Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. týden 2009

5. 4. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 14. týden od 6. 4. do 12. 4. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/

Slunce
je ve znamení
Berana
a setrvá zde až do 19.4.2009

Merkur
je ve znamení Berana
a setrvá zde do 9.4.2009 neb ve čtvrtek v 16:18 hod vstoupí do znamení Býka.


Venuše
je ve znamení
Berana
a díky zpětnému tedy retrográdnímu pohybu se 11.4.2009 vrátí do znamení Ryb.
Do znamení Berana opět vstoupí 24.4. a setrvá zde až do 6.6.


Mars
je ve znamení
Ryb
kde setrvá do 22.4.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha. V sobotu 4.4.2009 v 19:07 hod se otočil do retrográdního směru a couvat bude až do 11.září 2009.

Událostí týdne bude Úplněk
tedy proti Slunci v Beranu bude stát Luna ve Vahách
Nastane ve čtvrtek v 16:59 hod
a co vám to přinese do života se dočtete u vašeho Slunenčního znamení.

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátkem týdne pro vás bude typické velké soustředění, vážně budete přistupovat naprosto ke všemu. V zaměstnání dokonce občas na někoho zavrčíte, pokud vás nečekaně vyruší. Dny uprostřed týdny díky Úplňku který nastane ve čtvrtek odpoledne v 16:59 hod vám přinesou velmi pozitivní atmosféru do vašich vztahů, manželství, partnerství. Uvědomíte si totiž, že pouze v partnerství, kde mají oba rovnocenné povinnosti ale i stejná práva rozhodovat, ve kterém se jeden nenadřazuje nad druhého - že jen takové partnerství může fungovat v pohodě. Slavíte - li narozeniny během víkendu, v dalších 365 dnech bude pro vás velmi často problémem udržet citovou rovnováhu. Zejména pokud nějakým způsobem zanedbáváte svůj osobní život - citovou oblast, začne vás velmi trápit prázdné místo vedle vás na lůžku... Ale pozitivní zprávou je to, že se vždy všechno špatné jakoby zázrakem obrátí v pozitivum - ochranu totiž nad vámi bude držet Jupiter !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Budete-li mít možnost pracovat zkraje týdne odděleně, daleko od odstatních, třebas na detašovaném pracovišti, budete spokojení. Jenže z té samoty můžete mít problém komunikovat a dokonce můžete dělat dojem, že se už neumíte ani smát. Troška legrace vám až do středy velmi prospěje. Jakékoliv spory s kolegy můžete ukončit díky čtvrtečnímu Úplňku. Luna ve Vahách vám dodá dostatečné množství taktu, takže se budete chovat příjemně, a to i v případě že vás zaskočí nečekaná pracovní schůzka. Velice opatrně jednejte během víkendu. Hlídejte si co komu říkáte a samozřejmě vy pečlivě sledujte co kdo sděluje vám...Někdo se totiž může snažit vás doslova chytnout do pasti a podkopat vaši pověst, dokonce by někteří Býci mohli okusit jak chutná "skandál"...Zato jste-li hudebníci nebo se živíte uměním či máte výtvarného koníčka - jedná se pro vás o velmi tvůrčí a inspirativní víkend !




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zkraje týdne vsaďte na spolehlivého přítele neb vás seznámí se svým novým plánem ! Pokud vás něco napadne v zaměstnání, nebojte se mluvit byť před více lidmi, budete mít totiž skvělé myšlenky a soustředíte na sebe pozornost nadřízených. Doma se vám podaří uspořádat nějaký chaos, takže počátkem týdne budete povšechně spokojeni ! Jste-li nezadaní, bude stačit když si ve dnech okolo Úplňku který nastane ve čtvrtek vyjdete do parku, za přáteli, a nestyďte se flirtovat, neb Úplněk proběhne ve vašem domě romantiky, mileneckých vztahů, a to vám dává velkou příležitost seznámit se ba hned zamilovat ! Ani zadaní Blíženci nezůstanou ochuzeni neb se vám do partnerství vrátí romantika, a mnozí pouvažujete nad početím potomka ! Během víkendových dnů můžete mít předtuchy ba prorocké vize...Kroťte se ale v tendenci hned o svých zážitcích kdekomu vprávět. Zejména sny můžete popisovat tak barvitě že si občas sami zaměníte co byl sen a co je skutečnost !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pokud si počátkem týdne řeknete svůj názor k nějaké situaci v zaměstnání nebo doma, okolí vždy přikývne na souhlas. Vaše nápady totiž budou originální, něčím zvláštní. Díky tomu se zatřese židle jednoho kolegy, patrně v nadřízeném postavení, který jako jediný - což je jasné - vůči vám bude mít výtky. Velkou odměnou za vaši starostlivost bude ve dnech okolo Úplňku otevřená náruč všech rodinných příslušníků. Pokud máte v plánu udělat nějaké změny na domácím poli, využijte druhou polovinu pracovního týdne neb vám nikdo nic neodmítne. Podpoří vás dříve narození, vaše děti i váš intimní protějšek. Podnikáte-li, během víkendu si velmi rozmyslete za co a kolik peněz utratíte...Můžete překročit zůstatek na kontě a hned další týdne třeba nebudete mít na zaplacení faktur které nemají odkladu. Netvrdím že to zrovna musí být bankrot - ale sami sobě si naděláte nerozvážným utrácením problémy...



