Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. týden

3. 3. 2008

Týdenní e-horoskopy pro 10. týden od 3. 3. do 9. 3. 2008

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce je ve znamení Ryb.
Merkur je ve znamení Vodnáře do 14.3.2008.
Venuše je ve znamení Vodnáře do 12.3.2008.
Mars v úterý 4.3.2008 vstoupí do znamení Raka.
Jupiter je ve znamení Kozoroha.
Saturn v neděli 2.9. 2007 odpoledne vstoupil do znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
20.12.2007 se Saturn zastavil a má retrográdní pohyb a to až do 3.5.2008.
Uran je ve znamení Ryb.
Neptun je ve Vodnáři.
Pluto je ve znamení Kozoroha.


A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Zapomeňte že k vám něco přijde samo! Jarní únava počátkem týdne na vás bude znát, trošku vás zpomalí, což nevyhovuje vašemu přirozenému temperamentu, a tak se nedivte, že budete nervozní. Od úterý poslouchejte svoji intuicí. Začíná vám několikatýdenní období, ve kterém budete klidnější, schopni rychlé akce, ale s rozmyslem navíc budete mít schopnost "vidět za roh"..
V pátek se vám díky NOVu může virtuelně otevřít vaše podvědomí. Vše co skrýváte před okolím i sami před sebou se vám připomene. Mnozí si postesknou, neb jako na dlani uvidí i svoje neúspěchy zaviněné druhými. Během víkendu se nevyhnete nutnosti vrátit k nějaké zapomenuté záležitosti. Ačkoliv vám to moc radosti neudělá uvědomíte si že konečně jste psychicky připraveni danou věc či problém vyřešit a uzavřít jednou provždy.


B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

V pondělí by bylo potěšilé uvěřit lákavým nabídkám. Držte se toho co máte jisté, skvělé nabídky slibující rychlý zisk se již zítra rozplynou jako pára nad hrncem. Výkyvy nálady se pocítíte zejména v úterý podvečer. Příčinou budou zmatky, omyly a začnete mít pocit že nemáte pevnou půdu pod nohama, nejistota se odrazí i při intimních chvílích. V pátek si nejednou položíte otázku, zda se až příliš nepodřizujete přátelům. Je totiž možné, že jste svoje životní vize a přání opustili ve prospěch druhých, a na své vlastní sny jste zapoměli.
Během víkendu se nenchte obviňovat z nečeho, co jste neudělali a za co nemůžete! Agresivnímu člověku budete nuceni dát prostě najevo, že i vy umíte zvýšit hlas a metat slovní blesky!


C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Až do středy budete zapomínat na povinnosti. Složenky a účty si proto přichystejte na viditelné místo, jinak je již nenajdete a za několik týdnů se budete divit penále. Další dny si uvědimíte, že s vámi kdosi manipuluje, dokonce budete nuceni bránit se tendencím někoho vám blízského, neb vám začne doslova diktovat jak byste měli žít, co byste měli dělat.
Nedivte se v pátek tomu, když se vaše myšlenky budou neustále stáčet ku vaši kariéře a společenskému postavení. Pokud nejste spokojeni, rozhodnete se pro změnu, ikdyby to mělo znamenat i nutnost odklonit se od vaší stávající profese.
V případě nevolnosti v sobotu či neděli bude rozumné poradit se s lékařem a dbát jeho rad a pokynů. Pokud si totiž řeknete že je vám již dobře a vyrazíte do ruchu velkoměsta, z malé nevolnosti se může vyvinout opravdu problém.


D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

V pondělí vás někdo tak znervozní, že se budete snažit vše dělat rychle. Ještě při obědě si budete libovat jak jste vše stihli ale odpoledne začne vyplouvat jedna chyba za druhou...
Planeta energie Mars dnes vstupuje v úterý do vašeho znamení a je jasné, že to pocítíte. Nedokážete udržet v sobě vztek, pozitivem je že se po několik týdnů dokážete daleko snadněji prosazovat.
Touha někam vycestovat a poznávat nové věci se bude stupňovat zejména v pátek odpoledne. U mnohých NOV může dokonce vyvolat touhu mnohé změnit, neb si uvědomíte, že jste podcenili své vzdělání.
Pozvání přátel v sobotu či neděli bude lákavé ale zvažte zda na náročný výlet vaše kondička stačí. Nesnažte se lámat rekordy! Pravdou je že vidina nových zážitků pro vás bude velkým lákadlem.


