Jdi na obsah Jdi na menu
 


10. týden 2009

8. 3. 2009

Týdenní e-horoskopy pro 10. týden od 9. 3. do 15. 3. 2009

Vypracovala Naďa Šmídová
telefon  603 422 219
e-mail :  NADAMAGIC.@seznam.cz
http://horoskopynadasmidova.mysteria.cz/
http://www.webpark.cz/nadasmidova/


Slunce
je ve znamení
Ryb
kde setrvá do 20.3. neb v tento den ve 12:53 hod vstoupí do znamení Berana

Merkur
je ve znamení Ryb a zde setrvá do 20.3. kdy v 20:51 hod vstoupí do znamení Berana.


Venuše
je ve znamení
Berana
a díky zpětnému tedy retrográdnímu pohybu se 11.4.2009 vrátí do znamení Ryb.
Do znamení Berana opět vstoupí 24.4. a setrvá zde až do 6.6.


Mars
je ve znamení
Vodnáře
kde setrvá do 15.3.2009


Jupiter
je ve znamení Vodnáře a setrvá zde až do 18.1.2010.

Saturn
je ve znamení Panny a setrvá zde až do 29.10.2009.
Poslední den v roce - tedy 31.12.2008 v 18:00 hod se Saturn otočil do retrográdního směru a "couvat" bude až do první poloviny května 2009.
Saturn je zejména planeta discipliny a během výše uvedeného období poukáže na nedokončené záležitosti, na oblasti života kde jsme něco podcenili, nedotáhli či nedomysleli dokonce...etc...
Události které jeho zpětný pohyb v našich životech vyvolá budou mít jediný cíl - abychom si uvědomili svoji zodpovědnost takže mnohým občas nebude zrovna do smíchu ale posléze pochopíme, v které oblasti jsme schopnější, neb Saturn nám pomůže najít naši vnitřní sílu, ale také vytrvalost, takže si nejednou v duchu řekneme ""že bez práce nejsou koláče..""....
Nejvíc jeho zpětný pohyb pocítí Panny narozené okolo 11.až 13.9. a Ryby narozené okolo 10. až. 13.3.
 
 
Uran je ve znamení Ryb
 
Neptun je ve Vodnáři.

Pluto
je ve znamení Kozoroha.

Astrologickou událostí týdne bude Úplněk
který nastane v noci z úterý na středu v 3:38 hod.
Co vám nabídne se dočtete u vašeho slunečního znamení.

 

 

 

A

Beran (21.3. - 21.4.)

První znamení zvěrokruhu, základní ohnivé.
Vládcem  znamení je Mars - polarita Yang.

Velmi ztěžka budete počátkem týdne vydýchávat nějakou zprávu či informaci, ale posléze dojdete k názoru, že na daný problém máte úplně jiný názor, a trošku se vám uleví. Doporučuji vám hlavně v pondělí zachovat klid a vyhýbat se větší fyzické námaze. To jsou totiž faktory, který by mohly způsobit menší nevolnost či nějaký zdravotní problém. Blížící se Úplněk, který nastane v noci z úterý na středu v 3:38 hod může poukázat, jaké škody jste díky svému rychlému tempu, špatné životosprávně posledních týdnů okolo sebe napáchali. Může to být i formou nevolnosti, anebo budete tak zahlceni prací, že si konečně uvědomíte, že vyhovět všem prostě nemůžete, že peníze nejsou všechno a začnete přemýšlet, které pracovní aktivity "ustřihnete"..!  Osvěžení vám přinesou Luna s Neptunem během víkendu. Postarají se o to, že budete velkorysí, a Luna ve Štíru se postará o to, že vzroste vaše sexuální touha a sex bude doslova "mystický"...!



B

Býk (22.4. - 21.5.)

Druhé znamení zvěrokruhu, fixní zemské.
Vládce Venuše - polarita Yin

Bude-li vám někdo počátkem týdne vykládat nějaké ""novinky" vztahující se k vašemu zaměstnání, berte to od dotyčného jako "šeptandu" ba roznášení klepů. Když se nad danou zprávou zamyslíte - již váš zdravý rozum vám napoví že se jedná o dezinformaci. Laskavým slovem dotyčného odpálkujte, váš klid ho totiž pěkně naštve ! Takže to skončí opačně - někdo bude chtít vytočit vás a vy nakonec svým nadhledem vytočíte jeho ! Další dny vám něžná milostná dobrodružství přinese Úplněk, který nastane noci z úterý na středu v 3:38 hod. Určitě se pokusí vnést či vrátit vášeň do vašeho intimního života.
Sentimentální a citliví budete během víkendových dnů. Luna bude v protilehlém znamení Štíra a skvěle aspektována mystickým Neptunem, což zejména těm kteří se živí nějakou formou umění přijde vhod, neb to bude nepřeberné množství inspirace ale hlavně - zvýší se i vaše sexuální touha !




