Jdi na obsah Jdi na menu
 


11. týden 2009

15. 3. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 11. týden od 16. 3. do 22. 3. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Ryb
ale v pátek 20.3. ve 12:53 hod vstoupí do znamení Berana
a setrvá zde až do 19.4.2009

Merkur
je ve znamení Ryb a zde setrvá do 20.3. kdy v 20:51 hod vstoupí do znamení Berana.


Venuše
je ve znamení
Berana
a díky zpětnému tedy retrográdnímu pohybu se 11.4.2009 vrátí do znamení Ryb.
Do znamení Berana opět vstoupí 24.4. a setrvá zde až do 6.6.


Mars
je ve znamení
Vodnáře
kde setrvá do 15.3.2009


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

Astrologickou událostí týdne bude vstup
Slunce do znamení Berana
v pátek 20.3.2009 v 12:53 hod 
tedy nastane
Jarni rovnodennost
a všichni postupně pocítíme že už konečně začíná JARO...!!!

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Počátek týdne není příznivý k podpisu smluv, dohod, zejména ve vztahu k financím. Pokud máte v plánu vzít si půjčku - jednání či podpis smlouvy odložte na konec týdne. Asi by jste se buď ani nedohodli na podmínkách, horší variantou může být to, že podepíšete smlouvu, která pro vás bude nevýhodná. Půjčovat si zkraje tohoto týdne peníze by prostě bylo velké riziko ! Uprostřed týdne budete bloudit sami v sobě - vůbec vám nebudou jasné vlastní pocity a hlavně co byste měli či neměli udělat ! Tak bude nejlepší když si zalezete někam do kouta neb ať uděláte jakékoliv rozhodnutí, vždy se střetnete s vlastními city.
Během víkendu ucítíte pozitivní vliv Slunce ve vašem znamení. Vystupovat budete sebevědomně, energicky, ale uvážlivě ! Kupodivu si i ujasníte nějakou nesrovnalost v citech, a dá se předjímat, že možná při sebemenší příležitosti budete říkat druhým jak je máte rádi !



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Počátek týdne prověři, zda na sobě s initmním protějškem nejste až příliš závislí. Dokonce mnozí zjistí, že to co vás váže k vašemu intimnímu protějšku či obchodnímu partnerovi vás nějak svazuje. Pokud zjistíte velké omezení, rozhodnete se ke změně - a tím může být i ukončení partnerství, můžete se také rozhodnout ukončit nějakou obchodní spolupráci, etc. Uprostřed týdne se zamyslíte, zda se v jistých záležitostech poslední týdny nespoléháte až příliš na přátele. Uvědomíte si že díky tomu nejednáte svobodně, že čekáte na popud zvenčí a vlastně jste na některých lidech závislí ! A to bude něco, co vám začne bytostně vadit  ! Pokud budete nuceni víkendové dny trávit v zaměstnání, bude to mít svůj účel. Všimnete si totiž, že vás nadřízení velmi pozorně sledují a dokonce to může být jakýsi váš test ba malý konkurz, zda na novou funkci kterou vám chtěji nabídnout stačíte !




