Jdi na obsah Jdi na menu
 


13. týden 2011

24. 3. 2011

Týdenní e-horoskopy pro 13. týden od 28.3. do 3.4. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce

je v Beranu

 

 

Merkur

bude v energickém znamení

Berana do 16.5.
 

Ve Středu 30.3. v noci se Merkur otočí do retrográdního směru, a couvat bude až do 23.4.

 

 

Venuše

je v Rybách

kde setrvá do 21.4.

 


Mars

je v Rybách.

Tímto znamením bude procházet do 2.4. kdy v 5:44hod

vstoupí do svého domicilu, znamení Berana.

 


Jupiter

putuje znamením Berana.

 

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách,

a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 7.10.

 

 

Uran

prochází energickým znamením Berana

kde setrvá až do 6.3.2019

 

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha.

 

V tomto týdnu Luna ubývá.

V neděli 3.4. v 16:32 hodin nastane NOVoluní v Beranu.

 

  

 A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.


Nebuďte v první polovině týdne zavření doma, mezi čtyřmi stěnami. V malém prostoru budete neklidní, nervozní, tak si občas zajděte na procházku, popovídat si se sousedy, s přáteli. Narození okolo 5.4. si úlevou okolo středy oddychnou, protože nějaká nepříjemná záležitost se konečně ukončí. Může se jednat o právní spor, který bude rozhodnut ve váš prospěch. Ve dnech víkendu budete mírně uspěchaní, tak si ohlídejte svoji prchlivost a tendenci druhým velet. Pokud v neděli slavíte narozeniny, součástí vašeho ročního horoskopu bude NOVoluní, takže máte před sebou 365 dní, ve kterých něco nového odstartujete, což může být závazný slib v partnerství, ale i třebas studium, nebo do rodinu přibude další potomek. 

 

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Když v první polovině týdne vaši kolegové zjistí, že jste získali nové pracovní zařazení, moc nadšeni z toho nebudou. Tomu se ale nedivte, protože vy dostanete větší pravomoc, rozhodovat budete o jejich pracovní náplni, tedy se ze dne na den stanou vašimi podřízenými, což je trochu zaskočí. Ve dnech víkendu se zamyslete, co ve svém životě vnímáte jako přítěž a toho se zbavte! Novoluní v Beranu je totiž pro vás velmi důležité, protože vám dává šanci zbavit se všeho škodlivého. Zanedlouho budete slavit narozeniny, a rozumné bude do nového Solárního roku vstoupit bez vlivů, které vám znepříjemňují život!  
 

 

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Originálními nápady a intelektem si počátkem týdne získáte ohromný respekt. Vždy totiž budete o krok napřed, a než se ostatní stačí rozkoukat, vy už budete znát odpověď i řešení případných problémů.
V druhé polovině týdne budete s přáteli nejednou klábosit dlouho do noci, a bude vám to k užitku. Rozhodnutí zapojit se do nového projektu, či skupinky lidí se stejnými zájmy vám další měsíce může přinést nejen užitečné trávení volného času, ale i tučný zisk. 

 

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Konečně najdete v první polovině tohoto týdne odvahu, a rodině se svěříte se svým nápadem pronajmout nemovitost, či byt. Zpočátku nadšení nebudou, ale nakonec je přemluvíte. Vše totiž budete mít promyšlené do nejmenších podrobností. V druhé polovině týdne vás blížící se NOVoluní v Beranu přinutí zamyslet se, zda vaše kariéra a společenská prestiž odpovídá úsilí, které do svého společenského postavení vkládáte. Pokud jste dlouhodoběji se svojí profesní dráhou nespokojeni, ve dnech víkendu se rozhodnete změnit směr své profese.

 


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Neodmítejte unáhleně v první polovině týdne nabídku rozšířit si vědomosti v zahraničí, zejména jste-li nezadaní. Během cestování a pobytu mimo republiku dostanete příležitost navázat partnerský vztah. V druhé polovině týdne se během velmi zajímavého rozhovoru zaseknete, protože vaše vědomosti na dané téma už nebudou stačit. Ve dnech víkendu se díky tomu z minuty na minutu rozhodnete k dalšímu studiu.  To že se dobrovolně vrátíte do školní lavice, a doplníte si svoje mezery ve vzdělání sice rodinu šokuje, ale oni to brzy vydýchají!

