Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. týden

17. 3. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 12. týden od 17. 3. do 23. 3. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Ryb do čtvrtka 20.3.
Tento den ráno vstoupí do znamení Berana a setrvá zde do 19.4.podvečer.
Merkur je ve znamení Ryb...
Venuše ve znamení Ryb.
Mars je ve znamení Raka.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha.

Psala jsem to již v měsáčním přehledu, ale pro úplnost...:
Ve čtvrtek 20.3. ráno vstoupí
Slunce do znamení Berana
tedy nastane
Jarni rovnodennost
a všichni postupně pocítíme že začíná jaro...

Luna projde celým horoskopem v průměru za 29dní, tedy nejrychleji ze všech planet.
V plné síle vždy zazáří během Úplňku
což je okamžik,
kdy Luna doputuje přesně do poloviny své cesty po dráze okolo Slunce,
a postaví se přímo proti Slunci
Jedná se o okamžik kterému vládne bohyně Héra, Diova manželka, ochránkyně domova a rodinného krbu.
Tato světla tedy Slunce a Luna se postaví naproti sobě v pátek
21.3.2008 v 19:42hod
Úplněk se odehraje na ose Beran - Váhy..
To že tentokrát Úplněk může být plný napětí ukazuje Pluto, které v okamžiku Úplňku bude stát na midpointu Slunce-Luna.
Upozorňuje že jakékoliv jednostranné postoje nás mohou přivést ke krizi a týká se to zejména partnerství, manželství...
Ba co víc...
V okamžiku Úplňku budou světla Slunce a Luna spolu s planetami Marsem a Plutem
vytvářet planetární konfiguraci
Velký kříž
což potvrzuje, že mnozí si budou velmi jisti správností svých názorů a postojů,
s tím půjde ruku v ruce neústupnost připustit názor jiný,
navíc spěch a nesoustředění se na jednu konkrétní situaci může být příčinou neschopnosti dojít k jakémukoliv konstruktivnímu rozhodnutí natož v případě konfliktu k dohodě.
Napětí  může dojít tak daleko že sem tam někdo bouchne jako papiňák, emoce prostě nebudeme mít na sto procent pod kontrolou.


První neděli po prvním jarním úplňku
určil za vlády císaře Constantina Nicejský Koncil v roce 325 jako datum
Velikonoc
takže
23.3. nás čeká Velikonoční neděle
a 24.3. samozřejmě Velikonoční pondělí !


