Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. týden

5. 5. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 19. týden od 5. 5. do 11. 5. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Býka a setrvá zde do 20.5.
Merkur setrvá ve znamení Blíženců do 10.7.2008
Venuše je ve znamení Býka kde setrvá až do 25.5.2008.
Mars opustí znamení Raka 9.5.2008 - v 22:23 hod vstoupí do znamení Lva.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
V pátek 9.5.2008 v 14:02 hod...nabere retrogradní směr
Máme před sebou období až do záři,
kdy leckdy budeme nuceni ustoupit ze svých životních požadavků ke skromnosti,
tak,
aby naše touhy nepřevyšovaly naše možnosti...
Může to být i připomenutím, že dluhy se musí splácet...
Dluh to ale nemusí být pouze finanční...
Můžeme dlužit i něco sami sobě - tím že nerozvíjíme svůj talent,
svoje vědomosti...svoje schopnosti...

Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha a od středu 2.4.2008 má retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustí 14.6.2008 a vstoupí opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátek tohoto týdne může být pro vás jakousi startovací čárou pro následných 14 dní jak si zvýšit svoje bankovní konto. Jste-li nespokojeni se svým platem, nebojte se a požádejte o jeho zvýšení, jste-li nespokojeni se zařazením, naskytne se mnohým příležitost uplatnit ve větší míře svůj um, dovednosti.
Poněkud izolovaně od ostatních si můžete připadat uprostřed týdne. Navině bude vaše touha vyniknout, jenže způsob jak na sebe budete upozorňovat bude více či méně silový. Když si uvědomíte, že nemusíte být stále v čele, napětí okolo vás se zklidní.
Sliby se mají plnit, tak s nimi na dny víkendu šetřte, jinak nebudete vědět kam dřív skočit. Něco budete muset chtě nechtě vypustit, ale i tak se ve dnech volna nezastavíte. Je pravdou že na náladě vám to neubere a okolo vás bude stále legrace.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Pondělní NOVoluní ve vašem znamení vás pobídne nejen k tomu udělat si jasno ve svých financích a majetku povšechně, ale také v citové oblasti.
Od středy kamkoliv přijdete zlepší se atmosféra, lidé budou milejší, usměvaví ! Způsobí to vaše image, kouzlo osobnosti, které vám na několik dnů propůjčí Neptun. Dokonce budete schopni k sobě přitahovat lidi i myšlenkou...
Během víkendu si moc klidu neužijete. Mnohé Býky požádá o pomoc soused, požádat o radu si mohou přijít sourozenci..
Ale  hlavně váš vlastní byt či dům díky vaší šikovnosti a inspiraci z nějakého časopisu během volna mnozí proměníte k nepoznání.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pondělní NOV vám dává příležitost zvážit, kolik času věnujete svým potěšením, zda se nedržíte v některých oblastech příliš "při zdi".. Zamyslete se, jak velkou odpovědnost občas na sebe berete, zda vůči nějakému člověku nejste až příliš tolerantní - třebas pravidelnými finančními půjčkami.
Spěchem si můžete mnohé pokazit uprostřed týdne, ale vždy se najde možnost jak situaci vylepšit. Udělejte od středy něco pro svoje zdraví - zvyšte přísun vitaminu C a vyhýbejte se zakouřeným místnostem !
O víkendových dnech si dejte  pozor na ""cizí peníze" neb pokud něco podceníte může to mít i právní dohru. Navíc můžete mít problémy v komunikaci. Nejenže budete špatně artikulovat ale nebudete schopni rozpoznat pocity a náladu druhých.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pro vás je velmi důležitá rodinná stabilita povšechně a pondělní NOV vám dává příležitost plánovat jak stabilizovat rozpočet domácnosti. Zejména pracujete-li pro velkou firmu, zvažujte co je reálné ale také zda vaše práce nezvyšuje zaměstnavateli notně obrat ale vy domů nosíte jenom "almužnu"...
Od středy když zasednete např.k PC, nedivte se, že občas zčerná obrazovka. Může to být výpadkem elektřiny, počítačové sítě. Proto si až do pátku vždy hned ráno zálohujte všechna data !
Od čtvrtka odpoledne až do soboty se vyhýbejte tučným a smaženým jídlům !
Během víkendu vás lhostejnost může připravit o přátelství člověka, který vám byl vždy nápomocen a po ruce když jste to vy potřebovali. Pozitivní je to, že přesně budete vědět co chcete, ale problematické již bude vás přesvědčit že i ostatní mají právo na svoje názory...svůj osobní prostor.


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Nejen v pondělí ale i dalších 14 dní budete naprosto přesně vědět, co chcete, a hned to s úspěchem dokážete zrealizovat. Zejména se soustřeďte na kariéru, neb máte možnost vybudovat si trvalý a solidní základ pro budoucnost.
Od středy nic nepodceňujet a pokud se ráno nebudete cítit odpočatí, raději nesedejte za volant! Nikomu nic neslibujte a ani na sliby druhých se nespoléhejte. Pokud vás popadne ""nějaký skvělý nápad""raději se s někým poraďte, neb velice snadno podlehnete kdejaké iluzi.
Víkendové dny budou mít velmi zvláštní atmosféru. Nějaká okolnost či zážitek vrátí do minulosti. Pro druhé díky tomu začnete být tajemní. Vzpomínat mnozí budou na své předky, rodiče.
Uvědomíte si, jak velkou cenu vaši blízcí mají ve vašem životě.???

