Jdi na obsah Jdi na menu
 


14. týden 2013

26. 3. 2013

 Týdenní horoskopy pro 14. týden od 1.4. do 7.4.2013
Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail  : nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/ 

 
Slunce 
je v Beranu.  
 
 
 
Merkur 
je v Rybách.
Do Berana vstoupí 14.4.
 
 
 
Venuše
je v energickém znamení Berana.
Do Býka vstoupí 15.4.
 
 
Mars 
je v Beranu.
Zde setrvá do 20.4. 
 
 
Jupiter 
je v Blížencích, kde setrvá do 26.6.2013.
 
 
Retrográdní
Saturn 
je ve Štíru, kde setrvá do 23.12.2014.
Do přímého směru se otočí 8.7.2012. 
 
 
Uran 
je v bojovném znamení Berana. 
 
 
Neptun
pluje ve svém domicilu, mystickým znamením Ryb.
 
 
Pluto 
je ve znamení Kozoroha.
 
 
Fáze Luny...
Měsíc ubývá...
Ve středu 3.4. nastane v 5.37 hodin 
poslední Lunární čtvrť v Kozorohu. 
 
 
Beran (21.3. - 21.4.)
První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé. 
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang
Až do středy respektujte názory druhých, stejně tak i nepsaná pravidla. Pokušení porušit například nějaký zákon bude silné, ale myslete na to, že odplata by vás neminula! V druhé polovině týdne se raději před přáteli nezmiňujte, jaké máte přání, což se týká hlavně oslavenců. Oni vám ho totiž střelhbitě splní, a vám se podlomí kolena, když vám například jako dárek koupí let v balonu!
 
 
Býk (22.4. - 21.5.)
Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládcem je zde Venuše - Jitřenka  - polarita Yin
Neposlouchejte svůj vnitřní hlas, a když vás něco začne trápit, svěřte se rodině, přátelům. Jinak se od nich budete svým způsobem izolovat, a samota vám na dobré psychice nepřidá! V druhé polovině týdne byste měli častěji, ba pravidelně chodit ven, dokonce vám prospěje občas vyrazit i autem na slepo. Vždycky totiž najdete jakoby zapomenutý, něčím neobvyklý, kousek přírody, který přímo pohladí vaši duši.    
 
 
Blíženci (22.5. - 21.6.)
Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné. 
Vládu drží Merkur - polarita Yang
Až do středy raději neprovokujte lidi s autoritou, což se týká nadřízených i pracovníků na finančním úřadu. Rozčílit lidi okolo sebe dokážete totiž snadno, jednou větičkou, ale uklidnit a vysvětlit, že jste to mysleli jako vtip, se vám už asi nepodaří. V druhé polovině týdne se snažte trávit co nejvíc času s přáteli. Sice to bude vůči rodině nespravedlivé, ale pokud například podnikáte, díky nim si přijdete k velmi lukrativnímu obchodu, minimálně se vám postarají o kulturní zážitek, na který budete vzpomínat ještě v létě. 
 
 
Rak (22.6. - 21.7.)
Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin
Až do středy se patrně bez ostřejších loktů neobejdete. Sice nepatříte mezi znamení, které by v honbě za kariérou šlapalo po hlavách druhých, ale tentokrát budete muset na někoho i slovně zahartusit, protože svými výroky začne ohrožovat vaši profesní pověst! Ve dnech víkendu si hlídejte hormony. K nevěře nebudete mít daleko, kupodivu velmi snadno k sobě budete přitahovat opačné pohlaví! 
  
 
Lev (22.7. - 22.8.)
Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé. 
Vládne Slunce - polarita Yang
Během následných sedmi dnů budete muset velmi často rychle reagovat. Nenechte si zejména utéct šanci vyjet například na pracovní cestu do zahraničí! Stejně tak se nesnažte vyvléknout z případného školení. Veškeré vědomosti, které načerpáte, se vám budou hodit již ke konci dubna! Ve dnech víkendu byste měli zajít na obhlídku chaty, chalupy, a připravte si nějaký elixír optimismu. Nelze vyloučit, že dlouhá zima se na vašem majetku podepsala, a vy budete díky opravám nuceni sáhnout hlouběji do kapsy.  
 