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Hned zkraje týdne máte  skvělou příležitost procvičit si sebeovládání a díky tomu zjistíte,že když jste v klidu,dokážete nejen s lidmi lehce komunikovat ale prosazovat i svoje a bez ostřejších loktů.
Až do středy se budete snažit přijít na "kloub"nějakému tajemství.
V euforii jak vám jde práce od ruky můžete sem tam něco přehlídnout ve čtvrtek a v pátek, takže raději vše po sobě kontrolujte! Při nákupech se hlídejte zda příliš neutrácíte !
Páteční dnešní úplněk si vyzkouší jak dovedete naslouchat druhým.Snažte se být přístupní i k jiným názorům než jsou vaše vlastní!Můžete vybuchovat při sebemenším náznaku nesouhlasu s tím co děláte či říkáte-tak se kontrolujte!
Během víkendu můžete prožít situace, která vás přimějí ke změně životního stylu. Dokonce se rozhodnete úplně opustit některé vaše zvyky, ba možná zlozvyky,ale velmi vám to prospěje !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Zkraje týdne se vám asi líbit moc nebude, když dostanete ponaučení že teorie je jedna věc ale realizace druhá. Nenechte se tím znervoznit neb začnete pobíhat od jedné práce k druhé, ale nikde žádný výsledek. Dokonce to mnohé může zaskočit natolik, že nestihnete ani věci kdteré běžně zvldáte "levou zadní"...
Až do středy si doma dejte pozor, aby se naráz neprovalil nahromaděný tlak, nestálo by to za to. Můžete se nechtěne dotknout citlivějších témat, citově zranit a pokud půjde o ženu, jen tak vám to neodpustí.
Pokud se v pátek nebudete cítit na 100% fit, bude to upozornění úplňku, že jste podcenili nějaký zdravotní problém a je načase navštívit lékaře a ""bolístku"" začít řešit !
Víkend  vám dává prostor otevřeně říci svůj názor. Díky tomu se vysvětlí spousta nejasností. Zejména někdo ze známých s vámi probere jak si udržet to, na co jste dlouho pracovali.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Snaha po co největším rozsahu infomací v určité věci vás přiměje "zaťukat na dveře"člověka, který se danou tématikou zaobírá. Organizačně budete počátkem týdne na vrcholu, navíc komunikace ať již přímá, po telefonem nebo mailem vám zabere nejvíce času.
Ačkoliv jste běžně výřeční a jste schopni domluvit se s kýmkoliv, od úterý odpoledne můžete nečekaně zažít doslova komunikační obtíže s matkou nebo s nějakou starší ženou.
V pátek dneska máte jedinečnou možnost odstranit jakékoliv nesváry a neshody s vašimi dětmi nevyjímaje intimní protějšek. Vyjděte jim vstříc, zejména děti čekají na vaše povzbuzení.
O víkendových dnech budete mít tendence všemu věřit, rychle se podřídit novému. Dokonce se sice opětovně dáte do křížku s člověkem, se kterým vedete neustále spory, jenže díky vašemu optimismu tentokrát nebude moc oponovat, naopak vám dá sem-tam zapravdu.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pokud se živíte jako obchodní cestují, díky finančnímu důvtipu a skvělé výřečnosti budete mít velmi úspěšný začátek týdne. Dokonce můžete v nějaké záležitosti mírně zaexperimentovat a opět budete mít úspěch. Dokonce se se svojí šikovností pochlubíte přátelům.
Od středy se nedáte ovlivnit sebevědomým vystupováním nějakého člověka a na chyby v jeho argumentaci ho upozorníte bez servítek. Komunikace i ve čtvrtek bude mírně hlučnější, prostě se nenecháte od nikoho vodit za nos.
Touha po domovu, kraji kde jste prožívali dětství může být velmi silná v pátek, takže si klidně udělejte výlet a navštivte svoje rodiče,prarodiče,kamarády z dětství...
O víkendu se snažte najít rovnováhu, nenuťte se do věcí které vás nebaví natož fyzicky vyčerpávají! Pokud vás někdo požádá o informaci, zvažte pečlivě co mu odpovíte, mohl by se totiž posléze vaší osobou zašťiťovat.


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

První dny týdne si můžete připadat "jako na Marsu"neb najít společnou řeč s lidmi okolo sebe pro vás bude velmi problematické. Vy nebudete rozumět co vám sdělují a naopak vy nebudete chápat proč se tak divně vyptávají a na co...
Uprostřed týdne se nejednou zamyslíte, zda až příliš nejste závislí na někom okolo sebe. Možná i zjistíte, že s vámi někdo už delší dobu manipuluje a patrně se to neobejde bez ""řevu Lva"...
Nápady si zapisujte v pátek a pokud jste měli v nedávné době nějaké problémy se sousedy či sourozenci, v pátek večer je jako stvořený vztahy uvést do harmonie. Neopomíjete ani mailové zprávy!
O víkendových dnech bude dobré si probrat problémy které jste zažili v týdnu, brát je jako lekce a návod co ve svém životě změnit. Fyzická námaha vaše myšlenky odpoutá od věcí, ke kterým byste se už neměli vracet a proto protáhnout tělo je pro vás v sobotu i v neděli povinností!