E

Lev (22.7. - 22.8.)


Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

To, že ke všemu budete přistupovat počátkem týdne vážně je na jednu stranu dobře, ale kolegové si začnou o vás šuškat, že jste ledoví panáci, neochotní a nevrlí..Občas se aspoň usmějte, to vám neuškodí!
Ve středu si připoměňte že peníze nejsou všechno, nebo vás z nejasností na vašem účtu může rozbolet i hlava. Nedejte se odbýt a znechutit nepříjemnou úřednicí, trvejte na svém a vše nechte prověřit.
V pátek neustupujte ze svých názorů. Okolo financí se vás někdo bude snažit obměkčit, ale pro vás by to znamenalo ztrátu. Máte ke konci týdne dostatek kuráže a síly prosadit svoje, bez ohledu na to co si jiní o vás myslí tak toho využijte.
Víkend je ideální pro setkání s příbuznými. Ačkoliv budete mírně nervozní z toho, že musíte někde sedět v křesle a nemůžete pobíhat po lese, nakonec budete rádi že jste na návštěvu šli, neb během rozhovoru se dozvíte nějakou informaci, která vás příjemně zaskočí.


F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Na improvizace zapomeňte, když si nebudete vědět rady požádejte někoho o pomoc. Pokud cokoliv podceníte, vše nevyřešené či nějak zakamuflované se vám začne vracet.
Od úterý naslouchejte lidem okolo sebe neb jejich originální názory a nápady se vám v dalších dnech budou hodit. Nedivte se pokud vás začne vábit vše neobvyklé a výstřední, nevyjímaje nového moderního oblečení.
Pátečné NOVoluní vám otevře oči. Uvědomíte si, že do svého jednání musíte vnést nejen shovívavost k chybám druhých ale i soucit. Jenom tolerance je cesta k rovnoprávným vztahům. On totiž nikdo není dokonalý - ani vy!
Pokud vám během víkendu bude připadat až neuvěřitelné co vám sdělí někdo z přátel, budete mít pravdu, ale on si nebude vymýšlet ! Prostě jsou věci mezi nebem a zemí a vy máte v sobotu či neděli možnost se s něčím takovým "potkat"..


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Nečekaná událost doma vás přinutí zamyslet se nad tím, jak lépe zajistit svůj majetek. Až do úterý večera si dejte pozor na unáhlenost. Něco řeknete a hned vás to bude mrzet.
Uprostřed týdne ve všem s čím se k vám obrátí "opačné pohlaví" budete hledat sexuální podtext či nějakou lotrovinu. Vztahovačnost vám svým způsobem bude prospěšná neb budete mít pravdu a troška ostřejšího jednání vám jenom prospěje.
Pátek vám dává jedinečnou šanci zlepšit svoji životosprávu a NOV vás k tomu bude i mírně tlačit. Ať už se rozhodnete pro zahájení diety či se přihlásíte do posilovny je jedno, v každém případě něco udělejte pro svoje zdraví!
Ačkoliv si potrpíte na harmonii ve vztazích, Černá Luna naznačuje že tuto sobotu a neděli se vám udržet klid moc dařit nebude. Příčinou mohou být finance a zejména nároky  dětí mohou být přemrštěné.


H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Pracovní nabídka kterou mnozí obdrží bude lákavá, ale velmi náročná. Nepospíchejte a vše si dobře rozmyslete, rodinu také zapojte do rozhodování, neb bez jejich opory se neobejdete.
Od úterý budete mít velkou schopnost číst myšlenky druhých, vžít se do jejich pocitů což bude podporováno i velkou silou postavit se komukoliv. V případě konfliktu totiž smetete kdekoho...
Páteční NOV vám dodá značný sex-apeal a přeje vám zejména v oblasti rozkoší. Nese vám i příležitost změnit svůj postoj, jednání k partnerovi a těm, které máte rádi. Plánujete-li přírustek do rodiny, NOVoluní vám přeje i v této oblasti...!
Během víkendu nejednou zalapáte po dechu. City budete mít rozbouřené, netrpělivé, budete chtít něco uspíšit. Dokonce vás může z ničehož nic popadnout vztek, ale co je horší - nebudete schopni se ovládat!


