Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. týden

7. 3. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 11. týden od 10. 3. do 16. 3. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Ryb.
Merkur je ve znamení Vodnáře do 14.3.2008 - tento den vstoupí do znamení Ryb...
Venuše ve středi 12.3.2008 vstoupí do znamení Ryb.
Mars je ve znamení Raka.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Chcete - li počátek týdne prožít v klidu, udělejte si hned v pondělí seznam toho co skutečně nemá odkladu. Dá se totiž předjímat že budete hodně zaneprázdnění a seznam se vám bude hodit. Další dny se kdosi bude snažit odradit vás od jakési akce ale vy si půjdete za svým a dobře uděláte. Zejména někdo z dříve narozených bude velmi kritický k vašim nápadům a rozhodnutím.
Od čtvrtka se držte v patřičné vzdálenosti od technických věcí. Naopak pozornost soustřeďte na domácí finance, přijdete totiž na to, jak stabilizovat rozpočet rodiny.
Někdo z blízkých bude potřebovat ke konci týdne potěšit slovem,tak ho neodmítněte !


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

První dny týdne se u mnohých z vás mohou připomenout problémy s daněmi nebo dědictvím, které vám pomůže řešit někdo z příbuzných, ale rozumné bude najmout i právníka či účetního.
Uprostřed týdne mnohé Býky čeká změna v oblasti citů a to může být mírně frustrující.
Jednat díky tomu můžete zmatečně, ale zejména v zaměstnání vám někdo bude nápomocen - už tím, že vše po vás zkontroluje a chyby opraví.
Vše, co se týká kariéry a vaší pověsti, vystoupí do popředí ke konci pracovního týdne a vy si uvědomíte, že sami můžete mnohé zlepšit.
V sobotu vám někdo připomene jistou starší záležitost a to způsobí pokles vaší nálady.


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Spěchem si počátkem týdne moc nepomůžete. Chyby které ve fofru uděláte vás totiž donutí zpomalit a vše uvést do pořádku.
Pokud podnikáte, v první polovině týdne se vám podaří rozšířit "síť"zákazníků.
Změna která nastane v pracovní oblasti uprostřed týdne vás na chvilku vyvede z rovnováhy, ale informace které budou následovat vás přimějí změny nejenže přijmout, ale nakonec zjistíte že jste si polepšili.
Pokud se rozhodujete změnit zaměstnání tak ve čtvrtek uděláte zásadní krok, v případě že zaměstnání hledáte tak zaznamenáte úspěch. Mnohým z vás konec týdne přinese změnu profesní orientace.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Velkou motivací pro vás bude počátkem týdne ctižádost, nebude vám chybět ani nadšení a spousta nápadů, ale problém bude v tom že vše budete doslova vystřelovat "naslepo", do prázdna,  a to vás znervozní.
Uprostřed týdne zaznamenají úspěch zejména ti kteří nějakým způsobem budou pracovat s veřejností neb naprosto přesně odhadnete požadavky a psychické naladění lidí okolo sebe.
Od čtvrtka vám to bude mluvit  víc než je vaším zvykem ! Dokonce se slovně jen tak nenecháte zahnat do kouta a argumenty se budete vždy snažit případné opomenty "sestřelit"..Jen to nepřežeňte zejména v pátek neb jako ozvěna někdo může slovne "sestřelit vás"..
Pokud jste ke konci února zamilovali, ke konci týdne se s dotyčným /nou potkáte.


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Nenechte se zejména v pondělí znepokojit řečmi na vaši osobu a profesní dovednost. Nezapomínejte na detaily, tím dotyčnému uberete páru neb na vaší práci nenajde sebemenší chybu. Sice to pro mnohé Lvi bude malá zkouška nervů, ale projdete jí bez ztráty kytičky.
Od středy se nesnažte  jakékoliv problémy řešit jídlem či medikamenty ! A pokud budete mít chuť někoho zkritizovat, raději si dejte pusu na zámek, protože by vám to vrátil i s úroky.
Ke konci pracovního týdne převezmete iniciativu, nenecháte se odradit "řečmi nepřejícího" kolegy a nadřízeným nabídnete nějaký svůj nápad, projekt.

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

První dny týdne se vám naskytne příležitost odstartovat nový projekt, anebo konečně pohnout s aktivitami ve kterých se vám v předchozím týdnu nedařilo. Někdo z dříve narozených vám bude nápomocen a dokonce vás nasměruje k nějaké zásadní změně.
Ve středu váš spěch nadřízené přinutí kontrolovat vaši práci, zda nic nedbýváte či neděláte chyby. Mnozí se nevyhnou mentorování, ale bude to spravedlivá kritika.
Není vyloučeno že člověk který bude mít vůči vám nejvice připomínek se za několik dní stane vašim přítelem.
Ke konci týdne vám někdo z dříve narozených půjde velmi na ruku a dokonce vás bude podněcovat k aktivitě a svým jednáním vám zvýší sebevědomí. Díky tomu vaše dovednosti a schopnost precizní komunikace nezůstanou nepovšimnuty nadřízenými a nedá se vyloučit vyšší post ve firmě!


