Jdi na obsah Jdi na menu
 


12. týden 2011

14. 3. 2011

Týdenní e-horoskopy pro 12. týden od 21.3. do 27.3. 2011

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail: nadamagic@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


 

Slunce

je v Beranu

 

 

Merkur

bude v energickém znamení

Berana do 16.5.

 

 

Venuše

je ve Vodnáři.

Tímto znamením bude procházet do 27.3.2011, kdy v 7:52 hodin vpluje

do znamení Ryb, kde setrvá do 21.4. 

 


Mars

je v Rybách.

Tímto znamením bude procházet do 2.4. kdy v 5:44hod

vstoupí do svého domicilu, znamení Berana.


Jupiter

putuje znamením Berana.

 

 

Saturn

je retrográdní ve Vahách,

a v tomto období prověřuje trpělivost, odolnost, ale i fyzickou kondici a zdraví, narozených okolo 8.10.

 

 

Uran

prochází energickým znamením Berana

kde setrvá až do 6.3.2019

 

 

Neptun

putuje znamením Vodnáře.

 

 

Pluto

je ve znamení Kozoroha. V tomto týdnu Luna ubývá.

V sobotu 26.3. v 13:08 hodin nastane třetí Lunární čtvrť v Kozorohu.

 

 

 

 A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.


V první  polovině týdne si s vámi bude pohrávat obrovská vášnivost, ale současně i žárlivost a majetnické sklony. Pokud to bude třeba, dokážete velmi tvrdě hájít svůj intimní vztah, i svoji drahou polovičku. V druhé polovině týdne jako v zrcadle uvidíte, co jste ve svém životě v minulosti dokázali, co se vám povedlo, ale poslední Lunární čtvrť vás i upozorní, kde přešlapujete na místě, které aktivity budete muset dokončit, abyste se ve svém životě, zejména v kariéře, posunuli dopředu.


 

 

B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Urputnou žárlivosti můžete nadělat v první polovině týdne spoustu chyb. Zejména pokud si neuvědomíte, že intimního partnera ani jeho volný čas nemůžete vlastnit, začne být ve vašem vztahu či manželství pořádně dusno! Ve dnech víkendu si připomeňte, že nemusíte mít vždy pravdu. Nesnažte se druhým vnucovat svoje názory, jinak se začnete zamotávat do slovních potyček, a v neděli večer budete přemýšlet, komu se budete muset za svoji umanutost omluvit!   
 

 

C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Pokud vás v první polovině týdne naštve někdo v zaměstnání, vztek v sobě nedržte. Jakmile se totiž začnete ovládat, adrenalin se ve vás začne hromadit, a projevem mohou být i zdravotní problémy! V druhé polovině týdne se řiďte svým rozumem, rady druhých, zejména přátel, vám budou spíše škodit. Ve dnech víkendu pečlivě zvažte každý výdaj. Vy se dostanete do ráže, narostou vám křídla, a klidně proflámujete peníze, které máte odložena na úhradu daní, pojištění.
 

 

D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Nezadaní by si v první polovině týdne měli dát pozor, a uvědomit si, že partnerská souhra nevyplývá pouze ze skvělého sexu! V počátku vám bude imponovat nejen tělesná souhra, ale i to, že vaše drahá polovička žárlí, ale to vám samozřejmě postupem času bude vadit, a začnete hledat skulinku, kudy ze vztahu utéct! V druhé polovině týdne
dostanete skvělou příležitost vyhladit třecí plochy vztahů, ve kterých dochází dlouhodobě a permanetně ke konfliktním situacím. Musíte ale sklonit hlavu a přiznat, že jste se v něčem zmýlili. Zejména nadřízení vám podají ruku na usmířenou jenom jednou, a pokud nepřistoupíte na kompromis, už vám další šanci nedají!

 


E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Nesnesitelnou atmosféru můžete vy sami vytvářet v první polovině týdne na domácí půdě. Začnete si totiž klást otázku, zda máte vůbec nějakou autoritu, a právě nejistota s podezíravostí z vás mohou udělat nepříjemné osůbky. Šťourat se slovně můžete v osobním životě ostatních tak nepříjemně, že si vás začnou držet dál od těla
Víkend se bude točit okolo vašeho zdraví. Poslední Lunární čtvrť v Kozorohu vás totiž může upozornit například pobolíváním páteře, matnými vlasy či lámavými nehty, že je nejvyšší čas začít se věnovat své tělesné schránce!

