Jdi na obsah Jdi na menu
 


11.týden

11. 3. 2007

 Týdenní horoskopy pro 11.týden od 12.3. do 18.3.2007

Vypracovala Naďa Šmídová

telefon  603 422 219

e-mail  :  NADAMAGIC.@seznam.cz

Slunce je ve  znamení Ryb a setrvá zde do 21.3.

Venuše je ve znamení Berana a setrvá zde do 17.3.2007 kdy v 22:57hod vstoupí do znamení Býka.

Merkur je ve znamení Vodnáře až do neděle 18.3.2007 kdy v 10:43hod vstoupí do znamení Ryb.

Mars je ve znamení Vodnáře až do  6.4.2007 v 9:39hod.

Saturn je stále retrográdní a to až do do 19.4.2007.

 

 

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Srdíčko tento týden planeta lásky Venuše rozehřeje těm, kteří se narodili ve třetím dekanu, zejména narozeným 13.4. až 20.4., neb bude přecházet přes vaše Slunce v zakladním horokopu, a tak se máte na co těšit ! Povšechně lze čekat příjemný obrat v oblasti lásky a partnerských vztahů.. Občas se asi dočkáte mírné kritiky ze strany partnera, neb může být naladěn na úpně jinou frekvenci a nebude chápat odkud se ve vás bere rozvášněnost. Nenechte se tím odradit ani zkazit dobrou náladu, neb co tento týden započnete, bude mít dlouhodobý efekt. Zejména to platí pro nezadané ! Vztahy které tento týden vzniknou, nebudou krátkodobou záležitostí. Na stranu druhou si ale objekt svého zájmu budete patrně idealizovat, a později může nastat nepříjemné rozčarování... Zejména od středy vás občas  může zaskočit dle vašich měřítek nevysvětlitelná agresivita lidí okolo vás. To pro vás bude jasný signál zamyslet se, do jaké míry  vy sami nechtěně provokujete, byť jen slovním ""štípnutím" druhé. Uvědomíte si třeba, že to co vy považujete za vtip, lidem okolo vás  notně zvedá hladinu adrenalinu.

 

 

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládce Venuše - polarita Yin

Nepříjemně může komplikovat život retrográdní Saturn  Býkům, kteří se narodili v druhém dekanu, zejména se to týká narozených 6.5. až 8.5. Saturn povšechně vždy udělá v takovémto postavení jakousi inventuru, přinutí vrátit se nazpět a zpytovat svědomí, kde jsme udělali chybu, kde jsme něco podceňovali nebo nedotáhli do konce. A tyto restíky nás nutí napravit. Dbejte také ve zvýšené míře o své zdraví, doplňujte pravidelně vitaminy, neb jste a ještě do začátku června budete daleko náchylnější k virozám, povšechně se to může projevit minimálně únavou, nechutí cokoliv dělat díky pocitu, že ať uděláte cokoliv, je či bude to podobné boji s větrnými mlýny. Pamatujte - jedná se pro vás o velmi důležité období, neb sice příjemné nemusí být, ale dostáváte šanci udělat "generální úklid" ve svém životě i v duši...Saturn vás virtuelně vrací a soustředí pozornost do těch oblastí vašeho životě, kde máte vysmějčít každý kout. V sobotu 17.3. vstoupí vládkyně vašeho znamení Venuše v 22:57hod do vašeho znamení. Co vám to nese vám napíši příští týden.

 

 

 

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Tento týden si klidu asi neužijete, neb se budete muset velmi pečlivě soustředit při jakékoliv činnosti, ale zejména při rozhovorech. Jedno neuvážené slovo může uvolnit lavinu nedorozumění, a vy se nestačíte divit. Někdo totiž může vaše věty nejen špatně pochopit, ale i překroutit ve váš neprospěch. Přitíží vám i vaše tendence neustále s někým rozprávět a vést nekonečné diskuse, byť nad maličkostmi. Pokud vám tento týden někdo doporučí, abyste si na svůj ostrý jazyk pořídili zbrojné pas, bude to signál, že už vaší kritiky mají někteří lidé dost a z vaší výřečnosti je bolí doslova uši...Ve čtvrtek se k tomu všemu přidá i vaše zvědavost. V sobotu budete mít velkou chuť cestovat, rozběhnout se po návštěvách, prostě se vám  nebude chtít sedět doma. Některé Blížence zaskočí příjemná zpráva, ve věci, se kterou jste již v duchu přestali počítat. V neděli dopoledne vstoupí vládce vašeho znamení Merkur do snových Ryb. Pozitivně  začne zvyšovat vaši intuici,  zejména  ve vztahu k vaší profesi a kariéře, společenskému postavení a to je jasným signálem, že v těchto oblastech se vám začne daři..

