Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. týden 2009

29. 3. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 13. týden od 30. 3. do 5. 4. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Berana
a setrvá zde až do 19.4.2009

Merkur
je ve znamení Berana
a setrvá zde do 9.4.2009


Venuše
je ve znamení
Berana
a díky zpětnému tedy retrográdnímu pohybu se 11.4.2009 vrátí do znamení Ryb.
Do znamení Berana opět vstoupí 24.4. a setrvá zde až do 6.6.


Mars
je ve znamení
Ryb
kde setrvá do 22.4.


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Stelium - shluk planet ve vašem znamení bude celý týden zvyšovat vaše ego, v daleko větší míře budete mít i chuť komunikovat. Počátkem týdne ale můžete mít i tendenci jakékoliv téma či problém rozebrat "do šroubků"...Pozor byste si měli dát na méně úspěšné kolegy neb někdo může zavistí puknout nad vašimi profesními úspěchy a klidně nepravdami a pomluvamu začne poškozovat vaši profesní pověst !
Uprostřed týdne budete mít nejednou rozporuplné pocity. Rodina vás ničím uklame a konflikty mohou vypuknout zejména v případě, že bydlíte s rodiči či prarodiči. Je možné že vás budou i mírně citově vydírat, abyste se podvolili jejich názorům a zvykům...Slavíte-li narozeniny během víkendu potažmo v neděli, v dalších 365 dnech si budete muset dát pozor na marnostratnost, přehnané utrácení a respektování pravidel ba zákonů ! Můžete zejména opakovaně narušit svůj peněžní rozpočet ale půjčování peněz by vás dostávalo do začarovaného kruhu. S velkorysostí v následném roce také šetřte, tedy nejen penězi ! Pozor i na nevěry neb to může být tajný milenecký vztah, který vás v následném roce může připravit nejen o klid, ale i notný finanční obnos !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Nejasnost v příjmech a neschopnost či neochota nadřízených vám sdělit jak jste na tom se zvýšením platu či kdy dostanete odměnu za svoji práci vám může kazit náladu počátkem týdne. Abyste toho neměli málo, uprostřed týdne vás rozruší nějaká událost ve vztahu k sourozencům. Hlavní postavou vaší nenálady mohou být i sousedi...Nenechte se ovlivnit jejich trampotami ! Budou navíc všechny problémy zveličovat aby u vás vzbudili soucit ..Zejména Býci kteří žijí ve společné domácnosti s dříve narozenými, tedy rodiči či prarodiči, by se měli obrnit trpělivostí a shovívavostí během víkendu. Starší generace začne mít tak velké nároky a vyžadovat na vás práci takového rozsahu, že se občas budete muset jít nadýchat čerstvého vzduchu....jinak vybouchnete a hádat se nepřestanete, dokud neusnete v neděli v noci..




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Luna v pondělí odpoledne vstoupí do vašeho znamení. Až do středy podvečera díky tomu pocítíte velkou vitalitu, hlavou se vám začnou honit skvělé nápady. Pokud ale budete cestovat na kratší vzdálenosti, po okolí svého domova, buďte opatrní a hlavně nespěchejte !
Od čtvrtka se snažte být opatrní při jakékoliv manipulaci s penězi. Budete-li např. vybírat peníze z bankomatu, podívejte se za sebe zda někdo nesleduje jaký zadáváte PIN...Pokud použijete internetové bankovnictví - překontrolujte, zda peníze posíláte na správný účet..!
Během víkendu zamkněte dveře na dva západy a nezvedejte telefony ! Blízky příbuzný, sourozenci či soused se na vás mohou doslova vrhnout a zavalit nejen svými problémy ale budou chtít od vás i pomoc. Jakmile jim ale podáte prstíček, budou na vás přehazovat čím dál víc!  Dokonce se mnozí Býci dostanou do situace, kdy budete vyzváni rozsoudit nějaký spor - a váš výrok se ale líbit nebude ani jedné z rozháraných stran.



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Váš partnerský protějšek bude potřebovat povzbudit počátkem týdne, tak se snažte být se svojí druhou polovičkou v kontaktu co nejčastěji, občas pošlete textovku, zavolejte, etc..a hlavně mluvte o svých citech ! Při jakémkoliv zádrhelu s kolegy či nadřízenými řešte vše hned v zárodku, jinak se mezi vámi začne hromadit napětí a následně pracoviště či vaše kancelář může připomínat "nebezpečnou zonu" !  Jeden našlápne - druhý bouchne ! Luna bude ve vašem znamení od středy podvečera až do páteční noci, takže bude rozumné zvolit lehčí jidelníček a snažit se o toleranci neb pokud něco nebude dle vašeho "oka" hned danou věc či člověka podrobíte kritice..Zejména vaši partneři / partnerky.. to díky dalším konstelacím nebudou mít jednoduché - vaše touha mít všechny okolo sebe a tím jim organizovat volný čas totiž budou vnímat nelibě...Dostanete-li se během víkendu do situace, že budete potřebovat větší finanční obnos než máte na svém kontě - vydržte to, nepůjčujte si ! Zbytečně by jste obtelefonovávali nebankovní instituce a pod tlakem okolností podepsali smlouvu, která vás může dlouho strašit jak noční můra vysokou úrokovou sazbou...