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

V první polovině týdne se řiďte heslem - nehas co tě nepálí - a nevměšujte se do sporů, které se nebudou týkat vás osobně. Zejména hádky sousedů či příbuzných budou vznikat díky žárlivosti, že jeden má víc než ten druhý, a ve finále se závíst může obrátit i proti vám!
Druhou polovinu týdne budete věnovat financím a domácímu rozpočtu. Problém mohou mít čerstvě zamilovaní, protože zjistí, že finanční břemeno za zabavu, kino, i večeře v restauraci je pouze na vašich bedrech, a uvědomíte si, že když to tak bude pokračovat i v následném období, dostanete se do finančních potíží.
 

 

 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

V první polovině týdne nepodlehněte své zvědavosti. Pokud totiž partner zjistí, že mu kontrolujete hotovost v peněžence či zůstatek na bankovním kontu, popadne ho samozřejmě vztek, a o tichou domácnost máte postaráno na několik dnů. Naštěstí vám víkend poskytne prostor zklidnit v partnerství a v rodině povšechně atmosféru. Třetí Lunární čtvrť v Kozorohu je totiž přímo výzvou usmířit se, a odpustit si. Budete muset ale uznat, že jste udělali chybu, ale jste diplomatické Váhy, takže to zvládnete hravě!
 

 

H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

V první polovině týdne může vaše šťouravost a podezíravost druhé obtěžovat. Měly byste si ohlídat i to, jak komunikujte s druhými, protože vaše jízlivé poznámky budou připodobnitelné k hadímu jedu! V druhé polovině týdne se díky nepříjemné události v okolí vašeho bydliště začnete sami sebe ptát, zda není správná doba začít hledat jiné bydlení, protože nebudete cítit bezpečí. Ono ale bude stačit, když si přestanete všímat těch, kteří od rána do večera klepaří na chodbě domu, protože z komára udělají velblouda, a na vaši psychiku jejich karastrofické scénáře jsou doslova pohromou!

 

I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pokud v první polovině týdne pomyslíte na nevěru, nezastaví vás ani betonová zeď. Horší je ale to, že vaše sexuální rozptýlení vás může na několik dnů připravit o klid, protože vy již nebudete mít zájem, zato objekt vaší nevěry ano, a může vás začít pronásledovat! Nebudete si jistí, zda nezazvoní večer i vašich dvěří. Třetí Lunární čtvrť stočí vaši pozornost ve dnech víkendu k dětem. Asi hned společnou řeč s vaší drahou polovičkou, kdy počít potomka, nenajdete, ale Slunce vám bude přát až do 20.4., takže času na plánování a rozšíření rodiny máte dosti!

  

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

V první polovině týdne budete slavit úspěchy! Konečně zazáříte při nějaké společenské události, a některé to posune i v jejich kariéře. Radost vám pokazí jízlivé narážky, že to nebylo zadarmo, ale z toho si nic nedělejte, protože jen vy sami víte, kolik času a úsilí vás stálo něco dokázat! V druhé polovině týdne se budete muset razantně zasadit o to, aby povinnosti o běh rodiny nebyly pouze na vás. Pokud to neuděláte, začnou ostatní brát jako samozřjmost, že doma všechno funguje bez jejich přičinění, ale to, že vy si neodpočinete si nevšimnou!


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

V první polovině týdne si dobře rozmyslete, zda si přijmutím nové práce sami sobě nezaděláte na problémy. Bude i díky nutnosti cestovat náročná na čas, a to vás přinutí méně času trávit s rodinou, což se samozřejmně vašim blízkým líbit nebude! Na víkend si nakupte energetický nápoj, protože vypluje napovrch spousta nedořešených věcí, na které jste v minulých dnech neměli čas, a tak ostatní vyrazí do přírody, zato vy budete vyřizovat korespondenci, vyplňovat daňová přiznání, bytový list pro sčítání obyvatel, a to vás notně vyčerpá!
 

 

L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

V první polovině týdne vás zaskočí dravost některých lidí, a vy intuitivně vycítíte, že když se nezačnete bránit, můžete přijít nejen o profesní pověst, ale i o peníze. V druhé polovině týdne si uvědomíte, že vás neustále někdo nutí ustupovat, nabízí vám kompromisy, které ale pro vás nejsou výhodné. Snažte se zejména ze svých finančních nároků neustupovat! Jinak za svoji práci nedostanete v budoucím období odměnu, kterou si zasloužíte, ale povinností vám zaměstnavatel přidá tolik, že budete nuceni pracovat i ve dnech víkendu!