Jdi na obsah Jdi na menu
 


15. týden

7. 4. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 15. týden od 7. 4. do 13. 4. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Berana a setrvá zde do 19.4.podvečer.
Merkur je ve znamení Berana a setrvá zde do 17.4.
Venuše ve znamení Ryb setrvá do 10.4.
Mars je ve znamení Raka.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha a od středu 2.4.2008 má retrográdní pohyb a to až do  9.9.2008 kdy ráno v 5:07:47 začne mít opět přímý směr...
Znamení Kozoroha opustí 14.6.2008 a vstoupí opětovně do znamení Střelce kde setrvá do 27.11.2008.

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Po celý týden si dávejte pozor na  přímost, tvrdohlavost, jednoznačnost, prchlivost, netrpělivost a někdy příliš ostrý a netaktní jazyk. To proto, že Slunce je ve vašem znamení v konjunkci s Merkurem a tak to v konverzaci občas může jiskřit!
Venuše celý týden přeje zejména narozeným okolo 25.3. Nejen se zjemní a zintenzivní váš intimní vztah, ale úspěchy můžete slavit i ve společnosti. Všichni Berani ucítí daleko větší ochotu hovořit o problémech, a hlavně bez zbytečných emocí.
Slavíte-li narozeniny během víkendu, nejenže vám dárkem někdo splní váš dávný sen, ale povšechně máte před sebou 365 dní, kdy budete cítit pevnou půdu pod nohama a kde zaváháte tam brilatně zaimprovizujete.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Luna je ve vašem znamení a setrvá zde až do 9.4. kdy krátce po třetí hodině ráno vstoupí do znamení Blíženců.
Díky tomu se vám bude dařit ve vztahu k financím či ivestování.
Na stranu druhou se chraňte nachlazení, neb daleko snadněji podlehnete viroze, angině, etc..
Mnozí si uprostřed týden připomenou motto "stará láska nerezaví.." Nenechte se ale ošálit jarem a návštěvami neb složenky a finanční povinnosti byste zanedbávat neměli. Pokud máte výherní tiket či jste si nedávno vsadili, překvapí vás výhra.
Během víkendu navštívíte místo, které vás okouzlí. Nezapomeňte ale doma svačinu neb je předpoklad že zabloudíte. Energicky se ujmete iniciativy, s neobyčejnou originalitou najdete okamžitě tu správnou cestu.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Konverzace s přáteli se ponese v daleko ostřejší atmosféře a razantněji. Proto si po celý týden dávejte pozor na to co říkáte neb můžete svým ostrým jazykem nechtěně někoho naštvat, zejména s přáteli by vás roztržka mrzela dlouho.
Luna bude ve středu a ve čtvrtek ve vašem znamení. Mnohé lidi okolo vás mohou brnět uši neb vaše výřečnost bude k nezastavení. Využujte energii pozitivně - pokuste se vyřídit korespondenci, maily a telefonáty, které jste v předchozích dnech odkládali. Naopak vyhnetě se tučným jídlům !
Víkend prožijete v klidu, ale pracovně. Ostatně jaro je tady a úklid zahrady bude rozumné neodkládat. Snažte důvěřovat svým pocitům a buďte důkladní! Vyřešíte tím nějakou nejasnost z počátku týdne.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Máte velkou podporu Jupitera, a díky vaší laskavosti a velkorysosti povšechně vyjdete zejména první dny týdne s každým zadobře. Nebude vám chybět ani sebedůvěra takže snadno zvládnete jakékoliv potíže a s velkou pečlivostí zařídíte i nějakou nepříjemnost za někoho z přátel.
Zato nervy můžete mít na pochodu uprostřed týdne díky škarohlídovi, který vás vyvede z rovnováhy svojí strohostí a neochotou naslouchat. Otočte se k dotyčnému zády a nenechte si tím pokazit náladu, neb váš optimismus a nadhled bude potřebovat někdo vám velmi blízký.
Během víkendu prozradíte někomu z přátel svůj nový projekt a dotyčný vás nejenže podpoří, ale poskytne vám radu, aby vše bylo reálné. Dá vám prostě pevnou půdu pod nohama a to je to, co v dané věci budete potřebovat.



E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Pokud se tento týden dostanete do rozhovorů na téma životní filozofie či náboženství..etc..tak začněte brzdit neb velice ztěžka budete vydýchávat opačný názor a navíc nebudete mít daleko sem tam k ostřejšímu slovníku.
Uprostřed týdne dostanete malé ponaučení, že se nemůžete opakovaně spoléhat na to, že jsou vám vždy nablízku lidé, kteři jsou neustále připraveni vám zametat cestičku a žasnout nad tim jak jste senzační,
ať uděláte sebevětší "lotrovinu"..
Během víkendových dnů se vyhněte obloukem superkamketům a nákupům povšechně. Jinak neodoláte, začnete nadměrně utrácet. Vyvolat to může mnoho zbytečných hádek. Nakupovat budete totiž to, co vůbec  nepotřebujete.


