Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. týden 2009

18. 4. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 16. týden od 20. 4. do 26. 4. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
opustí znamení
Berana
v pondělí 20.4.2009 krátce po půlnoci.
V 0:54hod SELČ vstoupí do znamení Býka a setrvá zde do 21.5. 00:02 hod.

Merkur
je ve znamení Býka a setrvá zde až do 1.5. neb v tento den vstoupí do znamení Blíženců, ale protože bude mít retrográdní pohyb,
do znamení Býka se opětovně vrátí 14.5. v 1:22 hod a setrvá zde až do 14.6.


Venuše
je ve znamení
Berana a setrvá zde až do 6.6.


Mars
opustí znamení
Ryb
ve středu 22.4.
V 15:37 hod vstoupí do znamení Berana a setrvá zde do 31.5. 23:15 hod.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009.

Událostí týdne je sobotní NOVoluní v Býku
tedy 25.4. v 5:23 hod se Luna virtuelně obejme se Sluncem
ve smyslném a požitkářském znamení Býka.
O vlivu se dočtete u svého slunečního znamení.

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

V pondělí krátce po půlnoci Slunce opustí vaše znamení. Může to pro vás být mírně depresivní vkročení do nového týdne neb Slunce bude v kontaktu s Karmickými uzly. Mnohým to vrátí do života člověk, se kterým jste měli milenecký vztah, a naivně jste se domnívali, že i po ukončení vztahu můžete být přátelé. Tento týden zjistíte, že tak jednoduché to nebude. Mít pořádek ve svých financích se může stát tématem dnů uprostřed týden. Mnozí udělají zásadní rozhodnutí ba změnu, za co utrácet a co je nadbytečný přepych. Možná tím v rodině někoho naštvete, ale je fakt že vše si dopředu perfektně spočítáte a začnete usínat s klidným pocitem, že se nedostanete do finančních potíží. Sobotní NOVoluní může být pro vás jakousi startovací čárou pro následných 14 dní jak si zvýšit svoje bankovní konto. Protože ve hře budou i Dračí hlava a Dračí ohon, následných 14 dní se vám může připomenout jakási nepříjemnost, kterou vám způsobil v minulosti někdo z přátel, či skupinka lidí se kterými máte stejné zájmy. Je dokonce možné, že nějaké přátelství ukončíte neb zjistíte že vám spíše škodilo, prostě nebylo žádným přínosem.



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Slunce v pondělí krátce po půlnoci v 00:54 hod vstoupí do vašeho znamení. Energie díky tomu budete mít dosti na vyřešení problémů, které v posledním období vyvstávají u vás doma díky vaší velké pracovní vytíženosti. Může to znamenat i konflikt s nadřízenými či kolegy, neb jejich nároky jsou čím dál větší a rodina díky vaší kariéře, profesi trpí. Pokud uprostřed týdne vznikne v čemkoliv ba kdekoliv nějaký chaos, Merkur ve vašem znamení vám vždy napoví "kudy vede cestička" ven! Navíc budete hovornější, a dokonce překvapíte ostatní originálními nápady ! V sobotu ráno v 5:23 hod se ve vašem znamení obejme Luna se Sluncem, nastane tedy NOVoluní. Protože ve hře budou i Karmické uzly, NOV trošku prověří o co opíráte svoje rozhodnutí potažmo jak přistupujete k řešení situací - zda se víc spoléháte na svůj rozum či svoje city.




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Potlačovat co cítíte, dokonce se neozvat když se vám něco nebude líbit bude mít zkraje týdne na svědomí Slunce, které vstoupí v pondělí ráno do vašeho domu osamění. Můžete být díky tomu až příliš opatrní, a stahovat se do samoty. Pro vás je ale zejména pondělí ale i malou výzvou - zapomenout na to, že když pro někoho něco uděláte, neměli byste čekat odměnu, tedy že se vám dotyčný bude revanšovat, že vždy dostanete něco za něco. Pokud sami v sobě řešíte nějaké dilema, tento týden dostanete nejednou příležitost se někam zašít a v duchu si probrat co a proč vás tíží, co vám ve vašem životě vadí. Sobotní NOVoluní vám dává příležitost zvážit, kolik času věnujete svým potěšením,zda se nedržíte v některých oblastech příliš "při zdi"..Zamyslete se ale i zda vůči nějakému člověku nejste až příliš tolerantní, ikdyž naprosto přesně víte, že vám občas krmí uši naprostými nesmysly a půjčovat si k vám chodí peníze jako do banky !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Počátkem týdne byste měli udělat vše proto, aby se materialismus a honba za financemi nestali kapitány vaší životní loďky. Honbou za materielní jistotou totiž trpí vaše přátelské vztahy, ale i manželství potažmo partnerství. Pokud jste si tento týden vybrali k podpisu smlouvy či k vyjednávání okolo financí, můžete narazit na problém, o kterém jste se domnívali že je již "smazán časem". Například špatná platební morálka nějakého úvěru v minulosti vám znemožní dostat finanční půjčku etc...Intelektuální debaty máte rádi povšechně, ale uprostřed týdne se dostanete mezi skupinku lidí, která bude sdílet vaši životní filozofii, vaše proirity, a ze setkání se můžete díky skvělým diskusím vracet opakovaně až za svítání. Pro vás je velmi důležitá rodinná pohoda povšechně a sobotní NOV vám dává příležitost naplánovat jak stabilizovat rozpočet domácnosti. Protože ve hře budou Dračí hlava a Dračí ohon, můžete opakovaně "na světlo""vytahovat nějakou bolístku, například to že vás někdo z přátel zklamal v době, kdy jste potřebovali finančně podpořit.