C

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Třetí znamení zvěrokruhu, proměnlivé vzdušné.
Vládu drží Merkur - polarita Yang

Zkraje týdne se vyhněte obloukem klepům - o nikom nemluvte za zády a hlavně neposílejte dál infomace, které nebudete mít prověřené ! Neopatrně vyřčené slovo či věta mohou mít doslova škodlivý účinek !
Blížící se Úplněk, který nastane noci z úterý na středu v 3:38 hod ve vás může postupně vyvolávat podvědomý strach zejména z toho, že se nebudete možná schopni v dalším období postarat o rodinu tak, jak byste chtěli. Mnohé může vyplývat i z nějaké reakce vašich nadřízených neb nějaká událost vyvolá ve vás dojem, že se na ně nemůžete spolehnout. Ale zachovejte klid neb mnohé se otočí o 180° během víkendu ! Mimochodem vám sice někdo potvrdí informace o změnách na pracovišti ale následně se můžete potýkat s bolestí krční páteře jak budete nevěřícně kroutit hlavou. Splní se vám totiž sen...Tajné informace o povýšení a renovaci vaší kanceláře které se k vám donesou během víkendu hodně hlasitě oslavíte !



D

Rak (22.6. - 21.7.)

Čtvrté znamení zvěrokruhu, základní vodní.
Vládce Luna - polarita Yin

Zkraje týdne budete dělat dojem že jste vstali nesprávnou nohou ! Na náladě vám nepřidá ani informace vztahující se k financním. Například pokud jste žádali o půjčku, k vašemu sluchu se donese že vám nebude poskytnuta. Jenže to může být klep - prostě nepravda, tak se nestresujte a vyčkejte do konce týdne, mnohé bude úplně jinak než vám někdo zkraje týdne bude prezentovat ! I dny okolo Úplňku přinesou nejasnosti a nedorozumění v komunikaci. Úplněk nastane v noci z úterý na středu v 3:38 hod a je dokonce možné, že vás někdo od úterý do čtvrtka bude chtít oblafnout ba podvést. Anebo to může být obráceně - vy na někoho můžete zkoušet slovní triky ! Prostě pravda se v uvedených dnech může stát pro vás velmi složitým bludištěm ! Víkend prožijete romanticky, což se odrazí zejména ve vašich vztazích. Žijete-li v dlouhodobějším partnerství, budete si připadat jako na první schůzce !  Děti vás  mohou velmi příjemně překvapit svojí fantazií a tak je možné, že po večerech budou pohádky vyprávět oni vám !



E

Lev (22.7. - 22.8.)

Páté znamení zvěrokruhu, fixní ohnivé.
Vládne Slunce - polarita Yang

Počátkem týdne se raději držte od svého intimního protějšku dál neb budete schopni kritizovat naprosto všechno ! Počínaje účesem a konče oblečením, bude vám vadit i to, jak se vaše druhá polovička pohybuje! 
Mnozí již delší dobu máte tendenci strkat hlavu do písku před finančními problémy - ale blížící se Úplněk který nastane v noci z úterý na středu v 3:38 hod vás přinutí ji opět vystrčit a podívat se na svoje reálné možnosti. Na rady druhých ale až do pátku nedejte, nebo sami sebe zamotáte do nějakých nesmyslů ! Během víkendu si uvědomíte, jak nepostradatelný je pro vás domov, kontakt s příbuznými, s rodiči, prarodiči. Dají vám najevo že jsou připraveni vám vždy pomoci ale i jak jsou rádi ve vaší blízkosti a možná i to jak je bolí, když odcházíte. Což ve vás probudí velkou vlnu emocí, protože zase naopak vy si uvědomíte, že domov je pro vás nenahraditelná oáza klidu a bezpečí, a nenahraditelné útočiště, když se dostanete do problémů.

 

F

Panna (23.8. - 22.9.)