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Vymýšlet nové cestičky jak vydělat víc peněz budete počátkem týdne. Mnozí si uvědomí, že to bude chtít trošku zodpovědnější ale taky dravější přístup. Vážný přístup k práci a finanční oblasti je skvělá věc, ale nezapomeňte si občas vyjít se svojí druhou polovičkou na procházku a řekněte nějaký vtip, neb právě smíchu a legrace budete mít zkraje týdne poskrovnu. Ve dnech okolo Úplňku který nastane ve čtvrtek odpoledne vás možná občas někdo upozorní že vám to mluví víc než je u vás zvykem. Pusťte druhé ke slovu, zejména sousedy, sourozence, nejbližší příbuzné, neb v druhé polovině týdne máte skvělou příležitost uzavřít nějaký měsíce se vlekoucí spor. To zda nejste na sobě až příliš s intimním protějškem závislí prověří víkend. Dokonce někteří zjistí, že to co vás váže k vaší druhé polovičce či obchodnímu partnerovi vás nějak svazuje. Bedete-li mít pocit velkého omezení, rozhodnete se  ke změně - a tím může být i ukončení partnerství, můžete se také rozhodnout ukončit nějakou obchodní spolupráci, etc..

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Počátkem týdne se Luna potká ve vašem znamení s vážným Saturnem, a dle toho se také budete chovat vy. Na okolí budete dělat dojem že jste city nechali doma a zajímá vás jenom práce a vážná témata. Jenže díky tomu se můžete cítit osaměle, jakoby odtržení od ostatních. Aby se k vám druzí nebáli přiblížit bude stačit maličkost - malý úsměv ve tváři ! Ve dnech okolo Úplňku asi nejednou překvapíte rodinu, děti, intimního partnera, neb nebudete obracet každou korunu v dlani, ale klidně utratíte peníze i za nějakou naprosto zbytečnou drobnost. Pokud si uděláte krátký výlet, příroda probudí vaši fantazii a toho využijte neb dostáváte i šanci vrátit se k nějakému koníčku, zálibě, na které jste díky velkému pracovnímu tempu v předchozích měsících neměli čas ! Opatrní ale buďte ve dnech víkendu neb budete velmi náchylní k onemocnění - prostě viry a bacily k sobě můžete přitahovat jako magnet. Snažte se vyhýbat prostorám s více lidmi - a posilujte organizmus zvýšeným přísunem vitaminu C.
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Na první pohled bude zkraje týdne jasné, že jste daleko vážnější než je vašim zvykem a na nějaké srandičky nebudete mít moc náladu. Ale z toho vás vyvede někdo z přátel nebo váš intimní protějšek. Svojí hravostí a vtípky vás přinutí nevysedávat po večerech u PC a vyrazit do společnosti, což vám velmi prospěje ! Ve čtvrtek odpoledne v 16:59 hod nastane Úplněk ve vašem znamení. Může to vyvolat malou bouři ve vašich vztazích, neb budete mít dostatek energie řešit ty problémy, nad kterými jste díky své někdy až přílišné toleranci mhouřili oči, ale přitom vám velmi vadily ! Navážete-li během víkendu intimní vztah, je pravdou že romantika mu chybět nebude - ale sliby dopředu nedávejte. Budete mít mírně zamlžené vnímání a v dalších dnech byste nevěděli, jak ze vztahu vycouvat...U zadaných Vah se nedá vyloučit nevěra..  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Počátkem se týdne se vám vaše přání a sny budou míchat s realitou, tak občas někoho požádejte ať s vámi zatřepe neb myšlenkama se budete toulat. Snažte se o jedno - vyřídit vždy alespoň to co nemá odkladu a kde vás honí termíny. Ve dnech okolo Úplňku který nastane ve čtvrtek odpoledne se budete velmi často snažit být sami a někde v koutku si budete užívat slasti ticha a klidu. I vy potřebujete občas vypnout a načerpat energii ! Pravdou je, že Luna vám posvítí i na nešvary, které působili skrytě - ale aspoň dostáváte šanci přijít na to, co vám škodí neb jen tak se s daným problémem můžete popasovat !
Během víkendu se může opakovat nějaká kalamita u vás doma, která proběhla cca pře 2 - 4 týdny. Proto než odjedete na výlet či návštěvu dříve narozených příbuzných, zkontrolujte všechny okna ale hlavně vodovodní kohoutky ! Pokud máte dům, prohlédněte i suterén a všechny vodovodní přípojky - je totiž možné, že "cosi" někde praskne, a z bytu můžete mít bazén...


