Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.týden

23. 2. 2007

Týdenní horoskopy pro 10.týden od 5.3. do 11.3.2007

 Vypracovala Naďa Šmídová

 telefon 603 422 219

 e-mail : NADAMAGIC.@seznam.cz

 Slunce je ve znamení Ryb a setrvá zde do 21.3.

Venuše je ve znamení Berana a setrvá zde do 17.3.2007, kdy v 22:57 hod vstoupí do znamení Býka.

Na omyly, zmatky...si dávejte pozor do čtvrtka 8.3. Tento den se Merkur ve znamení Vodnáře dá opět do přímého pohybu

Mars je ve znamení Vodnáře až do 6.4.2007 v 9:39hod.

  

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.

Vládcem znamení je Mars - polarita Yang

Venuše přeje tento týden Beranům narozeným 4.4. až 11.4. Přechod planety lásky přes vaše Slunce může u mnohých z vás vyvolat efekt ""zapálených lýtek""...prostě si s vámi budou pohrávat milostné nálady...touha po druhém pohlaví. Ve čtvrtek se planeta rozumu otočí do přímého směru a dostáváte příležitost zklidnit a urovnat vztahy zejména s vašimi přáteli. Mnozí se nevyhnou zjištění , že někdo z přátel je v předchozích dnech zklamal. Berte toto období z té druhé stránky, jako síto, kdy oddělíte zrno od plev a v budoucnu v případě nesnází budete mít jasno, na koho se můžete obrátit a na koho ne. Možná zjistíte, že jste důvěřovali a ochotně pomáhali lidem, kteří vám v případě nouze ani nezvednou telefon .U mnohých Beranů to může být ale opačně, že si svým naprosto nelogickým jednáním rozhodili některá přátelství tak, že si z přátel vytvořili ""šik"" nepřátel. Vše je odvislé od individuelního horoskopu. Slunce v Rybách posiluje vaše charisma, psychické schopnosti, ale pravdou je i to, že vás mohou stále lákat nějaké umělé ráje. Pocit osamělosti a stesk zažeňte procházkou v přírodě a ""nééé""skleničkou ostrého moku !

  

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.

Vládce Venuše - polarita Yin

Otočka planety rozumu do přímého směru začne zklidňovat zmatky, které jste si natropili zejména v oblasti katriéry, povolání. Začnete mít jasno, co například vaši nadřízení po vás vlastně chtějí... vaše dřívější nápady začnou přinášet ""své ovoce"". Konečně dostanete možnost projevit své schopnosti v plné míře a planeta Mars vám začne pomáhat v oblasti kariéry postoupit na "žebříčku" o stupínek nahoru...Poctítíte v daleko větší míře nutnost svobodného prostoru, tak si to hlídejte, neb to může být spojeno s pocity nepostradatelnosti a chuti všude stát v čele. Až do pátku si dávejte pozor na náhodné známosti neb to co zpočátku bude vypadat jako procházka ""Rajským sadem"" se může změnit ve vaši noční můru. Ke konci týdne konstelace vládkyně vašeho znamení ukazují na vaši schopnost vnímat umění ale také "věci mezi nebem a zemí", možná objevíte i umělecký talent...kdoví..!.

 

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.

Vládu drží Merkur - polarita Yang

Plni energie a elánu se budou cítit zejména Blíženci narozeni v prvním dekanu 21.5. až 31.5. Díky otočce panety rozumu začnete realizovat spoustu užitečných nápadů, vrátí se vám objektivita, a co je nejdůležitější, budete se pídit po spoustě nových věcí, zejména se to u mnohých Blíženců bude týkat cestování, plánovaní dovolené, mnohé to naopak přivede do knihoven knihkupectví.. Uprostřed týdne lze předjímat nějaké náhodné setkání, seznámení se, ale pamatujte, na tuto osobu ""nesázejte"", neb tak jak se ve vašem životě rychle objeví, tak se vám stejně rychle ztratí v ""davu""...Kritickým dnem je pro vás víkendová sobota..Sice vám nebude chybět bystrost, ale postrádat budete schopnost rozhodnout se. Na vině bude nedostatek soustředěnosti a tak se rozhodnete vše kamuflovat, minimálně budete mít sklony k obratnému lhaní, a jakoukoliv námitku smetete ostrým vtipem.

  

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.

Vládce Luna - polarita Yin

Od pondělního rána zbystřete...Možná vám pokazí náladu nepozorný soused, který zapomene utáhnout kohoutek a z bytu vám díky tomu udělá jedno velké jezero. To vás přiměje zajít na nejbližší pobočku pojišťovny. Jistota a bezpečí budou vaší prioritou a vy si uvědomíte jak pro vaši pohodu je důležité vidět úsměv na tvářích vašich blízských. Až do čtvrtka nepodepisujte žádné smlouvy, a kontrolujte pečlivě zda máte vše uhrazeno v termínu...! Kritickým dnem se pro vás může stát sobota. Nebudete schopni se rozhodnout, zda jít ""doprava či doleva" a tak jako správní Raci začnete asi couvat. Na jakoukolic námitku či dotaz ""cože se to děje"", odpovíte nějakou jedovatostí, v domnění že je to vtipné...Prostě budete mít sklon dělat nesprávná rozhodnutí, říkat nesprávné věci v ten nejméně vhodný okamžik. V neděli svým blizským vše vynahradíte, neb budete mt srdce dokořán.....