 
Panna (23.8. - 22.9.)
Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské. 
Vládcem je Merkur - polarita Yin
Až do středy je pro vás přímo povinností bavit se, scházet se s lidmi, se kterými se zasmějete. Zábava vás totiž skvěle dobije energií, kterou budete potřebovat ve čtvrtek a v pátek v zaměstnčítačovým programem pro vás snadné nebude. Dejte na rady Vodnářů, ti vás do všeho ochotně zasvětí. Dokonce nelze vyloučit, že to mezi vámi a osůbkou, která vám bude udílet rady, začne eroticky jiskřit! ání. Moc si totiž nepotrpíte na překvapení, nečekané změny, a seznámit se například s novým po
 
 
 
Váhy (23.9. - 23.10.)
Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné. 
Toto znamení  ovládá Venuše -  Večernice  - polarita Yang
Vážnějšímu rozhovoru se nevyhnete na domácí půdě v první polovině týdne. To se týká hlavně těch, kteří žijí ve vztahu na psí knížku. Nastane situace, která vás přinutí diskutovat o budoucnosti vztahu. Nějakou roli v tom mohou sehrát i rodiče, prarodiče. Nelze vyloučit, že když se se svou drahou polovičku domluvíte na termínu svatby, zásnub, ve dnech víkendu začnete plánovat i početí potomka.
  
 
 
Štír (24.10. - 22.11.)
Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní. 
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin
V pondělí si udělejte uzel na kapesníku, abyste si vzpomněli, že se máte vrátit včas domů. Snažte se popíjet s rozumem, jinak v úterý určitě zaspíte! Ve středu se nevyhnete náročnější pracovní poradě, a možná budete muset přijmout jiné pracovní zařazení. To oceníte, jakmile začne být lepší počasí, protože bude spojeno s pěšími pochůzkami. Neděle přeje nezadaným, protože váš horoskop naznačuje přímo pohádkové zamilování! 
 
 
Střelec (23.11. - 21.12.)
Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé. 
Vládcem je Jupiter - polarita Yang
Počátkem týdne budete připomínat rozjetý vlak, a zastavit vás snadné nebude. To uděláte sami od sebe, a to uprostřed týdne. Vaše konto bude vykazovat velmi malý zůstatek, takže místo zábavy začnete mnozí studovat inzeráty a hledat nějaký přivýdělek, brigádu. V závěru týdne si pečlivě kontrolujte všechny mailu i poštovní schránku. Patrně se vám ozve někdo z dob mládí. V neděli občas někde něco, nebo na něco zapomenete, ale bavit budete celou rodinu, protože například na procházku do přírody vyrazíte v bačkorách.   
 
 
Kozoroh (22.12. - 20.1.)
Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské. 
Vládcem je Saturn - polarita Yin
Sice s vámi v první polovině týdne moc velká legrace nebude, ale pro přátele i pro rodinu se stanete jakýmsi záchranným člunem. Když se někdo z nich dostane do problémů, okamžitě vyrazíte na záchrannou misi. Ve středu svoláte rodinu, protože se rozhodnete udělat menší úpravy v bytě, a z těch ostatní moc nadšeni nebudou. Když nezvolíte kompromis, zaděláte si na problém, protože se na vás ostatní budou mračit ještě ve dnech víkendu. 
 
 
Vodnář (21.1. - 18.2.)
Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang
Pondělí bude velmi náročné, protože oběhnete snad všechny přátele, sousedy. Když to přeženete, únava bude narůstat, a dny až do středy strávíte na lůžku. Horoskop vám doporučuje zajít do sauny, a vypotit nahromaděné škodliviny, chodit brzo spát, ať doženete spánkový deficit. Ve čtvrtek už budete zase ve formě. Pokud nemáte dopravní prostředek, začnete uvažovat o jeho koupi, a vše realizujete v pátek. 
 
 
Ryby (19.2. - 20.3.)
Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní. 
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin
Když nebudete stíhat svou práci, nebojte se ozvat a požádat o shovívavost, více času. Nejste přeci stroj, a každý máme dny útlumu! Ve dnech okolo středy nepodceňujte žádné informace, a kontrolujte si pečlivě peníze, všechny důležité platby. Přijdete na malou chybu například ve vyúčtování pojistného nebo honoráře. Ke konci týdne mnozí z vás dostanou finančně zajímavou nabídku. Jenom vás zaskočí, že o práci s nikým nesmíte mluvit. Tomu se nedivte. Půjde o nový projekt, a konkurence nikdy nespí!