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne se snažte nedělat v zaměstnání chyby neb nadřízení vás budou sledovat ostřím zrakem! Nejlepší způsob jak se dostat v kariéře o stupínek výš je nic neflákat a soustředit se na to co děláte - nerozptylovat se - a uvidíte že to své plody v dalším období přinese!
Nové přátele a povšechně kontakty vám do cesty budou nahrávat dny okolo Úplňku. Poslouchejte svůj instink  a nevyhýbejte se rozhovoru s přáteli ani s kolegy z konkurenční firmy. Nejenže můžete urovnat nedávné spory, ale nápady druhých vám dají inspiraci, jak navázat spolupráci s velkými firmami, společnostmi ! Přijde-li vás během víkendu požádat o pomoc někdo z příbuzných zejména sourozenců, popřemýšlejte pokolikáte to již je za poslední období. Možná že přijdete na to, že se stal na vaší pomoci závislý - prostě se spoléhá že mu vždy pomůžete a svoji nestandartní situaci sám neřeší...

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Problémy vám může zkraje týdne způsobit cestování - anebo cokoliv, co bude mít vztah k zahraničí. Někdo např.vaši práci či vaši osobu podrobí přílišné kritice, a vlastně vás bude držet v šachu neb na dotyčném jste nějak závislí takže dopředu bude vědět že se neozvete a nebudete zpětně argumentovat že se mýlí natož oponovat. Hrbit záda se vám líbit nebude - ale řeknete si chytře, že  na vysvětlování máte celý týden a nic v daném momentě komentovat nebudete. Dny okolo čtvrtečního Úplňku si posvítí do vašeho domu kariéry, a dostanete šanci přijít na to, jak si vylepšit svoji pracovní pozici, nebo postoupit v žebříčku úspěchu o stupínek výše. Budete-li mít pocit, že vás nadřízení a kolegové sledují, nebudete daleko od pravdy neb vaše vystupování bude sebevědomé - což vám velmi prospěje ! Víkendové dny nepřejí dohodám ani podpisu smluv, zejména ve vztahu k financím. Pokud si něco umanete koupit a bude vám chybět hotovost, obvolávat nebankovní organizace a žádat o půjčku by byl risk. Asi byste se buď ani nedohodli na podmínkách, horší variantou může být to, že podepíšete smlouvu, která pro vás bude na první pohled nevýhodná, ale vy to budete ignorovat.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Pokud s někým sdílíte společné peníze či majetek, uděláte počátkem týdne malou inventuru a následně se rozhodnete, že stanovíte nová pravidla - třebas s cílem ušetřit víc finančních prostředků. Dny okolo Úplňku vám přihrají neobvyklý zážitek či událost, která ve vás vyvolá touhu dál rozšiřovat svoje znalosti. Je možné že se z minuty na minutu rozhodnete pro nějakou formu dalšího studia, ale u mnohých se může ozvat touha po cestování a poznávání cizích kultur. Donesou-li se k vašim uším během víkendu nějaké pomluvy kolegů či nějaké katastrofické vize ve vztahu k vaši kariéře, ničemu nevěřte a nezabývejte se tím ! Někdo z kolegů se může pokoušet vás mystifikovat a bude mít radost, že vás psychicky rozhodil - tak mu tu radost neudělejte !
 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne si s vámi užije obchodní partner či intimní protějšek  neb jim budete vnucovat svoje názory, myšlenky a dokonce například pravidla rozběhnutého obchodu budete chtít změnit "za pochodu". Obchodní partner se vykroutí a řekne že si to rozmyslí - tím vás zpomalí, ale intimní protějšek na tom bude hůř neb dokonce můžete odmítat něžnosti dokud váš jakýsi nápad neodsouhlasí. Cokoliv máte nedořešeného v oblasti financí prosvítí a odhalí dny okolo čtvrtečního Úplňku. Mnozí mohou mít díky tomu malý stres, strach, neb se vám do myšlenek bude vnucovat otázka zda například v dalším období budete schopni splácet úvěr či hypotéku. Nějaké černé myšlenky vám mohou způsobit daně, které vám dopočítá FU. Co vypluje napovrch hned řešte neb jen tak budete v dalším období spát v klidu. Během víkendu vám nějaká událost vyvolá vzpomínku na jakousi příhodu z minulosti a může vám to připomenout i něco, co jste chtěli zapomenout. Prostě vaše podvědomí bude celý víkend v pohotovosti - proto by bylo nejlepší zabavit se fyzickou prací, sportem, prostě nějakou aktivitou - to je jediná cesta jak nepropadnout splínu !