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pondělním vstupem vašeho vládce Slunce do znamení Býka vám až do 21.5. bude náhoda přihrávat skvělé šance v oblasti kariéry. Zkraje týdne vám ale něco či někdo připomene že budete muset něco změnit na svém chování. Proto pozorujte jak se k vám chovají druzí - pokud se vám cokoliv nebude líbit uvidíte odraz toho, jak se k nim chováte vy sami a oni vám to pouze vracejí ! Máte-li problémy s nadřízenými, uprostřed týdne dostanete skvělou příležitost si vše vyříkat a zklidnit vaše vzájemné vztahy. Pozor si ale dejte na přílišnou žoviálnost a rozvernost. Někdo vás totiž může nařknout, že vám mnohé pádá samo do klína, bez vašeho přičinění. Nejen v sobotu ale i dalších 14 dní budete naprosto přesně vědět, co chcete, a hned to s úspěchem dokážete zrealizovat. Zejména se soustřeďte na kariéru, neb máte možnost vybudovat si trvalý a solidní základ pro budoucnost. Ale ani vás nemine přítomnost potažmo účinek Karmických uzlů během NOVu. Může se vám nepříjemně připomenout nějaký konflikt s nadřízenými či s kolegy, což v důsledku může mít i finanční dopad - pokud se tak již nestalo v minulosti.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Pokud máte s někým názorové konflikty, zkraje týdne se vše může vyhrotit do ostrého sporu. Použijte svůj humor a komunikační dovednost, spor tím sice neanulujete, ale můžete "dotačnému" jednou provždy dát humorně najevo, že vaše víra i přesvědčení jsou neměnné a na jakési báchorky nejste zvědaví ! Ke konci týdne si uvědomíte jak je pro vás důležité vědět že se na druhé či konkrétního člověka můžete spolehnout a to po všech stránkách. Během sobotního se to obrátí, a vy se zamyslíte, zda se druzí mohu spolehnout na vás. Nějaká událost vám totiž připomene vaši občasnou neochotu ustoupit ze svých názorů ikdyž vám okolí důkazy předvede že se mýlíte - tak co na sobě máte změnit během následných 14-ti dnů už víte !
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