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne nepodceňujte žádnou informaci a buďte pozorní při konverzaci ! Nadřízení či kolegové vás totiž mohou osočovat že nedbáte jejich rad či pokynů ! Pokud začnete mít nějaké zdravotní problémy, nemeškejte a navštivte lékaře ! Proti nervozitě uprostřed týdne vám pomůže procházka v přírodě. Hlavně se snažte být pohromadě s rodinou, prostě mezi lidmi ! V opačném případě si začnete namlouvat že vás nikdo nemá rád a splín vás může stočit ke skleničce ostrého moku. Luna bude ve vašem znamení od pátku večera celý víkend a dostane se do opozice vůči Jupiteru, Neptunu, a asteroidu Chiron což vás může svádět k přehánění ! Vyhněte se sladkostem, alkoholu, ani jedno vám totiž nepomůže vyřešit případný problém. Vůči lidem zejména partnerovi či partnerce se chovejte shovívavě - můžete porušit hranici slušnosti a pokazit sobě i druhým během víkendu náladu !

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Velice zvláštně se můžete chovat vůči intimnímu protějšku počátkem týdne a příčinou může být žárlivost. V každém případě si na své reakce dejte pozor, neb to jak některé situace či okolnosti budete vnímat vůbec nemusí odpovídat skutečnosti ! Uprostřed týdne se snažte nepřeslechnout žádný telefon a čtěte pozorně i maily...Někdo z vašich přátel se dostane do krize a bude potřebovat vaši pomoc. Naopak když ve vaší blízkosti vypukne hádka - nesnažte se dotyčné usmířit neb vzápětí by se jejich hněv spojil a špatní budete vy ! Během víkendu budete mít nejednou tendenci ke "stavění vzdušných zámků" a dle toho budou vypadat i vaše rozhodnutí...Nedivte se, že když se pustíte do nějaké aktivity a  lidé ve vaší blízkosti budou kroutit nevěřícně hlavou ! Rozhodnutí ať se to bude týkat čehokoliv odložte na další týden !
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Cokoliv vám leží na srdci se snažte počátkem týdne vyslovit nahlas, postěžovat si, neb v opačném případě se začnete chovat křečovitě, a čím víc nejasností v sobě budete dusit, tím větší silou na domácí půdě vybouchnete a nebudete k zastavení ! Bouřku na pracovišti a naprostý chaos může způsobit uprostřed týdne někdo z nadřízených. Osobní krize nebo životní křižovatka se odrazí na chování dotyčného či dotyčné vůči vám. Budete to vy kdo si dodá odvahy a zeptá se zda nemůžete nějak pomoci...Vaše přehnaná snaha být za jakoukoliv cenu zajedno s lidmi okolo sebe se vám může pěkně vymstít během víkendu, neb si sami svojí váhavostí a neschopností zaujmnout pevné stanovisko vytvoříte situaci která bude ve váš neprospěch. Nic se nemá přehánět ale vy si díky tomu konečně uvědomíte, že prostě nejde být vždy a za všech okolností se všemi zadobře.  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Cokoliv budete sdělovat druhým zkraje týdne, bude mít podtón rýpavosti, jedovatosti ! Můžete dělat dokonce dojem, že každé nadšení a veselí kolegů jste se rozhodli nějak pokazit. Prvním příznakem že něco není v pořádku bude odtažitost druhých, a nechuť s vámi cokoliv probírat. Plány vám může zhatit uprostřed týdne nutnost cestovat. Bude rozumné a diplomatické vše probrat s rodinou, jinak si začnou myslet že si vždy najdete nějakou aktivitu, jen abyste s nimi nemuseli trávit volný čas ...Nikomu z kolegů natož nadřízeným během víkendových dnů nenabízejte pomoc neb v zápětí budete potřebovat podporu vy, ale oni se k vám otočí zády. Zejména přehnané požadavky nadřízených bez respektování toho že máte právo na volné dny mohou být tématem celého víkendu. Pokud ale podlehnete tlaku a vyhovíte jejich rozmarům, další dny na vás budou stále "přihazovat" víc a víc své vlastní odpovědnosti !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Počátkem týdne se snažte komunikovat jasně, srozumitelně, bez dvojsmyslů ! V opačném případě se v konverzaci budete s druhými doslova míjet a sami sebe zamotáte do problémů, protože řeknete něco jiného než jak jste to mysleli, anebo druzí pochopí jinak význam toho, co jim sdělujete ! Středem pozornosti se od čtvrtka může stát někdo z vašich příbuzných a způsobí vám asi nejednu vrásku na čele... Sledujte i náladu svého intimního protějšku, zejména pokud podniká...vše se neodvíjí tak jak vy se domníváte a možná že stojí před krachem firmy..O víkendových dnech si mnozí vykoledujete přezdívku pan - paní Spravedliví...Jakoukoliv nespravedlnost nenecháte bez ostřejšího komentáře, a začnete-li mít pocit ba podezření, že je někomu ubližováno, zastanete se dotyčného s velkou razancí. Jenže to asi někteří trošku přeženete, situace se zvrtne, a špatní budete vy - tak na to pozor, milí Střelci !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Spousta informací které zaslechnete počátkem týdne budou jedna rozporovat druhou a je jasné, že vy začnete být nejistí. Navíc doma, v rodině, se můžete cítit jako nevítaná návštěva. Jedná se o krátkodobý vliv tak z toho nevyvozujte žádné ukvapené závěry !
Žárlivost by se vám dnes mohla vymstít uprostřed týdne. Můžete mít totiž potřebu neustále partnera či partnerku kontrolovat, sledovat každý jeho či její krok...Díky tomu se nedivte že se na vás nebude usmívat jak jste zvyklí, dokonce začnete mít pocit že vaše blízkost intimnímu protějšku není příjemná...vyhnout se můžete problémům dohodou, že každý z výs si volná odpoledne budete trávit "po svém"..!
Pokud to nezvládnete, romantika a chuť na sex se ve vašem vztahu mírně řečeno někam rozplyne během víkendu, a vduch mezi vámi a partnerem může notně zhoustnout. Příčinou bude i to, že jeden z vás poruší nějakou dohodu, slib a ten druhý se začne oprávněně čertit...A pozor - nemusí se jednat pouze o vztah intimní, ale například rozkol může nastat mezi vámi a obchodním partnerem, etc..