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Je dobré vědět že se na druhé či konkrétního člověka můžete spolehnout a to po všech stránkách. Pondělní NOV se vás ale zeptá, do jaké míry se druzí mohu spolehnout na vaše názory a rady. V mnohých se probudí můza tvůrčí "inspirace"...!
Nechuť cokoliv dělat a dokonce "myslet" vás pozlobí uprostřed týdne. Dny přejí i cestování, ale pokud zasednete k psacímu stolu a vyřídíte korespondenci, uděláte dobře neb naleznete zapomenutý dopis kde vám již hoří termín"...
Vážnějšímu rozhovoru se nevyhnete během víkendových dnů. Vyhrotit se mohou generační spory např.vy versus děti či prarodiče, etc...Budete se muset smířit s tím, že máte odlišné názory, myšlení, prostě že druzí mohou mít naprosto jiný pohled "na svět".


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Pondělní Nov posílí nejen vaši jistotu v materielní oblasti. Dokonce může nastat i jakýsi zlom a tam, kde se  poslední dobou občas rozhovory vyhrocovaly mezi partnery ke konfliktům, se situace zklidní a opět k sobě naleznete ""intimní"" cestičku..
Rozporuplně se ale budou uprostřed týdne cítit zejména zadané Váhy neb občas budou pokukovat "na cizí dvoreček"....
Během víkendu můžete být sem - tam mrzutí, ale překvapí vás podpora lidí okolo vás, neb vás přesvědčí že nic není tak černé jak se vám zdá. V neděli naopak někdo z vašich přátel bude mít depku a tentokrát to budete vy, kdo svým optimismem rozežene vrásky na jeho dušičce.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

I pro vás pondělní NOV nachystal překvapení, a to v podobě možnosti investování. Zejména muži by měli dát na rady a podporu ženy / žen ve své blízkosti ! Nezadaní dostávají šanci dalších 14 dní nejen k seznámení, ale i k vybudování pevného svazku.
Od středy se ve vás probudí chuť k akci. Problém bude v tom že vše budete dělat až příliš dynamicky  - mnozí agresivně. Prostě velmi zťěžka budete hledat rovnováhu...
Během víkendu se snažte držet při zdi a nehádat se ! Doma nic neorganizujte, protože vše co vás napadne bude nereálné, můžete dokonce začít stěhovat nábytek a ještě v noci ho opět vracet na původní místo...etc...


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Jakákoliv nesrovnalost s kolegy či nadřízenými se během NOVu v pondělí začne uklidňovat. Dokonce se vám naskytne příležitost i k zajímavějšímu zaměstnání. Pokud ve stávající profesi nejste spokojeni, tak další dva týdny to můžete změnit !
Vaše těžkopádné vyjadřování může vyvolat sem tam nějaký omyl uprostřed týdne. Snažte se vyjadřovat jasně, srozumitelně a zbytkem týdne proplujete naprosto v klidu. Na milostné románky v zaměstnání ale zapomeňte neb další dny byste nevěděli kam s očima.
Měnit názory budete jako na běžícím pásu během víkendu,a vůbec vám nebude vadit když popřete to co jste před malou chvilkou ohnivě prasazovali. Zejména intimní protějšek můžete pěkně zmást neb nebude schopen odhadnout, co vás napadne za chvilku.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Občas potřebujete posílit sebedůvěru a pondělní NOv se postará, že si opětovně připomenete, jak moc potřebujete nějakého koníčka na odreagování. Můžete začít i tím, že se vše nebude točit okolo peněz, ale podřídíte se srdci a tomu co vás dělá šťastnými.
Vaše zamračenost může někoho i citově zranit uprostřed týdne. To že vy jste se rozhodli dívat na všechno černě ještě neznamená, že musíte pokazit náladu všem okolo. Občas dokonce budete "čerta na zeď malovat" schválně - jakoby jste zkoušeli trpělivost lidí okolo sebe.
Vaše činorodost bude nakažlivá během víkendu ! Pokud začnete s nějakými úpravamni doma, ostatní se k vám přidají a pomohou. Pokud jste narozeni okolo 6.1.čeká vás velmi romantický víkend a jste-li nezadaní, možná že už nebude usínat sami...


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V pondělí prohledejte svůj dům či byt od sklepa až po půdu a asi budete překvapeni, co věcí jste nashromáždili. Zbavte se všeho co se již přežilo a naleznete-li ""nějaký poklad" ujistěte se že "funguje"...!
Uprostřed týdne si budete muset nejednou připomenout, že všechno rozumem vysvětlit nelze. Budete neklidní, což nejvíc pocítí váš intimní protějšek, děti. Na stranu druhou se vám podaří něčím rodinu překvapit a budete-li cestovat, někdo či něco naopak překvapí příjemně vás.
O víkendových dnech se těžko vyznáte sami v sobě natož v druhých. Pokud vás napadne někomu pomáhat, dobře si rozmyslete zejména půjde -li o peníze, zda se vás někdo nesnaží využít. Dobrý skutek by se totiž za několik dnů mohl stát vaší noční můrou.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

NOV je vždy počátkem něčeho nového. Vás nasměruje najít jiný přístup například k sourozencům, lidem ve vašem nejbližším okolí. Ale rozmyslete se, kam svoji velkorysost a odpuštění namíříte - někteří ve vaší blízkosti si váš úsměv a slovo na usmířenou nezaslouží !
Od středy konečně vyřešíte nějakou domácí nepohodu z předchozích dnů. Podaří se vám dokonce vyloudit úsměv na tváři někoho z dříve narozených. Pokud máte něco rozjednáno s nějakou větší institucí, dostanete kladnou odpověď.
Vztah s někým dříve narozeným nebo člověkem s velkou autoritou projde zkouškou během víkendových dnů. Názory lidí povšechně vás mohou rozčilovat natolik, že občas "bouchnete do stolu"...Dělat kompromisi je pro vás jediným vodítkem, jak neproměnit volné dny v "hádavý víkend"..