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zkraje týdne se v zaměstnání asi nejednou dostanete do situace, kdy vás někdo z kolegů požádá o pomoc - radu, ale může to dopadnout i tak, že vlastně jejich práci vy dokončíte a na svoje pracovní povinnosti budete mít klid a čas až po pracovní době.
Pozor na příležitost postoupit v kariéře nebo si zlepšit společenské postavení uprostřed týdne. Vše na první dojem bude lákavé, ale na to milí Blíženci nedejte - může to mít jepičí život ! Co bude platit jeden den nemusí platit další ! Možná že vás bude lákat ""hrnes plný zlata"" ale následně zjistíte že to bylo kamení ! Ačkoliv to není vaším zvykem budete během víkendu schopni zamyslet se tak, že kdyby okolo vás padali "trakaře" tak vás to neprobudí. Dokonce  se necháte svými iluzemi nejen příjemně houpat ale dáte si předsevztetí, že daný sen dotáhnete do konce - prostě si ho splníte. Tak vám držím palce, aby se vám to povedlo !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Pok počátkem týdne navážete intimní vztah, je pravdou že romantika ani skvělý sex mu chybět nebudou - ale sliby dopředu nedávejte. Budete mít mírně zamlžené vnímání a v dalších dnech byste nevěděli, jak ze vztahu vycouvat...U zadaných Raků se nedá vyloučit nevěra..
Vaše představivost poběží všemi směry uprostřed týdne a velmi těžko se budete orientovat. Lze to přirovnat ke kompasu na který někdo přiloží magnet - ručička poletuje ale správný směr neukáže ! Takže můžete plánovat například kam pojedete na Velikonoce, ale vzápětí svoje rozhodnutí změníte - prostě svoje názory budete měnit z minuty na minutu a ani vám samotným nebude jasné co vlastně chcete !
Jak vylapšit svoje partnerství se zamyslíte během víkendu. Dokonce se rozhodnete převzít na sebe nějakou povinnost, kterou doposud vykonával pouze váš protějšek. Hlavně milí Raci i pozorně naslouchejte - partner pro vás bude mít nějakou novinku, ale nemusí jít pouze o intimního partnera, s nějakou příjemnou zprávou může přijít i váš obchodní partner či partnerka !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Než zkraje týdne odejdete z domova, vždy pečlivě zkontrolujte všechny vodovodní kohoutky ! Pokud máte dům, zkontrolujte i suterén a všechny vodovodní přípojky - je totiž možné, že "cosi" někde praskne, a z bytu můžete mít bazén...Pokud se ozve zvonek uprostřed týdne a vy nebudete čekat žádnou návštěvu, otevítejte opatrně neb za dveřmi bude stát člobvěk který se vás zeptá, zda jste si jisti že máte uhrazeny všechny daně, či pojištění vozu, etc..Jakékoliv jednání s úředníky okolo financí, daní či majetku si povšechně ve dnech okolo středy vyžádá notnou dávku vaší trpělivosti a sebeovládání ! Možné jsou také jakési zmatky ve vztahu k dědictví...Díky Slunci v ohnivém znamení Berana budete během víkendu doslova nabiti životodárnou pozitivní energií, ale když vám někdo šlápne "na ocas" tak pozná nejen hněv "Lva"ale zejména to, jak se dovedete bavit na cizí účet. Co vás určitě potěší - budete velmi vášniví...!