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Velmi si dejte záležet počátkem týdne na tom, abyste myšlení udrželi v pohotovosti, prostě se soustřeďte při všem co budete dělat a hlavně si vždy několikrát proberte informaci, která se k vám donese. Někdo se bude snažit podsunout vám nějakou lež, nepravdu, mylnou informaci!
Uprostřed týdne si pečlivě hlídejte co konzumujete a vyhýbejte se jakýmkoliv stresům...Žaludeční problémy vás mohou překvapit v tu nejméně vhodnou dobu. Klid nebudete mít mnozí ani v zaměstnání. Můžete zjistit že někdo z kolegů používá vaše pracovní pomůcky či psací stůl, a ještě se bude tvářit otrávěně, když ho požádáte o zpřístupnění svých osobních věcí...Luna během víkendu bude procházet prochází protilehlým znamením Lva. Jakýkoliv zlozvyk partnera díky tomu uvidíte dvojnásobně a vyčtete mu i to co nikdy neudělal. Můžete tím vyvolávat v manželství - partnerství dusivou atmosféru. Když se ale s partnerem dohodnete že si nepůjdete ve volných dnech na oči - uděláte velmi moudré rozhodnutí !
 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Vše co bude mít souvislost s čísly, písemnostmi, listinami, vám může přivodit nějaký zádrhel zkraje týdne. V nepozornosti například můžete založit nějaký doklad, anebo podepíšete něco pro vás naprosto nevhodného, a sami sebe tím můžete nějak poškodit, ošidit ! Velice intenzivně budete uprostřed týdne prožívat vše co se týká lásky, mileneckých vztahů, dětí...Což by  nebyl velký problém, ale mnozí z vás sklouznou i k žárlivosti a výčitkám. Pokud máte děti, mohou na vás zkoušet různé triky jak z vás vydolovat nějaké svoje nestandartní přání...Během víkendu se nenechávejte zahnat do kouta požadavky rodiny ani organizace, pro kterou pracujete. Někumu totiž bude málo že vám díky svým problémům pokazil víkend, ale bude vás ještě kybicovat ! Pracujte si svým tempem, nenechte se nikým ovlivňovat a na námitky typu ""ten a ten to dělá takhle a takhle"" nereagujte...