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Vaše přílišná zodpovědnost způsobí že nějakou záležitost si vezmete příliš k srdci a bude to pro vás mírně stresující. Pokud jste v minulosti nějakým cvičením zvyšovali svoji kondičku a psychiku, počátkem týdne se rozhodnete opětovně s těmito cviky začít.
Od středy se snažte vyhýbat klepům...
Konec týdne budete mnoho času trávit tříděním a uspořádáváním věcí, šuplíků, skříní. Budete tím totiž oddalovat důležité rozhodnutí, neb si uvědomíte že nemáte dostatek informací abyste rozhodnutí udělali hned. Pokud půjde o finance držte se reality!


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Vrátíte se k nějakému staršímu nápadu či projektu anebo najdete chyby v nějaké své práci, kterou jste kvůli tomu odložili na dno šuplíku. Je jasné že vám to notně zvedne sebevědomí a pro některé to bude jakýsi zlom, neb se rozhodnete změnit směr svého profesního zaměření.
Ve středu vám velmi prospěje pouze lehký oběd a hned za ním alespoň krátká  procházka. Večer můžete ve spěchu přehlédnout, přeslechnout prosbu itimního protějšku, což by mohlo narušit vaši vzájemnou důvěru.
Přílišná ctižádost vám může mírně podrazit nohy ve čtvrtek. Mnozí totiž porušíte nepsaná pravidla a bude to tak okaté že si toho lidé všimnou.
Otevřené oči i srdce by měli mít ke konci týdne zejména nezadaní Štíři!


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

V pondělí dopoledne se nevyhnete nějaké delšímu slovnímu projevu neb intuitivně vycítíte že v práci je potřeba udělat nějaké změny a možná i vás udiví jak vám všichni budou pozorně naslouchat.
Člověk který se bude snažit nějak manipulovat s vašimi city další dny dostane co proto..
V polovině týdne si všimnete jak se výraz lidí mění jakmile někam vstoupíte. Bude to tím, že vám prostě šibalství bude koukat z očí a kam přijdete, tam vyvedete nějakou lotrovinu !
Od čtvrtka budete mít práce nad hlavu takže mnozí chtě - nechtě přeorganizujete i plány jak trávit víkend. Moudré rady se vám dostane během víkendových dnů v nějaké zapeklité záležitosti, která vám už několik dní dělá vrásky na čele.

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

V pondělí se nedivte když vás nadřízení zahltí velmi nestandartními ale zajímavými úkoly. Možná že se nevyhnete práci přesčas, ale přinese to své ovoce neb uznání a pochvalu nadřízených bude následovat i finanční odměna.
Od středy mějte oči i uši otevřené, neb se okolo vás mihne nějaká příležitost, která se hned - tak nebude opakovat !
Mnozí  začnou s nějakými změnami na domácí půdě, nevyjímaje malování až po rekonstrukci.
Ucítíte-li okolo sebe neochotu či jiný názor ke konci týdne tak se dejte na ústup, nehádejte se. Soustřeďte pozornost k  technickým novinkám, neb přístroj který vám přijde ukázat někdo ze známých vás přiměje zamyslet se zda není vhodná doba zakoupit nové PC.


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Nastane-li v první dny týdne problém technického rázu, nepouštějte se sami do opravy, ale přizvěte odborníka!
Uprostřed týdne budete komunikačně natolik zdatní, že svými chytrými argumenty leckoho přesvědčíte o své pravdě, ačkoliv můžete být "vedle jak ta jedle". Asi i vás to udiví, ale vaše sebevědomí bude mít pozitivní odezvu.
Ke konci týdne si ohlídejte krevní tlak, vyhněte se smaženým jídlům, kávu omezte, naopak zeleniny si dopřejte daleko víc, než je u vás běžné a to se týká i ovoce. Pokud během víkendu budete muset do zaměstnání, brzděte v reakcích na mírně hysterčivou kolegyni.
Ale povšechně se zejména v neděli budete cítit skvěle. To ale neznamená, že musíte lámat rekordy... Velice rozumně rozhodnete o finančním výdaji pro vaši domácnost. Při nedělních večerních zprávách ti, kteří si nevsadí, budou asi mírně klít neb vylosují některá vaše čísla.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Všem Rybkám které slaví tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
Slavíte-li narozeniny tento týden dá se předjímat že se konečně dočkáte nového PC nebo nějakého elektrospotřebiče,na který jste již delší dobu pokukovali ve výloze.
V úterý se budete soustředit na svůj protějšek, vztahy.... Zde máte něco nedořešené a tak se rozhodnete pro svůj klidný spánek vše urovnat.
Uprostřed týdne si povšechně Rybky uvědomíte, že díky pracovnímu tempu jste zanedbávali své přátele a hned to napravíte a večer se u mnohých protáhne až do rána dalšího dne.
Ke konci týdne mnohé Rybky čeká rozhodnutí které bude obnášet dosti velkou změnu ve vašem životě. Může to být spojeno s cestováním a dalším studiem. Někdo vás totiž velmi inspiruje..
Úspěchy dotyčného budou tak okaté, že si řekněte že i vy něco takového můžete dokázat!