 

 

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Roztržky mohou nastat počátkem týdne v partnerských vztazích u Raků narozených 9.7. až 13.7. Na domácím poli bude asi rušno, zato ve společnosti budete šarmantní, milí, přátelští.  Pozor na nevěru, protože váš pocit že to projde se posléze ukáže jako lichý a  špatné svědomí bude "záletníky" trápit hodně dlouho..Další dny se ale začne dařit všem Rakům. Dejte na svoji intuici, neb vás naprosto spolehlivě povede. Podpoří to i vstup planety Merku do znamení Ryb v sobotu. Začne vám vnášet spoustu užitečných nápadů, přináší vám objektivitu, a co je nejdůležitější, budete se pídit po spoustě nových věcí.  U mnohých Raků se nejen myšlenky ale i aktivity stočí k cestování, plánování dovolené, mnohé to naopak přivede do knihoven, knihkupectví.. V neděli se nedivte, pokud se za vámi lidé budou ohlížet, či vyhledávat vaši společnost. Charisma z vás bude vyzařovat na dálku, takže je jasné, že se asi nevyhnete společnosti přítel, známých. Pokud si k vám v něděli někdo přijde o radu, a vy ho ohromíte nejen trefným odhadem situace ale i rychlým úsudkem..

 

 

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Zejména ve své rodině se držte zpátka první dva dny tohoto týdne. Jakékoliv bouchnutí do stolu s cílem prosadit si svoje za každou cenu vyvolá velkou nevoli. Bude dobré si uvědomit, do jaké míry se snažíte ovládat své nejbližší, zda  např. dětem či partnerskému protějšku nemáte tendence organizovat život, volný čas. Nechte svým nejbližším tolik prostoru a volnosti, jaký vyžadujete sami pro seb, jinak se z hádek a konfliktů vymotáte až v neděli večer. Nedejte se ani strhnout svojí případnou nenáladou a nevyčítejte partnerovi, že do společné kasy přispívá daleko menší sumou než vy. Pokud jste soukromí podnikatelé, je zde i možnost že vyplujou napovrch nějaké nesrovnalosti okolo dluhů nebo majetku společného s vašimi spolupodílníky či vašich obchodních  partnerů. Velmi příjemné setkání vás čeká věhem víkendu, a zlepší vám to náladu natolik, že na konflikty z počátku týdne jako mávnutí proutkem zapomenete. Lvi narození 28.7 až 30.7. - v něděli si kupte los...kdo ví..!

 

 

 

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - Yin

Uděláte jenom dobře, když v pondělí dopoledne odoláte tendenci pohádat se s každým koho potkáte....V odpoledních hodinách vás totiž překvapí nějaká nečekaná, ale velmi příznivá zpráva či informace, ale když sami sobě pokazíte náladu  dopoledne, ani si tu radost nebudete schopni vychutnat. Panny narozené v druhém dekanu, zejména  7.9. až 10.9. se ,mohou až do čtvrtka potýkat s výkyvy v sebevědomí. Takže doporučuji držet se při zemi, neopájet se velkými plány neb výslednou by bylo zklamání. Příčinou bude přehnaný optimismus, velmi obtížně budete hledat zlatý střed. Zejména si hlídejte nadměrné výdaje, ať si neuděláte vítr v soukromém rozpočtu. Napětí se může promítnout i do oblasti mezilidských vztahů. Úlevu a pohodu nese čtvrtek. Vrátí se vám hovornost, jasné vyjadřování,  schopnost hovořit o svých emocích. V neděli vstoupí váš vládce Merkur do snových Ryb, vaše mysl se uvolní, na plné obrátky vám začne fungovat intuice...

 

 

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení je ovládáno Venuší - polarita Yang

I tento týden vám přeje v aktivitách, které máte rádi. Týká se to koníčků, spoustu času můžete trávit s dětmi,  v milostných záležitostech se mohou pohnout stojaté vody..Váhy narozené ve třetím dekanu, zejména 19.10. až 21.10. by si měli  ale dávat pozor na náhodné známosti. Někdo vám doslova vletí do života, cele vás poblázní, ale stejně rychle zase zmizí ""v davu""...Naprosto skvěle se budou cítit Váhy narozené 8.10. až 11.10. Pokud jste se v posledních týdnech potýkali se zdravotními problémy, tak i v této oblasti nastane zlepšení, doslova ucítíte jak vám do žil proudí energie, a je jasné že se zvýší i vaše sexualní aktivita..Saturn vám stále přeje, takže co započnete v tyto dny., bude mít trvalejší charakter. Vládkyně vašeho znamení vám přídá notnou dávku vášně, a tak se dá předjímat, že mnohé Váhy se tento týden ""potkají s partnerem"...

 

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

K nějaké změně ve svém životě se rozhodnou Štíři narozeni v druhém dekanu - 5.11. a 6.11.  Bude to asi náhlé rozhodnutí, ale doporučuji vám neváhejte a prosaďte si to po čem toužíte. Konstelace vám přejí a tak dostáváte šanci oprostit se od všeho, co vás nějak stresuje, co vás brzdí nebo omezuje. Druhou stránkou tohoto týdne je fakt,, že se milí Štíři celý týden můžete potýkat s  nevysvětlitelnými agresivnějšími reakcemi na vaši osobu. Ať řeknete či uděláte cokoliv, sklidíte nevděk. Ničemu se nedivte, protože např. vaše humorné špičkování nebude pochopeno, naopak, občas vám někdo odsekne tak, že vás to může úplně rozhodit. Spoluvládce vašeho znamení  pro vás má také menší varování. Občas totiž můžete nechtěně sklouznout mimo přijatelné mantinely, a nečestné chování se vám v příštích týdnech  vrátí zpět jako bumerang. Tak na to myslete !

