte. Konstelace ukazují, že sice týden procházka růžovým sadem nebude, ale vy to zvládnete. Zejména tím, že si nepřipustíte k tělu podvodníčky, lháře, a nebudete startovat na první škrtnutí. Pomocnou ruku vám podá Venuše ze znamní Raka. Naznačuje příjemné výlety, bude vytvářet příležitosti k získání důležitých společenských styků a ani o romantická setkání nebude nouze. Mnohým Štírům nějakým způsobem do života zasáhne cizina, či cizinec. To je taky jistý signál pro nezadané Štíry, protože se dá předjímat potkání se s partnerem,a může to být právě cizinec...Další konstelace se postarají o velkou duševní enrgii , kterou prostě tento týden nezapřete. Jen bude nutné jak píši v úvodu ji trošku usměrňovat, a neplýtvat s ní. Pokud vás to bude svádět k nějakým slovním bojům brzděte a snažte se jednat diplomnaticky. Tento týden se vám to určitě vyplatí...

 

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

 

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

 

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

 

V pondělí ráno se probudíte do týdne, který vám nese pocit ""sedět na dvou židlích""...Nebude vám chybět cílevědomost, vytrvalost, ale ve hře budou Saturn a Uran a svým způsobem tyto planety otestují rovnováhu mezi vaší touhou růst a expandovat, a vaše uvědomnění si osobních limitů. Vy totiž zjistíte, že okolo sebe máte spoustu příležitostí, jenže to bude právě Uran, který vás trošku bude popohánět ke zbrklosti, jednání bez rozumného uvažování a tak místo pozitiv by vám zbrklost mohla přinést velmi negativní odezvu. Mnozí Střelci sami sebe mohou přivést dokonce do situace, kterou způsobí nejen ostudu, ale i malý skandál...Bude to láska, která vás začne trošku brzdit...Neb planeta lásky ukazuje na touhu po rozkoších, sexu...Snažte se vytvořit soulad mezi tím co dáváte a co od druhých dostáváte.

 

 

J

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

 

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

 

Vládcem je Saturn - polarita Yin

 

Do tohoto týdne vstoupíte s Lunou ve vašem znamení. To trošku zchladí vaši hlavu - ale i city. Na stranu druhou se vám rozjasní mysl, což je na jednu stranu pozitivní ale má to i své negativum a to v tom, že budete vidět chyby i tam, kde nebudou. Mentorování bez dostatku taktu může zvednout hladinu adrenalinu vašich nejbližších, ale i spolupracovníků. Jsou to pro vás navíc dny, kdy dáte přednost práci před domácností...a svým protějškem. V úterý v podvečer budete mít pocit, jako by z vás spadla nějaká tíha...To bude tím, že Luna opustí vaše znamení a přejde do následného znamení Vodnáře. Další dny od vás budou vyžadovat přesnost a nutnost hlídat si informace. Pro vás totiž bude velmi důležité rozlišovat, co je spolehlivá zpráva a co je omyl -> ""kachna"". Zejména během víkendu nedejte na slibi lidí okolo vás a kontrolujte si i co slibujete vy, neb byste mohli posléze zjistit, že jste slíbili nemožné...

 

 

 

K

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

 

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

 

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

 

V úterý v podvečer si patrně budete připadat jako na houpačce. Mírně kolebat vás totiž začne Luna, která v úterý v 18:49hod vstoupí do vašeho znamení. .Způsobí to neschopnost najít rovnováhu mezi myšlenkama, které vás budou ponoukat k novým věcem a tím, co je skutečně reálné...Možná se necháte unášet nějakým skvělým nápadem, abyste posléze zjistili, že to bylo plýtvání energie...Jsou to pro vás také dny, kdy se ve větší míře projeví snaha nebýt ničím spoutaní, a je jasné, že pro lidi ve vašem okolí budete nevyzpytatelní, neb ani vy sami dopředu nebudete schopni odhadnout své reakce, natož aby se to dařilo lidem okolo vás. A tak je jasné, že pokud sami sebe neohlídáte, způsobíte sem tam nějaké zmatky. V pátek krátce po půlnoci Luna přejde do následného znamení Ryb. Dobrou zprávou je to, že po celý týden se můžete spolehnout na svého vládce planetu Uran neb ta i přesevšechno vám vždy vnukne ta správná řešení v tu pravou chvíli.

 

 

L

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

 

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

 

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin.

 

Počátkem týdne držte na uzdě tendenci všechno obracet vzhůru nohama. Energie budete mít dosti, ale taky přehršle naprosto bláznvých nápadů. Venuše velmi přeje nezadaným, neb slibuje románek, a asi to nezůstene u jedné noci...Od pátečního rána můžete bojovat s vlastní náladovostí. Luna totiž vstoupí do vašeho znamení v pátek, krátce po půlnoci - 00:34hod a setrvá zde až do neděle, kdy krátce po půlnoci přejde do následného znamení Berana. To jsou vždy pro vás dny, kdy emoce mají nad vámi moc...Jako vždy - Luna vás trošku odpoutá od reality, takže na začátku odhodíte některé povinnosti stranou a budete "rozjímat a snít". Ale bude to opět Luna, která vás nasměruje k rafinovaným únikům od problémů, podpoří vás vaše intuice a náhody, a vy se ze všeho jako vždy vyvlíknete. Ale na to jste si přece milé rybky, už dávno zvykly !