Jdi na obsah Jdi na menu
 


19. týden 2011

5. 5. 2011

Týdenní e-horoskopy pro 19. týden od 9.5. do 15.5. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce

putuje znamením Býka, kde setrvá do 21.5.

 

Merkur

setrvá v energickém znamení

Berana do 16.5.

 

Venuše

je ve znamení Berana, kde setrvá do 16.5.

Mars

je v Beranu.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách,

a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 4.10.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana

kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha.

Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

V tomto týdnu Luna přibývá.

V úterý 10.5. v 22:34 hodin nastane první Lunární čtvrť ve Lvu. 

 

  

 A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.


První polovina týdne prověří, jak umíte hospodařit s financemi a zda jste nepodcenili občasný výpadek nějakého domácího spotřebiče. Pokud jste něco přehlíželi, budete nuceni v druhé polovině týdne sáhnout hlouběji do kapsy a nevrlí z nenadálého výdaje můžete být ještě během víkendu.
 

 

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Hrdost vám bude k ničemu, když se v rodině neozvete, a všechny práci oddřete sami. Rozdělení povinností na domácí půdě je pro vás jedinou obranou, jak se nedostávat v tomto týdnu do časového presu. V opačném případě budete doma dělat všechno jenom vy, a ostatní si budou užívat jara. Tak nejpozději během víkendu udělejte na domácí půdě malou vzpouru!

 

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Nesoustředěnost a únava v první polovině týdne budou výsledkem toho, že dlouhodoběji přetěžujete organizmus. Uprostřed týdne se proberete z mírné nostalgie, probudí se vaše pověstné rychlé myšlení a schopnost poradit si v každé situaci, ale horoskop vám doporučuje radit nejdříve sobě a až potom druhým! Ve dnech víkendu vyražte na tůru, je jedno zda půjdete pěšky, pojedete na kole nebo kolečkových bruslích, v každém případě vsaďte na pohyb, dobrá kondice se vám bude hodit další týden.

 

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Jedno vaše letité přátelství se začne v první polovině týdne otřásat v základech. Mezi vás a přátele se postaví něčí závist a prověří, jak si navzájem důvěřujete. Problémy v druhém týdnu můžete mít díky tomu, že jste v minulém období přecenily své schopnosti i vědomosti, a s cílem ukázat jak jste dobří, jste kývli na nějakou práci, kterou nebudete schopni dotáhnout bez cizí pomoci do konce. Klidně skloňte hřbet, a veřejně přiznejte, že vše splnit není ve vašich silách. Hlavu vám nikdo neutrhne a hned se najde několik ochotných rukou, kteří vám pomohou a popostrčí radou!


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Najít při diskusích s nadřízenými střední cestu bude pro vás v první polovině týdne nadlidský výkon. Dopředu totiž budete vědět, že se nedohodnete na ničem, dokonce vám při mimořádné poradě neposkytnou ani prostor, abyste jim řekli svůj názor. Horší ale bude to, že nařízení a pokyny vašich šéfů budou nerozumné, jenže vy nenajdete možnost ani argumenty jak jejich rozhodnutí zvrátit a to vám bude pořádně zvyšovat hladinu adrenalinu zejména ke konci týdne.


  

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

V první polovině týdne si ujasníte, zda jsou vaše sny a životní plány uskutečnitelné, anebo jsou hodně vzdálené realitě. Pokud řešíte nějaký soudní spor či jste požádali o právní pomoc, informace, které obdržíte, vás nepotěší, ale neházejte flintu do žita. Sice vám nevyjde vše podle vašich představ, ale na stranu druhou si ujasníte s kým a s čím můžete v následném období počítat, a do toho spadá i vaše partnerství, protože to je oblast, kde budete ke konci týdne ztrácet půdu pod nohama.
 
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Až do středy se snažte mít v záloze finanční hotovost. Můžete se totiž dostat do nepříjemné situace, kterou vyřeší pouze větší obnos peněz, a pokud nebudete mít potřebnou sumu, začnete uvažovat o půjčce. Buďte ale až do konce týdne opatrní, protože s největší pravděpodobností byste se upsali k finančnímu závazku, který v následném období budete velmi problematicky plnit. Zejména si dejte pozor na nebankovní úvěry!
 

H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Svou neochotou ustoupit ze svých názorů a požadavků budete v první polovině týdne rozčilovat svoji drahou polovičku, pokud podnikáte, tak obchodní partnery. Dokonce odmítnete vyslechnout další možné alternativy. Pokud chcete mít klidný týden, přistupte na kompromis, zejména bude-li se jednat o obchodní záležitost, možná totiž již příští týden zjistíte, že jste se svou neústupností připravili nejen o perspektivní obchodní spolupráci, ale i slušný výdělek!
 

 

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V zaměstnání se obrňte trpělivostí v první polovině týdne. Tam budete nuceni čelit chaosu, mnozí budete i po nocích dohánět termín dokončení zahraniční zakázky, a je jasné, že to na pracovišti i mezi vámi a kolegy vyvolá napětí. Ve dnech víkendu si zacpěte uši, protože o vás někdo začne roznášet klepy. Může to vyvolat doslova třesk ve vašem mileneckém vztahu, ale na stranu druhou si prověříte, zda se vaše drahá polovička za vás postaví, když jde do tuhého.

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Pokud máte děti, v první polovině týdne vás zavalí doslova "hvězdnými požadavky", a vy nejednou zvýšíte hlas, a upozorníte je, že byste museli vyloupit banku, abyste jim jejich přání splnili! Ani druhá poloviny týdne moc klidná nebude. Nadřízení na vás začnou klást čím dál víc úkolů, domů se budete chodit jenom vyspat, a je jasné, že rodina začne reptat. Všechno jim vynahradíte v neděli, protože s rodinou vyrazíte na výlet, a dokonce je zavedete na místa, která jsou opředena tajemnými bájemi.
   


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne dělejte vše proto, abyste se až příliš nepotkávali s ostatními členy rodiny. Budete mít totiž tendenci se handrkovat, hádat o naprosto nepodstatné maličkosti. Pokud vám bude  v druhé polovině týdne nabídnuta finančně lukrativní práce, vyčkejte s rozhodnutím, protože se objeví ještě jedna příležitost, a v neděli večer si uděláte jasno, na kterou z nabídek přikývnete.

  

L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Snažte se mít v první polovině týdne vždy časovou rezervu. Opakovaně se totiž někde zdržíte a na schůzky či do zaměstnání byste chodili se zpožděním. Jednou vám to nadřízení budou respektovat, ale když se to bude opakovat, začnou být nevrlí. Okolo středy si nic nenechte líbit od příbuzných, sourozenců. Oni budou mít problém, ale vinu začnou přehazovat na vás, a o hlasitější diskuse nebude nouze. Opatrní buďte po všech sedm dní v utrácení. Nespoléhejte se na to, že vám má přijít platba, a snažte se vyjít s hotovostí.