Šesté znamení zvěrokruhu, proměnlivé zemské.
Vládcem je Merkur - Yin

Ačkoliv jste vždy velmi rozvážnění, počátkem týdne byste měli zvažovat každé slovo ! Pokud se neohlídáte, vyřknete totiž něco tak ostrého ba mírně hloupého, že sebe ztrapníte a někoho vytočíte ""do ruda""..! Blížící se Úplněk ve vašem znamení který nastane v noci z úterý na středu navíc může způsobit to, že se nedokážete soustředit, nebudete trpěliví, něco pořád budete chtít dělat - ale nebudete vědět co..! Nedejte až do pátku na ""našeptávače"" neb když se podle něčí rady začnete řídit, způsobíte si konflikt ve vztahu - nepříjemnosti si můžete díky nějakému chytrolínovi přivodit nejen v intimním partnerství, ale i pracovním či obchodním vztahu ! Během víkendu budete tak citliví, že neodmítnete žádnou prosbu. Je dokonce možné, že budete pomáhat sami ze své iniciativy tam, kde vás o to nikdo nepožádá. Ohlídejte si proto, aby se zejména někdo z blízkých příbuzných, sourozenci či sousedka na vaší pomoci nestali závislí !
 


G

Váhy (23.9. - 23.10.)

Sedmé znamení zvěrokruhu, základní vzdušné.
Toto znamení  ovládá Venuše Večernice  - polarita Yang

Komunikace u vás doma může zkraje týdne připomínat "bitevní pole"! Vaše racionální myšlení se totiž utká s fantazií vašeho protějšku. Pravdou je to, že k ostřejším výrazům nebudete mít daleko ani vy !
V noci z úterý na středu v 3:38 hod nastane pro vás jeden z nejsložitějších Úplňků za poslední období neb proběhne ve vašem domě osamění, izolace, podvědomí. Bude to mít na vás účinek připodobnitelný k tomu, jakoby vám někdo přivázal v pase gumu - jakmile se pohnete v před po několika krocích vás guma zase stáhne zpátky. Vše může mít zpoždění - takže si nic náročného od úterý až do pátku neplánujte !!! Máte-li s intimním protějškem mezi sebou nějaké tajemství okolo financí a svých příjmů, o všem si v klidu popovídáte během víkendu. Uleví se vám oběma neb to skvěle mezi vámi pročistí atmosféru !  




H

Štír (24.10. - 22.11.)

Osmé znamení zvěrokruhu, fixní vodní.
Vládcem  znamení je Pluto, spoluvládce Mars - polarita Yin

Zkraje týdne můžete velmi vytěžit z rady, kterou vám nezištně dá někdo z opravdu věrných přátel. Pozorní byste měli být ve vztahu ku zdraví, zejména si hlídejte bolest v oblasti hrudníku - pokud se objeví navštivte okamžitě lékaře ! Blížící se Úplněk který nastane v noci z úterý na středu v 3:38hod prověří vaše přátelství a společenskou činnost. Obezřetnost bude nutná neb budete snadno ovlivnitelní - a to jak přáteli tak i tlakem nějaké skupiny. Ne všichni ale budou mít dobré úmysly -  jak se to bude zdát na první dojem, takže opatrní buďte až do pátku ! Luna pobude ve vašem znamení v sobotu i v neděli. V tyto dny si nic hlavně negativního nenamlouvejte ! Zejména v neděli vám může vadit naprosto všechno, a žárlit můžete na cokoliv - i na knihu do které se váš intimní partner či partnerka začtou !


I

Střelec (23.11. - 21.12.)

Deváté znamení zvěrokruhu, proměnlivé ohnivé.
Vládcem je Jupiter - polarita Yang

Živíte-li se nějakou formou obchodu, zkraje týdne zaměřte velkou pozornost na své obchodní vztahy.  A nebojte se zeptat pokud budete mít podezření že něco není v pořádku - někdo se totiž může velmi nekalým konkurečním bojem snažit ohrozit vaše postavení. Ale týkat se to milí Střelci může i vaší "židle" v zaměstnání, tak sledujte pozorně co se okolo vás šušká a zjistíte-li že někdo o vás roznáší nepravdy, jděte do boje ! Blížící se Úplněk který nastane v noci z úterý na středu v 3:38 hod bude mít vliv na vaše ambice a společenské postavení, kariéru. Ale do hry se může dostat i rodina - domácí problémy, bydlení. Raději ale jen vyčkávejte neb k vyjasnění a vyřešení vzniklé situace nebudete mít dostatek správných informací - ty vyplují až ke konci týdne ! Během víkendu vás nejednou překvapí vaše intuice neb dopředu budete vědět např. kdo vám zavolá či kdo k vám přijde na návštěvu ! Pravdou je to, že sice moc společnost vyhledávat nebudete, ale doma sedět byste neměli neb procházka na čerstvém vzduchu probudí i vaše podvědomí a vsadit si čísla která se vám promítnout v mysli bude sice risk - ale znáte přísloví - risk je  zisk !