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Velice brilantně si budete počínat při jakémkoliv pohovoru či rozhovoru počátkem týdne, zejména bude-li se jednat o peníze..! Pokud pracujete např,jako zprostředkovatelé pojištění či pro úvěrovou společnost, celý týden se vám bude velmi dařit!
Začnou - li vás trápit mrzutosti a pochybnosti uprostřed týdne, uvědomte si že nemusíte být vždy nejšikovnější a mít vše v dokonalém pořádku. To se týká jak vašeho pracoviště tak i domova. Sami sebe tím totiž stále udržujete pod tlakem a v nervozitě!
Diplomacii v sobotu i v neděli klidně hoďte za hlavu. Někdo vás tak "rozpálí""že si přímo bude koledovat abyste dotyčnému popravdě řekli věci, které se mu sice nebudou líbit, ale budou pravdivé. Sice se uraženě "nafoukne"ale tentokrát vám to bude jedno.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Budete se muset hlouběji zamyslet, zda  nemilujete či neobdivuje to, od čeho byste se měli odpoutat. Pro mnohé z vás to bude malá životní zkouška neb se vám asi nebude chtít "vybočit"ze zaběhnutých kolejí..
Díky vašemu vrozenému šarmu uprostřed týdne urovnáte intimní vztah, ale až do konce týdne pro vás platí nesnažit se dostávat protějšek pod svou kontrolu.
Váhy narozené okolo 7.10.by si měli ujasnit co vlastně chtějí, co jim zejména na stávající kariéře vadí.
Víkendové dny jsou jako stvořená pro nezadané neb se dá předjímat seznamení  s vhodným protějškem. Ostatní Váhy se rozeběhnou za kulturou a zejména v neděli večer neodoláte dobré sklence vína při posezení s přáteli.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Mnozí se  budou muset podívat realitě do očí a přiznat si, že výběr zaměstnání prostě nebyla šťastná volba a začnou pokukovat po inzerátech. Rozčarování mohou zažít i ti Štíři,kteří jsou zamilovaní do kolegy/kolegyně..
S některými horkými hlavami si nebudete vědět rady uprostřed týdne. Tak se  raději otevřeným sporům vyhýbejte, umíte si to s agresivními jedinci vyřídit jinak!
Narozeni okolo 11.11.by neměli podceňovat žádnou zdravotní indispozici ve středu a ve čtvrtek.
Pokud o víkendových dnech zaváháte a nebudete si na sto procent jisti, raději si nechte poradit. Sice vám spadne trošku hřebínek neomylnosti, ale chyba kterou byste udělali by mohla mít i nemilou finanční dohru.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Bystrost s jakou budete reagovat vám notně zvýší sebevědomí. Zejména u žen najdete počátkem týdne vždy velkou oporu a je pravdou, že pokud se během pondělí či úterý milí Střelci někdo z vás zamiluje, nebude se jednat o flirt ani nevinné laškování !
Od středy se do ničeho nevměšujte, spíše si hrejte na pozorovatele. To vám ušetří energii kterou můžete věnovat těm které máte rádi a najdete si i chvilku na své koníčky. S penězi nakládejte opatrně, během víkendu se vám každá koruna bude hodit.
Během víkendu se budete chovat velmi lehkomyslně. Dokonce začnete utrácet, ačkoliv vaše finanční situace by vyžadovala spíše uskromnit se. Navíc pokud v neděli musíte do zaměstnání, nějaké výkony by od vás nikdo neměl čekat. Zato klábosení vám půjde báječně!


J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Ani vy jste se neprobudili do špatného týdne, ale vše se bude odvíjet od toho, zda jste v předchozím období nepodcenili či nepřehlíželi nějaký problém. Nevylučuji ani soudní spor nebo nutnost dořešení rodinných vztahů.
Uprostřed týdne na lidi okolo sebe můžete dělat dojem, že ačkoliv jaro ťuká na dveře, vy setrváváte ve svém ledovém království a srdce máte jako kus ledu. Stačí se alespoň občas pousmát a nebrat sami sebe příliš vážně!
Během víkendu zaslechnete na svoji osobu nepodložené informace, které budou mít za cíl ovlivnit mínění lidí, na kterých vám záleží. Okamžitě se ozvěte a řekněte dotyčnému od plic co si o něm myslíte!


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Tento týden prověří, jak jste na tom ve vztahu k autoritám. Mnozí pochopí že vměšovat se do jakýchkoliv rozepří a přiklonit se na kteroukoliv stranu by přineslo v následném období horu problémů a tak raději zamknou pusu na zámek..
Uprostřed týdne dostanete malé vyučtování v těch oblastech, kde jste něco podcenili či zapoměli. Zejména narozeným okolo 19.2. ztuhne úsměv na tváři, protože se může jednat i o finanční pohledávky, které jste hodili za hlavu, ale věřitel velmi razatně bude chtít obnos vrátit.
Během víkendu na nějakou fyzickou zátěž ani nepomyslíte a uděláte dobře neb sobota i neděle jsou pro vás co se týče fyzičky náročnější, i při sebemenší námaze byste byli hned unaveni.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Z kraje týdne se držte hesla ""všeho s mírou"" a nepřehánějte to s ničím. Hlavně nevtipkujte neb to co vy budete říkat v dobrém rozmaru někdo hlavně z nadřízených bude brát osobně a s klidem vám dá znát svoji moc - tím že  například udělá štkrty ve vašich prémiích.
Starosti vzniklé v zaměstnání nechte za dveřmi vašeho bytu a rodinu nijak nezatěžujte ! To ale neznamená že vzniklou situaci nemáte řešit. Bude to chtít poradit se s odborníkem na pracovně - právní vztahy. O víkendových dnech vstoupíte na tenký led neb slíbíte něco, co nejenže nemůžete, ale ani neumíte splnit. Okamžitě vám dojde že jste udělali chybu, ale hrdost vám nedovolí slib vzít zpět. Díky Neptunu vás svědomí trápit nebude...zato další dny ano...