Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. týden

24. 3. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 13. týden od 24. 3. do 30. 3. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Berana a setrvá zde do 19.4.podvečer.
Merkur je ve znamení Ryb...
Venuše ve znamení Ryb.
Mars je ve znamení Raka.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Při pondělku budete nejen veselí,ale mnozí oslaví úspěch neb dokončíte práci nebo nějaký úkol ve velkém předstihu! Počátkem týdne  si ale také uvědomíte, že někdo z vašich příbuzných se na vás stává finančně závislý neb opětovně požádá o půjčku. Uprostřed týdne okolo vás bude rušno, neb řeknete jedno a za chvilku budete sami sobě oponovat. Díky tomu si vykoledujete ostrou kritiku.
Zejména oslavenci mohou během víkendu zažívat neklid. Bude vám totiž vadit že musíte sedět doma a vítat gratulanty, a přitom vás to potáhne ven do přírody, mnozí pocítí i velkou chuť cestovat.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Nejen v pondělí ale i v úterý si vždy dejte načas než cokoliv vyřknete. Někdo vás bude opakovaně "chytat za slovo". Jako obranu zkusíte občas zavtipkovat ale ani s humorem neuspějete.
Ve středu se nenechte otrávit rodinnými starostmi. Pokud podnikáte, nějaké aktivity budete díky rodině nuceni odložit na jiný termín. Hlavně se snažte, abyste rodinné starosti nepřenášeli do svojí firmy či na pracoviště.
Víkendové dny prověří vaši kondičku a to nejen co se týče fyzičky ale i psychiky. Mnozí totiž budou svým blízkým vnucovat svůj plán jak strávit víkend ale rodina se doslova postaví na zadní a věřte Býci, ani vztekání vám nepomůže, prostě s nima nehnete !


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Počátkem týdne budete nuceni pomoci s nějakou prací doma, ale kupodivu nebudete bručet neb vám tím notně stoupne sebevědomí.
Dobře si ale rozmyslete, co poradíte přátelům, kteří se na vás počátkem týdne obrátí s problémem.
Pokud jste s někým rozhádaní tak se to uprostřed týdne ještě přiostří, pokud jste s někým v soudním sporu, budete zklamaní nepřízní rozsudku. S intimním protějškem se můžete dohadovat jako malé děti.
V sobotu budete mít chuť k nic nedělání, ale z klidu vás stále budou odpoutávat nedodělky které jste nadělali během týdne. Věnujte dopoledne práci, jenom tak totiž sobotu odpoledne a neděli strávíte v klidu - žádná černá myšlenka vás nebude obtěžovat.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Podaří se vám odvrátit krizi ale nemusí se přímo týkat vaší firmy. I přesto vás to donutí první dny v týdnu k zamyšlení jaké opatření byste měli udělat, abyste se sami nedostali do podobné situace.
Zejména ve středu se Luna se Saturnem postarají o vaši nechuť k jídlu, pokud trpíte nějakými zažívacími problémy, raději si hned po ránu dejte do kapsy "jedlou sodu" neb ji budete potřebovat.
Sobota je pro vás mírně náročnějším dnem,neb se vám může zatočit hlava z přehršle emocí. Pro vás bude důležité nenechat se ovlivnit názory druhých ani jejich "rádoby"argumenty. V neděli daleko citlivěji a pozorněji budete sledovat svůj intimní protějšek. Objevíte spoustu nových věcí, gest, kterých jste si v předchozím období nevšimli, a to vás k partnerovi / partnerce ještě víc připoutá.


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Po dni volna budete mít v práci takový klid že si začnete namlouvat zda to není ten pověstný .."před bouří.."" Odpoledne si dejte pozor a na nic nepřitakávejte, nic nepodepisujte - pokud nebudete znát všechna pro i proti. Od středy nepřehlížejte ani nepodceňujte stížnosti dětí,že se necítí dobře - budou mluvit pravdu ! Abyste toho neměli málo, pokud jste v nedávné době "zhřešili.." potíže vám může začít dělat milenka - milenec.
Od pátku nezvyšujte hlas, když budete chtít zdůraznit svoje stanoviska. To bude velmi důležité, protože váš klid a naprosto jasná a jednoznačná argumentace každého odzbrojí.
V neděli říkejte nahlas co vás k protěšku láká, čím vám  impunuje.

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Velikonoční pondělí se ještě udržíte, ale pokud to v úterý či ve středu budete přehánět s úklidem pracovního stolu či s neustálým přeorganizováváním šanonů, asi v nestřeženém okamžiku zjistíte, že kolegové se potutelně vaší pečlivosti pěkně baví...Zato od čtvrtka si budete užívat. Na jakoukoliv otázku odpovíte s takovou logikou, že se možná nejednou zejména kolegové podiví. Nebudete postrádat ani dostatek selkého rozumu, což byste měli využít a jít se udobřit se sousedem. Ke konci týdne se vám city mohou plést doslova "pod nohy", tak si dejte pozor ať sami přes sebe neklopýtnete! S dětmi se raději nedohadujte, a žačnete-li mít pocit, že intimní protějšek má přehnané nároky, zamyslete se zda s vámi nějak nemanipuluje.


