Jdi na obsah Jdi na menu
 


16. týden 2011

14. 4. 2011

Týdenní e-horoskopy pro 16. týden od 18.4. do 24.4. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce

ve středu 20.4. v 12:30 hodin opustí znamení Berana

a vstoupí do znamení Býky, kde setrvá do 21.5.

 

Merkur

bude v energickém znamení

Berana do 16.5.

Má retrográdní směr, couvat bude až do 23.4.

 

Venuše

opstí znamení Ryb

21.4. v 6:06 hodin.

Ve znamení Berana setrvá do 16.5.

 

Mars

je v Beranu.

 

Jupiter

putuje znamením Berana.

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách,

a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 5.10.

 

Uran

prochází energickým znamením Berana

kde setrvá až do 6.3.2019

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

Pluto

je retrográdní ve znamení Kozoroha.

Do přímého směru se otočí 16.9.2011.

V tomto týdnu Luna ubývá.

V pondělí 25.4. nastane poslední Lunární čtvrť ve Vodnáři.

 

 

 

  

 A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.


V první polovině týdne si uděláte menší inventuru ve financích a přesně si stanovíte, kolik peněz investujete do Velikonočních svátků.  Pokud máte děti, velmi rušné dny vás čekají v druhé polovině týdne. Jejich hurá akce prověří, do jaké míry se umíte ovládat a zachovat klid, jednat rozvážně. Ale ani ostatní si klidu neužijí. Na domácí půdě budou názory žen narážet na mužskou tvrdohlavost, anebo muži nebudou schopni pochopit umanutost žen.
 

 

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Dobře naladěni budete v první polovině týdne povšechně. Pokud jste nezadaní, mohou to být přátelé, kdo vás seznámí s charismatickou osůbkou, ale stejně tak se můžete zamilovat na koncertu. Ve středu vám klid a rozvahu propůjčí Slunce, které v 12.30 hodin vpluje do vašeho znamení a mnozí svoje kroky nasměrujete do prodejny s lahůdkami, protože se probudí váš mlsný jazýček! V druhé polovině týdne se občas budete cítit nevyspalí, rozlámaní, a to sníží vaši toleranci, takže se slovně obujete do člověka, který bude kázat bludy a vnucovat vám začne svoje nesmysly tak umanutě, že vybouchnete.
 

 

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Uprostřed týdne vás lidé nebudou poznávat. Nikam nebudete spěchat, a  svým způsobem vás to může rozčilovat, protože jste zvyklí žít v letu, ale vstup Slunce do Býka i vás přinutí zpomalit. V druhé polovině týdne se nejednou vrátíte myšlenkama do minulých měsíců, a ujasníte si, co opravdu pro spokojený život potřebujete a naopak čeho byste se měli během jarního úklidu zbavit. Vylekat vás může zůstatek vašeho účtu během víkendu, protože některé platby, se kterými budete počítat tam nenajdete. Pokud budete potřebovat finanční výpomoc, obraťte se na příbuzné, okamžitě vám pomohou a na nic se nebudou vyptávat.

 

 

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Kolegům ani nadřízeným nevěřte v první polovině týdne. Budou se v něčem mýlit, a když se začnete řídit jejich radami, naděláte chyby a vše budete muset přepracovat. Okolo středy se vám začnou ozývat i přátelé, se kterými jste se neviděli několik měsíců, což vám zalichotí. Během víkendu vás čeká bouřlivá hádka s intimním protějškem. Ženské vnímání a mužská ješitnost se vám sladit nepodaří, tak si dejte navzájem pauzu, jinak si začnete vyčítat naprosté banality, a pokazíte si Velikonoce.
 

 


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

V první polovině týdne si vás pozvou nadřízení na kobereček, což vás trošku vyděsí, ale zachovejte klid! Udělají s vámi pouze pohovor, a patrně vám nabídnou zodpovědnější profesní místo. Ke konci týdne se obrňte trpělivostí. Nad nápady nadřízených i kolegů totiž budete nevěřícně kroutit hlavou. Ať již půjde o cokoliv, snažte se nerozčilovat, nenamáhejte klouby, nezvedejte těžké předměty. Pokud vás i přesto začnou pobolívat kolena, pomůže suché teplo.
 