 

 

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Pondělní probuzení bude pod taktovkou Luny, která ve vašem znamení setrvá do večera, kdy v 21:36hod přejde do následného znamení. Tak je jasné, že vaše disputace, dlouhé rozpravy asi sem tam někoho naštvou...Ale s vládcem vašeho znamení Jupiterem ve vašem znamení i tento týden platí, že je jen poskrovnu aktivit, v kterých by se vám nedařilo. Zahoďte skromnost a ukažte lidem okolo sebe co dokážete ! Jupiter vás správně nasměruje a dodá vždy koušíček štěstěny, takže budete vždycky včas na tom správném místě ! Opatrněji musí našlapovat Střelci narozeni 2.12. a 3.12. Planeta změn vás sice provokuje ke změnám, ale může se to lehce zvrtnout v naprosto nesmyslné revolty. No a jste Střelci, přeháníte běžně, ale tentokrát byste sami sebe mohli vyvést z rovnováhy. Zejména za volantem si dejte pozor na  impulzivní jednání, snažte se ovládat.

 

 

 

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Kozorozi narození 9.1. až 11.1. se první dva dny tohoto týdne budou muset trošku krotit  Doma to s vámi bude k nevydržení, a tak se jakékoliv problémy s partnerem snažte řešit až od středy. Pro mnohé z vás to ale znamená i krátkodobé milostné zálety bez jakékoliv perspektivy. Jedinou jistotou je to, že pokud se dopustíte nevěry, v dalších dnech se to prozradí...Navíc v ponděli v noci vstoupí Luna do vašeho znamení a setrvá zde do čtvtrtka, kdy v 3:54hod přejde do následného znamení. Luna mírně ochladí vaši hlavu ale i roztoužené city. Na stranu druhou se vám sice rozjasní mysl, ale budete vidět chyby i tam, kde nebudou. Mentorování bez dostatku taktu může v těchto dnech zvednout častěji hladinu  adrenalinu vašich nejbližších. Nevoli také bude vyvolávat vaše nespokojenost s vlastními přijmy, u mnohých se to dokonce zvrhne v závistivé slovní projevy k financím těch, kteří jsou v této oblasti úspěšnější.

 

 

 

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Planeta rozumu a intelektu Merkur bude v tomto týdnu dodávat vtipnost a bystrost  Vodnářům narozeným 16.2. až 19.2.  Bude ale nutné prověřovat všechny informace, neb díky planetě Neptun bude mnohé  zkreslené a nedají se vyloučit ani lži. Mars  posílí odvahu Vodnářů  narozených 1.2. až 6.2. Ucítíte to zejména ve schopnosti rychlé argumentace a odhodlanosti nic nenechávat náhodě. Je pravdou, že naškodu vám může být  vznětlivost a prudké reakcemi na jakýkoli podnět. Ve čtvrtek v noci vstoupí Luna do vašeho znamení a pod jejím vlivem budete až do sobotního rána, kdy v 6:32hod přejde do znamení Ryb. To jsou pro vás dny, kdy bude dobré věnovat větší péči očím, ozvat se mohou u mnohých Vodnářů křečové žíly.  Během víkendových dnů se nedivte, když vám dá někdo naprosto otevřeně najevo svou závist.

 

 

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin.

Všem Rybkám slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !

Stále platí že planeta změn vnáší do života Ryb narozených v druhém dekanu nečekané zvraty. Proto je pro vás velmi důležité dodržovat životosprávu počínaje stravou a konče pravidelným odpočinkem. Mnohé Rybky se mohou začít ""potkávat"" s problémy na úřadech, s nadřízenými, soudy,etc..  Bude dobré se nespoléhat jak je vašim zvykem na štěstěnu a náhody. Pro vás je v tomto období nutné nic nepodceňovat, ať se to týká např. výzvy k uhrazení nějakého nedoplatku, v zaměstnání se zdržte jakýchkoliv proslovů na hlavu nadřízených, prostě našlapujte povšechně opatrně a nic neodkládejte "do šuplíku"..Zapomenete a v příštích měsících byste se nestačili divit... V sobotu ráno se probudíte s Lunou ve vašem znamení. Pokud v tento den slavíte narozeniny, připravte se  na to, že vás ve větší míře zaplaví něha, ale i sebelítost, prostě emoce budou mít navrch. V neděli dopoledně vstoupí do vašeho znamení i rozumová planeta Merkur. Dodá vám velkou "porci" intuice, uslyšíte i ""kapat kohoutek" u sousedů....