  

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.

Vládne Slunce - polarita Yang

Sice vám až do čtvrtka bude chybět zdravá míra taktnosti, vaše občasné impulzivní projevy leckoho zaskočí, ale pokud energii soustředíte do oblasti zaměstnání, velice efektně ji zůročíte..Důležitou roli mohou sehrát tento týden nějaké společné finance, které se stanou předmětem sporu. Když k tomu připočtu sklon vytvářet si nepřátele pro svoji otevřenost, je jasné, že pokud nezačnete jednat diplomaticky, naděláte si okolo sebe zbytečné nepřátele a v partnerství - manželství to může začít notně skřípat. Velmi vám pomůže otočka planety rozumu , takže od čtvrtka začnete chápat postoje lidí okolo sebe, a bude to právě Merkur, který vám usnadní jednaní, dodá ta správná slova i myšlenky. V pátek ucítíte zdravou sebedůvěru a opimismus. Během víkendu vás asi ""popadne lenora", nebude se vám chtít ani vstát z postele... Co vám ale nebude činit potíže je nadměrné utrácení... tak se raději vyhněte supermarketům, ať se příští týden nedivíte nizkému stavu svého bankovního konta.

 

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.

Vládcem je Merkur - Yin

Tento týden se všechno bude točit ve větší míře okolo jediného tématu, kterým bude nespokojenost, nebo obavy o zdraví, problémy se spolupracovníky, kolegy, etc. neb budete težko hledat společnou řeč, a vůči rodině budete minimálně nepříjemní ve věcech pořádku a chodu rodiny. Sluníčko do tváře vám přinese otočka vašeho vládce planety Merkur. Neklid a zmatky ve vaší domácnosti i na pracovním stole začnou utichat...Možná že se znenadání začnou objevovat věci či spisy, které jste měli již za ztracené. Prohlídněte opět nalezený diář a zkontrolujte, komu jste opoměli zavolat, zejména se to vztahuje na vaše kontakty ve vztahu k profesi...Mírně krtitckém dnem je pro vás sobota. Neobratnost ve vyjadřování, afektované slovní reakce, občas nějaká ta malá lež, a naděláte okolo sebe pěknou paseku. Navíc mezi přáteli můžete mít pocit nejistoty a dělat si přílišné starosti o nedůležité maličkosti.

  

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.

Toto znamení je ovládáno Venuší - polarita Yang

Od pondělního dopoledne až do středy bude Luna ve vašem znamení. To v sobě kromě větší citlivosti skrývá i nebezpečí, že se necháte snadno ovlivňovat, navíc jakýkoliv nesoulad a netýká se to pouze vztahů - vás dokáže vyvést z duševní rovnováhy. Zejména si emoce ohlídejte v úterý, možná sami sebe překvapíte nějakým hysterickým výstupem, za který se až do konce týdne budete stydět. Další konstelace vám neustále jakoby opakovaně bude připomínat nějaké staré či nedořešené záležitosti ve vztazích, ve finanční oblasti, etc...Takže je jasné že se vše odrazí na vaší psychice. Týká se to zejména Vah narozených v druhém dekanu t.j. 4.10. až 13.10. Díky otočce planety Merkur se od čtvrtka začne vytrácet z vaší dušičky napětí....vrátí se vám myšlenky na sex a erotiku !...To ja taky výzvou, abyste se okolo sebe pořádně rozhlédli a svým nejbližším udělali nějakou radost. Nedivte se, když ke konci týdne budete mít chuť trošku riskovat, zejména co se týče sázení.

 

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.

Vládcem znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Po celý týden vás bude ponoukat kdejaké kutění ve vaší domácnosti nebo v okolí vašeho bydlení. Minimálně pocítíte chuť něco doma neustále organizovat a přerovnávat. Čtvrteční otočka rozumové planety Markur vrátí klid a pohodu do vaší rodiny a opět můžete zapálit hřejivý oheň v rodinnému krbu. Je to pro vás čas, kdy bude taky dobré zvednout telefon a zavolat rodičům a prarodičům jak se jim daří...Od středeční noci až do soboty poledne bude Luna ve vašem znamení. Budete mírně unavenější. Rozhodování necháte v klidu ostatním a sami se stáhnete do pozadí. To ale neplatí pro oblast sexu a intimity....Štír totiž podporuje sdílení všeho druhu sex nevyjímaje... Navíc budete v plné pohotovosti, vše okolo sebe si budete pečlivě střežit, za každou cenu ve snaze mít vše pod svou kontrolou...Negativním jevem může být naprosto bezdůvodná žárlivost...

 Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.

Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Střelci narozeni v druhém dekanu t.j. 3.12. až 12.12 si musí tento týden ve zvýšené míře hlídat zbrklost, unáhlené akce, jednání bez rozmyslu. Další konstelace vás upozorní, že je nyní správný čas udělat osobní inventuru, malý předjarní úklid ve svém životě a zbavit se všeho, co vás omezuje. . Může to být spojené s nutností některé aktivity zbrdit. Velmi přivítáte čtvrteční otočku planety Merkur. Asi se občas neubráníte divení se, krotíc hlavou sami nad sebou, když se podíváte zpětně, co jste díky neschopnosti komunikovat okolo sebe natropili...Přímo se vám nabídne jít si poklábosit se sousedem a případné zmatky z předešlých dnů se díky tomu jakoby sami od sebe rozuzlí..... Bude taky vhodné sejít se s rodinnými příslušníky jen tak na kus řeči ..Zde totiž máte také restíky.. V sobotu v 11:39hod vstoupí Luna do vašeho znamení. Velmi inspirativní náladu vám nese víkend. zejména neděle. Štědrostí překvapíte svoje nejbližší, upřímností a díky nemalému důvtipu budete schopni urovnat sebevětší konflikt.

  

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.

Vládcem je Saturn - polarita Yin

Vládce vašeho znamení v opozici na planetu snů vás asi vklidu nenechá...Může do vašeho života vnášet rozčarování nebo pocit marnosti, ale také více odhodlání realizovat smělé sny a plány. Můžete díky tomu řešit například nějakou krizi pod nátlakem, ale věřte že takové pořádné bouchnutí do stolu, když člověku dojde trpělivost, nemusí být ve výsledku špatné, protože se pročistí vzduch a vymetou ""problémové"" kouty. Díky čtvrteční otočce planety Merkur do přímého směru se vám začne pomalu vracet jistota okolo financí. Je to pro vás pobídka uskutečnit ty finanční operace, které jste díky zpětnému pohybu této plynety nemohli uskutečnit. Uspořádejte si svoje finance, neb se blíží velikonoční svátky, a tak bude dobré mít v této oblasti dopředu jasno. Během víkendu vám začne být jasné jak se vyrovnat s překážkami. Pokud jste v posledních týdnech měli nějaké potíže v oblasti zdraví, pocítíte zlepšení.

  

Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.

Vládu drží Uran , spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Tentokrát si asina vás smlsne planeta snů...pokud jste něčemu slepě důvěřovali, přinutí vís přiznat si chybu či omyl. Možná to bude doprovázeno značnými konflikty. Na jedné straně můžete zjistit že jste obětí nějakých zmatků nebo svých mylných představ, na druhou stranu můžete tvrdě pocítit, jaká je realita. Zejména počátkem týdne vás může nejedna i nformace či sdělení uvést v omyl.. Proto se velmi pečlivě snažte dobře rozlišovat a prověřovat, na jakou informaci se skutečně můžete spolehnout. Velmi se uleví tento týden zejména Vodnářům narozeným ve třetím dekanu t.j. 10.2. až 19.2.. Planeta komunikace se ve čtvrtek po krátké zastávce opět začne pohybovat dopředu. Ztracené informace a myšlenky o kterých jste se domnívali že jsou v nenávratnu, se vám začnou vracet, objevíte spoustu věcí i třeba zapadnutých v šuplíky svého psacího stolu..V neděli si ohlídejte svoji přehnanou ale neoprávněnou kritičnost neb chyby budete hledat všude možně jen ne u sebe.

  

Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.

Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin.

Všem Rybkám slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !

Nedejte se vyvést z míry nečekanými situacemi a zvraty tam, kde jste ještě do nedívna cítili stabilitu. Pokud nejste či nebudete se svým životem spokojeni berte to jako signál, že něco musíte změnit. Může se to týkat nefunkčního partnerského vztahu, zaměstnání které vás pouze stresuje, mnohým Rybkám mohou konstelace připomenout opomenutí některých finančních závazků. V každém případě platí, že nic se neděje náhodně a pouze sklízíte to, co jste opoměli či podcenili v předešlém období. Zejména Rybky narozené v druhém dekanu by neměli podceňovat žádné zdravotní problémy a při jakémkoliv náznaku potíží okamžitě navštívit lékaře. V závěru týdne budete mít srdce na dlani, vaše štědrost vyvolá velkou radost a když k tomu přičtu, kolik citu budete schopni rozdat, už vidím rozjasněná očička vašich nejbližších. V neděli si opět uvědomíte jak jsou pro vás důležité nejen materiální jistoty, ale i pevné zázemí...