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Nejasnosti ve vaší rodině vás mohou zaskočit počátkem týden. Budete muset vynaložit hodně energie a diplomacie, abyste vše zklidnili. Na kompromisi asi nebude čas ani prostor, pouze jasné vymezení pravidel pomůže předejít v dalších dnech podobné situaci. Zaskočit mnohé může i nutnost cestovat a bude to tak náhlé že to ani nestačíte oznámit doma. Nejhorší varintou pro vás bude, když vás někdo z blízkých po návratu nařkne ze sobectví. Během víkendu s přehledem splníte přání někoho z dříve narozených. Potěší vás spokojenost a radost,kterou tím dotyčnému uděláte. Nebojte se dát i vy najevo, jak je pro váš život důležitá semknutost rodiny.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Nepodaří se vám splnit slib, a to vyvolá nevoli. Ale dotyčné ani nenapadne zamyslet se, že i oni na tom mají svůj podíl. Vše vám  vynahradí někdo ze sourozenců. Nejenže vás podpoří ale i poradí jak ze "šlamastyky"ven...Půjde-li to, vyhněte se až do čtvrtka jakýmkoliv finančním transakcím. Pokud nebude zbytí, tak se s někým poraďte ať sami sobě nepřivodíte finanční ztrátu. Nenechte se od nikoho citově vydírat, může jít i o půjčku, ale s penězi se již neshledáte.
Uslyšíte-li behem víkendových dnů rozlícený hlas souseda, nevměšujte se do rozhovoru. Nabroušení budete vy i soused a může z toho být víkend kterým se budou prolínat více či méně slovní haštěření, hádky, a sem tam i ostřejší slovo.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

První dny týdne se nezastavíte. Navině bude jedna vaše velmi zdvořilá odpověď a pak se na vás s dotazy začnou obracet další kolegové. Zejména ve středu si ohlídejte přehnaný optimismus. Vykrucování a ledabylost začne nabírat na síle zejména ve středu v podvečer...a ostatní tím můžete pěkně zvedat ze židle.
V sobotu se probudíte s pocitem, že byste měli splnit nějaký závazek. Bude se s nějvětší pravděpodobnosí jednat o půjčku, kterou jste během tohoto víkendu slíbili vrátit. Pokud obnos nebudete mít, aspoň se ozvěte neb dotyčný to pochopí.
V neděli nepodceňujte žádné setkání, rozhovor, zejména se ženami. Kdosi si nechtěně pustí pusu na špacír a prozradí vám příležitost, jak si můžete zvýšit své bankovní konto.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Velikonoční pondělí odpoledne si zajdete s přáteli do nějaké kavárny a začnete plánovat. Může jit o dovolenou ale nevylučovala bych že se rozhodnete pro nějaké společné podnikání. Uprostřed týdne velmi často můžete snít i během dne a s otevřenýma očima, tudíž začnete předhlížet detaily a dělat chyby. Na to,že s vámi něco není v pořádku vás upozorní někdo z dříve narozených.
Víkend pro vás bude mírně problematický, neb vás samotné může zaskočit menší "emocionální ponor". Na všechno se budete dívat pesimisticky, okolí dá asi hodně práce vyloudit byť jen úsměv na vaší tváři.


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nenechte se vyvést z rovnováhy tím že s kolegy si počátkem týdne asi moc rozumět nebudete. Komunikace prostě bude váznout a ať se budete snažit sebevíc, bude to ztráta času. Překvapí vás i neochota a faleš přítele kterému jste v nedávné době pomohli. Ale ještě víc budete zmatení z toho, že se k vám donesou nějaké zvěsti o dotyčném, a vy zjistíte, že díky němu máte ve svém nejbližším okolí prapodivnou pověst. O víkendovách dnech se snažte radovat i z maličkostí
a hlavně nepotlačujte v sobě touhu po svém intimním protějšku, jinak v nestřeženém okamžiku pro naprostou banalitu bouchnete jak "papiňák".
Nějakou nepříjemnost můžete prožít s příbuzným v neděli v podvečer.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Až do úterý podvečera se vám budou lidé zdát pomalí, neschopní. Držte se ale zpátky v komentářích neb se vám okamžitě vše vrátí zpět jako bumerang. Náladu vám zvedne náhodné setkání. Zavzpomínáte na své prarodiče,a možná otevřete i album, abyste si připoměli jejich tváře.
Přizpůsobení se a dělání všeho tak jak si přejí vaši nadřízení se vám může vymstít od středy. Naloží na vás tolikero povinností, že to prostě zvládnout nebude možné. Některé Rybky ale díky tomu zjistí, že stávající profese je nebaví a začnete vážně uvažovat o změně.
Přátelé si budou myslet že vás nějakým úkolem či trikem zaskočí během víkendu, ale to se pěkně spletou. Seberete všechny síly a předvedete jim, jak obrovský je váš tvůrčí talent.