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Cokoliv vás napadne v pondělí budete mít schopnost vysvětlit lidem okolo sebe. To se vám bude hodit neb v úterý vás někdo navštíví a zasype vás svými starostmi. Nejenže budete pečlivě naslouchat ale poradíte jak ze "šlamastyky" ven...
Vaše skvělé nápady vás sami začnou od středy směřovat k aktivitám, které přinesou v budoucím období zisk.
Ve čtvrtek se ujmete člověka který evidentně bude v nedobré náladě. Bude vás to stát hodně úsilí rozmluvit mu jeho "černé vize"...
Díky Úplňku v pátek si uvědomíte, že peníze nejsou všechno! Daleko víc se budete snažit i přes mírnou agresivitu okolo sebe o vlídnost. Pravdou je to že u  mnohých z vás se naplno projeví i mírná vypočítavost...
Pro rodinu během víkendu nevymýšlejte práci jenom proto, že vy na zábavu nebudete mít ani pomyšlešní! Bylo by chybou organizovat druhým život dle toho zda vstanete v tyto dny pravou či levou nohou, jak vy se vyspíte - co myslíte?


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Agresivita některých kolegů vás přiměje k zamyšlení, zda je rozumné se snažit za každou cenu  vyjít s lidmi po drobrém. U mnohých Vah nějaký incident může dokonce vyvolat zdravotní problémy a to bude signál, že budete ve svém jednání muset něco změnit.
Od středy buďte pozorní neb se dá předjímat že vaše osobní vztahy projdou zkouškou. Uvidíte naprosto jasně zda a jak je pevné např. vaše pouto s intimním protějškem, ale může se to týkat i někoho z přátel, kolegů...
Úplný měsíc ve vašem znamení v pátek vás doslova rozzáří! Ale mnozí si budou muset ohlídat tendenci milým úsměvem manipulovat s lidmi, navíc se dá předjímat že budete i mírně agresivnější, což překvapí i vás samotné!
V sobotu začnete mít pocit, že se snad věci ve vašem bytě sami přemisťují. Mnohé totiž nenaleznete tam, kde jste to "před chvilkou" položili, a je jasné že pořád budete něco hledat. Nerozčilujte se, sedněte si a zhluboka se nadechněte, neb vaše přeorganizovanost vás prostě tentokrát sama polapí!


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Ranní pohled na váhu v pondělí vás přiměje zamyslet se nad svým zdravím a  stravováním. To že se schyluje ke změně ve vašem životě ještě potvrdí setkání s člověkem, který vám bude vyprávět o svým zahraničním pobytu.
Zato uprostřed týdne narazíte na člověka, který bude mít naprosto odlišné názory a životní filozofii. Píši "narazíte" neb se dotyčný může chovat velmi nepřátelsky, a vy budete muset vynaložit hodně úsilí zůstat v klidu.
V pátek se nedivte se mírně nostalgické náladě, chuti od všeho utýct a být chvilku sami. Ale to neznamná že nebudete ostražití neb velice snadno někomu skočíte na špek nebo vás klidně ošidí prodavač a vy mu ještě poděkujete!
Během víkendu vám to nejenže bude skvěle pálit, v tyto dny se dovedete obratně vyjadřovat, ale i v intimních vztazích to bude příjemně jiskřit. Prostě víkendové dny  budou jako stvořené k upevnění pevných intimních vztahů.