To že máte velkou potřebu nekonfliktnosti ve vztazích je vaše přirozená vlastnost. Počátkem týdne ale můžete opakovaně přetřásat nějakou bolístku z minulosti, vyčítat intimnímu partnerovi či dětem něco, na co již oni dávno zapoměli. Možná že se díky tomu dozvíte, že někdy děláte dojem že legrace vám vadí, že jste se zapoměli smát. A právě smích a tvořivá řešení jsou pro vás cestou jak najít pohodu v dalším období !
Máte-li problémy ve vztahu k daním, úvěru, hypotéce, etc..uprostřed týdne dostanete příležitost vyvolat jednání a vše obrátit ve svůj prospěch. Dokonce se mnohým podaří vyřešit nějaké tajemství !
Sobotní Novoluní posílí vaši jistotu v materielní oblasti. Dokonce může nastat i jakýsi zlom v partnerství, zejména v sexuální oblasti. Ale ve hře budou Karmické uzly, které mnohým připomenou, že není radno cokoliv podceňovat při výchově potomků.  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Slunce v pondělí po půlnoci vstoupí do protilehlého - tedy pro vás nejvzdálenějšího - znamení, což  může vynést na světlo problémy, které působili skrytě, ale také to znamená, že váš sluneční cyklus vstoupil do druhé poloviny a v myšlenkách začnete zhodnocovat uplynulých šest měsíců. Možná že uvidíte co jste promeškali, ale měli byste si uvědomit, že během tohoto týdne to všechno nedoženete ! To že se budete tvářit nejednou až příliš vážně ještě váš protějšek unese neb vám to dá protor vyřešit záležitosti či problémy, které jste díky tomu že vám byly nepříjemné neřešili. Ale to, že nebudete mít smysl pro legraci a vtip vezmete naprosto vážně může vašeho intimního partnera naštvat. Sobotní NOVoluní si pro vás nachystalo překvapení neb konečně přijdete na to, co udělat ve vašem partnerství pro to, abyste se jako partneři cítili v pohodě ! Zejména můžům Štírům dá během NOVu radu k nezaplacení nějaká žena. Protože budou ve hře i Dračí hlava a Dračí ohon, pomůže vám i intimní protějšek připomínkou, že problémy ve vašem vztahu způsobuje i to, že občas dáváte přednost své kariéře a rodina je až na druhém místě.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zkraje týdne můžete být v mírném šoku jakmile přijdete do zaměstnání. Práce budete mít tolik, že oněmíte a ani nebudete schopni cokoliv namítnout !  Dokonce zjistíte že mnohé nespadá do vaší pracovní náplně a že někdo svoje povinnosti přehodil na vás. Sice budete vědět že vás někdo využívá, ale nebudete mít dostatek energie říci radikální "ne"...
Uprostřed týdne vám naštěstí práce půjde od ruky, takže je možné, že již v časovém předstihu budete mít hotovo ! Kopodivu se i přes uspěch jak jste rychlí budete cítit nějak sami. Ale je možné, že tu samotu  budete vyhledávat  dobrovolně, a následně z toho že jste sami budete mít stres. V sobotu se vám díky NOVoluní naskytne nějaká příležitost k zajímavějšímu zaměstnání. Ale Karmické uzly vás upozorňují, že změnou zaměstnavatele nic nezměníte a problémy si přenesete i do nového působiště v případě, pokud nepochopíte, které problémy si způsobujete vy sami !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Konstelace počátkem týdne vynesou opětovně na světlo starý problém, který se může týkat vaší rodiny. Situace která tím vznikne prověří, jak umíte být trpěliví a uvážliví, protože nebudete mít dostatek informací a s řešením budete muset vyčkat několik dalších dnů. Máte-li děti, uprostřed týdne vám předvedou jak mají bujnou fantazii, a něco vyvedou ! Berte to jako dětskou rošťárnu, a nevyvozujte z toho žádné ukvapené závěry natož zákazy ! I vy sami totiž budete velmi hraví, a když se zapojíte do hry se svými potomky, možná nějakou darebnost vyvedete s nimi. Sobotní NOVoluní vám připomenete, jak moc potřebujete nějakého koníčka na odreagování. Můžete začít tím, že se vše nebude točit okolo peněz, majetku, ale svoje aktivity podřídíte srdci a svým nejbližším, tedy tomu co vás i vaši rodinu dělá šťastnými !



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud problémy které počátkem týdne vyplujou ""na hladinu" pojmete jako výzvu a nezačnete panikařit ale konstruktivně jednat, do vašeho domova vnesete neuvěřitelné množství pozitivní energie, která přejde i na ostatní a z vašeho domova se postupně stane až do 21.5. oáza skutečného bezpečí ! Uprostřed týdne budete velmi nesoustředění, neposední, zejména vám bude dělat problém být zavřeni doma mezi čtyřmi stěnami. Potáhne vás to ven, do ulic, mezi lidi, někteří se v duchu zasníte jak si jen tak chdíte někde po lese. Mnohé to přiměje k nějakému rozhodnutí, a pozměníte plány na zbývající dny - možná že odjedete již např. ve čtvrtek na víkend, protože doma potažmo ve městě se prostě budete dusit ! Díky sobotnímu rannímu NOVoluní v Býku budete naprosto skvělými hostiteli pro přátele, ale rodinu budete mít tendenci zapojit do jarního úklidu a dokonce mnozí budete mít chuť hned začít s nějakými renovačními projekty. Víkendové dny vám doporučuji ale pouze plánovat neb na realizaci zlepšení prostředí domova máte následných 14 dní !
 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Váš přirozený soucit s druhými vám zkraje týdne může být brzdou, neb na vás elegantně může někdo přehodit svoje problémy a vy z toho budete deprimovaní ! Ať již budete dělat cokoliv, snažte se vždy sami najít řešení - hlavně nežádejte nikoho o radu či názor na nějaký problém - to co se dozvíte by vám nebylo k užitku ! Opatrní buďte uprostřed týdne při řízení motorového vozidla a povšechně při pobíhání po ulicích, zejména jste-li narozeni během dne. Naopak vyskytne-li se nějaký technický problém, hravě si s ním poradíte, a je jedno zda jste muž či žena ! Sobotní NOV je vždy počátkem něčeho nového. Sem patří i jiný přístup například k sourozencům, lidem ve vašem nejbližším okolí. Ale Dračí hlava a Dračí ohon vám připomenou, abyste si pečlivě rozmysleli, kam svoji velkorysost a odpuštění namíříte. Hlavně svoji pozornost budete nuceni směrovat mezi kolegy, spolupracovníky, neb tam může být zdroj některých vašich problémů, a vy zjistíte že byste ani ve snu netušili, kdo vám za zády škodí !