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

V zaměstnání budete počátkem týdne velmi nápadití, originální a svými nápady usnadníte práci sobě i ostatním. Vaše aktivita nezůstane bez povšimností nadřízených. Závratné odměny nečekejte, ale mimořádná prémie vás určitě nemine. V druhé polovině týdne vám prospěje zamyslet se, zda nemáte někde finanční resty. Zkontrolujte si hlavně platby daní, pojistného, ale i úvěru. 

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Prosadit si v partnerství pravidla přesně podle svých představ vám umožní první polovina týdne. Uděláte vše tak fikaně, že vaše drahá polovička nebude mít pocit, že se ho či ji snažíte zatlačit do kouta.
Pokračovat ve vážných diskusích budete i ve dnech víkendu, protože dostanete příležitosti vyříkat si v manželství, intimním či obchodním partnerství upřímně vše, co vám vadí.  

 

H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Rozruch zažijete zkraje týdne na domácí půdě. Jeden člen rodiny se rozhodně podnikat z domova. Vy si velmi pečlivě rozmyslete, než na něco kývnete, protože domov by měl být zejména oázu klidu a odpočinku, a když se vám po bytě začnou producírovat zákazníci, přijdete o soukromí! Při procházce ke konci týdne se mírně zadýcháte a tak začnete přemýšlet, zda by nebylo rozumné ještě před příchodem léto zhubnout. Na ruku vám půjde nedělní NOVoluní v Beranu, takže pokud máte nadváhu, v tento den odstartujte zdravější životní styl. Nezáleží na tom, zda zahájíte dietu, nebo se rozhodnete pravidelně cvičit, důležité bude to, že něco začnete dělat pro svoje zdraví.

 

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Ti kteří mají děti, mohou zažít v první polovině týdne mírný šok. Vaše ratolesti si udělají ve svém pokoji velmi originální úpravy. Když se vzpamatujete, a blíže se například na malby na stěnách podíváte, zjistíte, že vaše děti mají skvělou fantazii i šikovné ruce, a  začnete vyhledávat kroužek, kde by svůj tvořivý talent mohli rozvíjet. Pokud jste nezadaní, ve dnech víkendu, hlavně v neděli neseďte doma! NOVoluní v Beranu vám může do života přivést velmi  energickou a přitom romantickou osůbku!  

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Doma budete počátkem týdne veselí, vtipní a dokonce uspořádáte opakovaně menší oslavu. Důvod bude prostý. Firma nebo dodavatel vám v odměnách zaplatí víc, než jste očekávali. Nedělní NOVoluní v Beranu vám dodá energii, ale i odvahu říct na rovinu, co se vám doma nelíbí, zejména ve vztahu k bydlení, a s rodinou začnete plánovat rekonstrukci bytu, anebo zvažovat koupi prostornějšího bydlení.

 


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Přílišnou euforii byste si měly ohlídat počátkem týdne. Někde se totiž zapovídáte, a úplně zapomenete na slib, který jste dali své drahé polovičce. Druhá polovina týdne vám vytvoří příležitost urovnat rozepře se sousedy, sourozenci, nejbližšími příbuznými. Nedá se ani vyloučit, že začnete plánovat společnou dovolenou. Jen si ohlídejte, zejména v neděli, zda až příliš nemluvíte. Abyste místo dialogu nevedli monolog. 

 

L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne vás mile překvapí skvělá nabídka, která bude finančně tak lukrativní, že klidně podepíšete okamžitě smlouvu. A nic tím nezkazíte. Celý tento týden je totiž skvělý na promyšlení a nastartování dlouhodobých aktivit, směřovaných k finančním ziskům v budoucnu. Mnozí začnete pracovat na zajímavém, originálním projektu, a horoskop ukazuje i na vysoké příjmy. Chce to od vás jedno jediné, nebát se svůj um a šikovnost dobře prodat!