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Přijde-li vás zkraje týdne požádat o pomoc někdo z příbuzných, popřemýšlejte pokolikáte to již je od počátku tohoto roku. Možná že přijdete na to, že se někdo z blízkých stal na vaší pomoci závislý, prostě se spoléhá že mu vždy pomůžete, jenže tím leniví a situaci sám neřeší...Je i možné, že z večerního klidu vás nejednou vyruší halekání, a vy zjistíte že máte nového souseda a je to pěkný "výlupek" - i na dálku bude cítit z jeho bytu alkohol...Obvykle si velmi obratně prosadíte to co chcete vy ale okolo středy poznáte jaké to je když si více svobody v rozhodování a volnosti začně prosazovat váš intimní protějšek či obchodní partner. Dokonce si můžete občas v duchu říct že se snad váš partnerský vztah řítí k ukončení, ale to by bylo velmi špatné rozhodnutí z vaší strany ! Troška volnosti vašemu vztahu neuškodí - pokud má ale pevné kořeny ! Na to že vám prospěje méně stresu a naopak že máte více pečovat o své zdraví vás během víkendu upozorní Luna. Mnozí si dáte nějaké osobní předesvzetí na příští období - patrně se budete snažit ozdravit svůj organizmus, zvolíte zdravější životní styl a sem patři i nějaká dietní kůra či pravidelné cvičení !
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Zejména pokud podnikáte - velmi si rozmyslete počátkem týdne za co a kolik peněz utratíte...Můžete překročit zůstatek na kontě a nebudete mít na zaplacení faktur které nemají odkladu. Netvrdím že to zrovna musí být bankrot - ale sami sobě simůžete nadělat nerozvážným utrácením problémy...Uprostřed týdne vás rozčílí fakt, že někdo z kolegů nesplnil co slíbil a vás tím dostane do velmi ošemetné situace. Mnohé Váhy se budou muset zabývat nějakým novým spolupracovníkem, kterého jim např.vedení přidělí na zaškolení, ale že díky tomu vy začnete nestíhat svoje povinnosti je nebude moc zabývat. Luna během víkendu podpoří vaši hravost a ačkoliv jste vždy připraveni vše obětovat rodině a dětem - tentokrát budete přímo vzoroví partneři i rodiče ! Nezadaní by neměli sedět doma, neb právě při zábavě, sportování, etc.. dnes mohou potkat spřízněnou dušičku !  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zkraje týdne budete velmi náchylní k onemocnění - prostě viry a bacily k sobě můžete přitahovat jako magnet. Snažte se vyhýbat prostorám s více lidmi - a posilute imunitu zvýšeným přísunem vitaminu C. Uprostřed týdne se konstelace budou pokoušet vnést rozruch do vaší dušičky. Přitažlivost mezi vámi a jistým člověkem bude velmi silná, doslova elektrizující, což bude velmi obtížné zvládat ba ovládat ! Je ale otázkou, zda ohnivá vášeň bude směřovat vůči vašemu stálému partnerovi, nebo vás popadne na ulici při setkání s úplněně cizí osobou opačného pohlaví - možné je všechno ! Během víkendu se vás Luna se Sluncem zeptají, zda nemáte nějaký nesplněný sen. Pokud ano - mluvte o něm nahlas, neb jak druzí mají vědět co chcete když si to šuškáte jenom sami pro sebe ! Mnohým se hlavně v neděli nebude chtít ani vyjít z bytu neb vám bude dělat dobře sedět s rodinou u stolu a klábosit !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zkraje týdne můžete mít mnozí předtuchy ba prorocké vize...Kroťte se ale v tendenci hned o svých zážitcích kdekomu vyprávět a hlavně neslibujte raději nikomu nic neb hned na to zapomenete ! Žijete-li ve společné domácnosti s rodiči či prarodiči, uprostřed týdne si uvědomíte, jak moc jste vzájemně na sobě závislí, což vám začne notně vadit. Budete to totiž pociťovat jako nepříjemný balvan na zádech. Možná že vám hlavou prolétne nejednou myšlenka že je čas na změnu, opatření si vlastního bytu, tak, abyste se mohli svobodně rozhodovat v tom, jak by měla vaše domácnost potažmo rodina fungovat. Během víkendu se mnozí rozhodnete např. pro další studium či nějaký kurz, a odešlete okamžitě třebas formou internetu přihlášku !  Mnohé Střelce překvapí žádost sousedů či blízkých příbuzných, abyste v nějaké záležitosti dělali jejich mluvčí či jakési zástupce. Co si budeme povídat, důvěra kterou vám tím naznačí zalichotí vašemu egu !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Zkraje týdne si asi budete připadat jako soukromá charita..Obrátí se na vás totiž více lidí o pomoc a vy začnete přemýšlet, co to mohlo vyvolat, že si vás lidé pletou z humanitární organizací. Uprostřed týdne jakékoliv zákulisní intriky, nešvary nebo neshody s blízkými příbuznými kam patří i vaši sourozenci nabudou obří rozměry ! Bude vám vadit jejich žoviálnost a hlavně to, že si k vám chodí kdy se jim zachce. Jenže podobné pocity můžete zažívat i vůči sousedovi, který s každou prkotinou běží za vámi, a vy mu radíte desetkrák týdně ! Během víkendu vás nějaká události či informace přinutí věnovat pozornost oblasti financí. Můžete se například s partnerským protějškem dohodnout na společném účtu neb tím ušetříte bankovní poplatky. Dokonce společně a ve velkém klidu vymyslíte plán na další období, tak, aby se vás moc nedotkla povšechná finanční krize.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Velice opatrně jednejte s lidmi okolo sebe počátkem týdne...Hlídejte si co komu říkáte a samozřejmě vy pečlivě sledujte co kdo sděluje vám...Někdo se totiž může snažit doslova vás chytat do pasti a podkopat vaši pověst, dokonce by někteří Vodnáří mohli okusit jak chutná "skandál"...Zato jste-li hudebníci nebo se živíte uměním či máte výtvarného koníčka - jedná se pro vás o velmi tvůrčí a inspirativní dny ! Pocit že vás svazuje nějaký majetek může uprostřed týdne u mnohých z vás vést k rozhodnutí prodat například garáž nebo chalupu. Prostě si spočítáte, že náklady jsou daleko větší než jaký vám  nemovitost nese či skýtá užitek. Nerozhodujte se ale unáhleně neb za nějakou dobu byste transakci brali jako velmi ztrátovou a samozřejmě by vás to mrzelo. Během víkendu se nebraňte žádné schůzce, setkání ani společenské události. Dostanete přiležitost seznámit se s lidmi, kteří se na další období mohou stát vaší velkou oporou, a dokonce vám pomohou polepšit si v kariéře !

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Pokud slavíte narozeniny zkraje týdne, v dalších 365 dnech bude pro vás velmi často problémem udržet citovou rovnováhu. Zejména pokud jste do této doby zanedbávali osobní život - citovou oblast, začne vás velmi trápit prázdné místo vedle vás na lůžku... Uprostřed týdne můžete prožít nějakou nestandartní sitaci ve vztahu k ženám ve vaší rodině, zejména matce. Pokud začnete mít ale pocit, že musíte utéct od svého domova co nejdál . nedělejte to, neb další dny tlak poleví a vy se na stejný problém budete dívat daleko objektivněji ! Během víkendu vás konstelace dokonale zpomalí, ale ten klid vám velmi prospěje neb dohoníte spánkový deficit z hektického týdne a odpočinkem načerpáte sílu, kterou budete potřebovat v dalších dnech. Jediné kde se vaše lenost neprojeví budou finance ! Jakmile zavětříte nějakou příležitost, okamžitě vystartujete !