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Uprostřed týdne mnozí konečně vyplníte a podáte přihlášku na školu, ale je možné, že si splníte svůj sen, zajdete do cestovky a koupíte si zahraniční zájezd. Kalit náladu a pohodu vám může v druhé polovině týdne žárlivost. Dokonce někteří budete hledat možnost a příležitost, jak se přesvědčit o věrnosti své drahé polovičky, budete chystat pastičky, jenže nic se dít nebude, past zůstane prázdná a vás začne trápit během víkendu svědomí, prostě se za své chování sami před sebou budete stydět.

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

V první polovině týdne proberete s intimním protějškem vaší finanční a majetkovou situaci. Ujasníte si strategii, díky které se vám podaří zlikvidovat úvěr, jehož úroky vás ochuzují o peníze, které byste mohli investovat například do vlastního bydlení. Pořádně rušno bude u vás doma ke konci týdne. Vy začnete vymýšlet změny, ostatní vám budou oponovat a když nenajdete nějakou fintu, jak rodinu uklidnit, během Velikonočné neděle u vás bude nevídaný klid, protože nikdo s nikým nebude mluvit.

 

H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Cokoliv není ve vašem životě podloženo smlouvou nebo jasnými pravidly, vám v první polovině týdne začne vadit. Pokud například žijete ve vztahu na psí knížku, vše se bude v rozhovorech točit okolo partnerství a je možné, že svoji drahou polovičku začnete tlačit k legalizaci vztahu. Víkendové dny věnujte sami sobě. Zamyslete se nad svými zlozvyky, čím sami sobě škodíte. Budete mít totiž dostatek energie i pevné vůle s nějakým nešvarem skoncovat.

 

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Vstup Slunce do Býka vás zklidní. Řeknete si, že nemusíte v zaměstnání dělat za ostatní, že raději energii, kterou investujete velmi často do druhých, si raději budete šetřit pro milostné hrátky. Holt jaro je tady, a vám začne sexuálně harašit! V druhé polovině týdne nepodlehněte skvělým nabídkám, myslete na zadní kolečka. Nepromyšlenou investicí či větším nákupem si můžete zadělat na finanční problémy!

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Vstup Slunce do Býka bude pro váš život velkým přínosem. Konečně si přestanete dělat ze života řetěz povinností, a začnete se věnovat zábavě, zálibám, svým koníčkům. V druhé polovině týdne bude rozumné zapomenout na heslo že moudřejší ustoupí. Jistá osůbka se totiž bude chovat tak agresivně, že když ho neutnete hned, bude stále zvyšovat hlas a veřejně vás osočovat. Když ale zadupete razantně nožičkou, lekne se a vezme nohy na ramena!

    


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne začnete plánovat malování bytu, a pokud si ve středu dopřejete skleničku červeného, je možné, že si naplánujete i rekonstrukci. V druhé polovině týdne vás zpět do minulosti vrátí setkání s člověkem, o kterém jste si mysleli, že se s ním díky velkým nepříjemnostem, které vám způsobil, už nikdy nesetkáte. Bude to sice nepříjemné, ale vy máte svědomí čisté, tak na jeho úlisné pohledy vůbec nereagujte!

  

L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud na vás okolo středy při jízdě autem někdo zatroubí, podívejte se na tachometr. Vy totiž pojedete jako šneci, a dokonce můžete nechtěně zpomalovat silniční provoz! V druhé polovině týdne budete šokováni neomaleným jednáním někoho z přátel. To vás přinutí zamyslet se, zda jste někde neudělali chybu. Vaše srdce je totiž pořád dokořán a pomáháte i těm, ke kterým byste se měli spíše otočit zády.