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Zapátrejte ve své paměti zda někomu něco nedlužíte. Pokud ano snažte se s dotyčným spojit a dohodnout si jak částku uhradíte. Věřiteli dochází trpělivost a v pondělí máte patrně poslední šanci k dohodě. Od úterý budete  dětmi štěstěny, opět vám budou nahrávat náhody, takže si kupte los, vsaďte si! A když se zamotáte do problému, pomůže vám schopnost zaimprovizovat. Domov,rodina,předci..to vše se vám bude honit hlavou v pátek díky NOVoluní. Uvědomíte si, že něco z minulosti rodiny budete muset s konečnou platnosti uzavřít jinak nebudete schopni v jisté záležitosti udělat krok dopředu. Ještě v sobotu se budete muset sice vrátit k něčemu z minulosti, bude to ale smysluplné využití energie, kterou budete mít k dispozici. Navíc uděláte radost intimnímu protějšku, neb na dořešení problému čeká několikero dni a odměnou vám budou prodloužené víkendové intimní večery..

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Problémy které jste delší dobu přehlíželi budou stát před vámi v pondělí odpoledne jako hora a obejít již nic nepůjde. Nespoléhejte se na štěstěnu ale na svůj protějšek, poradí vám ! Uprostřed týdne si nenecháte nic líbit. Zejména si na vás budou chtít schladit žáhu ohnivá znamení ale narazí, protože nejenže je přetlučete argumenty ale ukážete, že se za svoje dovedete razantně postavit. V pátek máte skvělou příležitost pozvat na večer sourozence, sousedy, prostě ty na které jste v posledním období neměli čas. Navečer mnozí sednete do auta a překvapíte někoho z příbuzných.
Půjde-li to, vymluvte se ale z návštěv u příbuzných v sobotu a neděli, zejména je-li někdo z nich narozen v Beranu či Střelci. Pokud mne neposlechnete, zažijete hysterický a dosti ostrý výstup někoho kdo je vám blízský, koho máte rádi.


K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Počátkem týdne se řiďte heslem ""mluviti stříbro ale mlčeti zlato"..Někdo se bude pokoušet vám cosi namluvit, vnutit vám svůj postoj. Neoponujte mu neb by to byla ztráta času, prostě se s dotyčným nedohadujte - bylo by to k ničemu. Uprostřed týdne se dají předjímat zejména okolo financí takové změny, že možná ani vy sami nebudete chápat, zda vám nadřízení něco přidali či zda jste bez prémií...Páteční NOV vám připomene, že peníze nejsou všechno, že je pošetilé se soustředit jenom na materielní oblast. Zapřemýšlíte, co udělat abyste měli možnost vyjádřit svůj vnitřní talent.
Po dny víkendu se snažte nepodléhat panice, pokud se potkáte s něčím, co si zdravým rozumem nebudete umět vysvětlit. Pozve-li vás někdo například na spiritistickou seanci odmítněte, neb byste zážitek tohoto typu hodně dlouho vydýchávali.


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Všem Rybkám slavícím tento týden narozeniny přeji vše nejlepší !
Pokud slavíte narozeniny v pondělí, v roce který máte před sebou uděláte doslova revoluci ve svém životě a vaši nejbližší budou často dosti nevrle komentovat vaše chování a zvláštní nápady.
Slavíte-li narozeniny uprostřed týdne, vězte že v intimním partnerství si v dalších 365 dnech budete doslova lebedit! Nevyhnete se ale nutnosti řešit nějaké prohřešky z předchozích let.
Jste-li páteční oslavenci, NOV ohlašuje že se pro vás bude jednat o velmi důležitý a svým způsobem hektický rok, ve kterém si moc neužijete klidu ani soukromi.
Více vám prozradí roční prognoza - Solární horoskop.
V sobotu ani v neděli nikomu nic Rybky  neslibujte a nepůjčujte peníze! Nedejte se ani vytočit narážkami na váš talent a na to čím se živíte. Můžete se pro někoho stát terčem jeho neúspěchů.