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud pracujete jako nadřízení či vedoucí, kontrolujte první dny týdne bedlivě práci svých podřízených. Asi se budete divit kolik chyb najdete a budete nuceni zdlouhavě vysvětlovat proč to musí dělat jinak ale někteří Střelci budou muset i opravovat pozdě do noci chyby.
V zaměstnání od středy najdete oporu pro vaše nápady v nově příchozím kolegovi, který vás nejenže podpoří ale přispěje i vlastními nápady. A nedá se vyloučit milostný flirtík...
Pocit že vám patří svět a mírně ostré lokty vám asi moc nepomohou v pátek, neb takto bude naladěno spousta lidí okolo vás! Díky tomu se můžete dostat sami se sebou do konfliktu neb vaše potřeba sebeprosazení narazí na potřebu mít i dostatek přátel okolo sebe!
Během víkendu vás potěší a hlavně překvapí dárek, ale ani to nezklidní vaši netrpělivost a chuť skoncovat s tím co vás nebaví. Důležité pro vás ale bude abyste za sebou "nepálily mosty", které již třeba za 14 dní budete potřebovat.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Mějte počátkem týdne napaměti že kdrátkodobé práce dlouhodoběji vaši finanční situaci nevyřeší, pouze stabilní a pravidelný příjem je pro vás vychodisko. Až do středy se každé odpoledne pustíte do prací okolo vašeho domova a budete vždy tak unaveni, že nejednou usnete  v křesle.
Malá slovní přestřelka  s intimním protějškem uprostřed týdne vám kopudivu prospěje. Začne vám být totiž jasné, že když od vás uteče, druhého takového/takovou už asi nenajdete. To vám zchladí hlavu a začnete se chovat méně stroze.
Díky úplňku v pátek můžete cítit napětí. Slunce vás totiž bude vybízet udělat něco okolo své kariéry, společenského postavení, ale úplňková Luna vás bude brzdit, a možná vám vnucovat i pocit že přílišným prosazováním své osoby můžete něco pokazit.
Mars stojící proti vašemu znamení během víkendových dnů ve vás probudí špetku vzdoru a hlavně neochotu podřizovat se komukoliv. U mnohých se projeví i žárlivost, a nedá se vyloučit ani zvýšená teplota.


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Hodně myšlenek vám v prvních dnech týdne bude směřovat k otázce zdraví a rozhodnete se že začnete s nějakou kůrou. Pamatujte že pro vás je důležitý pitný režim! Bude dobré také nějak pocílit srdce, plaváním či pravidelnými procházkami!
Od pterý si hlídejte svoji kondičku, neb se dá předjímat že notně odčerpáte svoji energii. Přepracovanost se může ozvat i  špatným usínáním. Snažte se nějakým koníčkem uvolnit, a to platí po celý zbytek týdne!
Zažijete-li v pátek pocit že vaše vědomosti mírně pokulhávají za ostatbími, bude to pro vás signál, že je načase se zaměřit na další vzdělávání. Nedivte se, pokud získávání nových poznatků bude spojeno i s cestováním.
V sobotu a v neděli buďte připraveni na nepředvídatelné okolnosti, které mohou způsobit zlepšení vaší materiální situace ale i vašeho společenského postavení. Nebojte se ani rizika -jste pod ochranou Jupitera!


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Nedivte se mírně rebelantskému duchu ve všem co budete dělat v pondělí a v úterý, ale přinese vám to užitek a to i finanční! Je jasné že spokojeností budete jen zářit a vaší dobré nálady a pohody si užijí i vaši nejbližší zejména děti.
Uprostřed týdne se vám ani nebude chtít vstávat a tak je jasné, že díky pomalosti a nesoustředěnosti můžete něco sem tam zapomenout. Kroťte se, nepřehazujte zodpovědnost na lidi okolo sebe! Ani vám neprojde pokus na někoho přehodit svoje chyby,
V pátek nezapomínejte dodržovat pitný režim, jinak se začnete potýkat s migrénou! Navíc se vám díky Úplňku bude nálada měnit jako jarní počasí, takže se chvilku budete smát a vzápětí klidně mnozí i ronit slzy. Okolí tak zmatete, že nebudou vědět jak s vámi jednat...
O víkendových dnech budete překvapeni nějakou náhlou ale velmi příjemnou změnou. Může to být ve vztahu k vašemu zdravotnímu stavu, kde zaznamenáte zlepšení. Navíc dopředu budete vědět jak asi to které setkání či rozhovor dopadne..