 

J

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Desáté znamení zvěrokruhu, základní zemské.
Vládcem je Saturn - polarita Yin

Počátkem týdne se zúročí vaše neopomíjení detailů, neb zabráníte nějaké kalamitě na firmě či v zaměstnání. Nebojte, nadřízení na to nezapomenou a v daších dnech vás nějaká odměna nemine ! Ale na to, že nepřející kolega to nenechá bez nepříjemného komentáře mířeného na vás se připravte ! Blížící se Úplněk který nastane v noci z úterý na středu v 3:38hod si na vás doslova smlsne. Můžete mít naprostý zmatek co je skutečnost, realita - a co je jenom zdání, sen, vaše vize..! V každém případě se vám nedá upřít, že inspiraci a nápady budete mít ve dnech okolo Úplňku skvělé ! Víkendovými dny proplujete doslova se srdcem na dlani. Pokud se dozvíte o nějaké nepříjemnosti ve svém okolí, a zjistíte že můžete pomoci, nebudete váhat ani chvilku. Dokonce se mnozí Kozorozi rozhodnou přispět nějaké charitě.



K


Vodnář (21.1. - 18.2.)

Jedenácté znamení zvěrokruhu, fixní vzdušné.
Vládu drží Uran, spoluvládce je Saturn - polarita Yang

Zkraje týdne nepodceňujte žádné informace ve vztahu k financím. Můžete totiž narazit na skvělou příležitost jak si svoje konto dlouhodoběji plnit vyššími příjmy - bude to chtít ale nenechat se odradit řečmi lidí okolo vás "že to se vám nemůže podařit" ! Může - a počátek týdne vlastně prověří jak jste na tom se svým sebevědomím !
Přehodnotit finanční rozpočet vás mnohé donutí Úplněk který nastane v noci z úterý na středu v 3:38hod.  Pamatujte si ale, pokud chcete udělat nějaké větší změny - bez toho aby vám změny odslouhlasili lidé kterých se to také týká - narazíte ! Takže se snažte zasvětit i ty, kteří ku tomu mají také právo říct si svůj názor. Je ale i možné, že právě v oblasti financí narazíte na nějakou "černou díru"" a v takovém případě řešení neodkládejte a hned se snažte zjistit, kdo se vás snaží ve finanční či majetkové oblasti nějakým způsobem oblafnout či podrazit ! Během víkendu budete naprosto otevřeně hovořit o svých citech, snech...Navíc vám nebude vadit že domácnost není úplně ze škatulky - prostě dáte přednost posezení s lidmi které máte rádi a domácí povinnosti hodíte doslova za hlavu !

 


L


Ryby (19.2. - 20.3.)

Dvanácté znamení zvěrokruhu, proměnlivé vodní.
Vládu drží Neptun, spoluvládce je Jupiter - polarita Yin

Počátkem týdne se nebraňte otevřené diskusi se svým intimním protějšek - komunikace mezi vámi může být sice trošku bouřlivější - ale vyříkání si všech negativ by mohlo přinést ve finále pozitivní obrat - musíte být ale spravedliví a nesvádět vše na intimního partnera či partnerku ! Pokud slavíte narozeniny okolo středy, součástí vašeho ročního tedy Solárního horoskopu horoskopu bude Úplněk. Protože budou ve hře i planety Saturn a Uran, máte před sebou 365 dní, ve kterých budete muset chtě nechtě udělat v nějaké životní oblasti změnu. A pamatujte - čím víc se budete držet nějakého zaběhnutého "řádu" tím víc vám změna může být nepříjemnější. Tak už nyní dumejte ve které životní oblasti vám to skřípe, neb pro vás v dalším roce  bude platit, že štěstí přeje připraveným ! Sny během víkendu mnozí můžete mít doslova "živé" a na vlnách tajemna se ponese celý víkend. Dokonce mnozí začnete vyhledávat v knihovně literaturu ve vztahu ke všemu nadpřirozenému.